38imak
Elita
- Poruka
- 19.256
Pa plasim se da pogledam ono njegovo na Netflixu, kako se zvase, Enigma ili tako nesto.
Plasim se u smislu, ako pogledam, jos ce me vise asocirati na Tihog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa plasim se da pogledam ono njegovo na Netflixu, kako se zvase, Enigma ili tako nesto.
imaju strahovita imena u timu a i solidne akvizicije..Mene više zanima kako će napad Lionsa sad izgledati bez Ben Johnsona na mestu OC
Iz Broncosaako se ne varam na benovo mesto je dosao neki lik iz dzetsa?
Sta ocekujete od ove sezone?
Pa sad sa Fieldsom možda i mogu mada ostaju bez Brece Halla tako da opet pitanje je.Као и сваке године немогуће. Да Млазњаци из Новога Јорка уђу у доигравање.![]()
ma oni su prosto gubitnicki tim.Pa sad sa Fieldsom možda i mogu mada ostaju bez Brece Halla tako da opet pitanje je.
Pa sad sa Fieldsom možda i mogu mada ostaju bez Brece Halla tako da opet pitanje je.
ma oni su prosto gubitnicki tim.
ni sa ficpatrikom nisu nista uspeli![]()
Sa svakim novim pravilom degradiraju igru.dva zanimljiva nova pravila
Yep, otišao u RamseДеванте Адамс напустио момчад
svidja mi se sto konacno u produzetcima tim koji izgubi na novcicu ima mogucnost da odgovori ako primi TDSa svakim novim pravilom degradiraju igru.
Lično meni je stari kick off način sasvim bio prihvatljiv.
Ovaj preuzet iz koledž fudbala mi je totalna glupost.
Inače nije pravilo ali chain gang je od ove sezone istorija.
Sad će tehnologija da meri da li je bio 1st down ili ne
A isto tako žele da smanje broj povreda igrača.a za vracanje lopte, razumem pravila..zele da nateraju da se lopta vraca sto je po mom misljenju odlicna stvar..
Yep, otišao u Ramse
Ja gledam ovdeNe mogu da vjerujem da su pobili sve free streamove netu!!! Ništa ne mogu da nađem. Ima li braćo iko ikakav besplatan sajt za gledanje da podijeli
Svaka ti dala...Ja gledam ovde
https://www.viprow.nu/nfl/new-york-jets-vs-pittsburgh-steelers-online-stream-1
Nisu pobili sve strimove
Radi čak i streameast ali na drugoj adresi
https://istreameast.app/Meni stari Streameast ne radi, koja je druga adresa