Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj da nas je Bordo nabusio sa 5-0 pa i da razumem ovakvo pitanje, ali kad se uzme u obzir da smo ispali iz nepostojeceg penala, onda mi nije jasno.
I sto se odmah hvatate za Zvezdu kad god vam neko prigovori da ste lose odigrali? I sami ste ovde priznali da je ono sinoc bila katastrofa.
A kad se uzme u obzir da ste poveli iz nepostojece sanse stvorene namernim igranjem rukom? Jel to iskren gan oksimoron ili sta, ja ne mogu da verujem da em dolazite na nase vesti da pljujete nase USPEHE, a ulazak u LE i osvajanje prvog boda, posle duze vremena, i gomile love, jesu uspesi, em se ovde pravdate za svoj neuspeh, nije u redu...
Pomenuo si Bordo ali ne znam da li si bacio pogled na Belorusku tabelu, vidi ko je zadnji.
Jesmo protiv Bordoa ali protiv Naftana i Omonije... Iskreno zasluzili ni mi ni vi ali kad smo vec upali glupo je da pljuju i da se slade kad izgubimo oni koji se nisu plasirali.I sami ste ovde pisali kako smo mi više zaslužili od vas da idemo u LE.
Kvalitetni igraci...Koja je razlika izmedju ove dve generacije partizana?Koja je bila kvalitetnija?
http://www.partizan.rs/istorija-kluba/slike-sampionskih-ekipa/
Koja je razlika izmedju ove dve generacije partizana?Koja je bila kvalitetnija?
http://www.partizan.rs/istorija-kluba/slike-sampionskih-ekipa/
2010 smo imali Klea i Moreiru do polusezone, Savica, Krstajica, Petrovica, Ilieva, od polusezone i Tejga pa cak i Marko Jovanovic nije bio los u odbrani i + povredjeni Fejsa.
Sa tim timom sada, mi bi se prosetali kroz ovu ligu...
Sve provokacije sto su bile sam pobrisao.
Jedino jos ovu raspravu o Stojkovicu i Stamenom ako hocete mogu da pobrisem ili da prebacim na stadion.
Ladno kad je i taj raspali tim bio bolji od ovogŠta dočekasmo
![]()
Stojkovića ostavite na miru, ne diramo ni mi Bajkovića, sto je previše previše je. A Stamenković nema potrebe da se više pominje na ovoj stranici, nije vrijedan toga.
Sta je s Knezevicem?
Ja da sam trener Partizana, ja bih stavio Kneževića na jedno a Tomića na drugo krilo a u špicu da igraju Mitrović i Lazar Marković... prednjeg veznog bi mi igrao Vukić, a zadnjeg veznog može Medo ili Saša Marković... a Šćepoviće i Zabiju + alkoholičarsko-splavarsku ekipu bih otjerao iz kluba...HM, taj Knežević mi je nedorečen igrač. Al realno pored Tomića ne može da igra.
Ja da sam trener Partizana, ja bih stavio Kneževića na jedno a Tomića na drugo krilo a u špicu da igraju Mitrović i Lazar Marković... prednjeg veznog bi mi igrao Vukić, a zadnjeg veznog može Medo ili Saša Marković... a Šćepoviće i Zabiju + alkoholičarsko-splavarsku ekipu bih otjerao iz kluba...
Na našu sreću ja nisam na klupi Partizana![]()
Da je Vukic igrao pobedili bi smo Azerbejdzance sigurno, treba mu vremena da udje u formu ali kad udje onda je jednostavno klasa
Evo ga Vermez danas pocinje sa dva napadaca, koja komedija od trenera. A protiv Naftana (fudbalske velesile) je igrao sa dva zadnja vezna i to na domacem terenu
Ja da sam trener Partizana, ja bih stavio Kneževića na jedno a Tomića na drugo krilo a u špicu da igraju Mitrović i Lazar Marković... prednjeg veznog bi mi igrao Vukić, a zadnjeg veznog može Medo ili Saša Marković... a Šćepoviće i Zabiju + alkoholičarsko-splavarsku ekipu bih otjerao iz kluba...
Na našu sreću ja nisam na klupi Partizana![]()