FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FK Partizan u predstojeći večiti derbi ulazi pojačan podrškom navijača sa Južne tribine - Grobara (tri najveće grupe - Grobari Beograd, Grobari 1970 i Južni Front), koji su odlučili da privremeno zamrznu bojkot i da bodre fudbalere protiv Crvene zvezde.

Predstavnici Grobara saopštili su svoju odluku novinarima u MPC i rekli da su odlučili da pomognu klubu u jednoj od najtežih situacija u njegovoj istoriji. Uz predstavnike navijača prisustvovali su i igrači crno-belih Albert Nađ, Nemanja Rnić, Ivica Kralj, Milan Smiljanić, Nebojša Marinković i Ivan Tomić.

Bojkot Uprave i fudbalera na domaćem terenu Grobari će nastaviti odmah posle 127. večitog derbija sa istim zahtevima - da kompletna Uprava napusti klub, ali i da novi menadžer kluba bude Radomir Antić. Na gostovanjima navijači će nastaviti da prate utakmice Partizana, ali će transparenti i dalje biti naopako okrenuti.

Ješić: Bugarski Bebeto je otpevao svoje
Izvor: Mondo

U danu kada je Partizan dobio pojačanje iz ruskog Zenita Darka Maletića i kada je ušao u osminu finala nacionalnog Kupa, ostao je i bez Bugarina Asena Nikolova, takozvanog bugarskog Bebeta.

Posle pobede nad ČSK iz Čelareva od 3:0 u šesnaestini finala, trener crno-belih Miodrag Ješić rekao je novinarima da je Nikolov odigrao poslednju utakmicu za Partizan I da ga više nikada neće staviti u tim zbog njegove neodgovornosti.

Tokom meča Ješić je na zahtev publike zamenio Bugarina , koji je još jednom pokazao da je potpuno fizički nespreman i zasluženo je dobio zvižduke pristalica crno-belih.

Pa ljudi što se tiče Jovetića to je bilo moje zapažanje u vezi njegove igre. Ne znam ko ga to proglašava ekstra igračem već samo iznosim moje mišljenje. U slučaju da su neki ovde mislili na ono što sam napisao i ako sam ja od tolikog uticaja na fudbal u Srbiji i da mogu da proglašavam ko je kakav igrač onda povlačim reč. Nisam znao da sam toliko moćan. 8-) :roll:

.lemur.:
FK Partizan u predstojeći večiti derbi ulazi pojačan podrškom navijača sa Južne tribine - Grobara (tri najveće grupe - Grobari Beograd, Grobari 1970 i Južni Front), koji su odlučili da privremeno zamrznu bojkot i da bodre fudbalere protiv Crvene zvezde.

Predstavnici Grobara saopštili su svoju odluku novinarima u MPC i rekli da su odlučili da pomognu klubu u jednoj od najtežih situacija u njegovoj istoriji. Uz predstavnike navijača prisustvovali su i igrači crno-belih Albert Nađ, Nemanja Rnić, Ivica Kralj, Milan Smiljanić, Nebojša Marinković i Ivan Tomić.

Bojkot Uprave i fudbalera na domaćem terenu Grobari će nastaviti odmah posle 127. večitog derbija sa istim zahtevima - da kompletna Uprava napusti klub, ali i da novi menadžer kluba bude Radomir Antić. Na gostovanjima navijači će nastaviti da prate utakmice Partizana, ali će transparenti i dalje biti naopako okrenuti.
E, o ovome sam ja pričao. Dobro jutro! Ali neki ovde, kao npr. batka_mija, me ubediše da sam prodao one koji nisu išli na utakmice odlaskom na jednu evropsku utakmicu protiv Groningena. A šta je sad ovo? Ovo je ono što sam ja pričao u prethodnim postovima, a što je još uvek dostupno na uvid svima. Jak čovek, sada već izvesno Radiomir Antić, koga će da guraju Grobari napred i podrška igračima koji od srca igraju u crno-belom dresu.
I tako sam ja bio, po nekima, budala, a sada se radi ono što je trebalo poodavno. Tako je to kad me neki đavo tera da razmišljam. Lepše je biti slep, mutav i glup. :roll:

@Elvin

OK ako si mislio na novine. Novinari su izgubili kompas. Samo traže bobmastične priče i stavljaju bombastične naslove. Ništa novo od njih.

Što se tiče mene nije ovo samo moje mišljenje na osnovu te utakmice. Taj momak je igrao kod Rebera na nekoliko utakmica, uglavnom u drugom poluvremenu, i bio sam baš prijatno iznenađen njegovim potezima kada sam gledao snimke sa tih mečeva. A imam i neke golove i akcije u mlađoj konkurenciji. Stvarno može da bude veliki igrač. Samo da ga ne upropaste.

Darko Maletić (20.10.1980. 176cm, 74kg), dosadašnji član Zenita iz Sankt Petersburga danas je stavio potpis na jedogodišnji ugovor sa crno-belima.

Maletić igra na poziciji desnog veznog spoljnog igrača, a kako on kaže, glavne karaktaristike su mu brzina, šut i dribling. Fudbal je počeo da igra i rodnoj Banja Luci da bi iz Borca prešao u Rapid iz Beča, odatle ga put vodi u Publikum iz Celja, a onda sledi prelazak u Rusiju i Sankt Peterburški Zenit.

Dok je bio u Rapidu igrao je i protiv Partizana kada je rapid u revanšu pobedio crno-bele, a takođe je nastupao i za Zenit protiv večitog rivala, kada su Rusi izbacili komšije iz daljeg takmičenja.

Maletić će na dresu nositi broj 33.

Valjda je ovaj bolji od Bugarina. Ustvari verovatno jeste. :D

pa taj bojkot se prekida upravo iz razloga sto su takvi kao ti, ljudi bez obraza, i isli na utakmice i na taj nacin, indirektno, podrzavali upravu... da ti nisi is'o na utakmicu, tribine bi bile prazne i to bi video ceo svet i ovi ne bi mogli da se prave ludi i da ostanu tu gde jesu... ovako, ova jedna utakmica ne menja mnogo stvari... ionako je bojkot ocajno organizovan... a ti si, fluid, doprineo tome da izgleda jos smesnije...

da, umesto hiljadu navijača protiv apatinskog giganta ili, recimo, voždovačkog prvoligaša, na tribinama ne bi bio nijedan, zeka i bjeka bi crveneli od sramote (pošto su poznati kao dva visokomoralna tipa, kojima je veoma stalo do mišljenja okoline) i odma' bi podneli ostavku.

nije ti ovo man u...njih dvojicu samo bojkot (kako god uspešan) ne bi mogao da otera. eventualno motke...

batka_mija:
pa taj bojkot se prekida upravo iz razloga sto su takvi kao ti, ljudi bez obraza, i isli na utakmice i na taj nacin, indirektno, podrzavali upravu... da ti nisi is'o na utakmicu, tribine bi bile prazne i to bi video ceo svet i ovi ne bi mogli da se prave ludi i da ostanu tu gde jesu... ovako, ova jedna utakmica ne menja mnogo stvari... ionako je bojkot ocajno organizovan... a ti si, fluid, doprineo tome da izgleda jos smesnije...
Ti izgleda voliš da se deklarišeš da si za nekog ili u nekoj organizaciji. Grobari su svi koji navijaju za Partizan. Ti si u fazonu da ne sme da se "prekrši stranačka disciplina". Meni to nije potrebno.
Ma da, što reče Elvin oni bi se potresli što nema nikog na tribinama. Kako da ne. Samo ti ostani pri svome i nemoj druge da ubeđeuješ u tvoju luzersku misiju da je uspešna. Tvoja je stvar šta ćeš raditi, ali pusti druge da idu svojim putem i razmišljaju svojom glavom. A to ko je doprineo da bude BOJKOT smešan su baš oni koji bojkotuju bez ikakve koncepcije i na selektivan način, kao sad ćemo samo na gostujuće utakmice, pa kao ne idemo na utakmice, a idemo, pa naprasno odlučujemo da idemo na derbi i posle nastavljamo BOJKOT. E, to sve je smešno. Ako ti ovo nije smešno, a smešno ti je ono što je realno onda stvarno imaš katastrofalno loš smisao za humor.

ja stvarno ne razumem o kakvoj "stranackoj disciplini" ti pricas ovde... nije to nikakva disciplina... to je nepotkupljivost i postovanje osnovnih moralnih nacela... postovanje sebe i postovanje Partizana, jer jedino na taj nacin moze da se stvori bar kakva-takva sansa za bolju buducnost... e, sad, sto je tebi stalo da vidis neki Groningen i mislis da si zbog toga pametniji od svih drugih, neka ti bude... to sto, do pola utakmice (dok partizan vodi) navijas za klub, a cim krene lose okreces se i prozivas upravu, samo govori kakav si ti covek... i nista vam nije vazno....
i gledaj Partizan onda i sledece godine u pretkvalifikacijama protiv nekih Azerbejdzanaca... sto se mene tice, ti si pokazao da si jedan beskicmenjak koji ce zarad trenutnog zadovoljstva uskratiti svima nesto za sta se bore... nazalost, svako na svoj nacin...
a zbog tebe uprava sigurno nece pasti... i zbog takvih kao sto si ti...
i ponavljas se (to znaci da nemas nista novo da kazes ;))...

FLUID:
Ti izgleda voliš da se deklarišeš da si za nekog ili u nekoj organizaciji. Grobari su svi koji navijaju za Partizan. Ti si u fazonu da ne sme da se "prekrši stranačka disciplina". Meni to nije potrebno.
Ma da, što reče Elvin oni bi se potresli što nema nikog na tribinama. Kako da ne. Samo ti ostani pri svome i nemoj druge da ubeđeuješ u tvoju luzersku misiju da je uspešna. Tvoja je stvar šta ćeš raditi, ali pusti druge da idu svojim putem i razmišljaju svojom glavom. A to ko je doprineo da bude BOJKOT smešan su baš oni koji bojkotuju bez ikakve koncepcije i na selektivan način, kao sad ćemo samo na gostujuće utakmice, pa kao ne idemo na utakmice, a idemo, pa naprasno odlučujemo da idemo na derbi i posle nastavljamo BOJKOT. E, to sve je smešno. Ako ti ovo nije smešno, a smešno ti je ono što je realno onda stvarno imaš katastrofalno loš smisao za humor.

taj bojkot je od početka katastrofalno organizovan...

e, sad, efikasan bojkot + podrška ljudi koji su karijeru izgradili u partizanu + finansijska policija + motke= smena uprave.

ali, od toga nema ništa.

bojkot - očajno organizovan.
podrška - samo ivan golac. ok, čovek je legenda, ali ostali ćute. počev od tog antića...
istraga oko malverzacija - ni od toga nema ništa. zeka i bjeka bi bili dobri i sa jogi letačima, kada bi eventualno zavladali srbijom.

dakle, od smene nema ništa. ipak su ovi malo pprevejaniji od odrtavelog džaje...a i imaju mnogo manje obraza..

samo da dodam, povraća mi se od onih idiota koji uđu za dž pa viču uprava napolje, mogli bi i njih malo da prevaspitaju motkom. ili bojkotuješ ili ideš da navijaš. nema treće...

Ja nisam bio sam na stadionu, PAMETNJAKOVIĆU. Očigledno da je slepilo zahvatilo maha.
Na utakmici se i navijalo, a bilo je i onih koji vode BOJKOT. Prema tome, pokazuješ koliko si tvrdoglav kao mazga. Zabole me mnogo što ti ne ideš na utakmice. Nisam išao ni ja osim na ovoj protiv Groningena pa ne zvocam ovde o tome na sva usta. Ti si sad kao neko mudo time što nisi bio na utakmici.
A što se tiče ponavljanja tebi nije potrebno da kucaš više postove na ovoj temi. Dovoljno je copy-paste. Time ćeš reći mnogo više.

Еlvin:
samo da dodam, povraća mi se od onih idiota koji uđu za dž pa viču uprava napolje, mogli bi i njih malo da prevaspitaju motkom. ili bojkotuješ ili ideš da navijaš. nema treće...
Jednostavo, uvek kad idem navijam.
Na ove utakmice za dž nisam ni bio niti ću. Stoga mogu za moje pare da izrazim svoj protest na stadionu prema onome što mislim da nije u redu.
Toliko.

FLUID:
Ja nisam bio sam na stadionu, PAMETNJAKOVIĆU. Očigledno da je slepilo zahvatilo maha.
Na utakmici se i navijalo, a bilo je i onih koji vode BOJKOT. Prema tome, pokazuješ koliko si tvrdoglav kao mazga. Zabole me mnogo što ti ne ideš na utakmice. Nisam išao ni ja osim na ovoj protiv Groningena pa ne zvocam ovde o tome na sva usta. Ti si sad kao neko mudo time što nisi bio na utakmici.
A što se tiče ponavljanja tebi nije potrebno da kucaš više postove na ovoj temi. Dovoljno je copy-paste. Time ćeš reći mnogo više.
sad si poceo da kopiras i moje ideje... to sam upravo ja tebi rek'o... mislim, stvarno...
i znam da nisi bio sam na tribinama... nisam ja ni rek'o da si samo ti kriv... nego da su beskicmenjaci i nemoralni ljudi, poput tebe, najvise krivi... jer VI odrzavate upravu najvise... nisi ti toliko bitan kao jedinka... ali, posto je vise takvih kao ti, onda je sve ovo smesno... ponavljam... smesno najvise zbog tebe i takvih...
i idi opet na utakmicu... i skandiraj... i navijaj... jer ljudi koji stvarno vole Partizan ionako nece biti tu sa tobom...

jbg, ja mislim da ako već ideš, treba da navijaš za onu jedanaestoricu na terenu (koliko god jadni bili), a ne protiv uprave, a da im pri tom i daješ pare u džep ili ulaziš za dž, zato što su se oni nameračili da sruše stadion...

nego, ješa kaže da će jovetić da bude na klupi, nisam video šta je rekao za nađa. valjda će biti prenos...

batka_mija:
sad si poceo da kopiras i moje ideje... to sam upravo ja tebi rek'o... mislim, stvarno...
i znam da nisi bio sam na tribinama... nisam ja ni rek'o da si samo ti kriv... nego da su beskicmenjaci i nemoralni ljudi, poput tebe, najvise krivi... jer VI odrzavate upravu najvise... nisi ti toliko bitan kao jedinka... ali, posto je vise takvih kao ti, onda je sve ovo smesno... ponavljam... smesno najvise zbog tebe i takvih...
i idi opet na utakmicu... i skandiraj... i navijaj... jer ljudi koji stvarno vole Partizan ionako nece biti tu sa tobom...
Ma da. Ti ćeš nekom da kažeš ko koliko voli Partizan. Kad sam ja plakao zbog Partizanovih poraza i radovao se Partizanovim pobedama ti nisi znao kako se zoveš. Šta znači, ti si merilo ljubavi prema Partizanu? Koji si ti samoživnik i prepotentna sirovina. Oni koji su bili protiv Groningena su sigurno došli jer vole Partizan. Pa ti možeš da bulazniš ovde hiljadu postova, ali nikad nećeš da shvatiš da svi ljudi nisu isti i drugačije gledaju na stvari oko sebe.
Ono za copy-paste nisi napisao, ali kao mislio si. Yebi ga, misliti i srati i cveće brati nije isto.

pa dobro, sad... necemo da se vredjamo... najlakse je reci nekome nesto lose... to nije lepo, a siguran sam da si ti jedan sasvim kulturan decko...
samo kazem da je moje misljenje da unistavas bojkot.... i da volis partizan, ne bi mu to radio... evo, i elvin ti kaze to isto... ako vec ides na utakmice, onda navijaj za partizan... ne protiv uprave... kojoj je ionako jedino bitno da vidi "navijace" na tribinama... i boli njih bas sta ti vices...
e, sad... ko je ovde tvrdoglav i ko je u pravu, vreme ce pokazati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back