ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da ne valja Knežević.
Ali opet, ovde ljudi sude na osnovu jednog poteza i sad je Knežević kralj, a Alen ne valja.

Generalno, meni ovo i dalje liči na neki pripremni period, gde Tomić pokušava da pronađe startnih 11.
Mada me zaista čude neke njegove odluke, poput odstranjivanja Subića, Vulićevića ili Ćirkovića.

Alen nije na svom nivou u zadnjih nekoliko utakmica..
Svakako da je on bolji igrac od Knezevica,ali trenutno blage veze nema..

Nego je meni iritantna izjava Ilijeva..

Sto se tice Tomica,on i dalje ima moju podrsku,iako ce gotovo sigurno da leti na karju sezone.
Ne zato sto je los trener....Znate razlog i sami.. :D

Videcemo. Ova uprava me ne bi iznenadila mada je on Tomicev pulen tako da ne verujem da ce nesto biti od transfera.

Ma ajde da se ne za.ebavamo, decko je u januaru napunio tek 16 godina. Kakav transfer, kakvi bakraci!!! Njegov tatko, za razliku od one ljige iz Nisa, ne jurca za parama, tako da je decko odmah po povratku sa priprema potpisao nov profi ugovor i tako zastitio klub.

Arsenalu i ostalim lesinarima, samo kratko i jasno: moze, javite se za najmanje 5 godina i spremite 15 miliona funti pa da moooozda i razmislimo o prodaji. Tako rade ozbiljni klubovi.

Ma ajde da se ne za.ebavamo, decko je u januaru napunio tek 16 godina. Kakav transfer, kakvi bakraci!!! Njegov tatko, za razliku od one ljige iz Nisa, ne jurca za parama, tako da je decko odmah po povratku sa priprema potpisao nov profi ugovor i tako zastitio klub.

Arsenalu i ostalim lesinarima, samo kratko i jasno: moze, javite se za najmanje 5 godina i spremite 15 miliona funti pa da moooozda i razmislimo o prodaji. Tako rade ozbiljni klubovi.

Potpisao je do 2018 godine. Ilijev je danas izjavio da postoji cena za Vlahovica, ko plati moze da ga kupi. Nije receno koja cifra je u pitanju.

Nemoj biti naivan. Posle 6 mesci, kad vidiš s kim imaš posla (Vazura, Vučela, Ilijev, Ramadani i ostali Zečevićevi učenici) postaješ ko i oni jer to je jedini način da opstaneš.
Tako je i Živkovićev ćale...

to je najgore u fudbalu... da ne znas koliko ima budala u suprotnoj ekipi i kako razmisljaju... ne znas koja im je granica, kad ce im puci film i kad ce bez mnogo razmisljanja gledati da ucine neku glupost

Ma Milenkovic je klinac koji je bio pun adrenalina zbog debija. Nalozio se i zato je i startovao onako ludacki. Sa neke strane to i mogu da razumem ali mora da shvati da je tesko povredio igraca i da mora da bude kaznjen zestoko. Tako pucaju kosti, kidaju se ligamenti i moraju da se zastite igraci od ovakvih napaljenka.

SKANDAL U HUMSKOJ: Vazura fizički napadnut, vozač i član obezbeđenja pretučeni

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura opet je bio na meti navijača, ali za razliku od večitog derbija, kada je pobegao od simpatizera Crvene zvezde ovog puta su crno-beli iskazali bes prema jednom od vodećih ljudi kluba iz Humske.

Trojica momaka su sačekali Vazuru ispred stadiona, kada je dolazio na posao i prvo su ga verbalno napali, a onda je došlo i do fizičkog kontakta.

Vazura je uspeo da pobegne, ali deblji kraj su izvukli njegov vozač, kao i jedan od članova obezbeđenja, koji su pretučeni od strane nepoznatih navijača.

Policija vrši uviđaj u Humskoj.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...-napadnut-vozac-i-clan-obezbedjenja-pretuceni

Lepo kaže transparent "Za vas su pokvarena jaja i govnjive motke". Ovakvi jedino motkom mogu da se oteraju.
Jedino što ne valja je što ne dolaze nešto mnogo bolji ljudi.

Ovako izgleda beton ispred stadiona.

zt.gif

Izgleda da je bas bilo zestoko.

Poslednja izmena:

Sad sam video snimak... ne znam sta da kazem. Gnusam se ovakve bagre. Trojica na jednog. Nadam se da ce ih uhvatiti jer se jasno vide lica.
Zao mi je decka koga su prebili jer on nista nije kriv ako su ga napali zbog Vazure. Ona junacina ga je udarila na kvarno kad se ovaj nije nadao.
Vazuru ne volim ni na sliku da vidim ali ovo moram da osudim jer je neduzan covek stradao.

Ovo je tema itekako vezana za Partizan jer su akteri "Grobari" ako ovu trojicu ljudskog otpada mogu tako da nazovem.
Kakve veze to ima sa politikom? Mada oni na politici bi i bocanje pretvorili u politiku.

Inace na snimku se vidi kako se prvo ona trojica drugarski izljubise sa kasnije nokautiranim pripadnikom obezbedjenja. Ne znam, meni ovo smrdi. Vazuru nisu pipnuli a on je pored njih trojice prakticno odsetao a to bi bilo jako tesko da je on bio meta napada. Cak ni vozaca nisu zeleli da diraju vec su mu sugerisali da ne izlazi iz auta. E sad citam u nekim novinama da je najgore prosao pripadnik obezbedjenja stadiona koji je pritrcao da pomogne a koga su urnisali od batina ispod kamere i kojeg nisu otpustili iz bolnice zbog polomljenog nosa i drugih povreda. Steta sto nema druge kamere da vidimo napad na njega. Izgleda da su ga ugazila sva trojica nabivsi ga u ugao. Jedva cekam da objave koji su ti junaci.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back