crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i sa ultraofanzivnim Miljkovicem i Lazevskim...![]()
Petarda. Stvarno providno namestamo meceve.
Izgleda da se ne zaj... I da ce biti katastrofa, mozda i petarda na kraju!! Da li cemo onda i za ove gledati kukumavke da su nam filijala, jer mi ne mozemo nikog ko to nije da dobijemo vise od 1:0, kako sam nedavno cuo, a kamoli njihovu filijalu, Drakulic se za bulju grize sad, tako mu i treba kad u zvezdu sipa pare umesto samo u svoj klub...
Jojic se sprda sa ovima, stvarno treba vise forsirati ovu mladost, sem Miljkovica, nikad od njega igrac...
Sve je ovo lijepo, samo je ovako trebalo da bude i u četvrtak. A ne ona bezidejna igra, statična, bez želje, borbe i sl. Sad će neko da kaže, ne može se to porediti, ipak je ono evropska tekma. A ja misliim, da onaj Nefči, nije puno bolji od ove Slobode. Mnogo smo pali i psihički, neke ekipe jednostavno previše respektujemo. Odjednom se počinjemo plašati nekih Azerbejdžanaca, Bjelorusa, Finaca, Indijanaca i sl.Jeste nama kvalitet pao, al opet sam mišljenja da smo za neke još uvijek klasa kad je ovaj sport u pitanju.
Koja je razlika samo jedan igrac u formaciji
Kada povuces Sasu Markovica i ubacis ofanzivnog igraca, odma je igra brza, tecnija i sigurnija
Nasi ljudi su poznati da ne uce na greskama, tako da u sledecim utakmicama (pogotovu evropskim) mozemo ocekivati opet dva zadnja vezna
Markovic i Ninkovic su bili fantasticni
Glavna razlika nije Sasa Markovic, vec Nemanja Tomic...
Bez njega smo u prvom poluvremenu delovali kao furija...
Vec kad je usao u drugom, krenuo je da davi loptu i opao je tempo igre...
Bice zajebano Partizanu sa Vojvodinom. Bata pripremio teren i samo ceka neku gresku sudije ili neki povod pa da napuste teren
Ovo sa OFK-om je bila samo uvertira,uvericete se sami u subotu.
Ocekujem bar jedan crveni karton za Vojvodinu![]()
Koja je kvota da ce igraci Vojvodine napustiti mec pre kraja meca?
Daj sta se sprdate sa Vojvodinom, svaki put kad su izasli sa terena protiv vas bilo je to vise nego zasluzeno. Ono je bila cista kradja.