Elvin
Poznat
- Poruka
- 9.874
uopšte mi se ne sviđa ovaj rezultat...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

south:tako da ce odbrana biti bolja,
Elvin:ne brini, vratiće se bajić, pa će da poništi efekatinače, rnić je za balvanislava doktor fudbala...i nisam baš ubeđen da je ono bio penal. macanu svaka čast...

Draga, poštovana i voljena Nensy.nensy4ever:![]()
![]()
![]()
najjachi smo!
btw kad se igra sledeca ytakmica?

Što bi se u narodu reklo: Koji im je moj?
v.v.ilic:Fluid, Ješićeve izjave se graniče sa drskošću i neprofesionalizmom, da ne kažem ne poznavanjem fudbala kao igre. Optuživati jednog igrača za jednu napravljenu grešku a pri tome imati 90 minuta za igru i isto toliko vremena za ispravke ili pobedu predstavlja za psihologa dobar motiv za analizu ličnosti. Izvini molim te ali Ješić je som a ne trener koji može da vodi Partizan. Još nisam pročitao da je neki trener nekog drugog tima na takav način opravdavao ličnu nesposobnost i lični neuspeh. Gde je on u svim porazima Partizana?
Nemoj Batka_mijo tako oštro. Kada se Srbin u svojoj istoriji složio sam sa sobom? Nemoj to da očekuješ ni od Grobari. Ceo svet nas je, takve kakvi smo, snimio i zna kako se protiv nas "igra" Tako igra i vaša uprava ali vi muziku ne svirate. :wink:batka_mija:a kad batka mija kaze to sto vi kazete sad, neki skoce na mene kako sam radije protiv nekoga nego za Partizan... a vidite sad da nista ne valja... kad smo poslednji put imali 50% ucinak posle 6 kola u domacoj ligi? pa pogledajte kad jedan nadj cami u drugom timu, dok za bajica i djordjevica ima mesta... i za rnica... kralj je odavno pokazao sta ume... (inace mislim da je djordjevic veci balvan od onog jadnog bajica!!!)
jesic, naravno, sad optuzuje jednog igraca, u proslom kolu fudbalski savez i sudije... nikad nije on kriv...
i idite ponovo svi na stadion da bodrite nas partizan i da tako ostavite lopovsku upravu jos mnogo godina tu gde jeste... idite svi... boli vas qurac... pa dzabe je ulaznica... ***** vas sve u usta bas, pizdetine prodate...