ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj ko je dosao nespreman na pripreme nece se sigurno spremiti za mesec dana,to su price za malu decu...

U kakvom ce stanju neko da dodje na pripreme to je stvar izmedju igraca i kluba. Da li igraci imaju obavezu da odrzavaju odredjeni nivo kondicije ja ne znam. Ali se sigurno nece pojaviti neko sa 15 kg vise nego na kraju prethodne sezone (sem ako mu trener nije bio Avram Grant). Od trenutka kada se pojavi i zapocne pripreme on iste ne sme da propusti. Posebno su vazne kondicione pripreme. Da je bilo kako je trazeno od Partizana, pomenuta cetvorka bi propustila i nedelju dana kondicionih priprema.

A price za malu decu su da nije problem propustiti 3 nedelje priprema.

Poslednja izmena:
U kakvom ce stanju neko da dodje na pripreme to je stvar izmedju igraca i kluba. Da li igraci imaju obavezu da odrzavaju odredjeni nivo kondicije ja ne znam. Ali se sigurno nece pojaviti neko sa 15 kg vise nego na kraju prethodne sezone (sem ako mu trener nije bio Avram Grant). Od trenutka kada se pojavi i zapocne pripreme on iste ne sme da propusti. Posebno su vazne kondicione pripreme. Da je bilo kako je trazeno od Partizana, pomenuta cetvorka bi propustila i nedelju dana kondicionih priprema.

A price za malu decu su da nije problem propustiti 3 nedelje priprema.

U Engleskoj,Spaniji,Italiji,Nemackoj...nema vise kondicionih priprema,samo oporavka od povrede i ulazak u trenazni proces,naravno ako je neko bio povredjen...oni se spremaju utakmicama i tako sto odrzavaju i povecavaju trenutni nivo pripremeljenosti u pauzama.

Prvo i osnovno pravilo je da igrac u pauzi mora da radi na sebi i dodje na pripreme bolji nego sto je bio na kraju prethodne sezone,a to sto kod nas tako ne rade je i pokazatelj gde nam je fudbal...
Kod nas igraci odmaraju po 10-15 dana da nista ne rade,a to ne valja,oporavak se radi sa pauzom od 2 dana ne treniranja,fazom odrzavanja trenutne forme i sticanjem veceg nivoa iste...

Igrac koji dobije vise od 3-4 kg sala za vreme pauze a bio je zdrav mora da dobije novcanu kaznu...

Poredjenje je neodgovarajuce. Kod nas kondicionih priprema definitivno ima i ne smeju da se propuste.

Problem je u stvari taj selektor Maric koji nedeljama ne moze da se dogovori na koje igrace moze da racuna. Vermez se sastao sa njim, a do dogovora nije doslo jer je taj Maric imao nerealne predloge.Verujem da bi Partizan pustio neke igrace da je taj Maric bio spreman za kompromis. Pretpostavljam da je trazio da svi budu pusteni, moguce je da je iz Vermezovog ugla taj zahtev bio i malo ucenjivacki, a mozda ga je Vermez i provalio pa ga sad kulira. Kako god problem nije samo u Partizanu nego i u selektoru. Ko ne moze da se dogovori ko covek taj i nije za mesto selektora. Nego on izgleda trazi alibi za neuspeh, da moze posle da kaze eto to je sve zbog Partizana.

Poslednja izmena:
To su bili neki ribari koji tako zarađuju za život koliko se sećam?!
Znam da je bilo paljbe po vama tada kao ovo protiv Šamroka.

Nemam pojma sta su, znam da sam slusao radio prenos tog meca i nije mi bilo dobro...
Sva sreca pa smo ih u Beogradu oprali sa 4:1...
Te sezone smo ispali slepacki od Porta, iako smo odigrali odlicno oba meca...
U BG-u smo vodili celu tekmu, a onda su nam ovi uvalili madzora u zadnjem minutu...
Isto je bilo u revansu, igrali dobro, a onda, pred kraj, onaj slepac Gerasimovski, cini mi se, daje autogol posle kornera...

Ma to su beznacajne utakmice, igraju na tom takmicenju protiv vrsnjaka koji su isto deca kao i oni, a u Srbiji i Evropi odavno igraju sa seniorima.

То јесте важно питање шта се од тог такмичења очекује. Престиж тог турнира реално је нула, али ако је реч о томе да се прави перспективна генерација и улазе младићи у репрезентазивни ритам, онда ОК и репрезентација треба да има приоритет. Али ја не видим да је то случај
Да јесте, ваљда би та У-19 репрезентација има неког познатијег тренера од Марића.

Осим тога, потпуно је глупо и бесмислено цимати играче који су већ на ширем списку А тима. То су играчи који су се већ афирмисали, стандардни су у својим клубовима и утакмице "са вршњацима" не би значиле ништа за напредак.

И још нешто. Већ је било проблема са тим што су неки играчи "делили обавезе" у А тиму и младој репрезентацији. Рецимо, са Обрадовићем. Наравно да неко ко очекује наступ за А селекцију неће да бити мотивисан да игра за јуниоре.

U Engleskoj,Spaniji,Italiji,Nemackoj...nema vise kondicionih priprema,samo oporavka od povrede i ulazak u trenazni proces,naravno ako je neko bio povredjen...oni se spremaju utakmicama i tako sto odrzavaju i povecavaju trenutni nivo pripremeljenosti u pauzama.

Не знам како је тамо, али тако су прво почели да раде у НБА. Због великог броја утакмица нема много времена за припреме. Наши фудбалери немају толико утакмица као ти у лигама које си навео.

Не знам како је тамо, али тако су прво почели да раде у НБА. Због великог броја утакмица нема много времена за припреме. Наши фудбалери немају толико утакмица као ти у лигама које си навео.

Zato treba da odigraju i 10 pripremnih utakmica i to bar 5 sa jacima od sebe ako hoce da napreduju...

I zato uopšte i nemaju pripreme :lol:
Još uvek mi je u glavi Strajnićev komentar nakon Saletovog sprinta od 30 metara: "Saša Ilić traži da ga saigrači preskoče ovaj napad." A on se jadnik uhvatio za stomak ko da je prešao 30 kilometara sa 30 kg na leđima :neutral:

И још нешто. Већ је било проблема са тим што су неки играчи "делили обавезе" у А тиму и младој репрезентацији. Рецимо, са Обрадовићем. Наравно да неко ко очекује наступ за А селекцију неће да бити мотивисан да игра за јуниоре.

Pa naravno, Markovic moze da bude pozivan da igra za 3 reprezentacije: ispod19, mladu i seniorsku. Svi mogu da ga zovu. Nije u redu, neka sednu selektori i neka se dogovore. Realno je da Markovic igra za mladu repku. A ta ispod19 Markovicu ne koristi nista, mislim cak ni Ninkovicu ni Aksentijevicu. Oni bre celu sezonu igraju sa seniorima.

Ali vazno je da se dize frka oko PFC zbog njih. Kazem vam lik pravi sebi alibi.

Poslednja izmena:
Prosinecki da nije pusio i pio,bio bi jedan od najboljih igraca ikada...

Где ?;) У ЦЗВ ? :per:
Немојмо претеривати.
Иначе колико ја знам Саша Илић није баш од младости био овакав...и тренирао је и трчао је више...
А мислим да би требало пустити младе да играју за репрезентацију.Ако су "озбиљни играчи" неће им сметати
да се уклопе поново у Партизан.А форму могу,и морају,одржавати па играли и за Партизан и за Србију...а и да су на ...турниру у футсалу...

Где ?;) У ЦЗВ ? :per:
Немојмо претеривати.
Иначе колико ја знам Саша Илић није баш од младости био овакав...и тренирао је и трчао је више...
А мислим да би требало пустити младе да играју за репрезентацију.Ако су "озбиљни играчи" неће им сметати
да се уклопе поново у Партизан.А форму могу,и морају,одржавати па играли и за Партизан и за Србију...а и да су на ...турниру у футсалу...
Нпр Марковић је ровит због повреде њега нзм били требало пустити

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back