ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smrde i jedni i drugi, mada je kod Bjekine struje naglasen sportski deo, sa dosta bivsih igraca.

Sto se mene licno tice, ili da nas kupi neki Rinat Ahmetov, ili Mijata za predsednika, pa da gradi moderan Partizan, on zna kako treba da izgleda klub danas.

Sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno, svi imaju previse putera na glavi, i vec su (barem) jednom jureni nehigijenskom motkom iz kluba.

Pare nece obezbediti ni jedni ni drugi, ko god da dodje ima da muze klub, da prodaje omladince, da obecava i ne ispunjava jer nema odakle. Deja vu...

ovo je sa jednog drugog forum ali to je to sta god da se desi sutra

"Ne treba biti ni vizionar ni baba Vanga da znas kako ce proteci prelazni rok FKPa...

Jun mesec:

-Prodaju se ovi osrednji igraci da se uzme neka lova, tipa Brasanac...
-Dovode se 2-3 skarta koja ce da budu u prvih 11, to su igraci tipa Jevtovic, Nemanja Petrovic i slicni...
-Kroz medije prolazi bar 50 imena

Jul mesec:

-Izasao zreb za 2.kolo LE, dilema je sta raditi sa Vlahovicem i Mihailovicem, bice textova koji govore i da idu i da ostaju, mada realno da ih ostave obojicu makar do kraja kvalifikacija, jer upravo ce nam klinac od 17 godina napraviti razliku, slicna prica kao sa Mitrovicem one sezone s tim da je on za Vlahovica vec tada bio igracina.
-Stize jos jedan igrac od kojeg se dosta ocekuje, verovatno napadac, Bozinov level igraca...
-Malo se povecao broj imena, sad ih najmanje 100 prolazi kroz medije, svi stizu, Ivica najavljuje jos 3-4 bombe, a ono vraca se Predrag Luka.

Avgust mesec:

-Vec smo zagazili opasno u kvalifikacije, progurali nekako 2.kolo kroz iglene usi, odigrali nereseno prvi mec 3.kola, uprava pod pritiskom, najavljuju se pojacanja...
-Stize Alen Stevanovic tip igraca, iskusan koji do avgusta nije ub'o nigde angazman pa ce da vraca karijeru u FKP za lep novac.
-Ivica i dalje raspolaze sa bombama i najavljuje igraca za plej-of LE

Naravno, kad se ne plasiramo u grupe, ici ce prica da su zakasnili sa pojacanjima ili da se tim nije na vreme uigrao, a tu je uvek Tomic da ga smene, verovatno ce i Vlahovic da se spominje kao neko ko nije uspeo da iznese teret na svojim ledjima, jer momak ima cak 17 godina...

Svake sezone ista prica, svako leto ista ploca se vrti, samo druga imena... Najpametnije je ne pratiti transfer period i spekulacije, kad prikazu nekoga sa Bombasem i salom kako potpisuje, onda mozemo pricati valja li ili ne."

Заборавих да комшијама честитам титулу:
partizan-vojvodina-2.jpg

- - - - - - - - - -

Još je ugovorom vezan za Partizan.
Јесте до јуна месеца.

Opa tek se kuva. Sad cu poceli da se vredjaju i zamalo sukobe fizicki. Izbacice kamere, izgleda da ce prestati i direktan prenos...

- - - - - - - - - -

Ocigledno je da Zecevic ima vecinu a da opozicija pokusava da spreci da se skupstina odrzi i da izazovu prekid.

Vrlo moguce. I to tesnu vecinu ali ovi su se obezbedili da izbace 2 clana opozicije koji ce biti kako se cini od presudnog znacaja. Teske lopurde su ovaj Vazura, Vucela, Zeka i ostali.

Skupstina prekinuta i agonija se nastavlja do daljneg. Moram kao pravnik da kazem nesto vezano za ova ovlascenja, iako se u ostalim pitanjima slazem sa Vuleticem, mislim da ovde gresi jer Zakon o sportu to pitanje ne razmatra, da u tom zakonu stoji mogucnost koriscenja ovlascenja onda ne bi statut kluba mogao derogirati kao podzakonski akt visi akt ali posto tu postoji pravna praznina onda je logicno da statut kao podzakonski akt regulise takve stvari ili neke opste ucini konkretnijim sve do trenutka u kome ne derogira visi akt.

Gospodin Gordan Petric..Jedini koji je nesto pametno rekao danas!
"Prvo, čestitam osvajanje Kupa, drugo mesto mesto u prvenstvu i učešće u Evropi, svakom od tri stručna štaba koja su učestovala u sezoni. Posebno Ivanu Tomiću koji je stabilizovao ekipu. Ali... Ne znam šta je sa vama ljudi. Ovde vidim neke po prvi put, a najglasniji su. Dok sa obe strane vidim i ljude čije sam sličice skupljao i koji se znaju po 30 godina, a ne mogu oko jedne stvari da se dogovore. Ovo što radite zaista nema nigde. Pustiću brkove i bradu i idem na planinu, ako je ovo način na koji treba da se vodi Partizan..."

I na kraju,kao sto sam i rekao..Na izborima samo PARTIZAN moze da izgubi!

Poslednja izmena:
Skupstina prekinuta i agonija se nastavlja do daljneg. Moram kao pravnik da kazem nesto vezano za ova ovlascenja, iako se u ostalim pitanjima slazem sa Vuleticem, mislim da ovde gresi jer Zakon o sportu to pitanje ne razmatra, da u tom zakonu stoji mogucnost koriscenja ovlascenja onda ne bi statut kluba mogao derogirati kao podzakonski akt visi akt ali posto tu postoji pravna praznina onda je logicno da statut kao podzakonski akt regulise takve stvari ili neke opste ucini konkretnijim sve do trenutka u kome ne derogira visi akt.

Vuletic je tu postavljen kao vrhunski pravnik koji ce ispravljati i iskrivljati zakon po svovoj volji. On tumaci zakon kako mu odgovara bez obzira da li je tako ili nije. Meni se cini da je sadasnja vlast imala vecinu ali sa tim ovlascenjima koje su dali Divac, Bjelogrlic, Soskic i Karadzic. Bez ovlascenja bi pobedio Bjekovic. Ne znam samo zasto Tole, Bjela i Soskic nisu dosli jer bi se izbegla ova situacija? Za Divca razumem jer je u SAD ali za ovu trojicu ne razumem.
Bez obzira sto je Vuletic rekao kako je sve ok sa ovlascenjima statut ne sme da se krsi i to on dobro zna ali se poziva na predhodnu skupstinu kada se glasalo sa ovlascenjima. Problem je sto tada niko nije ulozio zalbu niti imao primedbu kao danas.

Gordan Petric gospodin.

Ovde je vec velika steta napravljena jer postoji podela na dve ravnopravne strane po broju delegata. Sada ce umesto da se konsoliduje klub i resava prelazni rok nastati haos bas zato sto svaki glas moze odluciti pa mozemo ocekivati nove pritiske sa obe strane pogotovo sto je sada sve ogoljeno i tacno se po imenu zna ko je za koga. Zecevic je stari kadar ali na drugoj strani Nedic je veoma uticajan i iza sebe ima drzavni aparat .
Videli smo vec da su navijaci instrumentalizovani u ovom sukobu i da se sredstva ne biraju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back