FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elvin:
ne brini, vratiće se bajić, pa će da poništi efekat :D inače, rnić je za balvanislava doktor fudbala...i nisam baš ubeđen da je ono bio penal. macanu svaka čast...

auuu njega sam zaboravio, :evil:
pa to je razlog sto je jesa igrao ofanzivno u II poluvremenu,jer sa ovim balvanima nemozes da se branis :evil:
zato tamo moramo da damo 3 gola ,ako ovi prime 5 :evil:

Pre sat vremena sam se vratio kod kuće sa utakmice. Dug je put, a vozovi spori. :D
Izuzetno sam zadovoljan rezultatom jer se ekipa vratila posle dva uzastopna poraza. Ali gde baš da primimo gol u nadoknadi vremena, a taman smo pri samom kraju postigli gol za 4-1. :mad: Glavni krivac je prvenstveno Rnić. Umesto da ispuca u tri lepe jer je skoro bio kraj utakmice on je počeo da gradi loptu jedno 3-4 metra da bi Kralj stigao. A i Kralj je mogao da reaguje brže. Ala sam popizdeo zbog toga... ufff :mad:
Marinković je stvarno zaslužio da igra u prvih 11. Zajić je pokazao da ume da igra fudbal, a bogami i da daje golove. Odita je prava mašina. Stalno je odvlačio po dva igrača jer jedan igrač je uvek ispadao smešan tako da se otvorio prostor za druge. Ćirković ne ume da centrira pa taman da mu se zapreti čupanjem noktiju. A vratio nam se i Vukelja. Još samo malo da se uigra i eto nama osveženja u napadu kad ne ide.
Zanimljivo je da je golman Groningena primio sva 4 gola u njegovu desnu stranu. Izgleda da to nije slučajnost. Priprema za utakmicu je verovatno dobro odrađena i uočene su mane, posebno golmana Groningena.
Da nije bilo onog glupog gola u posledenjem minutu bio bih siguran u prolaz. Zbog tog gola treba uzeti sa rezervom siguran prolazak dalje. Mada mislim da Partizanu će biti dovoljno samo jedno dobro poluvreme da bi prošao dalje. ;)

AJMO CRNO-BELI OOOOOO

Već je postalo očigledno da su Grobari, u poslednjih godinu i po dana, postali jedini borac protiv mafije u srpskom sportu uopšte. To je jedina navijačka grupa koja je javno i svim raspoloživim sredstvima stala u zaštitu svog kluba protiv koga se vodi nevidjena hajka i koji se pokušava dovesti do prosjačkog štapa, a sve to od strane aktuelnog rukovodstva.

Ljudi iz naše uprave, iz uprave FK Partizan, su klupsku kasu pretvorili u privatnu kasu Žarka Zečevića, Nenada Bjekovića, Ivana Ćurkovića i njihovih kriminalnih pomagača. Klub je na dobrom putu da potpuno propadne, dovode se pojačanja koja nisu Partizanovog renomea, bitno je da malo ili ništa ne koštaju i kao takva štete klubu a na drugoj strani se puštaju bez obeštećenja najtalentovaniji fudbaleri za koje su tvrdili da vrede milione. U prvom timu mogu da igraju samo igrači koji imaju uredno potpisane ugovore sa menadžerom Mikijem Stevićem (inače Bjekovićevim zetom), ostali bivaju oterani u Teleoptik ili na pozajmicu dok se ne predomisle.

U isto vreme, deca funkcionera Partizana školuju se na prestižnim evropskim koledžima, troše se astronomske cifre, funkcioneri Partizana se voze u blindiranim vozilima i imaju obezbedjenja kao predsednici vlade.

Ako su pošteni kao što govore, zašto je potrebno da u obezbedjenju ponekad imaju i po desetinu ljudi ?!?

U Partizan su došli sa skromnim finasijskim stanjem osamdesetih godina prošlog veka (!!!!) a danas poseduju desetine firmi, nebrojeno bogatstvo, nekretnine, vile, kuće, stanove, lokale... Da nisu taj novac zaradili, od kako oni kažu, skromnih plata??

Kupovine, prodaja, malverzacije sa transferima, otvaranje raznoraznih sumnjivih kompanija, fonto, bingo, hot lajn, auto škole, rent a car agencije, gradjevinska preduzeća, ruleti, poker aparati - sve su to delovi mašinerije Žarka Zečevića! Umesto navijača Partizana, na južnoj tribini našeg stadiona su prostorije agencije za pružanje seksualnih usluga preko telefona, takozvani "hot line". Da li je to deo akcije Žarka Zečevića i Ministra Vuksanovića za povratak navijača na stadione? Grobari sigurno neće biti deo svega toga. Ne želimo da gledamo nameštene utakmice i ne želimo biti deo pozorišne predstave u režiji uprave Partizana kojoj očigledno neki važni državni funkcioneri pomažu u ostvarivanju ideje "upropasti pa jeftino kupi". U tome im svesrdno pomažu ne samo ostali sportski funkcioneri koji imaju svoj deo kolača, već i neki mediji - neki suptilnije a neki potpuno otvoreno kao recimo dnevni list "Sport" ili televizija "SOS Kanal". U tim medijima su navijači Partizana proglašavani problemom ovog društva koji napadaju poštene sportske radnike i asove. Da nije tužno, bilo bi smešno.

U celoj toj priči, naravno, navijači Partizana, odnosno navijačka grupa Grobari su trn u oku kriminalnoj organizaciji okupljenoj oko imena Žarka Žečevića jer smo jedini stali u zaštitu kluba. Niko od bivših sportista, trenera niti radnika kluba ne sme da im se javno suprotstavi. Grobari su jedini smogli snage da konkretno ukažu na probleme u klubu.

Već godinu i po dana ukazujemo na ove stvari raznim saopštenjima, gostovanjima na radio i tv stanicama, konferencijama za štampu, flajerima, posterima koje lepimo po gradu... Ne postoji nijedan državni organ ili institucija koja je za sve vreme naše borbe barem pokušala da proveri naše navode. Takva je situacija jer se funkcioneri Partizana nalaze i na visokim mestima u raznoraznim forumima, strankama, firmama i na taj način su obezbedili "zaštitu" državnih organa i političkih stranaka, što bi narod rekao "ne može im niko ništa"!

Grobari će nastaviti svoju borbu za oslobadjanje Partizana jer mi živimo za klub a oni od kluba, to je osnov naše borbe i mi u tu borbu ulazimo čistog obraza i otvorenog srca pa i u ime svih vas koji nas možda podržavate ali sedite i ćutite. Nema svako petlju da kaze mafiji “ne”, Grobari imaju ...

Nadamo se da će doći dan kada će se pojaviti, poput Grobara, neko ko će smoći snage da stane na put korupciji, malverzacijama, nameštanju sportskih rezultata...

GROBARI PROTIV MAFIJE - DO KONAČNE POBEDE !!

sm9.gif
sm9.gif
sm9.gif

najjachi smo! :D

btw kad se igra sledeca ytakmica?

nensy4ever:
sm9.gif
sm9.gif
sm9.gif

najjachi smo! :D

btw kad se igra sledeca ytakmica?
Draga, poštovana i voljena Nensy. :D

Do revanša sa Groningenom koji se igra za dve nedelje imamo dve utakmice protiv Mladosti iz Apatina u Apatinu u nedelju, 17. septembra, i zatim derbi protiv Zvezde na našem stadionu najverovatnije u subotu, 23. septembra, ako se nešto ne promeni jer i Partizan i Zvezda igraju revanš mečeve u Evropi.

18 za meč protiv Mladosti u Apatinu.

25. Kralj Ivica
13. Lomić Marko
31. Smiljanić Milan
18. Lazić Predrag
6. Zajić Bojan
20. Marinković Nebojša
15. Odita Obiora
30. Mirosavljević Nenad
27. Pantić Djordje
16. Radosavljević Dragan
17. Markovski Marko
19. Vukelja Ljubiša
23. Lazarević Mladen
26. Bosančić Miloš
21. Tomić Ivan
12. Mihajlov Miloš
29. Marinković Nenad
5. Bajić Branimir

Neshvatljivo! :evil: :evil: :evil:
Dati 4 gola Groningenu, a ne dati nijedan gol već 3 utakmice u prvenstvu još nije viđeno.
Protiv nas može da igra bunker bilo koja ekipa na planeti i naše šanse u odnosu pobeda/poraz su 50:50. Nije mi jasno uopšte. Da li oni neće da igraju ili ne smeju? :evil: Što bi se u narodu reklo: Koji im je moj?

Nisam ni ja siguran za prolaz Partizana. Naročito u ovaj tim koji oscilira iz ko zna kojih sve razloga. A ima ih. Nezdrava atmosfera potpuno. A Groningen nije ipak za podcenjivanje iako u Beogradu ništa nije pokazao.
A Zvezda ako igra protiv Slovana kao u prvoj utakmici ili kao protiv Borca i naročito kao protiv Bežanije, neće se dobro provesti.

bajić na svakoj utakmici dobija žuti karton, jer ga protivnički igrači opušteno pretrčavaju, pa mora da se služi rukama...svi odavno znamo da je balvan, ješić je otkrio toplu vodu. a zna se i da se preko njega nameštaju utakmice, on je bjekin čovek od poverenja...neće balvanislav otići iz partizana, nikada. :(

taj bajic nema pojma , :evil:
vec smo o tome raspravljali, :evil:
ko njega forsira da je jos uvek u timu? :evil:
ovo je sramota,on nemoze da igra 1-1 protiv bilo koga u nasoj jadnoj ligi, :evil:
pauzira svaku trecu tekmu,jer uvek ima zuti karton :evil:
ko je lud ovde?
cime je taj zasluzio da obuce dres??
taj treba da cisti sneg pre utakmice...
i njega ce da prodaju,a???

ps. ovaj poraz nema nikakve veze sa ovim sto mislim,
drugi na listi je onaj ''graditelj vazduha'' rnic

v.v.ilic:
Fluid, Ješićeve izjave se graniče sa drskošću i neprofesionalizmom, da ne kažem ne poznavanjem fudbala kao igre. Optuživati jednog igrača za jednu napravljenu grešku a pri tome imati 90 minuta za igru i isto toliko vremena za ispravke ili pobedu predstavlja za psihologa dobar motiv za analizu ličnosti. Izvini molim te ali Ješić je som a ne trener koji može da vodi Partizan. Još nisam pročitao da je neki trener nekog drugog tima na takav način opravdavao ličnu nesposobnost i lični neuspeh. Gde je on u svim porazima Partizana?

jesa dize tenziju non stop,
svi znamo..
samo neznam dokle i sta je poenta,
mislim da ima drugu muku,a ne ovaj sudija,...onaj igrac,...FSS....
pa je lupio da bi partizan sa jugom bio'' 40% '' jaci :shock:
nije bio bas takav,
cekaj da vidimo jos malo sta se dogadja :D

a kad batka mija kaze to sto vi kazete sad, neki skoce na mene kako sam radije protiv nekoga nego za Partizan... a vidite sad da nista ne valja... kad smo poslednji put imali 50% ucinak posle 6 kola u domacoj ligi? pa pogledajte kad jedan nadj cami u drugom timu, dok za bajica i djordjevica ima mesta... i za rnica... kralj je odavno pokazao sta ume... (inace mislim da je djordjevic veci balvan od onog jadnog bajica!!!)
jesic, naravno, sad optuzuje jednog igraca, u proslom kolu fudbalski savez i sudije... nikad nije on kriv...

i idite ponovo svi na stadion da bodrite nas partizan i da tako ostavite lopovsku upravu jos mnogo godina tu gde jeste... idite svi... boli vas qurac... pa dzabe je ulaznica... ***** vas sve u usta bas, pizdetine prodate...

batka_mija:
a kad batka mija kaze to sto vi kazete sad, neki skoce na mene kako sam radije protiv nekoga nego za Partizan... a vidite sad da nista ne valja... kad smo poslednji put imali 50% ucinak posle 6 kola u domacoj ligi? pa pogledajte kad jedan nadj cami u drugom timu, dok za bajica i djordjevica ima mesta... i za rnica... kralj je odavno pokazao sta ume... (inace mislim da je djordjevic veci balvan od onog jadnog bajica!!!)
jesic, naravno, sad optuzuje jednog igraca, u proslom kolu fudbalski savez i sudije... nikad nije on kriv...

i idite ponovo svi na stadion da bodrite nas partizan i da tako ostavite lopovsku upravu jos mnogo godina tu gde jeste... idite svi... boli vas qurac... pa dzabe je ulaznica... ***** vas sve u usta bas, pizdetine prodate...
Nemoj Batka_mijo tako oštro. Kada se Srbin u svojoj istoriji složio sam sa sobom? Nemoj to da očekuješ ni od Grobari. Ceo svet nas je, takve kakvi smo, snimio i zna kako se protiv nas "igra" Tako igra i vaša uprava ali vi muziku ne svirate. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back