FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i meni se svidja to sto Jesic radi...
igraci ce morati da pocnu da postuju tim i da se bore da igraju od prvog minuta...
ali, takodje, tu postoji i druga strana medalje a to je da moze da se narusi atmosfera u timu.. a bez dobre atmosfere tek nema rezultata za Partizan koji ionako nema neke ekstra dobre igrace...
sutra ce se sve videti...
u normalnim okolnostoma bismo nalupali maribor sa drugim timom...

Partizan pregovara opet sa Bugarinom:

sportskevesti.net

Kreator igre bugarskog Liteksa, koji trenira Ljupko Petrović, Kiril Nikolov (30), u pregovorima je sa Partizanom.

Danas je u mnogim medijima kod nas objavljena informacija da će Bugarin sa prezimenom Nikolov pojačati crno-bele, a kako Sportske Vesti saznaju, u pitanju je igrač sredine terena Liteksa, Kiril.

Nikolov je igrao za CSKA iz Sofije, odakle je prešao u Liteks. Zatim je iz Liteksa prešao u portugalsku Bragu, odigrao dve sezone, i ponovo se vratio u Liteks, a rema poslednjim informacijama Nikolovu je ugovor istekao ovog leta.

Očekuje se da Nikolov u slučaju uspešnih pregovora potpiše ugovor sa Partizanom već sutra.

Valjda ovaj vredi nešto. Sigurno je da ima iskustva.

Zbogom tatin sine!!! Nisi za bolje, ali jesi i za gore od OFK-a.

sportskevesti.net

Stefan Babović, dojučerašnji igrač Partizana, potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa OFK Beogradom.

Iako je Babović prvo pregovarao sa Crvenom Zvezdom, došlo se do zaključka da ni u Zvezdi, kao ni u Partizanu, ne bi imao dovoljno prilike da igra standardno u prvom timu, što je osnovna želja talentovnog fudbalera i razlog zašto je napustio tim iz Humske.

Crveno-beli u ovom trenutku imaju veliki broj kvalitetnih fudbalera na sredini terena, i za Babovića jednostavno ne bi bilo prostora u prvom timu.

Kao najbolje rešenje za talentovanog kreatora igre izabrani su "romantičari", koji ove sezone imaju verovatno najjači tim u poslednjih 15-tak godina.

i veceras je konacno dosao i taj dugo ocekivani trenutak... vece vrhunskog fudbala... vece kada ce David iz Maribora ukrstiti koplja sa Golijatom iz Beograda... sa zmajevima iz Beograda spremnim da bljuju vatru i progutaju svakoga ko im stane na put...
da li ce Ivan Tomic svojim filigrantski preciznim pasovima na sredini terena i veceras uposljavati svoje saigrace?
da li ce svadja Milivoja Cirkovica sa devojkom Ivanom uticati na njegovu partiju veceras ili ce nastaviti sa savrsenim prodorima po desnoj strani?
da li ce se i veceras mreze tresti posle gromovitih, silovitih udaraca Obiore Odite - srpskog Dejvida Bekama?
da li ce rezovi tog hrabrog strucnjaka, Jesica, koji ne zazire ni od cega, da unesu boljitak u igru Partizana? da li je veceras spremio taktiku kojom ce neutralisati sve vrline protivnickog tima?
da li ce grobari posetiti stadion i doci da bodre svoj jedini i voljeni Partizan, tim ciji je kvalitet neosporan...
ostaje nam samo da sacekamo i uzivamo u prelepim potezima majstora te divne igre - fudbala...

Beogradska sportska štampa najavljuje da bi učetvrtak, nekoliko sati pre utakmice sa Mariborom u kvalifikacijama za Kup UEFA Partizan mogao da dobije i jedanaestog novog igrača u letnjem prelaznom roku.

Bugarin Asen Nikolov, nekadašnji igrač Slavije i Levskog iz Sofije, Marice 1921 i azerbejdžanskog Turana :lol: , trebalo bi da potpiše ugovor sa ’crno-belima’.

Nikolov je rođen 5. avgusta 1976. godine, igra na poziciji prednjeg veznog igrača, a 2002. godine je sarađivao sa sadašnjim trenerom Partizana Ješićem u sofijskoj Slaviji.

Najbolje godine odigrao je u Levskom, kada je sa aktuelnim prvakom Bugarske, za pet godina osvojio tri titule prvaka i tri nacionalna Kupa.
--------------------------------------------------------
navodno dovodimo i nekog štopera landzata, holanđanina iz minhena1860. igrao je i u ajax-u. to ne bi bilo loše...

batka_mija:
i veceras je konacno dosao i taj dugo ocekivani trenutak... vece vrhunskog fudbala... vece kada ce David iz Maribora ukrstiti koplja sa Golijatom iz Beograda... sa zmajevima iz Beograda spremnim da bljuju vatru i progutaju svakoga ko im stane na put...
da li ce Ivan Tomic svojim filigrantski preciznim pasovima na sredini terena i veceras uposljavati svoje saigrace?
da li ce svadja Milivoja Cirkovica sa devojkom Ivanom uticati na njegovu partiju veceras ili ce nastaviti sa savrsenim prodorima po desnoj strani?
da li ce se i veceras mreze tresti posle gromovitih, silovitih udaraca Obiore Odite - srpskog Dejvida Bekama?
da li ce rezovi tog hrabrog strucnjaka, Jesica, koji ne zazire ni od cega, da unesu boljitak u igru Partizana? da li je veceras spremio taktiku kojom ce neutralisati sve vrline protivnickog tima?
da li ce grobari posetiti stadion i doci da bodre svoj jedini i voljeni Partizan, tim ciji je kvalitet neosporan...
ostaje nam samo da sacekamo i uzivamo u prelepim potezima majstora te divne igre - fudbala...
Seres,Batka_Mija,seres...

Slusajte ovo
ovde u Bugarskoj sam sa jos tri cigana
tako da sam poso sa njima da gledamo Milan-Zvezda
i tako skupilo se njih stotinu
a ja cutim
sta cu
zeludac mi se prevrce
i onda inzagi za 1-0
meni malo lakse al opet kad poceli
"gobarske *****", da umrem
al dobro, korektno su navijali
nisu pljuvali partizan

tj. poceli su jednom, ali prekinuli
i u jednom trenutku lik sa terase hotela
dize dres patizana
kakav car
a oni popizdeli
i znaci njih stotinak pocinje da peva
"grobarske majke...." itd
i u tom trenutku nailaze OSMORICA
ali OSMORICA grobara
"sta je bilo mamu vam *****"
bum tras
razbezase se stotinu cigana za 10 sekundi
momci mirno odsetali
a meni toplo oko strca
nego cuti, zamalo ja ni kriv ni duzan kao grobar
da dobijem po pi*ki
al jbga kad nisam imao sa kim da ostanem pa sam poso sa njima

cuo sam posle da su to bili vandal bojsi
da vidite samo kako zavode red ovde
to je strasno
u diskoteci:
pa yebes mi sve ako njih pola nije pocelo da peva "daj gol"
i jedno 4-5 likova popelo se na stolove i svi ucutali
ni da pisnu
i onda pocinje
"FUDBALSKI TO JE HRAM....."
a ja da poludim od srece!

O Techa nam se javlja iz daleke Bugarske!!!! :lol:

I treba da budeš ponosan na Partizan i Grobare, uvek i svuda. I ja sam ponosan na tebe što si ponosan :D

Nego, Partizan melje Maribor na sitno. :D

I rekoh li ja nešto za Oditu? Seća li se neko? Odita je car, kralj, prvak u skoku u dalj,... :D Opet Evropa i opet Odita.

Ajd u drugom još da damo dva komada i odemo pevajući u Deželu.

I onaj Lazić jeste da nije neko pojačanje, ali je lud kao struja. Igra srcem.

Bosančić me je prijatno iznenadio. Nikad pre nisam gledao kako igra.

AJMO CRNO-BELI (još bar dva komada)!!!
OOOOO!!!

Primili smo gol, mogu slobodno da kažem, nesrećno.
Jedan centaršut sa desne strane, lopta pada na nekih 6-7 metara od gola, tu je bio jedan igrač Maribora, ali Kralj uspeva da izbije loptu ispred njega nogom. Međutim, nesrećom dolazi do igrača sa koji je stojao iskosa sa desne strane koji iako se spetljao uspeva da pogodi iz mrtvog ugla prazan gol jer se sve brzo odvijalo i Kralj nije imao vremena da se vrati, a ni Rnić da spreči, malo mu je falilo.

Ali dobro je bar da smo pobedili, mada kako smo igrali prvo poluvreme mislio sam da ćemo da ih oderemo. Čini mi se da je Ješić napravio pogrešnu izmenu na poluvremenu. Izveo je Zajića koji je igrao odlično, a ušao je Radosavljević koji je bio konfuzan. Mnogo je gubio lopte i loše dodavao.

Optimista sam. Prolazimo dalje. Čak mislim da možemo i tamo da ostvarimo pobedu jer su Slovenci imali i sreće. Dve lopte Odite glavom su završile pored same stative i njihov golman nije imao šanse da odbrani da je išlo u okvir gola.

tab503:
hahahah
mislim procicete ove sabane ali brate blamaza :lol:
A što blamaža??? :-?

Ne razumem zašto bi bila blamaža pobediti Maribor sa 2-1, ako uzmemo u obzir da je Maribor pobedio i izbacio jedan Viljareal i ladno izbacio sa dve pobede Zetu (protiv koje su se i Partizan i Zvezda mučili u prvenstvu). Ako tako gledaš onda je blamaža i za Milan što je pobedio Zvezdu samo sa 1-0.

Ovo izgleda i kada pobedi Partizan nekim ljudima je blamaža. Svetu se ne može ugoditi.

Terror Techa:
kako igra partizan?
ko je ovaj lazic?
Partizan je igrao prvo poluvreme sjajno, brzo, bez zadržavanja lopte, na prvu.
U drugom druga pesma. Zadržavali su loptu i dozvoljavali protivniku da se organizuje pa eto i da da gol iz polušanse.

Lazić je onaj što je došao iz BSKA. Mnogi mu se smejaše, a on ispade po igri najveće pojačanje za sada.

FLUID:
Lazić je onaj što je došao iz BSKA. Mnogi mu se smejaše, a on ispade po igri najveće pojačanje za sada.

lazić je stvarno odličan. okretan, brz, ima solidnu tehniku. možda i bude nešto od njega. odita sjajan, konstantna pretnja po gol, odlično igra glavom. nameće se kao prvi napadač, a konkurencija je velika.
bosančić sasvim solidan, ima lepu perspektivu...
smiljanić takođe.
radosavljević deluje pomalo bezbojno, ne mogu da ga procenim.
marinković, nije bio baš sjajan, ali verujem da može mnogo da pruži, ako dobije šansu koju definitivno zaslužuje.
tomić, jedan od mojih omiljenih igrača iz generacija 90-ih, mogao bi da bude vođa ove generacije. najveća mana mu je sporost, još uvek nije u pravoj formi.
zajić, solidan igrač, solidno je odigrao. ništa ekstra, za našu ligu sasvim dovoljno.
lomić, igrač sa najboljim centaršutom u partizanu. u defanzivi solidan, mada mi se više sviđa kako deluje u napadu. jedan od trenutno naših najboljih igrača. nadam se da će ostati makar još jednu sezonu.
rnić, nadam se da će se vratiti u formu u kojoj je bio pre loma noge. treba ga sačekati, vredi.

štoperi -naša rak rana.
đorđević je još i ponajbolji, mada nije neka klasa. bajića i saveljića ne bih komentarisao.

kralj, ide na loptu nogama u šesnaestercu. wtf?! :shock: stvarno me je razočarao. alternativa mu je pantić, tako da...

sve u svemu, izgleda da sam bio preterano pesimističan. novi tim, novi trener, koji izgleda ima neki autoritet. takav nam je bio potreban. mislim da od 'precrtanih' nađ ima kakve-takve šanse da se vrati u tim, saveljić je otpisan. tatinog sina je ješa oterao, svaka mu čast na tome. ako dovedemo tog holanđanina štopera, možda i napravimo nešto ove sezone. videćemo. u mariboru će se definitivno videti da li ovaj tim ima karakter...

pa bili smo duplo bolji i nema razlog da filozofiramo u revansu.
nego da damo neku gol, pa nek oni igraju ,ako znaju ;)
nego sta je sa bugarinom i nadjom?
da li se nesto zna o njihovoj situaciji,
pogotovo bugarin koji nije ni igrao u onoj cuvenoj tekmi?

ps. sta bi kralju da ono uradi???

iskreno, ja uopste nisam zadovoljan igrom... cak sam toliko nezadovoljan da se uopste nisam ni radovao kad smo postigli golove...
samo onaj ko zatvori oci, moze da kaze da je ono bilo sjajno prvo poluvreme. Mogli smo i trebali da im damo najmanje jos 2 gola... A kad se propuste onakve sanse, jednostavno ne mogu da budem zadovoljan. Pitanje je da li bismo uopste ih i otvorili, da Odita nije postig'o gol posle kiksa golmana. Zajebavanje sa loptom u njihovom sesnaestercu, kad se ima otvoren sut, je nedopustivo!!!
zadnja linija je ocajna, videla se nesigurnost ogromna i prvi jaci tim koji, ukoliko budemo uspeli da prodjemo i ove jadne Slovence od kojih su nase novine napravile neki veliki tim (kao i prosle godine od Serifa, uostalom) protiv koga budemo igrali, ce nam dati par golova lagano...
o kralju ne vredi ni trositi reci... smesno...
jedina pozitivna stvar je to sto se oseca da su igraci poceli da postuju dres i da se koliko-toliko bore za loptu...
moja ocena je da je sve u svemu, lose...

Ја бих рекао да је Зајић тај што је дошао из БСК-а.Игра у првом полувремену је била одлична али као да су се ту префорсирали и ако да је вађење Зајића утицало на игру.Судија нам није био наклоњен.Није свирао пенал над Одитом у другом полувремену и није дао оном Бајићу црвени картон у 93 минуту.То би нам много помогло да га неко мења у реваншу.Човек дилетантски промаши лопту пусти да га противник прође и онда га повлачи за дрес као последњи играч одбране.Код гола је побегао на место бека и оставио рупу у одбрани.
Све у свему рекао бих да смо јачи од Марибора и требало би да прођемо али под условом да се рупа у одбрани (Бајић) што пре замени.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back