FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
SA PARTIZANOVOG SAJTA:

Partizan je u Ligi Kupa UEFA...
Crno -beli majstori...
Partizan je naša duša, naše srce...
Partizan je naša jedina ljubav...
Žreb za ligu kupa UEFA je u utorak u 12:00 h u Nionu...
Partizan je pokazao i dokazao da jedini sa ovih prostora ima evropski nivo...
Kakav, takav, ali evropski nivo...
A ovi što se valjaju u domaćem mulju, mogu samo da nas mrze ili...

Ovo je nečije mišljenje, ali je previše za jedan zvanični sajt. Ajde onaj prvi deo je kako treba, ali drugi... Kome to treba? :|
Moram da im uputim e-mail i pitam ko je taj koji piše tekstove za sajt.
Tekst je nešto izmenjen i sada izgleda ovako.

Partizan je u Ligi Kupa UEFA...
Crno -beli majstori...
Partizan je naša duša, naše srce...
Partizan je naša jedina ljubav...
Žreb za ligu kupa UEFA je u utorak u 12:00 h u Nionu...
Partizan je pokazao i dokazao da jedini sa ovih prostora ima evropski nivo...
Kakav, takav, ali evropski nivo...
A ostali, poredjajte se kako vam želja...
Opa bato, Partizan je zlato...( maksima iz 70-desetih godina)
A ovo na slici je Adi Grobarčina...
A ovo na donjoj slici su Grobari koji su prešli 2000 kilometara da bodre svoj voljeni tim i da budu sa njim...
A mi smo Grobari, najjači smo, najjači...
A rumunske sudije, pa Vukadinović je majka Mara za njih...
Ko ne voli Kralja, taj je budala...
Kralj je CAR...
Kralj je GRBALJ (Crna Gora i Srbija, jedna ista familija)...
"Crno-beli lepo vam je ime, navijači ponose se s' njime"...
Bez Kralja, ne valja...
Crno bela sorta, ne priznaje zorta...
Gde ste sada cigani...
Ko je šampion....
Zašto Partizan, zato što je šampion...
A vi ostala boranijo, svi u lonac...
Partizane, naš najbolji druže, neka ti uvek cvetaju sve ruže...
Beogradska zvona zvone, da pozdrave šampione...
Šampioni, to smo mi, crno-beli, Grobari...
Ja volim crno-bele, ponosno kažem svima, volim to slavno ime i ponosim se samo njima...

Ovo su izgleda komentari navijača sa sajta prebačeni na prvu stranicu.

cestitam svima nama, svim grobarima i srpskom fudbalu zato sto je nas, sada vec i provereno, najbolji tim pros'o u UEFA ligu...
ekstra je sto smo prosli.... i za nas, grobare, i za srpski fudbal uopste... ponovo se pokazuje koliko vredi evropsko iskustvo pojedinih igraca... i ponovo se pokazuje da za nas nema bas prejakih klubova...
sad, moje vidjenje utakmice... nije dobro bilo... nikako... sve vreme smo se trudili da izbacimo loptu na pamet, sto dalje od gola... ponekad je to izgledalo komicno... presli smo centar 5 puta i da Kralj (ne pamtim kad je bolje branio!!!) nije odbranio penal, ne bismo ni uspeli... znaci, dozvolil smo da dodjemo u poziciju da prokockamo sve... sreca je bila na nasoj strani iako je sudija bio na strani Groningena, ocigledno....
po meni, Nadj je morao mnogo bolje... on je taj koji treba da ulije sigurnost...
o pjer boji necu ni da trosim reci... igrali smo sa igracem manje dok je on bio na terenu...
sve u svemu, odlicno je to sto smo prosli... ali, nemojte da letite jer partizan nije sinoc pokazao nikakvu igru... pobeda se racuna, naravno, ali je sve visilo o koncu...
ako hocemo nesto da uradimo, moramo mnogo bolje...

Честитам, добро је то за фудбал наш. Иако не могу неке паре да се узму од тога, чуће се и за играче ваше. Добро је и за Звезду, лакше ће бити код куће...:lol:

Честитке и за Нађа, Мађара, због српске заставе...

Једино ме мало брине недоследност оног неразговетног (мутавог) набеђеног дудука Јешића...ја да сам на његовом месту не бих признао утакмицу, тражио бих да се игра поново...:wink:

Stvarno, moram reci jos jednom odlican prolaz u ligu Uefa uz dosta srece.Medjutim na nasem ''oficijelnom'' sajtu su odmah morali da izbace neku glupost.Umjesto nekog lijepog teksta o ovom uspjehu,kolumnista je uspio da se po ko zna koji put (in)direktno bavi ciganima..Pa kog pravog navijaca-simpatizera-postovaoca Partizana zanima zvezda u ovom trenutku,ali i uopste.Kad ce ljudi shvatiti da cigani treba da nas zanimaju samo onog dana kada igraju Partizan-zvezda i ne preko toga.Zar ne shvataju da ih njihovim konstantnim pominjanjem pravimo znacajnijim nego sto su.Okrenimo se Partizanu ljudi - samo njemu ,drugi nek nas ne zanimaju.
Partizan iznad svih!

Зајића желе Португалци

Бојан Зајић није пружио игру на највишем нивоу, али захваљујући изванредној игри у првом мечу скренуо је пажњу бројних менаџера. Како „Политика” сазнаје већ у понедељак у Хумску на преговоре стиже менаџер Луис Афига, а како сазнајемо за Зајића је заинтересована Брага. Међутим, за овог одличног фудбалера интересовање је показао и Гронинген.

Није искључена могућност да дође до договора „црно-белих” и овог фудбалера, јер и Португалци и Холанђани нуде добар новац за уговор.
------------------------------

:lol: koji smo mi paceri :lol: je l' bi to bio neki rekord? uvalili igrača posle samo šest meseci :D do sada nezabeleženo :D

Evo konacno sam seo i izbrisao prepucavanje sa ove teme. Tako da su ostale samo price o Partizanu.

Poredjenje Zvezde i Partizana sam prebacio u temu o Meridijan ligi.

Ako sam nesto greskom ostavio/prebacio, nemojte mi zameriti, imao sa 30+ stranica da sredim.

E pa mislim ako prodaju Zajića neka se gone u tri lepe.
Taman se slažu polako kockice, pravi se ekipa, a ono prodaja.
Nadam se da je ovo još jedna novinarska izmišljotina.
Mada s obzirom za koliko malo para je verovatno uzet zarada će biti velika.
A to interesuje onu dvojicu ako se ne varam. :|

još da potpišu doživotni ugovor sa bajićem

11282.jpg

E, ako danas ne pobedimo onda treba da batalimo ovu našu ligu i igramo samo Ligu UEFA.
To je izgleda naša mera. :lol:

Partizan:
Pantić, Ćirković, Djordjević, Bajić, Lomić, Zajić, Nadj, Marinković Nebojša, Boya, Mirosavljević, Smiljanić.

Nego u sastavu nema Odite, a zaigrao je Marinković. Ješić nas uvek iznenadi sa nekom novom postavkom igrača. :|

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back