RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.718
e ljudine su Jovanovic i Vlahovic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas osvanula vest da je Gojko Kacar slobodan igrac. Leg'o bi nam k'o budali samar.
Problem je sto je on zvezda, nece da se vraca da lomi noge u nasoj ligi, pre ce da zavrne u neku Belgiju, neki Muskron da krcka evre dok moze.

Everton igrac utakmice..
Dobismo sa nulom,cisto da se kurcimo da nismo primili gol u celom takmicenju.Smo zajebani aa
Alenova utakmica polusezone,najbolja ovog proleca
Da li bi bili zadovoljni tandemom Lazovic -Djurdjic? Ovaj tandem se pominje kao prva opcija..
Danas osvanula vest da je Gojko Kacar slobodan igrac. Leg'o bi nam k'o budali samar.
Problem je sto je on zvezda, nece da se vraca da lomi noge u nasoj ligi, pre ce da zavrne u neku Belgiju, neki Muskron da krcka evre dok moze.
'Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.'

Nisam znao da je potpisao za Kairat..
Neka oni dovedu nekog krsteng napadaca,samo vise da ne gledam Bozu..
Ja bih bio zadovoljan Djurdjicem..
Onda obavezno jedna desetka!
Totalni remont..
Ima sad da bude svasta,Idu izboru,ako opet neodloze..![]()

Stvarno,koji klinac je ovaj Vuletic u klubu?

Da se ne lažemo, mi smo ovaj trofej večeras više zaslužili borbenošću nego nekim kvalitetom. Stvarno, svi su dali svoj maksimum, a posebo treba istaći Evertona. Momak je odigrao fenomenalno.
Debeli Bugarin nije imao veze sa vezom, kao ni Golubović, koji nije igrač za prvi tim Partizana.
Uzet je trofej, Evropa obezbeđena, sad da vidimo šta i kako dalje.
Čekamo Lekija da nam prenese utiske sa istoka, gde je bilo baš žestoko, sa nekim tučama, paljenjem baklji (u jednom trenutku sam pomislio da su se ludaci zapalili ispod one zastave, jer je počeo da kulja crni dim) i raznim drugim egzibicijama.
P.S. Nisam uspeo da uslikam Željka Pantića kako jede neku krofnu. Čovek je totalno u stilu američkog navijača![]()
Stvarno,koji klinac je ovaj Vuletic u klubu?
Ма бре стока безрепа, прво су се млатили са полицијом испред истока јер је дошло 500-600 људи и нико нема карту а сви би да уђу, а онда међусобно и испред и на трибини али то нисам најбоље видео стајао сам са стране.Da se ne lažemo, mi smo ovaj trofej večeras više zaslužili borbenošću nego nekim kvalitetom. Stvarno, svi su dali svoj maksimum, a posebo treba istaći Evertona. Momak je odigrao fenomenalno.
Debeli Bugarin nije imao veze sa vezom, kao ni Golubović, koji nije igrač za prvi tim Partizana.
Uzet je trofej, Evropa obezbeđena, sad da vidimo šta i kako dalje.
Čekamo Lekija da nam prenese utiske sa istoka, gde je bilo baš žestoko, sa nekim tučama, paljenjem baklji (u jednom trenutku sam pomislio da su se ludaci zapalili ispod one zastave, jer je počeo da kulja crni dim) i raznim drugim egzibicijama.
P.S. Nisam uspeo da uslikam Željka Pantića kako jede neku krofnu. Čovek je totalno u stilu američkog navijača![]()
Ладно нам нови селектор уручио пехар а ови га извиждали најцрње, толико о култу репрезентације.
Ма бре стока безрепа, прво су се млатили са полицијом испред истока јер је дошло 500-600 људи и нико нема карту а сви би да уђу, а онда међусобно и испред и на трибини али то нисам најбоље видео стајао сам са стране.
Иначе су 1200 карата дали Гробарима из Београда, 800 Јавору, 1000 савезу и 300 Милановцу као домаћину меча па није ни чудо да карте на дан меча и нису могле да се купе.
Прво полувреме боље друго ништа.
Иначе мислио сам да сам се свега нагледао у нашој лиги али да играч на левом крилу нема леву ногу као онај наш вајни таленат је нешто ново изгледа.

1000 savezu?
Pa bre, to je van svake pameti...
Ja sam kartu kaparisao još u ponedeljak, znao sam da će da bude gužve...
A to što ti "pametni" hoće da uđu bez karte, nije ništa novo.
Tako su na JNA stalno ulazili, gde god su hteli.
Dobro je da nije bilo nekih većih incidenata, osim kakofoničnog navijanja
Ono je haos bio. Jedni pevaju "Partizan šampion", drugi "Vučiću pederu, treći "Perović Ivan", a tu se začuje s vremena na vreme i "Ljujljaj Javore"
Ali biser je bio neki čiča, koji je na "Vučiću pederu" komentarisao "Ma šta vam čovek kriv? Što *****?" i slično.
Nije čovek mogao da se pomiri sa tim![]()
Ладно нам нови селектор уручио пехар а ови га извиждали најцрње, толико о култу репрезентације.

Ако изузмемо помињање имена једне мањине када је главни судија са помоћницима примао награду након меча онда мислим да није.je li bilo kakvih skandiranja na nacionalnoj osnovi?!![]()