FLUID:
Lazić je onaj što je došao iz BSKA. Mnogi mu se smejaše, a on ispade po igri najveće pojačanje za sada.
lazić je stvarno odličan. okretan, brz, ima solidnu tehniku. možda i bude nešto od njega. odita sjajan, konstantna pretnja po gol, odlično igra glavom. nameće se kao prvi napadač, a konkurencija je velika.
bosančić sasvim solidan, ima lepu perspektivu...
smiljanić takođe.
radosavljević deluje pomalo bezbojno, ne mogu da ga procenim.
marinković, nije bio baš sjajan, ali verujem da može mnogo da pruži, ako dobije šansu koju definitivno zaslužuje.
tomić, jedan od mojih omiljenih igrača iz generacija 90-ih, mogao bi da bude vođa ove generacije. najveća mana mu je sporost, još uvek nije u pravoj formi.
zajić, solidan igrač, solidno je odigrao. ništa ekstra, za našu ligu sasvim dovoljno.
lomić, igrač sa najboljim centaršutom u partizanu. u defanzivi solidan, mada mi se više sviđa kako deluje u napadu. jedan od trenutno naših najboljih igrača. nadam se da će ostati makar još jednu sezonu.
rnić, nadam se da će se vratiti u formu u kojoj je bio pre loma noge. treba ga sačekati, vredi.
štoperi -naša rak rana.
đorđević je još i ponajbolji, mada nije neka klasa. bajića i saveljića ne bih komentarisao.
kralj, ide na loptu nogama u šesnaestercu. wtf?! :shock: stvarno me je razočarao. alternativa mu je pantić, tako da...
sve u svemu, izgleda da sam bio preterano pesimističan. novi tim, novi trener, koji izgleda ima neki autoritet. takav nam je bio potreban. mislim da od 'precrtanih' nađ ima kakve-takve šanse da se vrati u tim, saveljić je otpisan. tatinog sina je ješa oterao, svaka mu čast na tome. ako dovedemo tog holanđanina štopera, možda i napravimo nešto ove sezone. videćemo. u mariboru će se definitivno videti da li ovaj tim ima karakter...