ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sve mi se cini da ce Danko da nam bude ta desetka. Skuleticu je pakovao golove kao na traci, isto se ocekuje i sa Djurdjicem izgleda.

Za Djurdjica sam 110%, za Lazovica ne. Sa 33 godine i 6 meseci pauze od fudbala, on se ne moze smatrati za pojacanje. Fizicki bi bio igrac manje na terenu, iako bi svojim pasom i uticajem u svlacionici itekako znacio.

Odlaze vam Vlahovic , Bozinov , Brasanac , Alen Stevanovic , Subic i jos par igraca , mozda Jevtovic i jos po neko .

Ispadate drugo ili trece kolo . Ako se desi da udjete slucajno u LE to ce biti ludacka sreca . A povlasceni ste do kraja sva cetri kola .

Ebiga tako vam je to kad imate upravu koja radi protiv Partizana . Zimus ste najurili ceo tim .

A šta kaže kugla za ove najavljene vrućine u avgustu?

Inače, malo se zna da je Tole Grobar namestio i večerašnje finale da dobije Sevilja, tako što je na poluvremenu tri puta lupio o astal lutkicu sa Klopovim likom i ovi dadoše tri gola.

- - - - - - - - - -

Bolje da Sijalicu dovedemo nego Danka...

Poslednja izmena:
Bice tesko proci tri kola kvalifikacija, ali sreca u nesreci je ta sto ce Partizan verovatno biti nosioc u sva tri kola..Ali uvek ima nagaznih mina, npr. sautempton i herta imaju manji koeficijent od Partizana , tako da je moguce da bi mogao sa njima da igra..Ali sa ovakvim timom i protiv slabijih protivnika nema sta da trazi.. Pojacanja su potrebna, a ne da klinci od 17-18 godina cine okosnicu tima, to tesko ide i u Srbiji a ne Evropi..Blizi se prelazni rok, bice cirkusa :)

Bice tesko proci tri kola kvalifikacija, ali sreca u nesreci je ta sto ce Partizan verovatno biti nosioc u sva tri kola..Ali uvek ima nagaznih mina, npr. sautempton i herta imaju manji koeficijent od Partizana , tako da je moguce da bi mogao sa njima da igra..Ali sa ovakvim timom i protiv slabijih protivnika nema sta da trazi.. Pojacanja su potrebna, a ne da klinci od 17-18 godina cine okosnicu tima, to tesko ide i u Srbiji a ne Evropi..Blizi se prelazni rok, bice cirkusa :)

Ne bi bio problem uopšte da se krene sa klincima kada bi oni ostali dulje godina pa da se uigraju, skupe iskustva, ovako...u pravu si.

Pozdrav svim pravim Grobarima

Odlaze vam Vlahovic , Bozinov , Brasanac , Alen Stevanovic , Subic i jos par igraca , mozda Jevtovic i jos po neko .

Ispadate drugo ili trece kolo . Ako se desi da udjete slucajno u LE to ce biti ludacka sreca . A povlasceni ste do kraja sva cetri kola .

Ebiga tako vam je to kad imate upravu koja radi protiv Partizana . Zimus ste najurili ceo tim .

I da dovedemo sad ne znam kako jake igrace, treba sve to da se uklopi, tako da i ja ocekujem ispadanje u 3 ili 4 pretkolu

Нема пара за Ђурђића.

Ne slazem se. Para za njega mora da ima, samo ovi nasi kokoskari pokusavaju da obore cenu sto vise.

Svi su svesni da ako opet u sezonu udjemo bez krstenog centarfora, nemamo sta da trazimo ni u Evropi ni u prvenstvu. Dosta je bilo prevara tipa Bozinov, Fofana, imas ga u timu a ne vredi nista na terenu.

Cak dva, a ne jedan napadac nama trebaju, i to razlicitih karakteristika.

Ne slazem se. Para za njega mora da ima, samo ovi nasi kokoskari pokusavaju da obore cenu sto vise.

Svi su svesni da ako opet u sezonu udjemo bez krstenog centarfora, nemamo sta da trazimo ni u Evropi ni u prvenstvu. Dosta je bilo prevara tipa Bozinov, Fofana, imas ga u timu a ne vredi nista na terenu.

Cak dva, a ne jedan napadac nama trebaju, i to razlicitih karakteristika.

Слажем се

Znam, procitao sam danas, samo kazem da je to manevar kako bi oborili cifru koju Nemci traze. Oni na Nikolu ne racunaju, nama treba i hoce da dodje (prica se da je vec dogovorio licne uslove), samo jos da Augzburg smanji apetit.

On je izgleda prvi pik i odlican izbor.

Moramo da citamo izmedju redova, na transfer pijaci se ne uzima nista zdravo za gotovo.

Mene samo nervira kad procitam da neko iz kluba priznaje da smo za nekog zainteresovani, jer se tako dize cena i alarmira konkurencija.

Poslednja izmena:
http://www.mozzartsport.com/vesti/jednoglasno-kokeza-predsednik-fss/135995

Momci jebbali smo ježa u vr' bocku!!!

Ova sezona, kao i ''regularnost'' koju smo gledali su mala maca u odnosu na ono što nas čeka sada, kada se ovaj ustoličio.

Partizan MORA da traži inostrane sudije (naročito na svojim mečevima), inače smo ga ugasili.

Džaba pojačanja, džaba sve, ako nam ovaj kroji sudbinu.

Odmah, od starta, od prvog kola, ino sudije!!! Ako nam sude Majo Vujović, Vlado Glođović i slični, bićemo srećni sa ''samo'' 30 bodova zaostatka za mezimčetom.

Od ove godine nam definitivno, dakle, startuje Premijer Liga Srbije. Nazdravlje!!!

Па тај исти је и до сада "контролисао" и делегирао судије у име ФСС, да не помињем судијске комисије које оцењују рад судија на челу са Мракићем, зато смо и имамо овај циркус.
Све је ту познато али нико то променити неће јер је статус државног мезимчета у питању.
Управа Партизана је још одавно требала да реагује конкретно а не само вербално али она има преча посла изгледа.

Tako je, od ove sezone je Kokeza dobio mesto kontrolora regularnosti takmicenja. Posle prvog kola je sve bilo jasno... cuvenih ofk-czv 2:6.

Zato i kazem da ce ova sezona na izmaku biti mala maca u odnosu na ono sto se sprema posto su ga danas nagradili za doprinos regularnosti.

Ili cemo da napravimo ekipu koja ce svakome da uvaljuje 3 i vise komada po mecu ili necemo da budemo ni drugi na tabeli. Bez stranih sudija, da sam na celu Partizana ja ne bih ni ulazio u novu sezonu. Glupo je da opet gledamo isti film, shvatili smo ko mora da prvi prodje kroz cilj, cim je avion Vlade Repiblike Srbije isao da doveze trenera Zvezdi.

Au al vas je oladio onaj Jevtic hahaha

I ovaj nesrecnik acamaher ovde po forumu fantazira o nekim pojacanjima i ubraja Jevtica a on izjavio da navija za Zvezdu i da nikad nece da dodje u Partizan .

A on je toliko dobar igrac da ima da placemo mesec dana sto nece da igra za Partizan. Nece Jevtic oce neko drugi. Hvala mu je sto je makar rekao sta mu je na srcu da se okrenemo drugim opcijama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back