svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Ne znam da li sad igra,ali Beqiraj je najbolji igrac u njihovoj istoriji..![]()
Ma mislio sam ako ima koji da ga Đura Šnajder odmah kupi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li sad igra,ali Beqiraj je najbolji igrac u njihovoj istoriji..![]()

Ma mislio sam ako ima koji da ga Đura Šnajder odmah kupi...![]()

Valleta je rang nase druge lige,a to je ubedljivo najbolja ekipa na Malti...

Prosli smo najbolje moguce.
Ali moramo da dovedemo stopera, ja sam za Bodurova.

Za ove moze i Radisa da igra stopera
Salu na stranu, ocigledno nasi ne zele da ponove gresku iz prosle sezone kada je brzinski doveden Anderson...
Suler je bio prvi pik, nudjeno mu je preko 250 000, ali ***, ipak je otisao u Poljsku...

Koji bre superstar iz Malog Idjosa???tu sam ziveo jedno vreme posle rata...
![]()
Pa ti, naravno. Kad ćeš da dođeš u Partizan?
Šta anonimni ali provereni izvori Neizlečivog optimiste kažu o tome?

E hebiga Crni, lakše protivnike niste mogli izvući...Jel ono nas Valeta tukla onomad tukla na Malti 2-1, a mi ih ovde dobili 7-1? Il je to bio neki drugi klub s tog ostrva?
Što se tiče ovih iz Andore i tamo smo igrali pre neku godinu, pa je tamo bilo jedva 1-0 za nas, a ovde smo ih ubedljivije dobili.
Od tad je njihov fudbal sigurno napredovao, a naš je sigurno nazadovao pa zato treba biti oprezan. Više bih voleo da smo izvukli ovde neke iz kraja MN, BJRM, ŠIP il BiH...
E hebiga Crni, lakše protivnike niste mogli izvući...

Elem purgeri izvukli ovaj mafijaški klub iz Blgarije (tu će biti krvi)... i uključuje se Maminjo i priča nešto u fazonu ne poznajem taj klub bla bla, ali čim su se izborili da igraju kvalifikacije za LŠ pored Kluža i Steaue sigurno nešto vrijede...![]()

Imam pitanje - jel ovo omladinsko EP kaci samo prvo kolo kvalifikacija za LS ? Ako je tako onda nemam nista protiv da odu svih 5 Partizanovih igraca
Imam pitanje - jel ovo omladinsko EP kaci samo prvo kolo kvalifikacija za LS ? Ako je tako onda nemam nista protiv da odu svih 5 Partizanovih igraca