FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
banegad:
tako nekako
secam se kad smo igrali protiv barselone u basketu pre 3 godine, hala puna opste ludilo
pocinje drugo poluvreme a ortak do mene sedi
reko ustaj qrche pogani sta sedis tu yebali te konji vrani
kaze umorio sam se
i ja izvadim penis i reko sad cu da udarim po glavi
znas kako je usto
posle vise nisam ni isao sa njim
nismo ga zvali
a posle su drugali i mene prestali da zovu
kazu da se na tribini ponasam ko klosar
a mene ponese atmosfera pa sav nekako nisam normalan
ladno nisam bio na fudbalskoj utakmici skoro dve godine
HAHAH koji si ti krajl!!!!
Ne mogu covece da verujem ove moze ko kod hoce da pobedi samo mi mozemo jednom u 10g da ih dobijemo.

shteta za nas, onu buraniju od cigana shto se povlachi na svom terenu sa igrachem vishe i gleda da se shto vishe izlezhava je trebalo obrstiti kao nedavno, ali Rnicj... taj genije od choveka... omg. jeste da je onaj divljachki i prgavo uklizao u njega a ne na loptu, al treb'o se kontrolisati, kladim se da bi sad druga pricha bila. a i nashi su se mogli malo vishe potruditi, kao u zadnjih pet minuta.
shteta, kad nam sudija nije kriv ko proshli put, nadje se neko kod nas da bude.
slab fudbal i dalje, ne znam oko chega se svi oni igrachi oba tima pale onoliko kad vecjina nema blage sa fudbalom.

fudbal katostrofalan, i poraz veliki kao kuca.
odigrali smo dobro samo u poslednja 2 minuta ostalo je blago receno tuga
a cigani ko cigani sa igracem vise nisu stvorili sansu
sto se tice retarda rnica, stvarno nemam sta da kazem, osim mars iz Partizana, i povedi svog stoperskog para bajica sa sobom

ne pamtim da je nadj slabije odigrao, bio je očajan... prodavao lopte, ispadao iz igre, provocirao, nekontrolisano uklizavao...

nije na odmet ponoviti da je rnić jеbeni retard. trebalo bi ga poslati na kaljenje u bask, bsk, teleoptik... svejedno. pa ako se opameti vratiti u partizan za dve - tri godine.

bajić se svojski trudio da opet napravi penal i zaradi crveni, ali nije mu se dalo ovaj put. valjda će imati još jednu priliku.

zvezda je dno. igrali su ko poslednje ***** sa igračem više, i to ne jednu, nego dve utakmice. izgubili smo pre svega zbog sopstvenih grešaka... neverovanto je da smo za 90 minuta napravili samo dve prilike, protiv odbrane u kojoj igraju tutorić, bajalica i andjelković. lazetić nije pokazao bukvalno ništa, nije dobio ni jedan duel, nije bio u šansi. odita može mnogo bolje da odigra solo napadača. jovetić je polušpic ne napadač, to se lepo videlo. ubuduće mora da igra od početka, jer ubedljivo najviše zna sa loptom od partizanovih igrača...

sledeci derbi spremiti taktiku 10-11...
jer ce uvek, jedan nas napolje...prosli put bez razloga,sada sa razlogom..
u sledecem ce biti medju razlog ,....ali bice 10-11

znaci oni ce da igraju sa 11 pozadi,plus pomocni sudija...bolje ne znaju
a mi treba da vidimo sta cemo ?:shock:
mozda izbaciti golmana...posto nema potrebe da bleji u prazno i ubaciti oditu,povredjen?..nema veze,mi boljeg nemamo..

i djukicu,ostavi se taktike i taktickog nadmudrivanja... :shock: :shock:
ovi igraju kao kula,znaci... rnic i bajic na tribine da navijaju...i ubaci 10 napadaca..
i nema puno da te boli glava :shock:

ovo je smesno :evil:

Alex.L:
Mi cigane stisnemo i sa 10 igrača, oni ne mogu da mrdnu, šta bi bilo sa 11 igrača.

Niste nas vi stisli nego smo se mi povukli jer:
1. Imamo rezultatsku prednost
2. Imamo brojcanu prednost

I priliku cekamo iz kontranapada.
Odbrana nam je solidno funkcionisala, pa ste jedinu sansu napravili negde pred kraj meca, kad je Randjelovic odbranio, dok smo mi imali 3-4 dobre sanse.

@Mustang

Opet ću ponoviti, ako je bilo gusto 10:11(i u ovom i prošlom derbiju), kako bi tek bilo 11:11.
Nemoj da mi odgovoriš, jer imam jak ui+tisak da ovako možemo do prekosutra :lol:

@ZzZzZz

Ne deluje mi logično da se neko povuče ako ima brojčanu i rezultasku prednost(pre svega brojčanu) i ako mu odbrana solidno funkcioniše :wink:

Koja antipropaganda fudbala!!! Sramota i za jedne i za druge. :evil: :evil:
Zvezda zasluženo dobila utakmicu taman za tu iskorišćenu grešku i šansu. :roll:
Partizan sa kretenom Rnićem, tj. bez njega, i nije mogao više jer je imao pred sobom bunker.
Sve u svemu jad i beda od fudbala. :x

To što je Partizan izgubio pa neka je. Nije ni zaslužio da pobedi. Ali to što je fudbal bio očaj očaja me samo nagoni da više ne zavirim kada igraju naši timovi. Što ću i uraditi. A u **** sve. :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back