gost 261152
Primećen član
- Poruka
- 509
Ja sam vec ocelaveo samo sto sam ja stariji od tebe.
Ja sam srecom razvio odbranbeni mehanizam, odgledam pocetak utakmice, vidim mogu li nasi sta, posto ne mogu batalim gledanje, bez ikakvog nerviranja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam vec ocelaveo samo sto sam ja stariji od tebe.
Kiprani napravili bolju koreografiju..
Ja ozbiljno mislim da u nasoj ligi ne postoji igrac koji zna da centrira....Poslednji koji je znao je bio Ninkov..
; em je visok, em Brazilac), nema druge. Ovi ostali mogu da statiraju na njivi od milošte zvanoj fudbalski teren.
Vrati se,Avrame...
Ko zna, videcemo, mozda ce vam posle sutrasnjeg meca sa Omonijom trebati novi trener.
Vrati se,Avrame...

Moze li neko da mi kaze kakve su nam sanse da budemo povlasceni na zrebu za LE posto su tamo dosta favoriti ispali... ovako zalosnu igru ne mogu da gledam vise... stvarno mi je preko *****
Sad mutavi da izvadi pare za Bodurova, Tejga i jedno levo krilo tipa Sabalala pa mozda i uradimo nesto u Evropi.
Babovicu i Scepovicu da se raskine ugovor, Aksentijevic nije za Evropu ako igra beka, mozda nesto uradi na krilu, tanak je u odbrani, L. Markovic u Teleoptik ako nastavi sa ovakvom igrom i to je to.

sto jes jes,tu su braca scepovic.Joj koji Bodurov i Tejgo, samo nam oni fale.