ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da se ne zaj... I da ce biti katastrofa, mozda i petarda na kraju!! Da li cemo onda i za ove gledati kukumavke da su nam filijala, jer mi ne mozemo nikog ko to nije da dobijemo vise od 1:0, kako sam nedavno cuo, a kamoli njihovu filijalu, Drakulic se za bulju grize sad, tako mu i treba kad u zvezdu sipa pare umesto samo u svoj klub...
Jojic se sprda sa ovima, stvarno treba vise forsirati ovu mladost, sem Miljkovica, nikad od njega igrac...

Izgleda da se ne zaj... I da ce biti katastrofa, mozda i petarda na kraju!! Da li cemo onda i za ove gledati kukumavke da su nam filijala, jer mi ne mozemo nikog ko to nije da dobijemo vise od 1:0, kako sam nedavno cuo, a kamoli njihovu filijalu, Drakulic se za bulju grize sad, tako mu i treba kad u zvezdu sipa pare umesto samo u svoj klub...
Jojic se sprda sa ovima, stvarno treba vise forsirati ovu mladost, sem Miljkovica, nikad od njega igrac...

u prvom poluvremenu je izgubio par lopti,ubedljivo je Markovic bio najbolji,dobar je i Ninkovic samo malo "nervozni" pokreti.......markovic na poluspicu,ispred njega neko drvo od ovih koje imate,na strani tomic i ninkovic u sredini vukic (jojic) iza medo (s.markovic) levo volkov (ne znam sto ne igra) miljko xD ,ivanov-ostojic....

Sada ste odigrali ponajbrze u zadnjih.....pa dosta dugo

Sve je ovo lijepo, samo je ovako trebalo da bude i u četvrtak. A ne ona bezidejna igra, statična, bez želje, borbe i sl. Sad će neko da kaže, ne može se to porediti, ipak je ono evropska tekma. A ja misliim, da onaj Nefči, nije puno bolji od ove Slobode. Mnogo smo pali i psihički, neke ekipe jednostavno previše respektujemo. Odjednom se počinjemo plašati nekih Azerbejdžanaca, Bjelorusa, Finaca, Indijanaca i sl.Jeste nama kvalitet pao, al opet sam mišljenja da smo za neke još uvijek klasa kad je ovaj sport u pitanju.

Sve je ovo lijepo, samo je ovako trebalo da bude i u četvrtak. A ne ona bezidejna igra, statična, bez želje, borbe i sl. Sad će neko da kaže, ne može se to porediti, ipak je ono evropska tekma. A ja misliim, da onaj Nefči, nije puno bolji od ove Slobode. Mnogo smo pali i psihički, neke ekipe jednostavno previše respektujemo. Odjednom se počinjemo plašati nekih Azerbejdžanaca, Bjelorusa, Finaca, Indijanaca i sl.Jeste nama kvalitet pao, al opet sam mišljenja da smo za neke još uvijek klasa kad je ovaj sport u pitanju.

protiv Nefcija je igrao sa 2 zadnja vezna i Ilicem na sredini......
ovi klinci nemaju iskustva igranja u Evropi,ali se slazem da generalno mnogo respektujemo svakoga u fudbalu,pa tako pocinje i u kosarci.....

Koja je razlika samo jedan igrac u formaciji :roll:

Kada povuces Sasu Markovica i ubacis ofanzivnog igraca, odma je igra brza, tecnija i sigurnija

Nasi ljudi su poznati da ne uce na greskama, tako da u sledecim utakmicama (pogotovu evropskim) mozemo ocekivati opet dva zadnja vezna

Markovic i Ninkovic su bili fantasticni

Glavna razlika nije Sasa Markovic, vec Nemanja Tomic...
Bez njega smo u prvom poluvremenu delovali kao furija...
Vec kad je usao u drugom, krenuo je da davi loptu i opao je tempo igre...

Glavna razlika nije Sasa Markovic, vec Nemanja Tomic...
Bez njega smo u prvom poluvremenu delovali kao furija...
Vec kad je usao u drugom, krenuo je da davi loptu i opao je tempo igre...

Nemanja Tomic davi loptu "sa razlogom", tj on daleko bolje igra na levom krilu nego na desnom, a Vermez ga gura na desno krilo. Kada je na desnom krilu niti moze da probije niti moze da sutne, samo da dribla sam sebe i vrati loptu nazad

Je l' zna neko mozda link klipa sa youtubea gledao sam odavno i nisam zapamtio kako se zove, neki navijac, stariji, kada je dosao u bg sa devojkom (ako nije ona bila iz Hrvatske a mozda se i ne secam dobro) i prigovarala mu je sto je isao na utakmice a on je rekao nesto u stilu "tebe znam jednu godinu a Partizan ceo zivot" i posle toga se vise nisu videli... ?

ne znam kako se zove ima prica o njemu..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back