FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
derbi_kup_18.jpg

:grin:

Alex.L:
Zašto se neko u tom slučaju brani od takvog protivnika? Treba ga dokrajčiti!
Zašto vas takva ''loša koncepcija'' toliko sekira kad ne navijate za Zvezdu!!!
Da nije u pitanju rezultat??? :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :?:
Ma najbolje da smo se rastrkali po cijelom Topčideru kako bi vi bili zadovoljni!!!
Da bi jug bio sretan mora da im ugodi partizan, a izgleda sada i Zvezda!!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :twisted: :roll:

@Rainbow Six
Ako, ako sam' ti zayebavaj :wink:

Pitanje je bilo u vezi ovog poslednjeg derbija, ali može da se postavi za bilo koju utakmicu.
Po ovim ovde odgovorima se tačno može videti ko gleda koji strani fudbal i za koji strani tim navija.
ZzZzZz i Mustang su za odbranu rezultata(italijanski fudbal) i vidi čuda navijaju za Milan :wink:
Dok sam ja za napad na oslabljenog protivnika(engleski fudbal) i gle, gle - navijam za Arsenal :wink:

Nije u pitanju to što ste se branili, nego što ne napadate protivnika koji je oslabljen, ne može da probije vašu odbranu, demoralisan kako god se taj protivnk zvao!!!
Vaše pravo je da igrate kako 'oćete i da igrate šta 'oćete, ali ja ne razumem razlog za pojačavanje odbrane, a imaš igrača više.

Rainbow Six:
Iz opreza!!! Da ih ne bodu laktovima i lome noge oni koje sekira rezultat, a i da imaju o čemu posljije da pričaju oni koje su na južnim tribinama više zainteresovale stolice nego igra njihovog tima!!! :lol: :lol: :lol:

yebes stolice...
vi ste ''veliki bogat'' klub :roll:
namiricete :D

stolice, pa stolice.. :shock:
a sto ih farbate u crveno..kad samo mi dolazimo na jug zadnjih 15 godina :lol:

Rainbow Six:
Dobro! Jasno je da vas je trotoar već odavno odvikao od stolice!!!
h040.gif

Negoooo...ti se još uvijek baviš Ligom Šampiona???

ma kakvi..
nego do pre neki mesec sam citao o stvaranju tima za LS...pa na duge staze...
pa pojacanja.... ailtona,za pocetak..posle ronaldinjo& co :D

pa me interesuje gde je to zapelo :D :D
mislim..za neki mesec kvalifikacije :shock: ..a vi jos o stolicama :lol:

:shock: :shock: :shock:
'ebote ne znaju ni gde su igrali, ni šta su osvojili, a već 16 godina pričaju o tome :mad:

Jel treba opet da pričam istu priču?

Vi ste osvojili KEŠ(igra reči, za titulu KEŠ dobili ste keš :lol: ), a u LŠ niste ni bili. Niste se ni primakli!
Trofeji se prenose, pa tako Real ima 9 trofeja evrposkog prvaka iako je LŠ osvojio dvaput, ali učešća ne!!!

VI NISTE BILI U LIGI ŠAMPIONA!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back