ЦрниГавран
Domaćin
- Poruka
- 4.230
Slažem se.Isto tako, mislim da DK Metcalf uopste nece dobro da se uklopi sa Rodzersom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se.Isto tako, mislim da DK Metcalf uopste nece dobro da se uklopi sa Rodzersom.
Ne bi se ni Pickens uklopio da je ostaoIsto tako, mislim da DK Metcalf uopste nece dobro da se uklopi sa Rodzersom.
U Stilersima je ofanzivni koordinator ovaj koji je sin vlasnika Fedexa- Artur Smit.Pa to ti pričam. On je već star za ono što hoće. Da je bio u Chiefs, možda bi mogao da uspe, ali Steelers i ako su solidni, ne verujem, osim ako ga baš ne ukenja.
Konkurencija nije ni malo bezazlena.
Ja da sam na njegovom mestu bih otišao da bude trener ili komentator ili tako nešto, i opet zaradio lovu, mesto da se lomim, ali on misli da je bolji nego što jeste.
On je naš bio kvalitetan, ali vreme nikoga ne štedi.
zasto to mislis?Isto tako, mislim da DK Metcalf uopste nece dobro da se uklopi sa Rodzersom.
Obojica su dijabole, da.Ne bi se ni Pickens uklopio da je ostaomislim da su istog mentaliteta i jedan i drugi.
Ja mislim da za tako nešto bi bilo potrebno par sezona. Dok je Rogers bio u GB, imao je razrađenu ekipu, a ovde je dodjos..
zasto to mislis?
metcalf je zver a rodzers obozava duboke lopte..
ja bas mislim suprotno..ima da budu tandem sezone... bek solder pasovi koji su specijalnost rodzersa su za metcalfa decija igra..
ocekujem big plejeve sa njima.. metlcalf dominira u fizickoj igri..korenerbekove sa rodzerson na dodavanju ce urnisatri...
Objasnio sam detaljnije u dva posta..
zasto to mislis?
metcalf je zver a rodzers obozava duboke lopte..
ja bas mislim suprotno..ima da budu tandem sezone... bek solder pasovi koji su specijalnost rodzersa su za metcalfa decija igra..
ocekujem big plejeve sa njima.. metlcalf dominira u fizickoj igri..korenerbekove sa rodzerson na dodavanju ce urnisatri...
I to ako se Rodgers ne bude povredio opetObjasnio sam detaljnije u dva posta.
Rodzers ne baca vise duboke lopte, a Metcalf od tih ruta zna jedino fade da istrci, sto Rodzers nece da baca sigurno.
Bacace mu ono, dig rute, to je srednja ruta gde moras da se uklopis sa tajmingom po sredini terena.
Ja mu dajem do 5 kola foreI to ako se Rodgers ne bude povredio opet![]()
Pa ili da optuzi kod Mekafija na podkastu kako ga liberalna Amerika napada, i kako je sve svetska zavera ljudi gustera, i pocne da prica pomahnitale 'Tihi' priceI to ako se Rodgers ne bude povredio opet![]()
Ovaj Dzos Dzonson je igrao tipa u 20 timova u karijeri
- Aaron Rodgers:
Will be 41 years old, with a December 2, 1983, birthday. He plays quarterback for the Pittsburgh Steelers.- Joe Flacco:
Will be 40 years old, with a January 16, 1985, birthday. He is the quarterback for the Cleveland Browns.- Josh Johnson:
Another quarterback still active in the NFL, he will be 39 years old, born on May 15, 1986, and plays for the Washington Commanders.
Najstariji je u NFL...
Ficpatrik je sa Harvarda, sto znaci Ajvi Liga, nije imao sportsku stipendiju dok je studirao; sada se dobro uklopio kod Bezosa na Thursday night football da prima pare.Isto kao Ryan Fitzpatrick
Sad i Minshew ide tim stopama
Ali bez zajebancije, meni je u poslednje 3 godine, svaki put kada vidim Rodzersa na televiziji da prica nesto, prva asocijacija nas Tihi sa Krste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fizpatrik je legendaIsto kao Ryan Fitzpatrick
Sad i Minshew ide tim stopama
Nemoj molim te. Ma kakvi crni. Biće još 10 godina njihove konsolidacije.a sta mslite o bersima?
meni deluje da su se konsolidovali za sezonu i da ce igrati dobro..ner kazem da ce osvojiti nesto ali mislim da imaj usanse da udju u plejoff
to i ja kazem..mislim da su napravili tim koji je sad zreo za razliku od prethodnih sezonaSa Ben Johnsonom i Calebom i ja očekujem makar PO
ovo je jedini problem koji imajuU njih apsolutno nikakvo poverenje.