ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inter - Partizan 2
Partizan - Inter 1

Partizan - Nefci 1
Nefci - Partizan 2

Partizan - Rubin 1
Rubin - Partizan 2

Ovo je najrealnije !

Hahahaha :mrgreen: Vermez zna kako se igra u Evropi (zna kur** posto smo jedva prosli ove ribare ali ajde igrao je 1/8 finala LE), mogli bismo da iznenadimo Inter poput Hajduka, jer se oni nece opterecivati Ligom Evrope vec ce im cilj biti Seria A, predosecam da ce nas Rubin tamo razbiti, a ovde se mozda i namucimo, Nefci bismo MORALI da dobijemo i tamo i ovde ako hocemo rezultat u LE

Inter - Partizan 1
Partizan - Inter 2

Partizan - Nefci 1
Nefci - Partizan X2

Partizan - Rubin X2
Rubin - Partizan 1

Ovako nekako...

Inter - Partizan 1
Partizan - Inter 2

Partizan - Nefci 1
Nefci - Partizan X

Partizan - Rubin X
Rubin - Partizan X

Realno Inter je izgubio od Hajduka zato sto mu nije nista trebalo iz tog meca, mada je igrao sada sa Vasluijem 2-2... nisu toliko jaki kao nekad...
Rubinu moze da se uzme koji bod, mada i oni nisu vise prvaci i toliko dobri...
Ja se najvise plasim Nefcija koji je izbacio APOEL i to 1-3 na Kipru...

Inter - Partizan 1
Partizan - Inter 2

Partizan - Nefci 1
Nefci - Partizan X

Partizan - Rubin X
Rubin - Partizan X

Realno Inter je izgubio od Hajduka zato sto mu nije nista trebalo iz tog meca, mada je igrao sada sa Vasluijem 2-2... nisu toliko jaki kao nekad...
Rubinu moze da se uzme koji bod, mada i oni nisu vise prvaci i toliko dobri...
Ja se najvise plasim Nefcija koji je izbacio APOEL i to 1-3 na Kipru...

Ni protiv Vasluja im nije nista trebalo, jer su imali 2-0 iz prvog meca u gostima.

Mogli biste vi i protiv njih da izvucete neki neresen, sve zavisi u velikoj meri od rasporeda utakmica, i od toga ko je obezbedio plasman a ko ne.

Ni protiv Vasluja im nije nista trebalo, jer su imali 2-0 iz prvog meca u gostima.

Mogli biste vi i protiv njih da izvucete neki neresen, sve zavisi u velikoj meri od rasporeda utakmica, i od toga ko je obezbedio plasman a ko ne.

Pa ko onomad kad nas je pustio Šahtjor u poslednjem meču. Sa ovakvom ekipom i dudukom na klupi teško da možemo do više od jednog remija

Ne precjenjute Inter ali i ne podcjenjujte Neftchi.

Inter iz nekog razloga igra losije kuci, popusili su od Hajduka a evo i Vaslui im sinoc zabio dva gola za remi. Ovo je dosta nova ekipa ali jos tu ima odlicnih igraca, ocekujem da ce im forma biti u uzlaznoj putanji. Partizan kako igra sad, po meni nema nikakve sanse da izvuce kakav bod, ipak osigurali su Europa ligu i nakon sto prosle godine niste igrali Europu, ovo je veliko olaksanje pa vjerujem da mogu da igraju skroz neoptereceno, dakle za neki bod protiv Intera treba znatno povecati nivo igre i dovesti koje pojacanje pa nista nece biti nemoguce.

Hajduk je sa njimao odigrao jednu brzu utakmicu, od noge do noge, vazno je probiti onaj prvi blok i onda forsirati bokove.

Neftchi jako ulaze u svoj klub, ovo im je prvi veci uspjeh i sa njima vam definitivno nece biti lako, ipak izbaciti Apoela nije za podcjenjivanje, ljutili se vi na mene ili ne ali Neftchi vam nije zicer. Moze se dogoditi da obje dobijete ali i da obje izgubite.

Rubin, ne znam o njima trenutno nista, ipak dolaze iz jedne jake lige, nedavno su igrali i Ligu prvaka tako da su sigurno jaki, mozda ne kao nekad ali su jaki.

Realno Partizan vidim na 3 ili 4 mjestu sto naravno ne iskljucuje da moze doci do nekog iznenadjenja sto vam od srca zelim

Partizan sa Interom , Rubinom i Nefcijem , dobro je , mogu reci da sam zadovoljan zrebom ; )

Ja sam rekao samo da opet ne dobijemo neke tamo Skandinavce , Kiprane, Rumune, Bugare, Cehe, Belgijance il Holandjane............nadao sam se sto jacoj i atraktivnijoj grupi i eto dobili smo grupu maltene ko da igramo u Ligi sampiona.

Mislim da bi se protiv tih nekih levih i neatraktivnih klubova em mucili ( i verovatno nebi ostvarili zeljeni rezultat) em to nisu klubovi koji mogu da naprave spektakl a ovako neke utakmice sa Interom su ipak utakmice koje se akterima i navijacima urezuju u secanja za citav zivot i na kojima se gradi kult kluba.

Inter - Mislim svi znaju ko je Inter i mislim da atraktivnijeg protivnika nismo mogli da izvucemo.

Rubin - isto jedna odlicna ekipa koja dolazi iz odlicne lige , igrali su i Ligu sampiona i to igrali ravnopravno sa Barselonom.
Mozda nemaju tako slavnu istoriju kao Inter recimo ali poslednih godina mnogo para su ulozili , dovodili neke zaista odlicne igrace , bili 2 puta prvaci Rusije i pokazali se sasvim dobro na evropskoj sceni.
Kad vec govorimo o timovima iz Istocne Evrope svakako mnogo je bolje da smo dobili jednu jaku rusku ekipu nego tamo neki Metalurg, Dnjepar, Plzen, ili koga vec.
Recimo ranije svi su smatrali klubove iz Rusije kao neinteresantne i neatraktivne koji ne mogu da privuku publiku i naprave spektakl ali sada to definitivno vise nije slucaj i klupski fudbal u Rusiji je zaista jako puno uznapredovao poslednjih 10-ak godina i to je sad jedna liga medju 4-5 najjacih u Evropi sigurno.
Po meni atraktivniji je protivnik jedna jaka ruska ekipa nego recimo neki klub sa Zapada tipa Stutgart, Hanover, Fulam, Levante , PSV il ko vec.

Nefci - na papiru totalni autsajder ove grupe ali jedna dosta tvrda ekipa , uostalom eliminisali su APOEL proslogodisnjeg 1/4 finalistu Lige sampiona sto dovoljno govori o njima , bice ovo ona najgora moguca kombinacija , neatraktivan protivnik ali prilicno nezgodan.
Protiv njih ce u grupi biti najteza 2 meca za Partizan.

Da nosiš Zvezdin grb na avataru mjesec dana ako nikog ne pobijedite u Ligi Evrope??? :)

Ja ću da nosim Partizanov ako kojim slučajem pobijedite!

И теби је то фер погодба? Ти да носиш грб петоструког (актуелног) шампиона, а он екипе која годинама не може да се пробије у европско такмичење?

Мисим, буди реалан. На пример, ти носиш Пертизанов грб месец дана, а он Звездин рецимо пет... :cool:

И теби је то фер погодба? Ти да носиш грб петоструког (актуелног) шампиона, а он екипе која годинама не може да се пробије у европско такмичење?

Мисим, буди реалан. На пример, ти носиш Пертизанов грб месец дана, а он Звездин рецимо пет... :cool:

Najbolje bi bilo da Svarožić nosi Lolin lik mesec dana, a Deki Koromanov :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back