ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spurs slazem se sa tobom za Krstajica ali bih dodao i Moreiru,ne zovu njega dzabe dr MO :) on je meni stvarno igrac za respekt
Stojkovic ima problema kod slobodnih udaraca,cesto izlece ali je dobar 1 na 1 ali mislim da bi Radisa bio bolje resenje,medjutim protiv Zvezda Stojkovic ce braniti kao nikad do sad,imam neki osecaj.Bice 0-2 za franjine protiv cigana...

Jesi li ozbiljan?

Očekujem da će se sutra desiti jedan od ova dva scenarija...

Prvi i nažalost realniji, pobeda Zvezde i beg na 6 bodova prednosti i potpuni sunovrat Partizana.

A drugi, daj Bože, scenario, velika pobeda i početak velike serije i radosti, velike odbrane Stojketa, veliki uspon i uspeh Partizana od koga se cigani ne bi oporavili, jer bi shvatili da smo i ranjeni jači i veći od njih!!!

Ali, stvarno ne znam, nadam se i sve bih dao za drugi scenario, ali previše je razočarenja u poslednjih nekoliko nedelja, da bi se sutra vratili velikom pobedom...

Ali, ja VERUJEM U PARTIZAN!!! :worth:

Milan Tarot: Kleo pogađa u 96. minutu

Veliki je Grobar, pomogao je Partizanu 2003. godine da uđe u Ligu šampiona, a ove sezone je bio na tribinama kad su crno-beli igrali protiv Anderlehta. Očigledno je da Milan Radonjić, u narodu poznat kao Milan Tarot, donosi sreću Partizanu, a videćemo hoće li tako biti i ovoga puta.
Tarota smo upitali najpre kakvo vreme očekuje u subotnjem 139. večitom derbiju?
– Biće promenljivo oblačno, sa povremenim pljuskovima – kao iz topa je odgovorio Milan Radonjić.
Ono što najviše interesuje fudbalsku javnost u Srbiji je rezultat u večitom derbiju.
– Biće nerešeno, tačan rezultat 2:2. Na poluvremenu neće biti golova, a oba tima će želeti pobedu, pa će zato strelci biti izuzetno raspoloženi. Crno-beli će prvi doći u vođstvo, golom Klea u 49. minutu. Zvezda će preokrenuti golovima Kaluđerovića, u 56. i 59. minutu, a pravda će biti zadovoljena u sudijskoj nadonkadi. Strelac za Partizan će ponovo biti Kleo i to u 96. minutu utakmice.
Da li će biti nereda na tribinama, eventualnog prekida derbija?
– Neće, policija će dobro odraditi svoj posao. Ali, biće i u tom pogledu neizvesno. Ipak, policije je manje nego navijača, biće ih samo 6.000. Najpre će Delije pokušati da prekinu derbi, a potom i Grobari, ali im neće uspeti.
Šta savetujete Zvezdi?
– Zvezda bi trebalo da igra na Stojkovića. Ako on bude branio, a crveno-beli šutirali sa pola terena, može da bude i 5:2 za njih. Stojković ima golmansku dalekovidost, brani zicere,...

Iz prve ruke :ok:

mi iz neke organizovane akcije ne mozemo da damo gol , hm , nikad . :roll: voleo bih u nastavku da vidim boyu , na sta bi to licilo . valjda bi bili malo opasniji . zvezda ; :sad2:

Idi na cigansku temu pa placi sa njima,a nadam se da si video Boju i koliko on znaci ovom timu,pa makar igrao tih pola sata po mecu...Takticka i rutinska pobeda nad nemocnom komsinicom...Kljuc pobede je bila dobra igra na sredini terena,gde ciganija nije mogla da se poveze...
Krstaja -GENERAL (sam drzao odbranu pod konac)
Miljkovic -najprijatnije iznenadjenje derbija...Odigrao vrhunski
Doktor - IGRAC UTAKMICE (trcao,borio se,opet davao one njegove vrhunske pasove i pored svega dao gol;eto koliko znaci promena pozicije za njega;danas je opet bio onaj pravi Mo,kakvog smo navikli da gledamo u voljenom dresu)

Sale me je dosta nervirao svojim davljenjem lopte,Jovanovica ne zelim da komentarisem(ko li gura tog decka da mi je znati:Savic je za njega Bekenbauer licno),a Boja me za samo pola sata koliko je igrao,odusevio(cigani su se odbijali od njega kao ping-pong loptice:mrgreen:)

Cigani su opet pokusali sve da koliko toliko izmuckaju trenutnu situaciju na svoj konto(pocev od "skracivanja" juga,termina derbija,pa do sudije,koji je olako prelazio preko njihovih divljackih startova),ali ****...Bio sam pesimista pred ovaj derbi,kao i mnogi,ali mi je ova pobeda tako legla,sto bi narod rekao:"K'o so na kuvano jajce...":mrgreen: Nadam se da je ovo pocetak dobre serije Partizana i da ce nam ova pobeda dati krila,da se vratimo u staru i prepoznatljivu formu...Jos jednom: BRAVO CRNO BELI!!! :vatromet:

Ово је безвезе. Кад презиме у Европи, победе неког у ЛШ, покажу се са нормалним екипама, онда их треба похвалити. Звезду би победили неки средњошколци. :neutral:

Шта је оно Стојковићу писало на мајици испод дреса?

Od izmena najvise me je iznervirao Babovic koji apsolutno nista nije uradio, cak je i uspeo da usere par akcija za svojih 30 minuta na terenu. Boja je imao dve odlicna suta, steta sto lopta nije usla. Kamara solidan, sa par veoma dobrih paseva ka Boji.

Od startera, Moreira odlican, Kleo posle asistencije nevidljiv, Krstajic fantastican, Jovanovic katastrofalan, Ilic djene djene, Stojkovic siguran i ostali su svi odigrali OK, koliko se ja secam.

Poslednja izmena:
Sazetak je da je Partizan bio bolji i dao gol na vreme a onda je igrao koliko mu treba tj. drugim recima dozvolio je Zvezdi da igra koliko im je on sam dopustio. Boja je bio dobar, iznenadio me je zeljom da da gol. Zvezda.... nula od ekipe, nije mi jasno kako su pobedjivali u ovoj sezoni. Ocekujem da ih i Vojvodina dobije.

Danas se pokazalo ko je Partizan, ko je Stanoje, ko je Stojke, ko je Moreira...

Taktički fantastično odrađena utakmica, rutinska pobeda i igra koja nam je falila protiv Brage, i u dosta mečeva, pas igra, sjajan vezni red, ovo stvarno nisam očekivao, da ovako ranjeni i umorni taktički uništimo Zvezdu, koja u prvom poluvremenu nije ni prišla golu, a u drugom iz slučajnih i nenamernih dodavanja pokušavali sve, ali džaba, ne mogu protiv jačeg i većeg...

Stojke siguran, Krstaja KOMANDANT, Jovanović solidan, Miljković me je ODUŠEVIO, Lazevski takođe solidan ali nesiguran, Lola, Raća, a posle i Medo sjajni, Sale dobar, Moreira DOKTOR, Boja pravi džoker, dečko koji me sve više i više oduševljava, vidi se da je ipak stekao neko iskustvo, Kleo izmučen i izmoren, ali opet neverovatan!!! :worth:

Mislim da stvarno za Tomića i posle Babovića ne treba komentar, oni su jedini krivci što nismo dali bar još jedan gol, oni su strašni igrači, u negativnom smislu i stvarno se nadam da je Stanoje na ovom meču pružio poslednju šansu njima, a posebno Tomiću i red je da se završi sa njima.

Doktor i Kapiten su nas vratili na prvo mesto!!! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back