FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Mustang428CJ:
Znaci bolje je prosao Olimpik koji je igrao napadacki nego mi koji smo se branili?

Razumljivo je da se braniš ako si slabiji tim, ili ako protivnik ima ubitačne kontre, ali je nerazumljivo braniti se sa igračem više, jer koliko god neki tim bio jak, sa 10 igrača je slabiji od njegovog protivnika koliko god on bio jak/slab(primer finale LŠ Arsenal - Barsa. Barsa se branila prvih 10 minuta, ali posle je ceo meč manje-više diktirala tempo. A kad je povela, NIJE ZAIGRALA BUNKER sa igračem više, nego se poigravala sa Arsenalom čiji igrači su bili polumrtvi od umora)

Ovo ode u debeo off-topic(ubiće naš Fluid, sad se on brine o ovoj temi :lol: )ali samo još ovo da odgovorim.
Bez namere da umanjim vaš uspeh, penali su lutrija, i tu pobeđuje ne bolji tim, već tim koji ima smirenije igrače(tako i Zemun može da pobedi Mančester na penale), a logično je da ste vi bili smireniji. Bunker vam je uspeo, dok Olimpiku nije uspela taktika da ga probije, što je stvorilo nervozu.

ZzZzZz:
Ucestvovali smo u prvoj sezoni LS 1991/1992
Bili smo u grupi sa Anderlehtom, Panatinaikosom i Sampdorijom.

Competition change
The major turning point in the evolution of the competition came in the 1992/93 season when the UEFA Champions League, involving a group phase in addition to the traditional knock-out elements, was officially inaugurated after a pilot group stage during the previous season. The popularity of the group phase has witnessed the competition grow from eight to 32 teams with matches taking place on Tuesdays and Wednesdays across Europe.

©uefa.com 1998-2007. All rights reserved.

niste :D

Partizan: Kazne za Lomića i Rnića

Fudbaleri Partizana izgubili su i drugi derbi protiv Crvene zvezde za redom, ali za razliku od prvog poraza u prvenstvu pre nedelju dana, trener crno-belih Miroslav Djukić ovog puta nije ponosan na igrače, štaviše najavljuje oštre kazne za pojedince.

"Nemam za šta da ih pohvalim. Nisam zadovoljan načinom na koji su ušli u derbi. Ni čvrstinom, agresivnošću, presingom... Zabrinjava me što je tim reagovao tek kada smo ostali sa desetoricom igrača. Nedopustivo je dozvoliti protivniku da agilnije udje od tebe u meč, živi od tvojih grešaka. Ako išta treba da bude adut jedne mlade ekipe onda su to sportska drskost i čvrstina", rekao je Djukić novinarima posle novog izgubljenog derbija, koji je ovog puta značio i eliminaciju iz Kupa Srbije.

Djukić je veoma ljut na pojedine igrače, pre svih Nemanju Rnića zbog čije je gluposti i udaranja Nikole Trajkovića, Partizan čitav sat igrao sa desetoricom. Na kraju utakmice i Marko Lomić je dobio crveni karton zbog prigovora sudiji (drugi žuti).

Zbog nediscipline, Djukić najavljuje ne samo novčane kazne, već i udaljavanje iz tima i ponovio je tvrdnju izrečenu odmah posle derbija da je "fudbal za inteligentne ljude".

"Iako sam ih upozorio da će biti kažnjeni za neodgovorno ponašanje, čak tri žuta kartona su dobili upravo iz tog razloga. Neki su pokazali neverovatnu nedisciplinu i na terenu i u igri. Umesto da se bave isključivo svojom igrom, bez potrebe su gubili energiju i vreme raspravljajući se sa sudijama, protivnicima.. A to su sve detalji koji odlučuju. Neću više tolerisati takve stvari. Predložio sam klubu da izrekne drastične novčane kazne Lomiću i Rniću. Ja, kao trener na svoj način ću sankcionisati ispade koje su napravili. Pitanje je da li će uspeti da se vrate u ekipu, jer pri izboru tima moram da vodim računa i o tome da li su igrači odgovorni i disciplinovani", rekao je Djukić.

Trener Partizana zabrinut je i zbog psihološkog stanja ekipe i kaže da su igrači nepotrebno sami sebi napravili pritisak u glavama.

"U prvi prolećni derbi, kada su ih svi već bili otpisali, zaostatak za Zvezdom bio velikih 14 bodova, a titula mislena imenica, ušli su rasterećeno, odigrali odlično i pobedili. Čim su se primakli večitom rivalu, stvorili su sebi veliki pritisak. Nepotrebno. Preuzimam odgovornost za neulazak u finale Kupa, najveći sam krivac za sve poraze od mog dolaska u klub, ali mislim da je pojedince važnost utakmice sputala u želji da osvajanjem jednog trofeja spasu sezonu", rekao je Djukić.

68Mustang428CJ:
Isto sranje drugo pakovanje.

KES i Liga Sampiona je potpuno isto takmicenje. Sistem se promenio, ali je pobednik u oba slucaja najbolji tim u Evropi.
Ajde bre nemoj da ti se smejemo. :lol:
Kup šampiona i Liga šampiona nisu isti ni pod razno.
U vreme Kupa šampiona igrao je samo po jedan učesnik iz svake zemlje, dakle prvak. Igrao se od početka do kraja nokaut sistem. Zato se i zvao KUP.
A u Ligi šampiona zna se već koliko ko učesnika ima. Najjače lige daju i po 3-4 kluba. Prvo se igra po grupama (ligama), a kasnije dolazi nokaut sistem kao i u svim modernijim ligaškim takmičenjima. I zato se zove LIGA.
Sve je logično. :roll:

Ovaj slucaj KES - LS je isti slucaj kao nas u kosarci.Kad je Partizan osvojio evropu to takmicenje se nije ja mislim zvalo Euroleague.Zato su sad rekli Partizan prvi put igrao u TOP16 iako smo vec bili dosta puta tamo.Ali nisam siguran da li je kada smo osvojili sistem takmicenja bio isti kao u euroleague.
A sta je Lomic radio na kraju utakmice.Prigovarao?

Vanjor:
Ovaj slucaj KES - LS je isti slucaj kao nas u kosarci.Kad je Partizan osvojio evropu to takmicenje se nije ja mislim zvalo Euroleague.Zato su sad rekli Partizan prvi put igrao u TOP16 iako smo vec bili dosta puta tamo.Ali nisam siguran da li je kada smo osvojili sistem takmicenja bio isti kao u euroleague.
Koliko se sećam jeste bio prvi deo takmičenja po grupama. Partizan je bio domaćin u Španiji (ne sećam se imena grada :-? ) gde je ceo grad navijao tih dana za crno-bele. :)
Partizan je jedva otišao u drugi deo takmičenja. E a kakav je taj drugi deo takmičenja bio ne sećam se nešto.

U Fuenlabradi smo bili domacini.To zbog sankcija je tako bilo.A F4 je bio to sam siguran samo ne znam da li je bio top 16.Zvezdasi sta se qrcite sa tim Barijem mi imamo drugo mesto u fudbalu('66), prvo mesto u kosarci('92) i u nekoliko navrata(mislim da je 3)prvaci evrope u vaterpolu.A vi imate samo taj vas Bari.

Vanjor:
U Fuenlabradi smo bili domacini.To zbog sankcija je tako bilo.A F4 je bio to sam siguran samo ne znam da li je bio top 16.Zvezdasi sta se qrcite sa tim Barijem mi imamo drugo mesto u fudbalu('66), prvo mesto u kosarci('92) i u nekoliko navrata(mislim da je 3)prvaci evrope u vaterpolu.A vi imate samo taj vas Bari.
Da, da, dobra stara Fuenlabrada. :D
U vaterpolu 6 puta prvaci Evrope, 1 put Super šampion Evrope, 1 put pobednik Kupa pobednika Kupova Evrope, osvajači LEN Kupa (kao što je u fudbalu Kup UEFA) i još po neki pehar. Šta reći? :D
A u košarci još i 3 puta pobednici Kupa Radivoja Koraća (kao što je u fudbalu Kup UEFA). Mislim... :roll: :D

PUNE VITRINE EVROPSKIH PEHARA
I ONI SVETLE KAO REFLEKTORI,
NEMA NAM RAVNIH S PROSTORA BALKANA
JEDITE GOVNA MI SMO ŠAMPIONI!
ALE ALE - ALE ALE - ALE ALE ALE ALE!!!

:lol: :lol: :lol:

Alex.L:
Razumljivo je da se braniš ako si slabiji tim, ili ako protivnik ima ubitačne kontre, ali je nerazumljivo braniti se sa igračem više, jer koliko god neki tim bio jak, sa 10 igrača je slabiji od njegovog protivnika koliko god on bio jak/slab(primer finale LŠ Arsenal - Barsa. Barsa se branila prvih 10 minuta, ali posle je ceo meč manje-više diktirala tempo. A kad je povela, NIJE ZAIGRALA BUNKER sa igračem više, nego se poigravala sa Arsenalom čiji igrači su bili polumrtvi od umora)

S obzirom da su poveli pri kraju utakmice (82. minut), ta prica i nema bas smisla. Jer je 8 minuta u pitanju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back