FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Dobro si se namestio da ti kažem par stvari i pitam par pitanja koje će ti za svagda zapušiti usta i da ne napušavaš ljude bezveze.batka_mija:a kad batka mija kaze to sto vi kazete sad, neki skoce na mene kako sam radije protiv nekoga nego za Partizan... a vidite sad da nista ne valja... kad smo poslednji put imali 50% ucinak posle 6 kola u domacoj ligi? pa pogledajte kad jedan nadj cami u drugom timu, dok za bajica i djordjevica ima mesta... i za rnica... kralj je odavno pokazao sta ume... (inace mislim da je djordjevic veci balvan od onog jadnog bajica!!!)
jesic, naravno, sad optuzuje jednog igraca, u proslom kolu fudbalski savez i sudije... nikad nije on kriv...
i idite ponovo svi na stadion da bodrite nas partizan i da tako ostavite lopovsku upravu jos mnogo godina tu gde jeste... idite svi... boli vas qurac... pa dzabe je ulaznica... ***** vas sve u usta bas, pizdetine prodate...
Šta traže vođe navijača inače i vođe BOJKOTA na utakmici sa Groningenom??? Dolaze da gledaju utakmicu i šećkaju se od tribine do tribine kroz kapije. Ko ih pušta kroz njih??? Otkud to da predstavnici BOJKOTA šetaju tribinama, gledaju utakmicu i zastrašuju ljude na Jugu da ne navijaju (čuo sam od ljudi koji su bili tamo)??? Inače, ja sam protiv Groningena bio na severu, na kome su i oni došli pa otišli. Vidiš tamo se navijalo. A bilo je i onih sa majcama UPRAVA NAPOLJE koje nose baš, vidi čuda BOJKOTAŠI. Otkud oni sebi daju pravo da zabranjuju nekome da navija??? Kako neko ima pravo na BOJKOT tako i neko ima pravo da navija ma na kom delu tribina se nalazio. Eto, ti takvi ljudi traže demokratiju i smenu uprave. Ne zna se ko je gori - UPRAVA ILI BOJKOT. Izgleda da vođe BOJKOTA nisu htele uprkos BOJKOTU da propuste evropsku utakmicu. Eto vidiš kakav je BOJKOT. Jadan i bedan. Da li si i ti takav?