- Poruka
- 30.525
Бљак.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravljas da idu izbori i da je narod u Srbiji srecniji i zivi bolje kad je mezimica prvak. Niko ne zeli nesrecan i nezadovoljan narod. A ne znam zasto te ovo cudi, Radnickog mi nije zao jer su ih gurali na slican nacin pre par sezona. Mali Stulic ne shvata da ima posla s hijenama i da ce za njim ici najvise onaj koji pati od stokholmskog sindroma ( samaran od voljenih navijaca ) .Каква је ово циганска олош.
https://hotsport.rs/2022/02/17/nino...rzic-oglasi-nova-bruka-sudijske-organizacije/
Не зна се ко је гори играчи или навијачи.
А Сулејман постао највећи дахија од свих дахија.
Партизан треба да што пре напусти ово вучићевско циганско смеће од лиге и да се прикључи лигама Румуније или Мађарске где ће имати третман достојан клуба.А ови нека остану овде да смрде и даље са својим филијалчинама.
Ma pukli smo nacisto, dace Bog da ne dozivimo katastrofu.Veceras bi remi bio ravan pobedi, cak i minimalan poraz.
I giganti često igraju dosadan fudbal. To se zove anti-fudbal a la Murinjo. Bitna je pobeda.Безвезарија од утакмице......један пас одлучио све....ова фаза Лиге Конференција је у рангу 2.кола кф за ЛШ...отприлике.....
"Divotu" smo gledali pre neki dan, onaj klub protiv Radničkog.Koji hrkljus od utakmice, ne zna se koja ekipa je bila gora. Pobedila manje losa ekipa veceras.
Јесте али џаба победа ако се не извуку поуке. Сад ће тренер и управа да помисле да су направили велику ствар и да им не требају озбиљна појачања за наредну сезону ако мисле нешто да ураде у једно од два најозбиљнија евро такмичења.I giganti često igraju dosadan fudbal. To se zove anti-fudbal a la Murinjo. Bitna je pobeda.
Jeste popravili var na marakani?Koji hrkljus od utakmice, ne zna se koja ekipa je bila gora. Pobedila manje losa ekipa veceras.
Poenta je da ne zabadaš nos u tuđe dvorište. Imaš onaj klub pa njega prati. Jer je njegova igra više nego sramotna. Ako vam protiv Radničkog trebaju laseri i svinjarije, kako biste igrali protiv nekog ozbiljnog kluba?Zadovoljan si igrom mozda?
Najbolje je da ispadnu u Avgustu i izvuku pouke.Јесте али џаба победа ако се не извуку поуке. Сад ће тренер и управа да помисле да су направили велику ствар и да им не требају озбиљна појачања за наредну сезону ако мисле нешто да ураде у једно од два најозбиљнија евро такмичења.
Довољно сам матор и довољно сам видео да не могу да ме купе једном победом после Флоре, кипрана, Шарлое...
Nemoj da se ljutiš. Ali, popišao se Stanojević po vama, realnim Grobarima. Kak'e veze ima, što je bila loša utakmica? Znači, i dalje na sve načine umanjuješ neke stvari. Samo eto, da ne bi priznao da si pogrešio u vezi Stanojevića.Безвезарија од утакмице......један пас одлучио све....ова фаза Лиге Конференција је у рангу 2.кола кф за ЛШ...отприлике.....
Грант је одвео Челзи у финале Лиге шампиона....па кога брига ? Срећа па у овој фази нема тимова попут Флоре, Шамрока, Сфинтула....иначе, било би свашта....Nemoj da se ljutiš. Ali, popišao se Stanojević po vama, realnim Grobarima. Kak'e veze ima, što je bila loša utakmica? Znači, i dalje na sve načine umanjuješ neke stvari. Samo eto, da ne bi priznao da si pogrešio u vezi Stanojevića.
Gde ti ode družee?Грант је одвео Челзи у финале Лиге шампиона....па кога брига ? Срећа па у овој фази нема тимова попут Флоре, Шамрока, Сфинтула....иначе, било би свашта....
Ма ето вам га и и најбољи тренер и управа у последњих 30 година и Пантић и Партизан и звезда и лингитонг...поклањам вам их свечано у пакету.....гледајте и уживајте, доста ми је фудбала за овај миленијум