FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
batka_mija:
pa dobro, sad... necemo da se vredjamo... najlakse je reci nekome nesto lose... to nije lepo, a siguran sam da si ti jedan sasvim kulturan decko...
samo kazem da je moje misljenje da unistavas bojkot.... i da volis partizan, ne bi mu to radio... evo, i elvin ti kaze to isto... ako vec ides na utakmice, onda navijaj za partizan... ne protiv uprave... kojoj je ionako jedino bitno da vidi "navijace" na tribinama... i boli njih bas sta ti vices...
e, sad... ko je ovde tvrdoglav i ko je u pravu, vreme ce pokazati...
A tvoje uvrede se ne važe?

Je l' to znači da ne treba zviždati ni lošim potezima ili kada tim za koji navijaš igra slabo? Tako je i u ovoj situaciji. Ako uprava loše radi treba joj non-stop stavljati do znanja skandiranjem bez obzira na ono na terenu.

Vreme će pokazati, ali će ovi različiti pogledi na stvari ostati. Uvek ima prostora za to. Pa mnoge istorijske stvari se tumače na ko zna koliko načina, a neće jedan bojkot navijača prema klubu. Dakle, vreme će samo pokazati svakom svoju pravdu. U prevodu, ništa.

imam osećaj da dobijamo sutra...

HTML:
Za utakmicu Partizan - C.zvezda trener Partizana Miodrag Ješić odredio je 21 igrača koji će provesti noć u karantinu pred sutrašnji meč. Pred sam početak meča biće odredjeno kojih će 18 igrača biti u kombinaciji za prvih 11 i za posmatranje meča sa klupe:

- Kralj
- Jahić
- Pantić
- Radovanović
- Jovetić
- Ćirković
- Bajić
- Djordjević
- Lomić
- Nadj
- Tomić
- Zajić
- Boya
- Marinković Nebojša
- Lazić
- Vukelja
- Radosavljević
- Odita
- Rnić
- Smiljanić
- Mirosavljević

Među 21-im igračem ima mnogo malo odbrambenih. Ješić je pravi hazarder. Protiv Groningena je to pokazao. Umesto da malo smanji gas i da se stane na loptu jer je bilo 3-0 celu utakmicu je igrao sa 3 špiica. Možda jeste atraktivno ali ne znam da li je i korisno.

FLUID:
Među 21-im igračem ima mnogo malo odbrambenih. Ješić je pravi hazarder. Protiv Groningena je to pokazao. Umesto da malo smanji gas i da se stane na loptu jer je bilo 3-0 celu utakmicu je igrao sa 3 špiica. Možda jeste atraktivno ali ne znam da li je i korisno.

da, ima samo pet odbrambenih...

kontam da bi najbolje bilo:

---------------------------------------------kralj--------------------------------------------------

milivoje----------------------rnić--------------đorđević------------------------------lomić

-----------------zajić--------------------smiljanić--------------------------nađ-------------

---------------------------------------marinković----------------------------------------------

------------------------------odita-------------------mirosavljević--------------------------

iskreno se nadam da će balvanislav da izigrava bukvu na klupi, umesto na terenu, pogotovo posle show-a koji je izveo u apatinu. eventualno bi mogao umesto mirosavljevića lazić, polulevo ili poludesno. nadam se da će nađ igrati umesto tomića, koji je totalno van forme.
jedva čekam da vidim tog jovetića...

4Za utakmicu Groningen - Partizan trener Partizana Miodrag Ješić odredio je 18 igrača koji će sutra ujutru u 9:00 h sa aerodroma "Nikola Tesla" otputovati za Groningen na revanš meč 1. kola Kupa UEFA, a to su:

- Kralj
- Pantić
- Ćirković
- Bajić
- Djordjević
- Lomić
- Nadj
- Tomić
- Zajić
- Boya
- Marinković Nebojša
- Lazić
- Vukelja
- Radosavljević
- Odita
- Rnić
- Smiljanić
- Mirosavljević

Idemoooooooooooooo!!!!!!!!!!

Slika sa treninga pred put u Holandiju.

544_2.jpg

Da li to Partizan daje gol iz "slobodnjaka"? Možda Lomić? :D

ja ne kazem nista na groningen-partizan 0:0... ako tako igramo, onda bolje i da odma' ispadnemo... ako im zavucemo gol, oni ce morati da nam daju 3... znaci, dosta tesko... mada, sa ovakvim majstorima fudbala se nikad ne zna... ne znam zasto, ali ja mnogo verujem u vukelju.. nadam se da ne gresim...
ako ponove igru iz domaceg prvenstva, onda nista od rabote... kad tim timovima iz 3 evropske lige ne mogu da daju gol...
i ne pljujem ja po partizanu... ja pljujem po igracima koji nemaju srce i koji se ne bore kako bi trebali da se bore...

Da ne igramo po principu toplo-hladno bio bih uveren u izbacivanje Groningena i prolaz u Ligu UEFA.
Ovako ne zna čovek šta da očekuje. Nada je da su utakmice protiv jakih protivnika igrači igrali bolje. Valjda će i protiv Groningena to potvrditi još jednom.

547_0.jpg

Kup UEFA - 1. kolo,revanš meč
Groningen, 28.9.2006. stadion Euroborg
Početak u 20:00 h
Sudija: Pavel Cristian Balaj - Kluj (ROM)

Početni sastav Partizana (igra u crveno-plavim dresovima):
NIJE SVE TAKO CRVENO NEŠTO JE I PLAVO :D :D :D

25 Kralj
4 Djordjević
5 Bajić
6 Zajić
8 Boya
13 Lomić
15 Odita
24 Rnić
28 Nađ
18 Lazić
31 Smiljanić

Rezerve:

27 Pantić
2 Ćirković
21 Tomić
16 Radosavljević
30 Mirosavljević
19 Vukelja
20 Marinković Nebojša

Opet Marinković na klupi. Pa ***** ti bre, kad će više da bude u prvih 11? :mad:
A koliko vidim Nađ je postao standardan, a Mirosavljević iznenađujuće na klupi. Boya u prvih 11. :|

Nego ajde sad samo da se ne ukenjamo.
Ovo je utakmica sezone.

AJMO CRNO-BELI OOOOOO!

Da volim crno-bele
Ponosno kažem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima.

Na svetu nista lepše
Ne može da postoji,
Nego što je naša ljubav
Prema crno-beloj boji.

Ljubav prema klubu,
Ne može da prestane,
Dok živim klicaću njemu:
"Volim te, Partizane!"

Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucaće srce moje,
Za crno-bele boje.

Odlicno smo prosli,i to potpuno zasluzeno.Smijesni penali , nije mi jasno koji su rod sudija i trener Groningena... Svaka cast Kralju na odbrani,a Jesicu na ''taktici''.Odlicni potezi su igranje Bajica i Boje,zaista ocaravajuce.Odita opet dokazao da jedini zna nesto , uz Marinkovica koji naravno nije igrao i pomalo Zajica i Djordjevica.
...sija zlatom obasjan crno beli tron...

Hvala svima koji nam čestitaju na prolazu.

Ješić je posatavio odličnu taktiku. Nemam zamerki.
Igrači nisu bili koncentrisani u napadu kod dodavanja pa su dosta grešili i time dozvoljavali igračima Groningena da samim tim imaju više napada. Partizan je imao više zrelih šansi - tri. Groningen dve, ako ne račinamo penale, i nekoliko polušansi koje su uglavnom bile kada su bunarili pred gol Partizana.
Boya je bio jednom rečju fenomenalan i stvarno me iznenadio. I u napadu i u odbrani je završio dosta posla. Ostali na visini zadatka.
A Kralj nije kralj nego i KRALJ i CAR. Ma čovek je jednostavno najbolji kad treba.
A SUDIJA? E, onaj sudija je GOWNO!!! Pa kako ga nije sramota da svira dva nepostojeća penala za Groningen. Da nije bilo penala mogla je da se igra još jedna utakmica i Groningen ne bi dao gol. Ali "neko to od gore vidi sve". :x

Lepo je danas biti Grobar. :D :D :D
Sad čekamo žreb. Nije važno ko bude pao. Važno je kako ubuduće budemo igrali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back