deki_pfc
Aktivan član
- Poruka
- 1.029
Znaci sigurica... ocekivao sam makar 1.05![]()
Da ti se pohvalim, jednom sam pao tu kvotu za pare...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci sigurica... ocekivao sam makar 1.05![]()

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:398329-Lacio-hoce-Nikolu-Ninkovica
Jednog dana ce neki ocajni navijac da se opase bombama oko sebe i da im uleti za vreme skupstine i da digne svu bagru u vazduh !!!
Ovo nije normalno ! Dokle bre vise prodaja najtalentovanijih, DOKLE ???????????????????????????????
Daj sta se sprdate sa Vojvodinom, svaki put kad su izasli sa terena protiv vas bilo je to vise nego zasluzeno. Ono je bila cista kradja.
Daj sta se sprdate sa Vojvodinom, svaki put kad su izasli sa terena protiv vas bilo je to vise nego zasluzeno. Ono je bila cista kradja.
Mozda bi trebali da se zale Canku da istera pravdu.Да видимо и ту "крађу" поново:
Требало би да смо ово већ апосолвирали, али неки терају и даље по своме.
Ne vredi! Neki ljudi, jednostavno, ne zele da vide!Да видимо и ту "крађу" поново:
Да видимо и ту "крађу" поново:
Mozda bi trebali da se zale Canku da istera pravdu.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:398329-Lacio-hoce-Nikolu-Ninkovica
Jednog dana ce neki ocajni navijac da se opase bombama oko sebe i da im uleti za vreme skupstine i da digne svu bagru u vazduh !!!
Ovo nije normalno ! Dokle bre vise prodaja najtalentovanijih, DOKLE ???????????????????????????????

Stanojevicu puna usta Evrope u ovoj izjavi na kraju, i zna se sta bi 3 meseca posle.![]()
Covek je u pravu. Da nije Partizanovih kakvih-takvih igara u Evropi svi bi se makljali u pretkvalifikacijama sa ekipama iz San Marina i Linhestajna. A i ta Vojvodina svaki put kada igra protiv Partizana uvek incidenti, crveni kartoni, tuce i svakakve gluposti a kada igraju u Evropi uvek ih nakantaju svakakve nizerazredne ekipe. Ko im je tad kriv? Tole, Partizan ili oni sami.
Hocu da kazem da se samo 3 meseca nakon ove njegove izjave pokazalo da ipak niste TOLIKO iznad drugih koliko su mislili on i Iliev.
Covek je u pravu. Da nije Partizanovih kakvih-takvih igara u Evropi svi bi se makljali u pretkvalifikacijama sa ekipama iz San Marina i Linhestajna. A i ta Vojvodina svaki put kada igra protiv Partizana uvek incidenti, crveni kartoni, tuce i svakakve gluposti a kada igraju u Evropi uvek ih nakantaju svakakve nizerazredne ekipe. Ko im je tad kriv? Tole, Partizan ili oni sami.
Ti dize frku, kao da sutra ide...
Polako batice, ischilluj...
Italijanski mediji prenose da su Rimljani za Partizanovog mladog fudbalera spremni da plate minimum 4 miliona evra i da bi predstavnici dva kluba uskoro trebalo da se sastanu
Па то је донекле тачно, али само донекле, ни Партизан се није баш прославио у тој Европи али за разлику од других наших клубова бар игра исту, а гледајући реноме који Партизан има требало би да игра европу сваке године без проблема, ја као Гробар који сам гледао много боља издања Партизана не могу да се задовољим са овим да смо само пуки учесници.
Што се Воше тиче ту се видело још пре меча да су хтели победу на силу.Што је најгоре то раде и данас пред утакмицу која је заказана у суботу, већ припремају терен, биће свашта у Новом Саду.
A imate vala i ludu srecu u zrebu, vec par sezona unazad. Em sto ste povlasceni, em izvucete najlakseg protivnika iz nepovlascenih timova.
Prosle godine Samrok koji je imao najmanji koeficijent od svih ucesnika, a ove sezone su vam potencijalni protivnici bili:
FC Vaslui (ROU)
Atromitos FC (GRE)
FC Anzhi Makhachkala (RUS)
Tromsø IL (NOR)
Neftçi PFK (AZE)
I opet ste izvukli najlakseg. Isto tako su vam padali i Temisvar, Zilina, Dinamo Bukurest. Jedini zvucan kojeg ste izbacili do sad je Groningen.
Izvini molim te, ali Partizan je to postigao samo sopstvenim uspesima (koji opet nisu bili Bog zna kakvi)
Pre svega ligom sampiona 2002. godine i 1/8 finala kupa UEFA 2005. godine. Ako se uzme u obzir da UEFA gleda koeficijent 5 godina unazad, dakle taj dobar koeficijent nam je vazio sve do 2010. godine
Redovno smo bili ucesnici grupa LE pa smo i tu uzimali bodove. Ko je vama kriv sto gubite od Slovana, Libereca i ostalih pa posle izvlacite Bordo, Ren i slicne
To niko ne spori, ali kazem da i pored toga imate srece u zrebu, jer izvlacite najlakse NEPOVLASCENE timove.
Sta mislis da vam je pao Anzi ili Vasluj? Realno, u ovoj grupi je Tromzo bio najlaksi protivnik.
Prosle godine nam je u drugom kolu pao sampion Belgije Genk i sta sa tim ? Ove godine u drugom kolu sampiona Kipra, koji je bio ispred APOEL-a
Ti to nazivas srecom !? Mi kao povlasceni u drugom kolu izvlacimo sampione Kipra i Belgije
Ili 2005. godine nam je pala Artmedija, ali niko ne spominje da je ta Artmedija prethodno izbacila Seltik (koji bi nama pao da je prosao). Dakle malo se informisi pre nego sto kazes da imamo srece

To su kvalifikacije za LS, ja ti pricam o plej-ofu za LE.
Logicno je da vam u kvalifikacijama za LS padaju sampioni, jer se prvak Srbije nalazi u "champions route" delu kvalifikacija.
Mi izvucemo Zilinu (Slovacka) i prodjemo, vi izvucete Slovan (Slovacka) i ispadnete

Mi izvucemo Omoniju(Kipar) i prodjemo, vi izvucete AEL(Kipar) i ispadnete. A Omonija posle preslisa AEL.
Mozemo da uporedjujemo, al nemoj ovde.![]()