NFL 2025/26

Mene više zanima kako će napad Lionsa sad izgledati bez Ben Johnsona na mestu OC
imaju strahovita imena u timu a i solidne akvizicije..

ja sam jos prosle godine rekao da ce ova sezona biti izuzetno zanimljiva.

ako se ne varam na benovo mesto je dosao neki lik iz dzetsa? a tamo se bas nije proslavio..ne znam sta ce biti moze da bude ili savrsena sezona kao prosla ili totalni fijasko..

ako krene fijasko ne bi me cudilo da amun ra kao i pre par godina cmc u sredini sezone promeni tim.

Pa sad sa Fieldsom možda i mogu mada ostaju bez Brece Halla tako da opet pitanje je.

Oнај битнији Хол је и даље где треба да буде. :kez:

п.с. Тек сад видим да је Си-Џеј Мозли престао да игра а Деванте Адамс напустио момчад. То су значајне празнине.

Sa svakim novim pravilom degradiraju igru.
Lično meni je stari kick off način sasvim bio prihvatljiv.
Ovaj preuzet iz koledž fudbala mi je totalna glupost.

Inače nije pravilo ali chain gang je od ove sezone istorija.
Sad će tehnologija da meri da li je bio 1st down ili ne
svidja mi se sto konacno u produzetcima tim koji izgubi na novcicu ima mogucnost da odgovori ako primi TD

a za vracanje lopte, razumem pravila..zele da nateraju da se lopta vraca sto je po mom misljenju odlicna stvar..
prethodsne sezone su vec menjali pravilo vracanja i sad sa ovim tacbekom je jos bolje..ja bih isao i esktremnije..neka krece od 40 jardi.. poenta je naterati ih da igraju a ne da sutnu u pozadinu da bi onemogucili vracanje lopte.

a za vracanje lopte, razumem pravila..zele da nateraju da se lopta vraca sto je po mom misljenju odlicna stvar..
A isto tako žele da smanje broj povreda igrača.

Ne bi začudilo za koju godinu da bude pravilo da ne sme kick returner da se dira.
Nešto slično kao sad sa punterom/kickerom.

Uvedu pravilo roughing the kick returner 15 jardi tipa.

Najbolje da se kick returneru svi sklone sa puta da on pretrči 100 jardi do protivničke end zone

Salute Aye Aye Captain GIF

Back