FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Suđenje i jeste bilo loše. To je bilo toliko vidljivo.
A otkud znaš da neće da ih kazni? Neće valjda javno da priča o tome kog će i da li će da kazni nekog?

bilo je loše...ali onaj start kralja je za zatvor, i to nam je jedan od najiskusnijih igrača. :roll:

misliš da će da ih kazni? kako da ne, glavno je da je ješa ubacio terzića u priču i zaveru protiv partizana. i da, šabani koji su ušli za dž na zapad i istok su skandirali uprava napolje. to su pravi navijači...

FLUID:
Suđenje i jeste bilo loše. To je bilo toliko vidljivo.
A otkud znaš da neće da ih kazni? Neće valjda javno da priča o tome kog će i da li će da kazni nekog?
Sudjenje je bilo lose ali je ponasanje igraca bilo nedopustivo. NA stranu guranje sudije zasta bih mu izrekao suspenziju od barem mesec dana igranja . Onaj ulet Kralja u noge sa direktnom zeljom da udari (lepo se vidi da dize direktno noge u meso) treba da se debelo sankcionise i ko je on da ide da se gura u onoj guzvi kad je dat crveni karton. Kad ce igraci nauciti da moraju da budu mirni. Nista se nece desiti. Ja ne pamtim da je neki sudija promenio tako krupnu odluku. Kad se zavrsi utakmica kad se pregleda snimak nek se pozabave sudjenjem (uostalom koliko puta se desilo da sudije budu suspendovane zbog loseg sudjenja) ali na terenu moraju da budu mirni. I na kraju. Naravno da subili nervozni kad su gubili. Pobeda se ne juri u zadnjih 10 minuta vec tokom cele utakmice.

tab503:
Sudjenje je bilo lose ali je ponasanje igraca bilo nedopustivo. NA stranu guranje sudije zasta bih mu izrekao suspenziju od barem mesec dana igranja . Onaj ulet Kralja u noge sa direktnom zeljom da udari (lepo se vidi da dize direktno noge u meso) treba da se debelo sankcionise i ko je on da ide da se gura u onoj guzvi kad je dat crveni karton. Kad ce igraci nauciti da moraju da budu mirni. Nista se nece desiti. Ja ne pamtim da je neki sudija promenio tako krupnu odluku. Kad se zavrsi utakmica kad se pregleda snimak nek se pozabave sudjenjem (uostalom koliko puta se desilo da sudije budu suspendovane zbog loseg sudjenja) ali na terenu moraju da budu mirni. I na kraju. Naravno da subili nervozni kad su gubili. Pobeda se ne juri u zadnjih 10 minuta vec tokom cele utakmice.
E pa baš o tome se i radi. Utakmica je kulminirala u incident baš zbog sudijskih odluka u toku cele utakmice. Sudija nije Bog. Ali u Srbiji jeste. Naše sudije kako sude kazne za njihove gluposti su male. Ima na desetine primera. Mihajlo Jeknić je klasičan primer. Taj ne preza ni od čega.

FLUID:
E pa baš o tome se i radi. Utakmica je kulminirala u incident baš zbog sudijskih odluka u toku cele utakmice. Sudija nije Bog. Ali u Srbiji jeste. Naše sudije kako sude kazne za njihove gluposti su male. Ima na desetine primera. Mihajlo Jeknić je klasičan primer. Taj ne preza ni od čega.
Utakmica je kulminirala u incident jer si ugraci Partizana bili prenervozni sto gube i jedna pogresna sudijska odluka je prelila kap ali opet, kao sto sam rekao. Sve dok se kao kod utakmica NFL-a ne uvedu video bimovi challenge sudijskih gresaka ce uvek biti.
Kazes da sudija na zapadu nije Bog. Ma kako nije. Bre ne smeju igraci ni da mu prdju a kamoli da se svadjaju kao ovde. Seti se uostalom pre 3 godine afere u koju je bio umesan jedan od najpoznatijih svetskih sudija Kolina. Koliko se secam 2 ili 3 Italijanska kluba su direktno zahtevala da on ne sme da im sudi.
Ovde bar nije bilo namestaljki nego je covek gresio, ali ako cemo realno za gresku kad je krenuo incident nije cak ni on kriv. Iz jednog ugla (kamera uz aut liniju u nivou terena) lepo se vidi da pomocni sudija u trenutku starta (bio je najblizi) dize ruku i na to glavni sudija reaguje i sudi faul (koga cinjenica je nije bilo)

snapshot20060910012258fp1.jpg

nadam se da će dobiti suspenziju na makar desetak utakmica... :roll:

sad gledam snimak, idiot je hteo da bije sudiju... :roll:
i on je jedan od iskusnijih, kapiten tima. na njega treba da se ugledaju mlađi igrači :roll:
po kojoj logici nije isključen? gurnuo je sudiju pet puta...očajno suđenje, očajna organizacija, očajna igra.
idioti na terenu, idioti na tribinama, idioti u upravi. sramota, nikada jadniji nismo bili. :(

a je li, grobari? jel se stidite po malo? ja se iskreno stidim... doveli su do toga da se stidim mog voljenog kluba i "igraca" sto igraju u njemu... namerno kazem U njemu, jer ZA njega ne igraju sigurno...
e, grobari moji, jel imate obraza? da sam bio na utakmici krenuo bi' za onom dvojicom sto su uleteli na teren... to je bila sansa... da se srusi sve... da se yebe mamica svima, govnarcine smrdljive!!! a svi su ih ostavili na cedilu tu... 10,000 navijaca... 10,000 picketina... 10,000 grobara... na jednom mestu...
a tu je i jesic, taj cuveni strateg... bilo mi je dovoljno da poslusam 30 sekundi one izjave da shvatim koliko je to glup covek... ponovo veleizdaja... svi protiv partizana... izdace saopstenje... sad... kad su izdali partizan...
a reber je lepo prosle godine govorio da partizan nema dobrih igraca... i isterali su ga...
e, moji grobari... jel vas je stid sad? makar malo?
zato sto mene jeste...

@batka_mija
A što nisi bio na stadionu da se stidiš uživo? Lepše je uživo pa svi tamo zajedno da se stidite vi moralisti, perfekcionisti i revolucionari. Vi koji bi da budete revolucionari koji bi da kenjaju po forumima kako će oni ovo i ono da urade da bi skinuli lopovsku upravu. Idi na temu Meridijan Super liga i pročitaj da li su se stideli ljudi koji su bili na utakmici Partizan - OFK. Ili su možda bili ogorčeni zbog drugih stvari? Pročitaj njihove komentare kako su doživeli očiglednu sudijsku krađu i lopovluk. Ili moram da ti kopiram i ovde? Pročitaj pa se stidi onda, ako možeš! Ako imaš i malo morala! Pa i publika koja je bila na stadionu lepo se videlo da je ogorčena na suđenje. Samo ne znam čijim si ti očima gledao prenos utakmice ako si ga uopšte gledao. Protest publike je bio i protiv uprave i protiv suđenja. Ali ti to ne vidiš. Ti bi revoluciju da podižeš, a da dođeš ovde na forum i pozivaš Grobare da se stide. E, pa ima onih koji neće da se stide baš iz razloga što, nažalost po naš fudbal, ima većih lopova od ona dva lopova iz uprave!!! Što kažu: "I nad popom ima pop!".
Više mi je pun **** i FSS lopova i lopovske uprave, koja radi šta joj se hoće, i bojkota koji je totoalno aut. Bojkota koji je neorganizovan i ispred koga niko ne stoji već guraju druge napred da im ugaze put do fotelje. Sve su to ista gowna. I ne mislim samo ja ovako. Mnogo ljudi znam iz mog okruženja, mnogo Grobara, koji ovako misle i koji razmišljaju svojom glavom, a ne glavom lopovske uprave iili glavom propalih bojkotaša. Najveća fora je što isto mišljenje imaju i neki Cigani. Da li te je sramota što i neki Cigani misle kao Grobari? Mene nije.
U četvrtak idem da bodrim IGRAČE ma šta god i kako god bilo. Ti igrači su sada u Partizanu i nemamo druge. Nije ni njima lako da igraju u ovakvoj atmosferi gde se ne zna ko je protiv koga u samom klubu i oko njega. Jedino što se zna je da su oni sa druge strane terena, oni protiv kojih treba da igraju. Ne računaju oni da treba neki put da igraju i protiv sudije ili sa sudijom. Njima to ne treba. Te računice prave neki drugi. E, zbog svega toga ih treba podržati.
A ti nemoj. Ti se stidi onako stidljivo kod kuće i na forumu. Tako je lakše. Tu si sterilisan od svega. Posle svega ćeš moći čista obraza da izađeš u svet i da kažem: "Govorio sam im ja!". Pa možete ove druge vi moralisti da pljujete kao nekog ko je samo i uvek VOLEO PARTIZAN.
E, moj Grobare, Grobare. STIDI SE!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back