RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.718
na stranu sto gubimo, zaista mnogo sansi i sa jedne i sa druge strane... vise zbog gresaka odbrane nego zbog kvaliteta napada
mali Bogosavac je odlican

mali Bogosavac je odlican
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce je Majo Vujovic ponovo briljirao...
Presmesni penal i nedosudjeni cist ofsajd Vijerire, jer mezimica mora da pobedi i uvelica zurku.
Jadni mi sledece sezone kada nam ponovo ovakvi budu delili ''pravdu''.
Strane sudije u ligi!!!
 Nit je iskoristen penal nit je Viera dao gol. Ali eto sudije su krive za vasu losu sezonu a nikako vi.
 Nit je iskoristen penal nit je Viera dao gol. Ali eto sudije su krive za vasu losu sezonu a nikako vi.I opet ničim izazvano se pominje Zvezda.Nit je iskoristen penal nit je Viera dao gol. Ali eto sudije su krive za vasu losu sezonu a nikako vi.
I opet ničim izazvano se pominje Zvezda.Nit je iskoristen penal nit je Viera dao gol. Ali eto sudije su krive za vasu losu sezonu a nikako vi.

Nicim izazvano???!!!
To sto onaj levak ne ume da realizuje penal ili sto Vijeira nije dao gol, ne menja cinjenicu da se ponovo i ponovo navlaci za miljenicu cim zatreba!!!
To ne vidi samo slep ili ostrascen. Posto je jasno iz koje ste kategorije ti i kolega ispod, ne bih da produbljujem diskusiju.
Meni alibiji ne trebaju, tesko da cemo ponoviti ovako losu sezonu, ali ono sto moze da se uradi pre pocetka nove je da se iskorene ovakve stetocine od sudija i da nam sude SAMO i JEDINO strani arbitri. Ako je miljenica bolja, cestitam, ali da ne bude podmetanja klipova u tockove dok se miljenica ne pokrene da pobedjuje u serijama. To je moj cilj.
 Je li kako ti kažeš komšinica kriva što ste promašili 6 penala? Što ste jedva iščupali bod protiv raspale Jagodine? Što primite smiješan gol u Lučanima? Zamisli sudija previdi opsajd. Strašno,klasična krađa
 Je li kako ti kažeš komšinica kriva što ste promašili 6 penala? Što ste jedva iščupali bod protiv raspale Jagodine? Što primite smiješan gol u Lučanima? Zamisli sudija previdi opsajd. Strašno,klasična krađa  Jasno je meni da vama ova sezona teško pada. I meni bi da je obrnuto. Ali vaditi se na druge... I da te podsjetim ušli ste bolje u sezonu. To što ste izveli rezervni tim i onda ušli u lošu seriju nije krivica Zvezde. I da ovo je koliko vidim tema o FK Partizan. Zašto onda priča o suđenju na drugoj utakmici? A odigrate dobro i dobijete.
 Jasno je meni da vama ova sezona teško pada. I meni bi da je obrnuto. Ali vaditi se na druge... I da te podsjetim ušli ste bolje u sezonu. To što ste izveli rezervni tim i onda ušli u lošu seriju nije krivica Zvezde. I da ovo je koliko vidim tema o FK Partizan. Zašto onda priča o suđenju na drugoj utakmici? A odigrate dobro i dobijete.Inace,bili su jako kvalitetni protiv OFK Beograda,davno bese..zaboravilo se jbg
Iskreno,imaju kvalitetniji tim to stoji,ali....
Pogledajte prilog 387124
Lepa slika

Juce je Majo Vujovic ponovo briljirao...
Presmesni penal i nedosudjeni cist ofsajd Vijerire, jer mezimica mora da pobedi i uvelica zurku.
Jadni mi sledece sezone kada nam ponovo ovakvi budu delili ''pravdu''.
Strane sudije u ligi!!!

Iz kategorije ostrascenih.
Dok su vama pustani golovi iz sumnjivih pozicija a protivnicima dizan ofsajd cim predju pola, mi smo bili ukoceni redovno od Pazara (2 penala), Spartaka ( penal 3 metra van 16), pa na dalje. Posle se lise selektirana ekipa raspala, Kiza je briljirao itd itd.
Nisam ni jednom rekao da nam je drugi kriv za silu promasenih penala.
Na zavrsenu sezonu se ne vracam. Odradjena je strucno, u skladu sa ocekivanjima.
Samo da se scenario ne ponavlja u sledecoj, to me brine, a promene u FSS ne obecavaju, cim je onaj mafiozo zaseo na celo.
 Prvo ja uglavnom ovde i ne pišem. Drugo i kada pišem na temi o Zvezdi ne pominjem Partizan sem ako nije riječ o derbiju. Dok su vas sudije gurale niste se bunili.
 Prvo ja uglavnom ovde i ne pišem. Drugo i kada pišem na temi o Zvezdi ne pominjem Partizan sem ako nije riječ o derbiju. Dok su vas sudije gurale niste se bunili.Oces da kazes,da ono protiv OFK.Beograda nije bila namestaljka?Strasno koliko je providno..Gore nego finci i albanci..Kad Zvezda okrene to je 100% namještaljka. Kad vi to uradite to je normalno je li tako.
A trebalo nam je konkretno za šta? Iz koje smo to mi kategorijeJe li kako ti kažeš komšinica kriva što ste promašili 6 penala? Što ste jedva iščupali bod protiv raspale Jagodine? Što primite smiješan gol u Lučanima? Zamisli sudija previdi opsajd. Strašno,klasična krađa
Jasno je meni da vama ova sezona teško pada. I meni bi da je obrnuto. Ali vaditi se na druge... I da te podsjetim ušli ste bolje u sezonu. To što ste izveli rezervni tim i onda ušli u lošu seriju nije krivica Zvezde. I da ovo je koliko vidim tema o FK Partizan. Zašto onda priča o suđenju na drugoj utakmici? A odigrate dobro i dobijete.
- - - - - - - - - -
Kad Zvezda okrene to je 100% namještaljka. Kad vi to uradite to je normalno je li tako
Oces da kazes,da ono protiv OFK.Beograda nije bila namestaljka?Strasno koliko je providno..Gore nego finci i albanci..
Ako namestate,bar namestite da ne bude ''providno''..
!
 Je li i ona osmica Čuki naštimana? Evo večeras jasno i glasno rekoše da je sinoćnji penal postojao i da je odluka sudije dobra.
 Je li i ona osmica Čuki naštimana? Evo večeras jasno i glasno rekoše da je sinoćnji penal postojao i da je odluka sudije dobra.Malo je falilo da udjemo u LS ili da prezimimo u Evropi i to sa sve Jevtovicem ,Dornelasom,Kljajicem i Zivkom na golu,bukvalno bez odbrane samo sa Abuoum u spicu,najbolji igraci klinac od 19 i Ilic od skoro 40 godina ,sa smesnom klupom, sa tri trenera u sezoni,sa posvadjanom i zakrvljenom sns upravom...
 Tamo ne bi bili nista drugo nego mleveno meso.
 Tamo ne bi bili nista drugo nego mleveno meso.Malo je falilo da udjemo u LS ili da prezimimo u Evropi i to sa sve Jevtovicem ,Dornelasom,Kljajicem i Zivkom na golu,bukvalno bez odbrane samo sa Abuoum u spicu,najbolji igraci klinac od 19 i Ilic od skoro 40 godina ,sa smesnom klupom, sa tri trenera u sezoni,sa posvadjanom i zakrvljenom sns upravom...
Све мој до мојега већ изванђали фосили и тешке будале и лопови.Ćurkovićev tim za Partizan: Zečević, Vučelić, Jovičić i Vuletić! Zahvalnost Karadžiću za stabilnost kluba
http://www.mozzartsport.com/vesti/c...hvalnost-karadzicu-za-stabilnost-kluba/136197
Ne znam koliko su ovi ljudi svesni da ce ih navijaci bojkotovati. Ni sada se Partizan ne moze pohvaliti dobrom posetom ali ovo ima da bude opet totalni bojkot.