FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugi gol je bio iz izgrađene akcije. Pa ni Maribor nije dao gol iz izgrađene akcije.

Ako se uzme u obzir da je ovo Partizanu druga takmičarska utakmica i da je početak prvenstva ja sam zadovoljan kako su igrali. Čak su me i iznenadili.

Do pre par dana se pričalo kako će Maribor da pobedi u Beogradu, a sad kad je Partizan pobedio onda hoćemo da bude puna mreža Maribora. E, pa onda se neke stvari ne gledaju realno. Nego se samo priča u vetar.

neke stvari se ne gledaju realno jer se Partizan, koji je pre 3 godine igrao u ligi sampiona a pre 2 stig'o do 1/8 kupa uefa, plasi da ne ispadne od Maribora??!! Maribora??!!
jel se secate da su isto tako napravili tim i od Serifa... jeeeee.... tim iz Moldavije... kao, oni imaju 6 stranaca iz Rumunije!!!! pateticno...
stoji da je to tek druga takmicarska utakmica, ali stoji takodje da ja nisam srecan zbog Partizanove igre sinoc... I ne moze niko da me ubedi da ce biti bolje... to je krajnji domet igraca koji su ispod proseka a koji igraju u Partizanu danas...
"pojacanja" koja su stigla iz BASKA I BSKa... pa dodje mi da svisnem... Pojacanja... i mi cemo parirati nekoj iole jacoj ekipi iz Evrope sa Djordjevicem i Bajicem??!! mislim da je to malo nerealno...

batka_mija:
2 stig'o do 1/8 kupa uefa

je l' se sećaš toga? dobili smo one bedne grke, valjda 3:0, izgubili od midlsboroa 3:0 i iigrali nerešeno sa viljarealom na našem stadionu, iako su španci realno bili bolji. to jeste bio solidan uspeh, ali daleko od toga da smo imali ekstra tim i ekstra igru.

batka_mija:
tim iz Moldavije... kao, oni imaju 6 stranaca iz Rumunije!

ja bio na tekmi, neki lik dozivao milivoja celo drugo poluvreme dok se zagrevao i kad mu se ovaj javio, kaže 'nećeš ući miliiivoooojeeee!' :mrgreen:

bedniju partizanovu evro-utakmicu od te uživo nisam gledao.

--------
saveljić uzeo ispisnicu. još bajić i boya... :D

I Saveljić napustio Partizan

Partizan je, posle odlaska Stefana Babovića, ostao i bez Niše Saveljića, koji je kao i mladi reprezentativac Srbije sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

Kao glavni razlog za odlazak, Saveljić ističe nesporazume sa trenerom Miodragom Ješićem.

"Mišljenje trenera Ješića se kose sa mojima. Nije me zabolelo to što sam zamenjen na poluvremenu utakmice sa Bežanijom i što nisam bio u timu protiv Maribora. Neshvatljivo mi je uopšte da se ekipa deli na dva dela. Ispada da mi remetimo atmosferu. Ješić je izjavio da se ja izdižem iznad ekipe, samo ne znam po čemu. Odlučio sam da je najbolje da odem sad, da ne bude posle da sam ja kriv za neke, možda i gore stvari i da neko prstom upire u mene", obrazložio je svoju odluku Saveljić.

Ne mogu sa Ješićem!

Partizan je, posle odlaska Stefana Babovića, ostao i bez Niše Saveljića, koji je juče, kao i mladi reprezentativac Srbije u ponedeljak, sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

Ne pamti se kada su Humsku u toku sezone, bez ikakvog obeštećenja, napustila dva prvotimca. Kao glavni razlog za odlazak, Saveljić ističe nesporazume sa trenerom Miodragom Ješićem.

- Mišljenje trenera Ješića se kose sa mojima. Nije me zabolelo to što sam zamenjen na poluvremenu utakmice sa Bežanijom i što nisam bio u timu protiv Maribora. Neshvatljivo mi je uopšte da se ekipa deli na dva dela. Ispada da mi remetimo atmosferu. Ješić je izjavio da se ja izdižem iznad ekipe, samo ne znam po čemu. Odlučio sam da je najbolje da odem sad, da ne bude posle da sam ja kriv za neke, možda i gore stvari i da neko prstom upire u mene - obrazložio je svoju odluku Saveljić.
Problem nije bila izmena na poluvremenu protiv Bežanije?

- Slažem se da sam slabo odigrao protiv Bežanije, ali nije mi to prva loša utakmica. Pa i Zinedin Zidan ponekad loše odigra. Ješić izjavljuje da je to bio bezobrazluk. Sa njim nije moglo da se priča, a ako imate nešto da kažete, onda morate da idete kod Bjekovića. Kada sam, ono što mi smeta, rekao javno, ispalo je da ja imam svoje novinare. Pa, nismo u neolitu da samo klimamo glavama i mumlamo.
Bilo je priča da ste posle Bežanije rekli Ješiću da ne želite da igrate nameštene utakmice?

- Ne znam ništa oko nameštanja sa Bežanijom, pa tako nešto nisam mogao ni da izjavim. Činjenica je da je odbrana prvi put posle Makabija i Voždovca onako loše odigrala. Odlučile su taktičke greške i dekoncentracija. Sasvim je normalno da smo u drugom delu krenuli na sve ili ništa. Lazić je uneo preokret. Protiv Maribora se videlo da je Odita u životnoj formi. Konačno smo bili efikasni i pobedili sa 4:3.
Jedino ste vi i Stefan Babović odlučili da zbog Ješićevih odluka odete iz Humske?

- Albert Nađ je prihvatio tu Ješićevu odluku, i to je njegovo pravo, ali ja ne mogu. Neshvatljivo je da je Stefan je bio najbolji na pripremama, a onda je prebačen u drugi tim. Ja jesam prijatelj sa Stefanovim ocem, Milijom, ali to ne kažem zbog toga. Prošle godine nisam razgovarao sa njim jer je bio neozbiljan. Radonjić je vraćen na početak. Ješić kaže, „nije dao ni jedan gol na pripremama“, a pogledajte koliko je igrao. Rnić je zbog jedne greške u Nišu sklonjen iz tima za meč sa Bežanijom. Pitajte Ješića da li je bar jednom nazvao Nenada Brnovića, za koga je pitanje da li će uopšte više igrati fudbal.
Problema oko ispisnice nije bilo?

- Niko me nije oterao iz Partizana. Sporazumno smo raskinuli ugovor i sa Žarkom Zečevićem i Nenadom Bjekovićem sam se rastao vrlo korektno. Nenad mi je rekao da sam i dalje potreban klubu i da bi bilo dobro da još malo razmislim pre konačne odluke.
Šta dalje?

- Imam dve ponude, od Ade Ciganlije i Miločera. Šalim se naravno. U septembru ću otići do Francuske jer imam neka privatna posla. Teško mi je da kažem da napuštam fudbal. Igraću mali fudbal u balonu sa Batom Mirković u utakmicama, Partizan protiv Crvene zvezde. Vratiću se u Partizan da treniram, naravno kad prođe malo vremena, jer ne želim da utičem na atmosferu.

"I Boja traži novi klub
Babovićevim i Saveljićevim stopama sprema se da krene i Pjer Boja. Kamerunski napadač, koji je i pre prvenstvene premijere u Železniku ispao iz prvih 18, otputovao je u društvu svog menadžera u Ujedinjene Arapske Emirate, na završne pregovore sa jednim tamošnjim klubom. Ukoliko nađu zajednički jezik, Boja bi već ove nedelje napustio Beograd i naš fudbal."

DANAS

ovo saveljicevo objasnjenje je interesantno

- Trener ima pravo da radi šta hoće, ali i mi na svoje mišljenje i reakciju. Nekulturno je i neljudski deliti ekipu na dva dela i to, navodno, zbog neremećenja atmosfere. Ponavljam po stoti put - bio sam loš u meču sa Bežanijom, drugi gol ide meni na dušu - ali nikada nisam igrao bezobrazno i nedisciplinovano, NAMERNO grešio.

sta je pisac hteo da kaze ???

68Charger440:
Jedino ste vi i Stefan Babović odlučili da zbog Ješićevih odluka odete iz Humske?

- Albert Nađ je prihvatio tu Ješićevu odluku, i to je njegovo pravo, ali ja ne mogu. Neshvatljivo je da je Stefan je bio najbolji na pripremama, a onda je prebačen u drugi tim. Ja jesam prijatelj sa Stefanovim ocem, Milijom, ali to ne kažem zbog toga. Prošle godine nisam razgovarao sa njim jer je bio neozbiljan. Radonjić je vraćen na početak. Ješić kaže, „nije dao ni jedan gol na pripremama“, a pogledajte koliko je igrao. Rnić je zbog jedne greške u Nišu sklonjen iz tima za meč sa Bežanijom. Pitajte Ješića da li je bar jednom nazvao Nenada Brnovića, za koga je pitanje da li će uopšte više igrati fudbal.
Šta reći na ovo? Milija drma li drma. Ovo je izgleda obračun Ješića sa nametnutim igračima od strane ljudi van kluba.

nemoj tako shalle. To moze da se desi u svakom klubu. Kod nas su jos uvek jake veze, poznanstva i prijateljstva. Kad su uspeli da upropaste reprezentaciju sta je Zvezda ili PArtizan. Sitne ribe.
Iskreno. Iako meni Jesic neverovatno podseca na semenkara ispred stadiona (cak ga u privatnim razgovorima tako i zovemo) :lol: i ne smatram ga nekim trenerom ipak potpuno podrzavam njegovu zelju da zvezde koje nemaju nameru da se oznoje na terenu izbaci napolje.

Pa Jesic i jeste semenkar,najsmesniji je sa svojim repertoarom demode kosulja,koje kao podsecaju na fensi...ponekad se stvarno zapitam je li on svestan koji posao obavlja i da je javna licnost??jbt on to nosi na promociji pojacanja...strasno,ko da ima 19-20 a ne 40 i vise dina.Nek se ugleda na Bajevica,on je stvarno gospodin,a u skladu s tim se i oblaci.

Pazite ljudi, jeste da je Ješić demode u modi, ali ako donese bolju igru (sa igračima koji su mu na raspolaganju) i zavede red u timu, donese timsku igru, gde izgleda neki misle da su zvezde (a ono partizani :D ) pozdravljam ga kao kralja.
Ako je to ono što hoće Ješić kao što je bilo prvo poluvreme protiv Maribora onda je na dobrom putu da nešto uradi.

pravo da vam kazem
ja sam nesto zavoleo ovog Jesica
resio covek da se razracuna sa tatinim sinovima
a sto mi je jos vise drago, oterao i onog penzionera Saveljica
mozda ne igramo bas sa tri spica, ali svakako igramo mnogo efikasnije
a koliko sam primetio, vecinu golova smo primili iz nekih gresaka ili nesrecno
kad se uzme u obzir da je Jesic vrlo kratko vreme trener
i da tim nije jos skroz uigran
+ koje igrace ima na raspolaganju
stvari i nisu toliko lose

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.