- Poruka
- 132.066
Ma da, taman da ode i ovo malo sta vrediZzZzZz:Polako, ima jos dosta vremena do pocetka kvalifikacija za LS.
A tu je i letnji prelazni rok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da, taman da ode i ovo malo sta vrediZzZzZz:Polako, ima jos dosta vremena do pocetka kvalifikacija za LS.
A tu je i letnji prelazni rok.
Iz opreza!!! Da ih ne bodu laktovima i lome noge oni koje sekira rezultat, a i da imaju o čemu posljije da pričaju oni koje su na južnim tribinama više zainteresovale stolice nego igra njihovog tima!!!Alex.L:Zašto bi se neko branio ako ima igrala više? Pogotovo zato što tim sa igračem manje ne može baš ozbiljnije da zapreti protivničkom golu.

Zašto vas takva ''loša koncepcija'' toliko sekira kad ne navijate za Zvezdu!!!Alex.L:Zašto se neko u tom slučaju brani od takvog protivnika? Treba ga dokrajčiti!
ops:
ops:
Rainbow Six:Iz opreza!!! Da ih ne bodu laktovima i lome noge oni koje sekira rezultat, a i da imaju o čemu posljije da pričaju oni koje su na južnim tribinama više zainteresovale stolice nego igra njihovog tima!!!![]()
![]()
![]()

Razlog ti je pisao na semaforu!!!Alex.L:Nije u pitanju to što ste se branili, nego što ne napadate protivnika koji je oslabljen, ne može da probije vašu odbranu, demoralisan kako god se taj protivnk zvao!!!
Vaše pravo je da igrate kako 'oćete i da igrate šta 'oćete, ali ja ne razumem razlog za pojačavanje odbrane, a imaš igrača više.

Prvo ofarbajte svoje na groblju u boje koje nosite pa onda možeš da lupetaš o tuđima!!south:yebes stolice...
vi ste ''veliki bogat'' klub![]()
namiricete![]()
stolice, pa stolice.. :shock:
a sto ih farbate u crveno..kad samo mi dolazimo na jug zadnjih 15 godina![]()

Rainbow Six:Razlog ti je pisao na semaforu!!!
Dobro! Jasno je da vas je trotoar već odavno odvikao od stolice!!!south:mi smo nasli jeftino ove..pa smo ukomponovali![]()
nase stare boje![]()
a vi ko babe![]()
slomise mi kolica ..slomise mi kolica(stolice)![]()
a LS?......boli vas za pojacanja i ''evropsku zvezdu''![]()
![]()
![]()

Rainbow Six:Dobro! Jasno je da vas je trotoar već odavno odvikao od stolice!!!![]()
Negoooo...ti se još uvijek baviš Ligom Šampiona???

), a u LŠ niste ni bili. Niste se ni primakli!
)šta su osvojili :wink: