FK Partizan 2022/2023

Vidi vidi, odjednom crne rupe u secanju :hahaha:
Da li je moguce da se toliko pravite blesavi...
Видим једино рупу у твојој глави и то већих димензија, није ни чудо када ти је клуб основао доказани убица а навијачку групу доказани лопов, а изигравате неке правоверне ултрасрбе.
То сте што сте и из те коже очигледно не можете, а мени је неописиво драго што нисам део тог лоповског изопаченог циркуса.

Ne lupaj sirovino Vuletićeva.
'89 niko nije ni znao za tog jedinog stanovnika Knina koji je bio vaš klipan.Pričam ti za ono vaše zlatno doba 90-ih kada ste mafijali uz pomoć SR Jugoslavije i celokupnog njenog rukovodstva na čelu sa Slobom i Marjanovićem.
To što spominješ vreme s'kraja 80-ih je doba kada ste najviše koristili pampers pelene jer ste mogli samo da gledate i s*rete u pelene kako Evropa pada nama pod noge."Gruvali pare" '89 :hahaha:,pa to može da izmisli samo navijač kluba koji je nastao neuspelim abortusom trudnice NDH.
Za Gasprom možete da se zahvalite vašem Zeki što je odbio ugovor za vaš ustaški klub :mazi:
Proci cete i vi kao Knin. Tek je 92'. Krenula inflacija i poskupljenje goriva. Sada se slavi Ovcara, peva Baja Mali k, milina naveliko. Misli o avgustu 95'. Spremaj traktor na vreme. Pusti ti nasu malu nebitnu republiku. Doci ce vam ona sama na naplatu.

Да у вучићевим таблоидима, где такође стоји да су се на утакмици у четвртак побили навијачи Партизана међусобно па их је полиција раздвајала, а у ствари Вучић послао његове керове да бију народ јер скандира његово погано циганско име.

Има ли то негде забележено, рецимо као оно ономад када је Партизан био "привилегован".

Видим једино рупу у твојој глави и то већих димензија, није ни чудо када ти је клуб основао доказани убица а навијачку групу доказани лопов, а изигравате неке правоверне ултрасрбе.
То сте што сте и из те коже очигледно не можете, а мени је неописиво драго што нисам део тог лоповског изопаченог циркуса.
Sta da ti kazem, mozes samo da se lecis. Zao mi je sto ne vidis koliko si duboko zaglibio. Smesi ti se Laza ako ovako nastavis.

Ja nisam deo cirkusa, niti imam ista od Zvezde i od tvog voljenog kluba koji branis zivotom.

Sve sto sam napisao pisao sam i ranije. Sve sto se desava sada, desavalo se od 2000, samo su uloge bile drugacije. Tada je Partizan guran na sve moguće nacine, kako bi se stigla Zvezda po broju titula i nije se birao nacin. Hoces da kazes da se ne secas partizanovih filijala, predsednike Metalca i Hajduka koji su bili u UO Partizana. Ne secam se koji je predsednik kluba iz Superlige išao u Milano sa delegacijom Partizana kad su igrali protiv Intera. Da ne spominjem gomile sumnjivih utakmica, sudijskih odluka pri nepovoljnom rezultatu, itd...
Da je u tom periodu Partizan imao rezultate u Evropi niko ne bi rec rekao, ali upravo su ti rezultati pokazali da su titule bile sumnjive.

Sada kada su se stvari obrnule nijedan od vas ne kaze kako je Partizan guran kao sto sada guraju Zvezdu, nego ste kao najvece postenjacine koje je svet video. Ustvari samo pokazujete koliki ste licemeri.

Ovo stanje u fudbalu traje odavno i nista de ne menja. Zbog svega toga sve je manje publike, a vise loseg fudbala. Privatizacija je jedino resenje ili izbacivanje svih nasih klubova iz evropskih takmicenja na minimum 5 godina zbog mesanja politike u sport. Za tih 5 godina mozda bi se nesto promenilo.

Dokle god je ovako kako je stalno cemo se vrteti u krug.

Postoji samo jedna cinjenica, a to je da je fudbalski klub Crvena zvezda u evropskim okvirima mnogo veci klub od Partizana, kao sto je Partizan u Evropi veci Zvezde u kosarci.

Поменути је био у Партизану од 1989 па до 1994 године, и то златно доба је почело са три узастопне титуле, за кога, па за циганију, и титула првака Европе плаћена парама свих грађана јер сте наравно сами способни само да се угасите.

То томе какве паре су се слегле у петокраку крајем осамдесетих су говориле ваше легенде попут самог Ђајке, који је и састављао тај тим, и Дејана Савићевића директног сведока тога свега.Е сада једино ако лажу мада не бих рекао јер су светосавци патриоте.

Ма шта кажеш Зека одбио Гаспром иако тада и није био у Партизану, па га Гробар Тадић доделио крцуновој превари тек тако!!!!!Тако је уствари помагао Партизану!!!!
Нема већих болесника од вучићевих гагарана очигледно, није ни чудо када су им главе у вучићевој гузици па и не виде шта се напољу догађа.
Mućak,jel ti čitaš šta ja pišem?
Radi se o periodu njegovog vladanja kao premijera i pored Slobe najuticajnijeg u Srbiji a to je bilo od '93 ili '94 do 2000.
Šta je govorio Džajić i kako su "slegle" pare u Zvezdu,sastavljao tim (nadam se da nije tada mlađani Vučić)...?
Zečević - Gasprom:

Screenshot_5.png

Screenshot_4.png

Screenshot_6.png

...a onda kada su videli koliko bi takav moćni gigant doneo para takvoj alavoj veličini kao što je vaš smrdljivi klub (više ste dobijali od NIS-a u košarci pre toga):
Screenshot_3.png

Kao što "znate" sve o Džajiću,pitajte Zečevića za Gasprom ili se ta vatra ugasila nekim drugim sponzorstvima u vaš NK partizan i SD !?!

Мени овде није јасно само једно.
Шта ви, Звездини интернет хулигани, прдите овуда?
Имате ТРЕНУТНО и буквално НЕОГРАНИЧЕНУ власт у држави Србији.
Можете шта хоћете, па и да пребаците Партизан у трећи ранг, јер ниже не може по Статуту ФСС:
То у случају банкрота...а увео је ваш гараган Фритеза, пардон, Кокеза...
ЧЕГА СЕ ВИ МИШЕВИ ПЛАШИТЕ? КЛУБА КОЈИ ЈЕ ПРЕД РАСПАДОМ?
Биће да истина ипак није онаква кавом је описују серБСки таблоиди...

Sta da ti kazem, mozes samo da se lecis. Zao mi je sto ne vidis koliko si duboko zaglibio. Smesi ti se Laza ako ovako nastavis.

Ja nisam deo cirkusa, niti imam ista od Zvezde i od tvog voljenog kluba koji branis zivotom.

Sve sto sam napisao pisao sam i ranije. Sve sto se desava sada, desavalo se od 2000, samo su uloge bile drugacije. Tada je Partizan guran na sve moguće nacine, kako bi se stigla Zvezda po broju titula i nije se birao nacin. Hoces da kazes da se ne secas partizanovih filijala, predsednike Metalca i Hajduka koji su bili u UO Partizana. Ne secam se koji je predsednik kluba iz Superlige išao u Milano sa delegacijom Partizana kad su igrali protiv Intera. Da ne spominjem gomile sumnjivih utakmica, sudijskih odluka pri nepovoljnom rezultatu, itd...
Da je u tom periodu Partizan imao rezultate u Evropi niko ne bi rec rekao, ali upravo su ti rezultati pokazali da su titule bile sumnjive.

Sada kada su se stvari obrnule nijedan od vas ne kaze kako je Partizan guran kao sto sada guraju Zvezdu, nego ste kao najvece postenjacine koje je svet video. Ustvari samo pokazujete koliki ste licemeri.

Ovo stanje u fudbalu traje odavno i nista de ne menja. Zbog svega toga sve je manje publike, a vise loseg fudbala. Privatizacija je jedino resenje ili izbacivanje svih nasih klubova iz evropskih takmicenja na minimum 5 godina zbog mesanja politike u sport. Za tih 5 godina mozda bi se nesto promenilo.

Dokle god je ovako kako je stalno cemo se vrteti u krug.

Postoji samo jedna cinjenica, a to je da je fudbalski klub Crvena zvezda u evropskim okvirima mnogo veci klub od Partizana, kao sto je Partizan u Evropi veci Zvezde u kosarci.
Па ко су били председници тада, и земље и савеза, о каквом фаворизовању Партизана ти причаш, па имали смо завршен пројекат стадиона где држава није требала ни динар да да, и то је стопирано и чак смо морали на суд да доказујемо да је наш.Па и Звезда је имала тада и своје филијале и своје судије, и гомилу сумњивих утакмица.
Играо је тада Партизан солидно Европу, два пута у лиги шампиона, једном у 16-тини финала лиге Европе тако да не знам о чему причаш, пре ће бити да Звезда није имала никакве резултате, који су дошли тек са доласком Вучића на власт.
Било је свакаквих ситуација и раније и пре 10 година и пре 20 али оваква тиранија владајућег режима у служби једног клуба се не памти.

Ја не знам раније да су се навијачи неког клуба пребивали зато што скандирају против председника, а скандирано је свашта?
Такође не памтим да је владајући режим убацивао своје убице да дисциплинују навијаче супарничког клуба за који не навијају због тога.
Није ми познато ни да је неки председник раније звао председника ЦЗ, у цик зоре из Кине рецимо, да му се начестита миле мајке и запрети гашењем због победе у једној утакмици у првенству.
Такође није ми познато ни да је ико у Партизану и покушао да постави управу у Звезди као што се то десило обрнуто.
Нарочито потписи за скупштину Звезде, било коју, нису скупљани на стадиону Партизана.
Да ли је неки кандидат за председника Звезде ишао касније на европску утакмицу са играчима Партизана.
Никада нико у Партизану није постављао тренере у Звезди чак ни свемоћни Толе, како се сада то ради у Партизану, иако је оном вашем тадашњем салауку Малом Мурињу дао да води младу репрезентацију поред Звезде како би тамо промовисао звездине играче, наравно да је та млада екипа унакажена.
И има тога још, шта год да је рађено раније није ни прићи овој данашњој циганији од државе.

То да ли је неко већи у европским оквирима или није од другог клуба је релативно питање и потпуно небитно за данашњу ситуацију у земљи.Звезда је чак и у Европи препозната као лоповски клуб и као таква се чак нашла под истрагом, због меча са ПСЖ-ом у лиги шампиона, зато нико и не купује играче из Звезде већ само могу у Русију стицајем околности или у азијске земље.Исто је и са тренерима.

Како смо кренули у тој вучићевој приватизацији Партизан ће купити звездаши.

Mućak,jel ti čitaš šta ja pišem?
Radi se o periodu njegovog vladanja kao premijera i pored Slobe najuticajnijeg u Srbiji a to je bilo od '93 ili '94 do 2000.
Šta je govorio Džajić i kako su "slegle" pare u Zvezdu,sastavljao tim (nadam se da nije tada mlađani Vučić)...?
Zečević - Gasprom:

Pogledajte prilog 1205183
Pogledajte prilog 1205184
Pogledajte prilog 1205185

...a onda kada su videli koliko bi takav moćni gigant doneo para takvoj alavoj veličini kao što je vaš smrdljivi klub (više ste dobijali od NIS-a u košarci pre toga):
Pogledajte prilog 1205186
Kao što "znate" sve o Džajiću,pitajte Zečevića za Gasprom ili se ta vatra ugasila nekim drugim sponzorstvima u vaš NK partizan i SD !?!
Тада више и није био у Партизану, а у тој његовој влади су седеле и циганске сподобе попут Драгана Томића, Влајка Стоиљковића, Зорана Анђелковића, и наравно данашње највеће циганско говедо Вучић уз гомилу радикала, јер је та влада и била социјалистичко радикалска.
И не видим да је за тих 5 година Партизан нешто профитирао, уз бомбардовање једне године и лоповску наказу од клуба оног вашег криминалца Обилића, чак је твоја крцунија и била првак последње године пред пад 2000, као и узела дуплу круну 1995.
И онда Гаспром не дође у Партизан него замисли где, у рупу без дна. :hahaha: Не знаш ти шта пишеш. :rotf:
И Зечевић тада више није у Партизану као што сам написао, и не да није постао заступник Гаспрома него су то постали Антић, Бајатовић и Шкундрић, циганска спсовска мафија из Србија гаса.

Уместо да се НИС прода по далеко већој цени уз нормалну рудну ренту од кога би имали користи сви грађани Србији, Тадић и ова гасна мафија продају то у бесцење уз рудну ренту од 2%, а у самој Русији је 20%, а као компензанција 4 милиона сваке године иду погоди коме, најлоповскијем клубу на планети, а сви остали добију шупаљ нос до очију.И тако се ето накупи до данас 60 милиона само од тога, уз оне отписане кредите и дугове који достижу данас фрапантних 50 милиона, па сад ти види шта би урадио било који клуб овде са 110 милиона новца који није његов и није заслужио, и Сурдулица би играла лигу шампиона лагано а не Партизан.Онај Обилић је мала беба за ове лопове.

Мени овде није јасно само једно.
Шта ви, Звездини интернет хулигани, прдите овуда?
Имате ТРЕНУТНО и буквално НЕОГРАНИЧЕНУ власт у држави Србији.
Можете шта хоћете, па и да пребаците Партизан у трећи ранг, јер ниже не може по Статуту ФСС:
То у случају банкрота...а увео је ваш гараган Фритеза, пардон, Кокеза...
ЧЕГА СЕ ВИ МИШЕВИ ПЛАШИТЕ? КЛУБА КОЈИ ЈЕ ПРЕД РАСПАДОМ?
Биће да истина ипак није онаква кавом је описују серБСки таблоиди...
Ja to pisem vec koliko vremena ali vidis i sam.

Secam se, kada su ispali od Serifa, nisi mogao da vidis na forumu nijednog zivog zvezdasa. Sada, opet aktivna prica o nekom hrvatskom ludilu.

Spali su na to da pljuju Piksija samo zato sto se suprotstavlja Terzicu. Armija botova na stadionu, i armija na internetu. Price iz malog mozga. A u njihovom dvoristu dug i jaz jos veci, samo ih to ne zanima. Dokle god ih Vucic stiti tako ce biti. A kada ode, idu i oni. Nema tu neke velike mudrosti. Cela liga, pa i zemlja, ide u nepovrat. Potpuno je svejedno kada sve ode u pm. i kada svako bude dosao da trazi svoje.

Назовите ме будалом...
али као да је после Ивањице мистер Вучела добио "позив који мења све"...
Није ни оно било сјајно, али нису бре ови Барселона, а да је Јавор не знам, Овиедо...
Као да ови несречници на терену НЕ СМЕЈУ никога да нападну...
па и у Нишу утрпаше некако 3 а од тада ШАНСУ БРЕ НИСУ створили у домаћој лиги,

Riba smrdi od glave a ta glava (uprava) nikako da se makne, bitno da su krivi treneri.

Neće titula, neće Evropa, neće sa jednim špicem da se napada. Pravi tim ima tri špica, dva iskusna i jednog iz omladinske škole koji se razvija uz ovu dvojicu.

Koji god trener da dodje pod ovom upravom je čovek bez obraza i neće imati moju podršku.

Država ne daje da udje strani sponzor u klub jer želi da ga kontroliše a to upravo radi kroz sns upravu.

Koliko je zlo sns sekta da im cilj da imaju kontrolu nad svakim klubom, gradom, selu, ćošku.

gospodo,
stvar je aposlutno jasna. Ulog ove sezone je 30 000 000 e . Liga sampiona. Ako se nesto plus ostvari, tv prava, eventualno kao treci liga uefa...
bez kvalifikacija u evropi. 30 MILKI ZA TITULU U SRBIJI.

ako nekom jos nije jasno nek poslusa malo psihoticnog lalata, koji ume da ubode u sredinu...

Ja da sam sada u upravi Partizana, ja lično, Nenad Lalatović, javno bih izašao i rekao "hoću da pravim pozajmicu, pet ili sedam miliona evra". Sve bih uložio u igrače i zadužio bih se ako treba, neka i propadne ta investicija, ali bih znao da ulažem u to da bih ušao u Ligu šampiona koja donosi 30 miliona. Meni je neshvatljivo da se Partizan najslabije pojačao, a da ima ispred sebe sezonu koja donosi ogroman profit. Taj profit da bi se ostvario mora da se uloži debelo. Dovedeš prava pojačanja koja zaslužuju da igraju u Partizanu i koja mogu da donesu nešto Partizanu - rekao je Lalatović i dodao:

- Tih sedam miliona uložiš, ako uđeš u Ligu šampiona zaradio si 23, a sedam si vratio. To je rizik koji mora da se napravi da bi se uspelo. Crvena zvezda plaća debelo. Doveli su Pešića, ko zna koliki ugovor ima, doveli su i Kangvu. Zamislite koji su to igrači sa kakvim ugovorima.

recenica koja sve otrkiva:

Meni je neshvatljivo da se Partizan najslabije pojačao, a da ima ispred sebe sezonu koja donosi ogroman profit.

zasto se partizan nije pojacao?
da bi se zvezda osigurala u borbi za titulu (vucela, titoisticki sljam, igrac i saradnik vucica) samim tim obezbedila profit od bar 23 mil e ali pre svega i obezbedila debele ulozene pare.

PARTIZAN SE NIJE POJACAO. NI MALO, NAPROTIV , toliko je igraca otislo, pre svega kljucni zdjelar a nikakva pojacanja. SVE JASNO

ovu sezonu mora da dobije gospodin terza, da ne mora na pocetku prolecnog prvenstva pisati saopstenja pre nego se nesto desi na utakmici kao recimo u subotici.

Dakle placena su pojacanja zvezde, ali uvidecete brzo da to nijesu neki kako ih sada ovde predstavljaju svemirski igraci i pojacanja. Ni taj kangva ni pesic.

Ulozena je para, al ise trebalo obezbediti da se na drugoj strani topciderskog brda niko ne dovede. Da slucajno ne kiksnu ovi velikani poput pesica kataija...

ova recenica gospodo govori sve

Meni je neshvatljivo da se Partizan najslabije pojačao, a da ima ispred sebe sezonu koja donosi ogroman profit.

sve jasno. Mi u ambis.

Otuda i one price terze da nije potrebno jak partizan da bi imali jaku zvezdu. Moze se i ovako. Sigurnije je mnogo.

O isplativosti da se ne govori.

Nama ne gine ponor, i gasenje totalno propadanje (price o hipotekama na zemunelo i stadion nisu ni malo naivne i bez osnova)

Ova uprava je sve ucinila da osigura tih 30 mil iduce godine gospodi u rupi. Nije dovela bas nikoga.

Od nista ocekuj nista.

Uz te price o hipotekama, dovedi klub u stanje da jedva bude peti sesti i to uz napor, zavrsio si zadatak. raspad.

Utakmicu protiv gata bi sudija produzavao dok ga ne ucackamo. Jer je bila pod moranje i obecanje uprave da toboz sve krece drugacije od ove utakmice. Pa se terza sad ne oglasava zbog gola u zadnjoj sekundi meca u nadoknadi od sest minuta.

Inace bilo bi vec saopstenja...

uprava mora napolje. Mora.

CRNO NAM SE PISE AKO OVI OSTANU

nesmeju ostati a to navijanje sa tribina uprava napolje njih nece oterati.

Tu bez nekih blokada masovnih neposlusnosti navijaca , blokade stadiona da ne mogu prici lopovi, nece biti napretka....

Back