ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i Zvezdin je raspad.

Samo kazem da mi je lozenje grobara pred start LS kako ce biti drugi u grupi i sl. bilo tragikomicno.
Pa taj Sasa Ilic,Smiljanic,Bbaovic,Stojkovic,Boja,Ilijev.....da su ista valjali i da su mogli da zaebu jos nekoga da ih angazuje iz inostranstva ne bi se vracali u nas fudbal ...isto vazi i za Milovanovica,Tosica,Koromana.....

Pa i vi se lozite tri sezone da cete osvojiti titulu,pa ****.
Elem,utakmica uzas...Odavno nisam gledao gori i bespomocniji Partizan.I nemojte tu da serendamo kao "uplasili se","bojazljivo igraju u LS".Ova utakmica je dijametralno suprotna od meca sa Sahtjorom i Arsenalom(osim sto smo,kao i na mecu sa Sahtjorom,primili slepacki gol iz slobodnjaka).Igraci inferiorni,bez borbe,bez zara,kao sto je to bilo u mecu sa Arsenalom.Igrali smo fudbal iz 50-ih godina proslog veka,znaci uzasno sporo,bez trcanja i guranjem lopte kroz sredinu.
Stanojevic je potpuno promasio sastav veceras.Cim sam cuo da ce u tandemu igrati Kleo i Scepovic,znao sam da od ta posla nema nista.I jedan i drugi su slican tip napadaca,klasicni centarfori i gol igraci,kojima treba neko da ih dopunjuje i povlaci igraca na sebe,kako bi ostavli njima dovoljno prostora u zavrsnici.Ovako,sa dva identicna tipa igraca u spicu,bili smo bezopasni,posto su se njih dvojica gusili u napadu.Druga greska je stavljanje Moreire u startnih 11 i to na onoj poziciji koja mu najmanje odgovara,na poziciji zadnjeg veznog(o tome sam vec pisao).Njegov ucinak je vise nego bled na terenu i s pravom ga je Stanoje zamenio na poluvremenu.Treca greska je Miljkovic.Decko je u odbrani teska kiksara.Celu utakmicu je duvala promaja po desnom boku i da nije bilo veceras solidnog Savica,ko zna sta bi se izdesavalo.I on,i Lazevski su plasljivi kao zecevi i cim prime loptu,gledaju samo da je se ratosiljaju i ispucaju sto dalje od gola.Uz Scepovica,najgori igrac na terenu definitivno veceras.
Kapu skidam jedino Sasi Ilicu,koji je jedini igrac koji se ne plasi da primi loptu,jedini igrac koji razmislja dok igra i uz Krstajica,moze da drzi casove ovim siljokuranima iz prvog tima,kako se bori za sveti dres.Onog Tomica bih poslao u Trmbas,da bere kamilicu na terenu,ni za to nije...
Ide derbi,nisam ni malo optimista,obzirom na trenutnu formu,moral i cigansku napaljenost.Moramo da se prenemo,da pobedimo cigane u derbiju,a posle ce,nadam se,sve doci na svoje.

Poslednja izmena:
Песимиста
Druga greska je stavljanje Moreire u startnih 11 i to na onoj poziciji koja mu najmanje odgovara,na poziciji zadnjeg veznog
Ко је играо предњег везног? Ја не приметих никог.

Stanojevic je potpuno promasio sastav veceras

Прави састав од играча које има. Боље нема.

Kapu skidam jedino Sasi Ilicu,koji je jedini igrac koji se ne plasi da primi loptu,jedini igrac koji razmislja dok igra

Слажем се али не може да буде и задњи и предњи везни. И већи од њега то не могу.

s ovakvim bekovima se ne može igrati LŠ, to je jasno k'o dan ... Lazevski je nazad još i ok, ali ebeš beka koji ne može, ali uopšte nikako ne može da se sastavi s centaršutom
.... a Miljković...... :dash: ( ne mislim ni da je Stevanović bolji)
Tomić ..... ja mislim da bi za njega trebalo razmotriti i ponudu koja stigne iz Sevojna ili iz Kule ... ako stigne ...
Šćepović ... pa majmun mali, dobio je šansu od 1. minuta u utakmici LŠ ... očaj od igre mogu da razumem, ali kurrčenje i nezalaganje ne mogu ...
Boja ... taj čovek se apsolutno gubi ama baš svaki put kad dobije loptu ... katastrofa :dash:
Lola - ebo veznjaka od kojeg su štoperi konkretniji u napadu
Doktor - prenervozan, ali vraća se i to raduje ...
Medo - solidan večeras
Sale Ilić ... po meni sasvim dobar ... da nema toliko defanzivnih zadataka možda bi bio i malo brži .... pregled igre odličan, dao par dobrih lopti ...
Savić i Krle - odlični obojica večeras
Stojković - kriv za gol, ali u šesnaestercu caruje ... nema on veze s ovim porazom
Kleo ... uh koji šut, za malo ... taj čovek je jednostavno klasa, i da je uz njega iole normalan špic i iole normalan igrač umesto Tomića, videlo bi se još bolje kakva je to igračina
Babović - da je zamenio onu nesreću ranije, možda je i mogao ostaviti neki utisak
AS - ok je on to postavio večeras, s obzirom čim raspolaže

sve u svemu - glavu gore i da ne puknemo od ciganije u subotu .... uzeti opet ligu, pa dogodine pokrpiti ove silne rupetine koje imamo u timu i biti malo konkurentniji u LŠ ili LE ...

Песимиста

Ко је играо предњег везног? Ја не приметих никог.

Nisam ni ja,u tome je problem.Jedino je Sale,prelaskom Tomica na levu stranu,zaigrao malo ofanzivnije,pa bi u neku ruku on mogao biti taj igrac,mada je Saletova uloga u timu specificna,posto on ima veliku slobodu na terenu,vraca se u odbranu,ide u napad,igra i po levoj strani i u sredini(ako bih ga poredio sa nekim fudbalerom po toj specificnoj ulozi,prvo mi na pamet pada Ozil u Nemackoj repki)...Ali Sale nije Hudini,pa da igra konstantno u tom tempu celu tekmu i slazem se da i veci od njega to ne mogu da postignu.
Sto se tice sastava tice,imao je boljih resenja: umesto Miljkovica Robija(bar bi krljao ove Portugalce,a imao neki pristojniji centarsut za razliku od ovog mrtvog Miljkovica),Kamara umesto Moreire od starta,Babovic umesto Tomica i Boja umesto Scepovica,takodje od prvog minuta...
Nas osnovni problem je sto smo deficitarni sa brzim igracima.Nema nekog probojnog igraca,koji bi stvorio visak i napravio sansu.Mi nismo u stanju jednu kontru da napravimo bez 10 dodira najmanje.Tako se fudbal ne igra...

Poslednja izmena:
Pa ne mogu da pricam da se lozite da cete uraditi nesto u Evropi,kad vas nema tamo vec dugo...Mada,moram da priznam,skromniji ste od nas :mrgreen:

Ima nas svake sezone u Evropi, i ne pamtim kad smo se lozili da cemo da uradimo nesto. Nek udju u grupu LE i puna kapa, a posle sta urade.
A mislim da cak ni ona paljevina Lukic ne bi najavljivao jurisanje na drugo mesto u grupi LS.

Ima nas svake sezone u Evropi, i ne pamtim kad smo se lozili da cemo da uradimo nesto. Nek udju u grupu LE i puna kapa, a posle sta urade.
A mislim da cak ni ona paljevina Lukic ne bi najavljivao jurisanje na drugo mesto u grupi LS.

On juri samo prvo mesto,doduše u miki maus jelen ligi,a i tu nema sreće,ali dobro... jasno je svima da je to zbog Vatikana,Bele kuće i globalnog zagrevanja,a ne zbog nesposobnosti pajsera Lukića i ostalih amatera tamo,kao što naivni misle...

o fudbalu i mafiji :

ko je djuric ? jel neko cuo za njega pre nego sto je na skupstini dobio SAVU MILOSEVICA 68 : 1 ?

ko je stanojevic ? jel neko , iko cuo za njega , pre nego sto je postao trener PARTIZANA ? :think:

ko se veceras od vas nije uhvatio za glavu kad je video da pocinje scepovic sa pitanjem : ZASTO ? zasto je poceo moreira , ili jos bolje zasto je zamenjen u poluvremenu ? ZASTO su vraceni debili babovic , iliev , boya , radisa ilic ? zasto partizan svaku narednu utakmicu ppocinje sa 5 igraca koji nisu igrali prethodnu ( od toga 3 nisu bila ni na klupi ) ?

EPILOG : kao sto svi koji su duze na ovoj temi znaju , ja sam od fc partizan ocekivao veceras , bas ovo ( za sve govnare koji misle da sam i prizeljkivao , ,************ ). jedino iznenadjenje mi je nikakav tim brage ( ocekivao sam da su bolji , i da ce nas tuci , ladno sa 3 - 5 gola razlike ) . ovako , opet smo izgubili od vojvodine .

o fudbalu i mafiji :

ko je djuric ? jel neko cuo za njega pre nego sto je na skupstini dobio SAVU MILOSEVICA 68 : 1 ?

ko je stanojevic ? jel neko , iko cuo za njega , pre nego sto je postao trener PARTIZANA ? :think:

ko se veceras od vas nije uhvatio za glavu kad je video da pocinje scepovic sa pitanjem : ZASTO ? zasto je poceo moreira , ili jos bolje zasto je zamenjen u poluvremenu ? ZASTO su vraceni debili babovic , iliev , boya , radisa ilic ? zasto partizan svaku narednu utakmicu ppocinje sa 5 igraca koji nisu igrali prethodnu ( od toga 3 nisu bila ni na klupi ) ?

EPILOG : kao sto svi koji su duze na ovoj temi znaju , ja sam od fc partizan ocekivao veceras , bas ovo ( za sve govnare koji misle da sam i prizeljkivao , ,************ ). jedino iznenadjenje mi je nikakav tim brage ( ocekivao sam da su bolji , i da ce nas tuci , ladno sa 3 - 5 gola razlike ) . ovako , opet smo izgubili od vojvodine .

Djuric je nasledio Toleta kada je Tole zamenio Terzu lopova na mestu predsednika FSS,a mislim da je Djuric bio pre toga u sporednoj funkciji u Partizanu....Jedina Savina greska je sto se uopste kandidovao,on je pricao da ce u Parizanu dovesti nove ljude od poverenja umesto ove bagre i da ce dovesti zvucna pojacanja i velike sponzore koje bi dosle samo zbog njega u Partizan...Njega je jedino glasao Tomic koji je zbog toga izbacen iz Partizana SRAMOTA...Tada su nesavesni glasali nepostenog,jer zasto bi neko gubio posao i funkciju zbog Partizana...Stanoje nije bio neki igrac ali je uspesno vodio kadetsku reprezentaciju i kao takav je dosao u Partizan,sto se njega tice napravio je veliki uspeh samim plasmanom u Ligi Sampiona...Nego mi bode oci Tomic...Neko ga ocigledno gura u prvih 11 iako se vidi da je los....Sigurno je to da bi ga za sto vise prodali u inostranstvo,ali nebi trebala da ekipa i navijaci trpe zbog toga....Za Scepovica isti kuurac,nece Evropa starce da dovodi nego talente a to je razlog zasto su Tomic i Scepovic poceli mec...Kako se igra non stop u terminu sreda-subota ja mislim da bi trebali da prave malo rokade,zbog svezine (to rade sve ekipe koje igraju u Evropi)..Mislim da sam sve reko...

o fudbalu i mafiji :

slažem se za Bragu, i ja sam očekivao više od njih ... pretpostavljam da ih je sasekla ona Arsenalova šestica, posle uzleta kad su izbacili Sevilju ...
za ostalo mislim da preteruješ ... Stanojević je mlad, drčan trener koji ima kliker ... nije ni mogao do sad da napravi neku karijeru ... Šćepovića je stavio jer je mlad i dao je 2 komada Smederevu za vikend, ebiga verovao je da će mali da pojede i teren i one planine okolo :lol: Mo je počeo jer takvog igrača mi moramo da vratimo u igru ... on je izmisljen za veznjaka od svih koje trenutno imamo, sem eventualno Saleta ...
što se tiče krpačine tima sa Bojama, Ilijevima i ostalima - ne znam s kojim parama smo mogli nešto bolje ...
a Đurić ... aj da ne ispadne da ga nešto branim, al' ne mislim da je Savo bio bolje rešenje

Da ali to isto vazi i za Zigica....A meni se cini da Zigu bas dosta kako ti kazes "k*nja" pa svaki put nadje put do mreze... Razocarao me je zato sto je za 90' minuta samo jednom uspeo kao covek da pripreti golmanu...Ilicu u kljucnom trenutku baca pas iza ledja i propada nam akcija(i posle neko izjavi da je imao sjajnu asistenciju)...Dosta je spor,Ilic mu pusta loptu u prostor a on sam ispred gola,dok stigne do sesnaesteraca tri igraca su ispred njega...A izgleda da je za neke samo Kleo dobro cuvan i samo Kleo nema lopte,sto ne vazi ovde za Zigu...

Zemljak,stvarno smaras sa tim balvanom...i sta ste se sjatili svi da likujete zbog Partizanovog poraza....kako god,Braga je za Slovan dream team,a da ne spominjem Arsenal i Sahtjor...ispadate od jednog Slovana a ovamo se podsmevate Partizanu zbog Lige Sampiona....pa posle Grobari imaju komplekse,mislim da je ocigledno ko ih ima

slažem se za Bragu, i ja sam očekivao više od njih ... pretpostavljam da ih je sasekla ona Arsenalova šestica, posle uzleta kad su izbacili Sevilju ...
za ostalo mislim da preteruješ ... Stanojević je mlad, drčan trener koji ima kliker ... nije ni mogao do sad da napravi neku karijeru ... Šćepovića je stavio jer je mlad i dao je 2 komada Smederevu za vikend, ebiga verovao je da će mali da pojede i teren i one planine okolo :lol: Mo je počeo jer takvog igrača mi moramo da vratimo u igru ... on je izmisljen za veznjaka od svih koje trenutno imamo, sem eventualno Saleta ...
što se tiče krpačine tima sa Bojama, Ilijevima i ostalima - ne znam s kojim parama smo mogli nešto bolje ...
a Đurić ... aj da ne ispadne da ga nešto branim, al' ne mislim da je Savo bio bolje rešenje

1 gde i kad je taj kliker pokazan ? u kojoj utakmici ? nemoj da me zasmejavas ... poslusni amater !

2 . scepovic ne zna da trci , ne ume da sutne loptu , ni u skoku ( za razliku od tate zbog koga igra , ne moze da uradi nista ) . :rtfm: smederevu bih i ja dao 2 gola . :rtfm:

3. ma , i ja kazem da MO mora da igra ! sa kamarom ! sto ga menja u poluvremenu ? otkud lola celu utakmicu ? :rtfm:

4. SAVO NIJE MAFIJAS ! :rtfm:

Zemljak,stvarno smaras sa tim balvanom...i sta ste se sjatili svi da likujete zbog Partizanovog poraza....kako god,Braga je za Slovan dream team,a da ne spominjem Arsenal i Sahtjor...ispadate od jednog Slovana a ovamo se podsmevate Partizanu zbog Lige Sampiona....pa posle Grobari imaju komplekse,mislim da je ocigledno ko ih ima

Brate,sine... nisam ciganin uopste....problem je u vama koji navijate za Zvezdu ili Partizan sto sve pa i reprezentaciju vidite crno ili crveno belo....Zato su i izbili neredi u Djenovi,zato je i bilo zvizdanje Stojketu,zato i pljujete Zigu...

1 gde i kad je taj kliker pokazan ? u kojoj utakmici ? nemoj da me zasmejavas ... poslusni amater !

2 . scepovic ne zna da trci , ne ume da sutne , loptu , ni u skoku ( za razliku od tate zbog koga igra , ne moze da uradi nista ) . :rtfm: smederevu bih i ja dao 2 gola . :rtfm:

3. ma , i ja kazem da MO mora da igra ! sa kamarom ! sto ga menja u poluvremenu ? otkud lola celu utakmicu ? :rtfm:

4. SAVO NIJE MAFIJAS ! :rtfm:

1. pokazan je ulaskom u LŠ mimo svih očekivanja
2. slažem se da je Šćepan mali večeras usro motku, al' se ne slažem da bi i ti punio Smederevo :lol:
3. potpis
4. ne bih da lamentiram sad ko je mafijaš a ko ne, al' sam poverovao u Savine sponzore i ulazak keša koliko i u Tadićevih 200000 radnih mesta kad postane predsednik :lol:

Brate,sine... nisam ciganin uopste....problem je u vama koji navijate za Zvezdu ili Partizan sto sve pa i reprezentaciju vidite crno ili crveno belo....Zato su i izbili neredi u Djenovi,zato je i bilo zvizdanje Stojketu,zato i pljujete Zigu...

Ma nisi ciganin sigurno,verovatno si Blue Boys;).....slican si ko onaj Kurtalici sto je isfrustrirani "Firmas",a u njegovoj Vojvodini sve deklarisani cigani igraju....kod vas sto kao satro navijate za druge klubove a da to nisu Partizan ili Zvezda je tako ocigledna blagonaklonost prema jednom i gnev prema drugom klubu....No,nije ni vazno,ja sam zadovoljan samim time sto je Partizan i usao u LS,a ako mislis da Zigica prozivamo sto je ciganin,sto se ne zpitas sto ne prozivamo Vidica koji je takodje

ne bih da lamentiram sad ko je mafijaš a ko ne, al' sam poverovao u Savine sponzore i ulazak keša koliko i u Tadićevih 200000 radnih mesta kad postane predsednik :lol:

Mislim da gresis,Savo je legenda Partizana i njemu sigurno nije zinulo duupe za fotelju,mislim da nebi on hteo da bude na mestu predsednika da bi krao vec da bi pomogao Partizanu i vratio ga na pravi put...

1. pokazan je ulaskom u LŠ mimo svih očekivanja
2. slažem se da je Šćepan mali večeras usro motku, al' se ne slažem da bi i ti punio Smederevo :lol:
3. potpis
4. ne bih da lamentiram sad ko je mafijaš a ko ne, al' sam poverovao u Savine sponzore i ulazak keša koliko i u Tadićevih 200000 radnih mesta kad postane predsednik :lol:

na partizanovu veliku zalost , siguran sam da sa mnom , covekom od 35 god . nesrecni KLEO BI IMAO S` KIM DA IGRA !

edit : da obrazlozim : trcim bez da se saplicem sam od sebe , i znam da sutnem loptu ! obaska to sto pomalo znam i fudbala da igram !

Poslednja izmena:
Mislim da gresis,Savo je legenda Partizana i njemu sigurno nije zinulo duupe za fotelju,mislim da nebi on hteo da bude na mestu predsednika da bi krao vec da bi pomogao Partizanu i vratio ga na pravi put...

ne sumnjam ja u njegove dobre namere, niti ga pljujem ... jeste legenda Partizana ... samo kažem da ne verujem da bi doneo lovu koju je obećavao

na partizanovu veliku zalost , siguran sam da sa mnom , covekom od 35 god . nesrecni KLEO BI IMAO S` KIM DA IGRA !

edit : da obrazlozim : trcim bez da se saplicem sam od sebe , i znam da sutnem loptu ! obaska to sto pomalo znam i fudbala da igram !

e pa, generacijo, sad ti već zameram što spominješ naše godine u blago negativnom kontekstu :lol:
šta fali cifri 35, pa pogledaj Krleta kako igra a stariji je od nas :lol:

Ma nisi ciganin sigurno,verovatno si Blue Boys;).....slican si ko onaj Kurtalici sto je isfrustrirani "Firmas",a u njegovoj Vojvodini sve deklarisani cigani igraju....kod vas sto kao satro navijate za druge klubove a da to nisu Partizan ili Zvezda je tako ocigledna blagonaklonost prema jednom i gnev prema drugom klubu....No,nije ni vazno,ja sam zadovoljan samim time sto je Partizan i usao u LS,a ako mislis da Zigica prozivamo sto je ciganin,sto se ne zpitas sto ne prozivamo Vidica koji je takodje

Ja sam Spars,navijam za Tottenham ali volim da gledam nasu ligu i fudbal kakav god da je...U Evropi uvek sam uz nase,bez obzira da li igra Zvezda ili Partizan,meni je sve jedno ko ce uzeti titulu u prvenstvu,ove sezone moram da priznam da nesto vise simpatisem OFK jer pustaju talente da se dokazu kao i Partizan,prvenstveno zbog Lukica koji mi vec neko vreme ide na kuurac sa njegovim saopstenjima i obracajima u javnost,kao i pljuvanju po Toletu i prebacivanje na njega sopstvene neuspehe za ove tri godine....A Zigica niste pljuvali dok se Kleo nije nadavao golova Pjuniku,Helsinkiju,Indjiji i Hajduku (sve vrsni klubovi,nema sta)...Znaci Ziga se pljuje da bi se pokazalo da je Kleo kvalitetniji napadac od svih koje ima Srbija,i da bi se on i pozvao,zato je i dobio pasos razume se (ali ce morati da ga zbog dobro poznatih razloga pljune i baci kad ode u inostranstvo isto onako kao sto je uradio sa dresom i grbom Crvene Zvezde)....A grobari ko grobari...pljuvali Milijasa,pljuvali Pantelica,plljuvali Stojketa (naravno dok nije presao u Partizan,sad ga podrzavaju i brane od onih koji su ga tada branili od njih samih) ,a evo dolo vreme i Ziga delija da se nadje na listi pljuvanja...

i za kraj :

posto je u poslednje vreme praksa da pretrcimo vise ( ma koliko to cudno zvucalo , a da izgubimo utakmicu ) neki pametan covek skorije rece : nije bitno samo koliko se trci , vazno je i gde i kako ( objasni tu on za eksplozivno utrcavanje u prostor `de se zavrsava posao ) .

sto ovo sve pisem : ne znam da li ste primetili da je nesrecni tomic u trenutku zamene ( mislim oko 75 min ) imao pretrcanih 11 km ( sto je zaista dosta ) ? a ucinak ? pa , mogao je ladno tih 75 min da pije pivo i pali pljuge , isti bi ucinak bio ... :dash:

razrada : tomic - igrac manje . nesrecni raca - igrac manje ( i da , raca mi je kriv i kad ne igra ) , veceras i scepovic ( inace iliev - boya ) - igrac manje ... ne moze to ...

zakljucak :STANOJEVIC ? :sad2:

Poslednja izmena:
Aj molim te nađi dva čoveka koja nisu pljuvala po njihovim igrama za repku ... Kakve veze ima pljuvanje Pantele i Milijaša sa Zvezda/Partizan ... Pa više se pljuje po Raći Petroviću nego po svim ciganima zajedno ...

Ma daj be...Burazer mi navija za Zvezdu...uvek je branio Milijasa i Pantelica od grobara koji su od preteranog pljuvanja po njima presli vise u terorizam...Cak mi i prica da nam hvale Milijasevi prekidi,jer kada je igrao Milijas na pocetku kvalifikacija za Mundijal mi smo davali dosta golova iz prekida....Pitaj za Racu Petrovica,90% grobara bi reklo da bi ga zvalo u reprezentaciju...Ja nikad nisam pljuvao nijednog naseg igraca,bez obzira gde je igrao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back