ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Everton igrac utakmice..

Dobismo sa nulom,cisto da se kurcimo da nismo primili gol u celom takmicenju. :D Smo zajebani aa :)
Alenova utakmica polusezone,najbolja ovog proleca :D

Da li bi bili zadovoljni tandemom Lazovic -Djurdjic? Ovaj tandem se pominje kao prva opcija..

Lazovic ne, Nikola Djurdjic DAAAAAA!!!!!

Ako njega dovedemo, mozemo da nakrivimo kapu!!!!

Decko je tacan profil napadaca kakav nam treba.

Lazovic je, realno, svoje odigrao, spor je, non stop pada u duelima, ima odlicnu loptu i iz drugog plana je opasan, ali nemam zivce da ga gledam, iskreno.

Danas je fudbal igra gde se traze igraci koji brzo trce i brzo razmisljaju. Ovaj Everton je prototip takvog igraca.

Lazovic, Ilic, Babovic, svi oni znaju sa loptom, sve su to vrlo talentovani igraci, ali fizicki inferiorni do bola. Sa njima uvek imamo igraca manje na terenu, a to danas, ni Kazahstanci ne prastaju.

Onaj igrac iz Moravica, iz Slovacke, sto se pominjao kao pojacanje zimus, Tawamba, zavrsio od 1. aprila u Kairatu. Nama je milion evra bilo mnogo, njima nije. Doveli su gol masinu sa male pare, gledano kolike se pare vrte danas u fudbalu. Nama je to nezamislivo i van domasaja.

Nisam znao da je potpisao za Kairat..

Neka oni dovedu nekog krsteng napadaca,samo vise da ne gledam Bozu..
Ja bih bio zadovoljan Djurdjicem..

Onda obavezno jedna desetka!

Totalni remont..

Ima sad da bude svasta,Idu izboru,ako opet neodloze.. :D

Kad se setim da su nam zimus iz Spanije davali preko milion evra za Bozinova, place mi se. Samo da smo te pare ulozili u ovog crnca, Tawambu, resili bi jos tad napad. Samo lud covek bi ostavio debelog Bozinova i dalje u klubu. Kina, Koreja, Vietnam (kod Fabricija), pa neka im prodaje mudda za bubrege.

Obavezno desetka! Da se vidi sta cemo sa Jeftovicem, jer u Evropi ce itekako biti potrebe za igranje sa 2 zadnja vezna na terenu. Ako Tomic ne racuna na njega, utopiti ga za pristojne novce, Rusi ga cenili zimus za preko milionce, takodje. Sad mu je cena pala. Brasancu je vreme da ide. Dakle i tu pojacanje.

Ilic u penziju.

Bekove imamo i leve i desne. Stopere imamo, ali lose. Vratice se Balazic pa ce da se malo i tu zaostri konkurencija, da Gogua ne krene da se opusta opet.

Treba nam jos i desno krilo, da se Alen i Neca levo bore za mesto a da Golubovic uci od nekog normalnog igraca desno.

Djurdjic je fantastican izbor, nadam se i realan. Vlahovic ce uz njega da napreduje i da dobija minutazu, a treba dovesti i treceg napadaca drugacijeg profila, nizeg i brzeg, kako bi mogli da menjamo igru shodno rivalima i rezultatu.

Nadam se da ima u klubu neko ko ce o svemu ovome i jos mnogo vise hteti da razmislja.

Evo vam jedan od razloga zasto nas je Zvezda presisala ove sezone, kako se trude da idu u korak sa trzistem:

http://www.telegraf.rs/sport/213486...nke-kako-sam-pronasao-vieiru-ibanjeza-donalda

Kad bi davali 5 miliona evra godisnje platu, svi bi dolazili dok su u zivotnoj formi. Ovako, treba probrati te povratnike, uklopiti njih i mlade, te napraviti sa jos par stranaca pristojnu ekipu koja moze da parira prosecnim evropskim timovima. Toliki nam je sada maksimum.

Svake godine hiljade i hiljade igraca menja klubove, za vece i manje novce, neki kao slobodni igraci. Trziste je ogromno. Samo treba biti pre svega posten, zatim mudar i strpljiv, i sklopiti ekipu. Ne gledati samo fudbalske nego i ljudske kvalitete, Zato se meni onaj Suma ne svidja, lako se isprovocira, na derbiju crveni u najavi, kao zamalo zimus Everton. Mora mnogo da se gleda, ali opet kazem to je okean igraca, itekako moze da se iskopa kvalitetan za svaku poziciju.

Da se ne lažemo, mi smo ovaj trofej večeras više zaslužili borbenošću nego nekim kvalitetom. Stvarno, svi su dali svoj maksimum, a posebo treba istaći Evertona. Momak je odigrao fenomenalno.

Debeli Bugarin nije imao veze sa vezom, kao ni Golubović, koji nije igrač za prvi tim Partizana.

Uzet je trofej, Evropa obezbeđena, sad da vidimo šta i kako dalje.

Čekamo Lekija da nam prenese utiske sa istoka, gde je bilo baš žestoko, sa nekim tučama, paljenjem baklji (u jednom trenutku sam pomislio da su se ludaci zapalili ispod one zastave, jer je počeo da kulja crni dim) i raznim drugim egzibicijama.

P.S. Nisam uspeo da uslikam Željka Pantića kako jede neku krofnu. Čovek je totalno u stilu američkog navijača :mrgreen:

Da se ne lažemo, mi smo ovaj trofej večeras više zaslužili borbenošću nego nekim kvalitetom. Stvarno, svi su dali svoj maksimum, a posebo treba istaći Evertona. Momak je odigrao fenomenalno.

Debeli Bugarin nije imao veze sa vezom, kao ni Golubović, koji nije igrač za prvi tim Partizana.

Čekamo Lekija da nam prenese utiske sa istoka, gde je bilo baš žestoko, sa nekim tučama, paljenjem baklji (u jednom trenutku sam pomislio da su se ludaci zapalili ispod one zastave, jer je počeo da kulja crni dim) i raznim drugim egzibicijama.

P.S. Nisam uspeo da uslikam Željka Pantića kako jede neku krofnu. Čovek je totalno u stilu američkog navijača :mrgreen:

To su neke nove dimne bombe valjda. I na derbiju su ih palili. Izgleda kao da su zapalili gume na sred tribine.

Stvarno,koji klinac je ovaj Vuletic u klubu?

Budala.
Profesor prava na pravnom fakultetu pa jos uvalio debelo dupe u klub da bude pravni savetnik. Clan uprave i jos predsednik nadzornog odbora. Dakle sam sebe nadgleda.... sukob interesa. A pravnik!

Ма бре стока безрепа, прво су се млатили са полицијом испред истока јер је дошло 500-600 људи и нико нема карту а сви би да уђу, а онда међусобно и испред и на трибини али то нисам најбоље видео стајао сам са стране.
Иначе су 1200 карата дали Гробарима из Београда, 800 Јавору, 1000 савезу и 300 Милановцу као домаћину меча па није ни чудо да карте на дан меча и нису могле да се купе.
Прво полувреме боље друго ништа.
Иначе мислио сам да сам се свега нагледао у нашој лиги али да играч на левом крилу нема леву ногу као онај наш вајни таленат је нешто ново изгледа.

Ма бре стока безрепа, прво су се млатили са полицијом испред истока јер је дошло 500-600 људи и нико нема карту а сви би да уђу, а онда међусобно и испред и на трибини али то нисам најбоље видео стајао сам са стране.
Иначе су 1200 карата дали Гробарима из Београда, 800 Јавору, 1000 савезу и 300 Милановцу као домаћину меча па није ни чудо да карте на дан меча и нису могле да се купе.
Прво полувреме боље друго ништа.
Иначе мислио сам да сам се свега нагледао у нашој лиги али да играч на левом крилу нема леву ногу као онај наш вајни таленат је нешто ново изгледа.

1000 savezu?
Pa bre, to je van svake pameti...

Ja sam kartu kaparisao još u ponedeljak, znao sam da će da bude gužve...

A to što ti "pametni" hoće da uđu bez karte, nije ništa novo.
Tako su na JNA stalno ulazili, gde god su hteli.

Dobro je da nije bilo nekih većih incidenata, osim kakofoničnog navijanja :mrgreen:

Ono je haos bio. Jedni pevaju "Partizan šampion", drugi "Vučiću pederu, treći "Perović Ivan", a tu se začuje s vremena na vreme i "Ljujljaj Javore" :mrgreen:

Ali biser je bio neki čiča, koji je na "Vučiću pederu" komentarisao "Ma šta vam čovek kriv? Što *****?" i slično.
Nije čovek mogao da se pomiri sa tim :mrgreen:

Poslednja izmena:
1000 savezu?
Pa bre, to je van svake pameti...

Ja sam kartu kaparisao još u ponedeljak, znao sam da će da bude gužve...

A to što ti "pametni" hoće da uđu bez karte, nije ništa novo.
Tako su na JNA stalno ulazili, gde god su hteli.

Dobro je da nije bilo nekih većih incidenata, osim kakofoničnog navijanja :mrgreen:

Ono je haos bio. Jedni pevaju "Partizan šampion", drugi "Vučiću pederu, treći "Perović Ivan", a tu se začuje s vremena na vreme i "Ljujljaj Javore" :mrgreen:

Ali biser je bio neki čiča, koji je na "Vučiću pederu" komentarisao "Ma šta vam čovek kriv? Što *****?" i slično.
Nije čovek mogao da se pomiri sa tim :mrgreen:

Nasikirali čiču, kako ih nije sramota?!

- - - - - - - - - -

Ладно нам нови селектор уручио пехар а ови га извиждали најцрње, толико о култу репрезентације.

je li bilo kakvih skandiranja na nacionalnoj osnovi?! :)

je li bilo kakvih skandiranja na nacionalnoj osnovi?! :)
Ако изузмемо помињање имена једне мањине када је главни судија са помоћницима примао награду након меча онда мислим да није.:)

1000 карата савезу па их они распоређивали ваљда, спонзорима или коме већ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back