ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je tema itekako vezana za Partizan jer su akteri "Grobari" ako ovu trojicu ljudskog otpada mogu tako da nazovem.
Kakve veze to ima sa politikom? Mada oni na politici bi i bocanje pretvorili u politiku.
.

Nema veze sa Politikom vec da je tema trebala ici kao samostalna, kao na Politici ,gde se vise pise o ovom nemilom dogadjaju nego ovde..:lol:
Tamo imas 3 strane rasprave o ovom a ovde samo desetak postova, sto implicira da je tema vidljiva da bi bila posecenija..

Poslednja izmena:
De asini umbra disceptare.

Raspravljati o magarcevoj senci.

Kakve proklete veze ima da li se pise ovde ili na politici!!!

Ja, licno, na politiku ne idem. Zbog mentalne higijene. Mnogo je bitnije sta se pise, a ne gde se pise. Napad na direktora Partizana (kakva god gnjida on bio...), je nesto o cemu se treba pisati na ovoj temi. Koliko su ljudi u Srbiji skloni da polemisu o nebitnim stvarima, uz zaobilazenja sustine... to je za nepoverovati! Treba od toga napraviti disciplinu.

De asini umbra disceptare.

Raspravljati o magarcevoj senci.

Kakve proklete veze ima da li se pise ovde ili na politici!!!

Ja, licno, na politiku ne idem. Zbog mentalne higijene. Mnogo je bitnije sta se pise, a ne gde se pise. Napad na direktora Partizana (kakva god gnjida on bio...), je nesto o cemu se treba pisati na ovoj temi. Koliko su ljudi u Srbiji skloni da polemisu o nebitnim stvarima, uz zaobilazenja sustine... to je za nepoverovati! Treba od toga napraviti disciplinu.

:ok: I ja sam padao par puta u iskusenje da komentarisem na politici ali sam se suzdrzao. Stah me da me ne uvuku u masinu. Ostacu bolje na sportskim forumima zdravije je. :D
Jos uvek nema imena aktera onog boks meca juce... ocekivao sam da se to objavi, pogotovo sto Vazura zna ko su oni frajeri.

Napad na generalnog direktora Partizana Miloša Vazuru i njegovo obezbeđenje ispred stadiona u Humskoj šokirao je javnost u Srbiji. Izoborna Skupština kluba biće održana 24. maja a jedan od članova iste, poznati reditelj Srđan Dragojević najavio je dolazak.
I pored toga što je pre nekoliko sedmica izjavio da neće učestvovati u izboru novog rukovodstva crno-belih jer je prevaren, posle napada na Vazuru, Dragojević je potpuno promenio mišljenje.

- E, ja ću doći na Skupštinu Partizana da podržim Ćurkovića i Vazuru. Dosta bre više tog banditizma i nasilja - napisao je reditelj na Tviteru.
Dragojević je nastavio oštro.

- “Lov” na Vazuru je već dugo otvoren. Svi znaju ko, šta i kako, ali se prave ludi. Dok ne zakucaju na njihova vrata... Dosta bre više tog banditizma i nasilja. Gde je hapšenje siledžija? Ovaj napad na Vazuru, očekivan je. Tako bi huligani napali i nekoga ko privatizuje klub. Hoće li na izbornoj Skupštini Partizana oni koji se ne slažu - proći kao Vazura? Bez huligana, bar dva kandidata. Inače je Skupština nelegitimna.

http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/poznati-reditelj-ljut-dragojevic-dolazim-na-skupstinu-da-podrzim-curkovica-i-vazuru/m349wy6

ljubi ga grli ga pa ga iznapada kao da je najcrnji neprijatelj a "gicko" prosao sa povisenim pritiskom od trcanja ?!!!
ne ide mi u glavu ko je lik da se ljubi pa ga nabada najstrasije...

meni snimak vise lici na licnu osvetu ka isprebijanom "decku iz obezbedjenja" (koga mi je iskreno zao) nego napad na "gicka"
da su hteli "gicka" da namlate ne bi se on dokopao vrata...ovo progovara iz mene manijacki mozak koji ima nameru da prebije "gicka" ... nesto tu ne stima u celoj prici jer mi se cini da je
incident taman legao da se "gicko" domogne "drzavne pratnje" ...

smrdi ceo snimak

p.s. zao mi decka kako je popio (poljubac pa) nabadanje nogom...morbidno srkoz... nece mene videti stadion skoro zbog ovakvih "navijaca"

CC9P2JrWIAAEDEP.jpg

Ovo su navijači, a ova trojica, kao i ovaj debeli što beži ko Jusein Bolt su kriminalci.

ljubi ga grli ga pa ga iznapada kao da je najcrnji neprijatelj a "gicko" prosao sa povisenim pritiskom od trcanja ?!!!
ne ide mi u glavu ko je lik da se ljubi pa ga nabada najstrasije...

meni snimak vise lici na licnu osvetu ka isprebijanom "decku iz obezbedjenja" (koga mi je iskreno zao) nego napad na "gicka"
da su hteli "gicka" da namlate ne bi se on dokopao vrata...ovo progovara iz mene manijacki mozak koji ima nameru da prebije "gicka" ... nesto tu ne stima u celoj prici jer mi se cini da je
incident taman legao da se "gicko" domogne "drzavne pratnje" ...

smrdi ceo snimak

p.s. zao mi decka kako je popio (poljubac pa) nabadanje nogom...morbidno srkoz... nece mene videti stadion skoro zbog ovakvih "navijaca"

I meni se cini da su ovo neki nerascisceni racuni sa pripadnikom obezbedjenja Vazure. Da su hteli Vazuru da napadnu zalepili bi ga za beton kao onog jadnickasto su ga ugazili. Vozacu su rekli da udje u auto da ne popije batine a debeljko je zbrisao brzinom svetlosti.

Vođa huligana koji su pretukli dvojicu članova obezbeđenja Miloša Vazure Aleksandar Stanković (30), poznatiji kao Sale Mutavi. Ostali napadači su izvesni Velja, bivši navijač Rada, i Milan zvani Meda
Vođa huligana koji su napali direktora Partizana Miloša Vazuru i pretukli dvojicu članova njegovog obezbeđenja je Aleksandar Stanković (30), poznatiji kao Sale Mutavi!

Kako Informer saznaje, preostala dvojica napadača su izvesni Velja, bivši navijač Rada, i čovek po imenu Milan, čiji je nadimak Meda!
Sale Mutavi je pre godinu dana redovno stajao ispod centralne lože stadiona u Humskoj i zajedno s policijom čuvao upravu crno-belih predvođenu Zoranom Popovićem, a trenutno je vođa navijačke grupe "Janjičari". To ime nadenuli su sebi jer su svi pre Partizana navijali za druge klubove.
Mutavi je u prošlosti bio navijač Crvene zvezde, a 2013. godine pravosnažno je osuđen na pet godina robije zbog trgovine drogom i posedovanja oružja. Ipak, odlazak u zatvor je izbegao već tri puta, pravdajući se navodnom bolešću!
Poslednji put odlazak na robiju zakazan mu je za 8. mart, ali ni tad nije otišao na izdržavanje kazne. Pojedini pripadnici grupe "Janjičari" okrivljeni su za pokušaje ubistva suparnika iz drugih bandi, ali nije bilo dokaza da je i Stanković umešan u to. Prilikom hapšenja kod njega je pronađeno i oružje za koje nije imao dozvolu, pa je osuđen i za to.
Što se tiče Velje, koji je bio najžešći u tuči ispred stadiona u Humskoj, on je bivši navijač Rada i bio je pripadnik njihove navijačke grupe "Junajted fors".
Velja i Meda su u četvrtak u 13.38 brutalno pretukli Božu K. (34), pripadnika Partizanovog obezbeđenja, a prema rečima Miloša Vazure, još gore je prošao Nebojša P. (53), zaposlen u Partizanu kao obezbeđenje. Ipak, napad na Nebojšu P. dogodio se na mestu koje nije pokriveno kamerama.
Vazura za Informer kaže da poznaje navijače, kao i da je policija dobro upoznata s tim ko su oni i da uskoro očekuje njihovo hapšenje.
- Znamo ko su nalogodavci napada, sada je na policiji da ih otkrije i uhapsi. Znamo i ko su napadači, njih zna cela Srbija. Da su nekog drugog napali mislim da bi do sada već bili uhapšeni. Neverovatno je da se ovo dešava u 2016. godini. To su oni isti koji su nas gađali jajima, koji su sazivali skupštine... Ipak, nećemo se povući, borićemo se do kraja - rekao je za Informer generalni direktor Partizana Miloš Vazura.
Odbacuju optužbe
Direktor crno-belih indirektno je optužio grupu "Crno-bela familija", koju predvodi Nenad Bjeković, da stoji iza napada. "Familija" je juče objavila saopštenje u kojem odbacuje krivicu za incident.
- Želimo da se ogradimo i osudimo nemile scene kojih smo bili svedoci na parkingu ispred Stadiona FK Partizan. Uprava koristi ovu situaciju da širi laži i mržnju i da prikrije svoje neuspehe i svoj neligitiman boravak u klubu. Sve što se dogodilo apsolutno nema nikakve veze sa nama - navodi se u saopštenju opozicije.

Elita.

navijačke grupe "Janjičari". To ime nadenuli su sebi jer su svi pre Partizana navijali za druge klubove.

:hahaha:
Odavno sam pisao o tome kako se postaje navijač partizana - iz inata prema ostalima a nikako iz ljubavi.
Pogledaj samo razne forume,prepuni su njihovih nazovi navijača koji samo plaču i kukakaju na sve njihove dosadašnje uprave a na stadionu i u halama navijanje im vode naši otpadnici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back