gospodo,
stvar je aposlutno jasna. Ulog ove sezone je
30 000 000 e . Liga sampiona. Ako se nesto plus ostvari, tv prava, eventualno kao treci liga uefa...
bez kvalifikacija u evropi. 30 MILKI ZA TITULU U SRBIJI.
ako nekom jos nije jasno nek poslusa malo psihoticnog lalata, koji ume da ubode u sredinu...
Ja da sam sada u upravi Partizana, ja lično, Nenad Lalatović, javno bih izašao i rekao "hoću da pravim pozajmicu,
pet ili sedam miliona evra".
Sve bih uložio u igrače i zadužio bih se ako treba, neka i propadne ta investicija, ali bih znao da ulažem u to da bih ušao u Ligu šampiona koja donosi 30 miliona. Meni je neshvatljivo da se Partizan najslabije pojačao, a da ima ispred sebe sezonu koja donosi ogroman profit. Taj profit da bi se ostvario mora da se uloži debelo. Dovedeš prava pojačanja koja zaslužuju da igraju u Partizanu i koja mogu da donesu nešto Partizanu - rekao je Lalatović i dodao:
- Tih sedam miliona uložiš, ako uđeš u Ligu šampiona zaradio si 23, a sedam si vratio. To je rizik koji mora da se napravi da bi se uspelo.
Crvena zvezda plaća debelo. Doveli su Pešića, ko zna koliki ugovor ima, doveli su i Kangvu. Zamislite koji su to igrači sa kakvim ugovorima.
recenica koja sve otrkiva:
Meni je neshvatljivo da se Partizan najslabije pojačao, a da ima ispred sebe sezonu koja donosi ogroman profit.
zasto se partizan nije pojacao?
da bi se zvezda osigurala u borbi za titulu (vucela, titoisticki sljam, igrac i saradnik vucica
) samim tim obezbedila profit od bar 23 mil e ali pre svega i obezbedila debele ulozene pare.
PARTIZAN SE NIJE POJACAO. NI MALO, NAPROTIV , toliko je igraca otislo, pre svega kljucni zdjelar a nikakva pojacanja. SVE JASNO
ovu sezonu mora da dobije gospodin terza, da ne mora na pocetku prolecnog prvenstva pisati saopstenja pre nego se nesto desi na utakmici kao recimo u subotici.
Dakle placena su pojacanja zvezde, ali uvidecete brzo da to nijesu neki kako ih sada ovde predstavljaju svemirski igraci i pojacanja. Ni taj kangva ni pesic.
Ulozena je para, al ise trebalo obezbediti da se na drugoj strani topciderskog brda niko ne dovede. Da slucajno ne kiksnu ovi velikani poput pesica kataija...
ova recenica gospodo govori sve
Meni je neshvatljivo da se Partizan najslabije pojačao, a da ima ispred sebe sezonu koja donosi ogroman profit.
sve jasno. Mi u ambis.
Otuda i one price terze da nije potrebno jak partizan da bi imali jaku zvezdu. Moze se i ovako. Sigurnije je mnogo.
O isplativosti da se ne govori.
Nama ne gine ponor, i gasenje totalno propadanje (
price o hipotekama na zemunelo i stadion nisu ni malo naivne i bez osnova)
Ova uprava je sve ucinila da osigura tih 30 mil iduce godine gospodi u rupi. Nije dovela bas nikoga.
Od nista ocekuj nista.
Uz te price o hipotekama, dovedi klub u stanje da jedva bude peti sesti i to uz napor, zavrsio si zadatak. raspad.
Utakmicu protiv gata bi sudija produzavao dok ga ne ucackamo. Jer je bila pod moranje i obecanje uprave da toboz sve krece drugacije od ove utakmice. Pa se terza sad ne oglasava zbog gola u zadnjoj sekundi meca u nadoknadi od sest minuta.
Inace bilo bi vec saopstenja...
uprava mora napolje. Mora.
CRNO NAM SE PISE AKO OVI OSTANU
nesmeju ostati a to navijanje sa tribina uprava napolje njih nece oterati.
Tu bez nekih blokada masovnih neposlusnosti navijaca , blokade stadiona da ne mogu prici lopovi, nece biti napretka....