ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma mislio sam ako ima koji da ga Đura Šnajder odmah kupi... :)

Ja mislim da bi pre vas Robisa trebao da ga kupi, posto ga je ziduvao za Borhu...
A verovatno ce pristati da igra za tanjir corbe...

Elem, ja sam skroz zbunjen...
OBN objavio da igramo protiv Buducnosti, isto to napisao i Mondo...
Posle zvanican sajt objavio da igramo protiv ove boranije iz Malte ili Andore, a potom i "Mondo" promenio tekst...:think:

Za ove moze i Radisa da igra stopera :mrgreen:
Salu na stranu, ocigledno nasi ne zele da ponove gresku iz prosle sezone kada je brzinski doveden Anderson...
Suler je bio prvi pik, nudjeno mu je preko 250 000, ali ***, ipak je otisao u Poljsku...

Ma jasno, moze i Tumba da igra protiv njih, ali Bodurova vec duze traze, nek se isprse za tih 500k obestecenja...

Jel ono nas Valeta tukla onomad tukla na Malti 2-1, a mi ih ovde dobili 7-1? Il je to bio neki drugi klub s tog ostrva? :think:
Što se tiče ovih iz Andore i tamo smo igrali pre neku godinu, pa je tamo bilo jedva 1-0 za nas, a ovde smo ih ubedljivije dobili.
Od tad je njihov fudbal sigurno napredovao, a naš je sigurno nazadovao pa zato treba biti oprezan. Više bih voleo da smo izvukli ovde neke iz kraja MN, BJRM, ŠIP il BiH...

Jel ono nas Valeta tukla onomad tukla na Malti 2-1, a mi ih ovde dobili 7-1? Il je to bio neki drugi klub s tog ostrva? :think:
Što se tiče ovih iz Andore i tamo smo igrali pre neku godinu, pa je tamo bilo jedva 1-0 za nas, a ovde smo ih ubedljivije dobili.
Od tad je njihov fudbal sigurno napredovao, a naš je sigurno nazadovao pa zato treba biti oprezan. Više bih voleo da smo izvukli ovde neke iz kraja MN, BJRM, ŠIP il BiH...
E hebiga Crni, lakše protivnike niste mogli izvući...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back