Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Pa i Zvezdin je raspad.
Samo kazem da mi je lozenje grobara pred start LS kako ce biti drugi u grupi i sl. bilo tragikomicno.
Pa taj Sasa Ilic,Smiljanic,Bbaovic,Stojkovic,Boja,Ilijev.....da su ista valjali i da su mogli da zaebu jos nekoga da ih angazuje iz inostranstva ne bi se vracali u nas fudbal ...isto vazi i za Milovanovica,Tosica,Koromana.....
Pa i vi se lozite tri sezone da cete osvojiti titulu,pa ****.
Elem,utakmica uzas...Odavno nisam gledao gori i bespomocniji Partizan.I nemojte tu da serendamo kao "uplasili se","bojazljivo igraju u LS".Ova utakmica je dijametralno suprotna od meca sa Sahtjorom i Arsenalom(osim sto smo,kao i na mecu sa Sahtjorom,primili slepacki gol iz slobodnjaka).Igraci inferiorni,bez borbe,bez zara,kao sto je to bilo u mecu sa Arsenalom.Igrali smo fudbal iz 50-ih godina proslog veka,znaci uzasno sporo,bez trcanja i guranjem lopte kroz sredinu.
Stanojevic je potpuno promasio sastav veceras.Cim sam cuo da ce u tandemu igrati Kleo i Scepovic,znao sam da od ta posla nema nista.I jedan i drugi su slican tip napadaca,klasicni centarfori i gol igraci,kojima treba neko da ih dopunjuje i povlaci igraca na sebe,kako bi ostavli njima dovoljno prostora u zavrsnici.Ovako,sa dva identicna tipa igraca u spicu,bili smo bezopasni,posto su se njih dvojica gusili u napadu.Druga greska je stavljanje Moreire u startnih 11 i to na onoj poziciji koja mu najmanje odgovara,na poziciji zadnjeg veznog(o tome sam vec pisao).Njegov ucinak je vise nego bled na terenu i s pravom ga je Stanoje zamenio na poluvremenu.Treca greska je Miljkovic.Decko je u odbrani teska kiksara.Celu utakmicu je duvala promaja po desnom boku i da nije bilo veceras solidnog Savica,ko zna sta bi se izdesavalo.I on,i Lazevski su plasljivi kao zecevi i cim prime loptu,gledaju samo da je se ratosiljaju i ispucaju sto dalje od gola.Uz Scepovica,najgori igrac na terenu definitivno veceras.
Kapu skidam jedino Sasi Ilicu,koji je jedini igrac koji se ne plasi da primi loptu,jedini igrac koji razmislja dok igra i uz Krstajica,moze da drzi casove ovim siljokuranima iz prvog tima,kako se bori za sveti dres.Onog Tomica bih poslao u Trmbas,da bere kamilicu na terenu,ni za to nije...
Ide derbi,nisam ni malo optimista,obzirom na trenutnu formu,moral i cigansku napaljenost.Moramo da se prenemo,da pobedimo cigane u derbiju,a posle ce,nadam se,sve doci na svoje.
Poslednja izmena:
( ne mislim ni da je Stevanović bolji)

smederevu bih i ja dao 2 gola .