ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ozbiljno mislim da u nasoj ligi ne postoji igrac koji zna da centrira....Poslednji koji je znao je bio Ninkov..

Nek kupe nekog beka Portugalca da probija i centrira i nekog Brazilca da poentira (Vašingtone, vrati se :P ; em je visok, em Brazilac), nema druge. Ovi ostali mogu da statiraju na njivi od milošte zvanoj fudbalski teren.

Poslednja izmena:
Sad mutavi da izvadi pare za Bodurova, Tejga i jedno levo krilo tipa Sabalala pa mozda i uradimo nesto u Evropi.
Babovicu i Scepovicu da se raskine ugovor, Aksentijevic nije za Evropu ako igra beka, mozda nesto uradi na krilu, tanak je u odbrani, L. Markovic u Teleoptik ako nastavi sa ovakvom igrom i to je to.

sto je najgore 'kiprani' se ne oznojishe za 180min.bash su lagano odradili ovaj 'talentovani' partizan.mislim da sam u zurnal ili novosti ne znam tacno,jutros procitao vermezovu izjavu kako je babovica,markovica,ilica,ninkovica,sceparda MILINA gledati.ja ne znam koliko coek treba da je malouman pa da lupi tako nesto.plus josh jedan biser,onaj spic sto im je dao go u prvu utakmicu ne bi imao mjesta u partizan!?aooooooo!kakva prsotina od coeka!aoooooo!

Sad mutavi da izvadi pare za Bodurova, Tejga i jedno levo krilo tipa Sabalala pa mozda i uradimo nesto u Evropi.
Babovicu i Scepovicu da se raskine ugovor, Aksentijevic nije za Evropu ako igra beka, mozda nesto uradi na krilu, tanak je u odbrani, L. Markovic u Teleoptik ako nastavi sa ovakvom igrom i to je to.

Joj koji Bodurov i Tejgo, samo nam oni fale.

Nista se ne brinite, dali su sve od sebe ali nije im bio dan. :D Ocekujem da ce reci da nisu imali srece :lol:

Na prosloj stranici sam napisao da nemamo sanse za prolaz ako igraju Scepakadabra i Baboje , samo malouman covek ne vidi da su to dva kretena :lol:

Mada ne ocekujem promene ni u sledecoj utakmici jer imamo iskusnog trenera Petah Tikvu :lol:

Utakmicu nisam gledao i vidim da nisam nista propustio. Sale kapiten je najbolji (iako moze da odigra maks. 45 min.) to sve govori.

Taktike nema,igraca nema, volje nema,kvaliteta nema. Partizan ce biti verovatno nosilac u LE ali dzabe, moze biti i ultra-giga-mega nosilac kada su mu sanse i kao takvomeminimalne :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back