Derbi LIVE na internetu. webtv.partizan.co.yu
Najavljuju da ce uzivo da prenose derbi. Pa koga interesuje...
Najavljuju da ce uzivo da prenose derbi. Pa koga interesuje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, o ovome sam ja pričao. Dobro jutro! Ali neki ovde, kao npr. batka_mija, me ubediše da sam prodao one koji nisu išli na utakmice odlaskom na jednu evropsku utakmicu protiv Groningena. A šta je sad ovo? Ovo je ono što sam ja pričao u prethodnim postovima, a što je još uvek dostupno na uvid svima. Jak čovek, sada već izvesno Radiomir Antić, koga će da guraju Grobari napred i podrška igračima koji od srca igraju u crno-belom dresu..lemur.:FK Partizan u predstojeći večiti derbi ulazi pojačan podrškom navijača sa Južne tribine - Grobara (tri najveće grupe - Grobari Beograd, Grobari 1970 i Južni Front), koji su odlučili da privremeno zamrznu bojkot i da bodre fudbalere protiv Crvene zvezde.
Predstavnici Grobara saopštili su svoju odluku novinarima u MPC i rekli da su odlučili da pomognu klubu u jednoj od najtežih situacija u njegovoj istoriji. Uz predstavnike navijača prisustvovali su i igrači crno-belih Albert Nađ, Nemanja Rnić, Ivica Kralj, Milan Smiljanić, Nebojša Marinković i Ivan Tomić.
Bojkot Uprave i fudbalera na domaćem terenu Grobari će nastaviti odmah posle 127. večitog derbija sa istim zahtevima - da kompletna Uprava napusti klub, ali i da novi menadžer kluba bude Radomir Antić. Na gostovanjima navijači će nastaviti da prate utakmice Partizana, ali će transparenti i dalje biti naopako okrenuti.
Ti izgleda voliš da se deklarišeš da si za nekog ili u nekoj organizaciji. Grobari su svi koji navijaju za Partizan. Ti si u fazonu da ne sme da se "prekrši stranačka disciplina". Meni to nije potrebno.batka_mija:pa taj bojkot se prekida upravo iz razloga sto su takvi kao ti, ljudi bez obraza, i isli na utakmice i na taj nacin, indirektno, podrzavali upravu... da ti nisi is'o na utakmicu, tribine bi bile prazne i to bi video ceo svet i ovi ne bi mogli da se prave ludi i da ostanu tu gde jesu... ovako, ova jedna utakmica ne menja mnogo stvari... ionako je bojkot ocajno organizovan... a ti si, fluid, doprineo tome da izgleda jos smesnije...
FLUID:Ti izgleda voliš da se deklarišeš da si za nekog ili u nekoj organizaciji. Grobari su svi koji navijaju za Partizan. Ti si u fazonu da ne sme da se "prekrši stranačka disciplina". Meni to nije potrebno.
Ma da, što reče Elvin oni bi se potresli što nema nikog na tribinama. Kako da ne. Samo ti ostani pri svome i nemoj druge da ubeđeuješ u tvoju luzersku misiju da je uspešna. Tvoja je stvar šta ćeš raditi, ali pusti druge da idu svojim putem i razmišljaju svojom glavom. A to ko je doprineo da bude BOJKOT smešan su baš oni koji bojkotuju bez ikakve koncepcije i na selektivan način, kao sad ćemo samo na gostujuće utakmice, pa kao ne idemo na utakmice, a idemo, pa naprasno odlučujemo da idemo na derbi i posle nastavljamo BOJKOT. E, to sve je smešno. Ako ti ovo nije smešno, a smešno ti je ono što je realno onda stvarno imaš katastrofalno loš smisao za humor.
covek je sve rek'o...Еlvin:samo da dodam, povraća mi se od onih idiota koji uđu za dž pa viču uprava napolje, mogli bi i njih malo da prevaspitaju motkom. ili bojkotuješ ili ideš da navijaš. nema treće...
Jednostavo, uvek kad idem navijam.Еlvin:samo da dodam, povraća mi se od onih idiota koji uđu za dž pa viču uprava napolje, mogli bi i njih malo da prevaspitaju motkom. ili bojkotuješ ili ideš da navijaš. nema treće...
sad si poceo da kopiras i moje ideje... to sam upravo ja tebi rek'o... mislim, stvarno...FLUID:Ja nisam bio sam na stadionu, PAMETNJAKOVIĆU. Očigledno da je slepilo zahvatilo maha.
Na utakmici se i navijalo, a bilo je i onih koji vode BOJKOT. Prema tome, pokazuješ koliko si tvrdoglav kao mazga. Zabole me mnogo što ti ne ideš na utakmice. Nisam išao ni ja osim na ovoj protiv Groningena pa ne zvocam ovde o tome na sva usta. Ti si sad kao neko mudo time što nisi bio na utakmici.
A što se tiče ponavljanja tebi nije potrebno da kucaš više postove na ovoj temi. Dovoljno je copy-paste. Time ćeš reći mnogo više.
Ma da. Ti ćeš nekom da kažeš ko koliko voli Partizan. Kad sam ja plakao zbog Partizanovih poraza i radovao se Partizanovim pobedama ti nisi znao kako se zoveš. Šta znači, ti si merilo ljubavi prema Partizanu? Koji si ti samoživnik i prepotentna sirovina. Oni koji su bili protiv Groningena su sigurno došli jer vole Partizan. Pa ti možeš da bulazniš ovde hiljadu postova, ali nikad nećeš da shvatiš da svi ljudi nisu isti i drugačije gledaju na stvari oko sebe.batka_mija:sad si poceo da kopiras i moje ideje... to sam upravo ja tebi rek'o... mislim, stvarno...
i znam da nisi bio sam na tribinama... nisam ja ni rek'o da si samo ti kriv... nego da su beskicmenjaci i nemoralni ljudi, poput tebe, najvise krivi... jer VI odrzavate upravu najvise... nisi ti toliko bitan kao jedinka... ali, posto je vise takvih kao ti, onda je sve ovo smesno... ponavljam... smesno najvise zbog tebe i takvih...
i idi opet na utakmicu... i skandiraj... i navijaj... jer ljudi koji stvarno vole Partizan ionako nece biti tu sa tobom...