FK Partizan 2022/2023

Evo koliko je ko doprineo ove godine

1639421074309.png

Što se Partizana tiče od koga je odlično je. To bi 2023/24 bilo 6,4 poena jer ćemo imati 5 klubova, ali dobro ni to nije loše.

.
Подељена су ми осећања после овог жреба z:mrgreen:

С разумне стране сам се надао да извучемо Лестер и да мирно гледам ову утакмицу, с навијачке сам се надао овом шта смо и добили.

Да будемо искрени, Анортозис не треба гледати као неко мерило јер је изашао један комбиновани тим без кључних играча и опет смо направили предност, а изгубили је тренутком деконцентрације младог голмана.

Остаје да се надамо да ће Лазар и Натко да се врате и буду у доброј форми, такође и Рикардо који је мистериозно извучен из састава.

.

Садик, Павловић и Стевановић тренутно вреде више од целог нашег тима........

Ми цео тим да продамо не можемо да зарадимо онолико колико ће Алмерија и Монако да зараде само за Садика и Павловића кад их буду продавали.....

Саво је био геније.....

Тренер Партизана Александар Станојевић верује у успех против Металца у Горњем Милановцу и већ данас обезбеђену јесењу титулу

Ајмо Станоје царееееее! :lol: Тежак противник али ти си херој. Добро си пазарио нема шта да се бринеш!

1639551206327.png

Шта се све овде може прочитати...
луд смо народ...
кад Звезда бежи 11 бодова на полусезони, тренер незналица, управа напоље...
кад је разлика шест бодова, исто...
кад је све изјеначено, опет...
сад Партизан има пет бодова више, али Металцем се Флоре не гасе...
Нема овде навијача Партизана...
Да се разумемо, и мени је пун ку...фер више аматерски примљених голова и пораза од аматера.
Али, ово није Партизан из 2003. године...дајте људима подршку, бре...
Ја не знам шта овде појединци желе...који вам је...
Сутра да цигани киксају код ТСЦ и да буде плус 8, опет би неки причали приче како ово не ваља...
Шта хоћете ви људи? Какви лопови седе у управи, ово је феноменално...

Ne valja zato sto se iz aviona mogu videti namestene utakmice, ocajan trener, igra bez igre, zatim razni Miletici, Smiljanici, Miljkovici i da ne nabrajam dalje.
Oteras tri stranca koja su pravila razliku da bi vratio igrace bez kluba koje niko nigde vise nece?

луд смо народ...
Да се разумемо, и мени је пун ку...фер више аматерски примљених голова и пораза од аматера.
Сутра да цигани киксају код ТСЦ и да буде плус 8, опет би неки причали приче како ово не ваља...
Волео бих да си ти у праву, а да ја грешим..... Стварно бих волео
Проблем је што нема перспективе....или је ипак има са тимом који не може да добије цигојлере 4-и пута и који губи од флоре, грчевито брани бод против екипе која само што није испала из првенства Кипра ?
На пролеће чека нас Спарта, чекају нас 2-3 дербија, чека нас одбрана ове јесење титуле.....па ајд да видимо целу истину о овом тиму и тренеру.......ајд да видимо да ли је флора истина или је истина титула и победа на дербију у пролеће.....
Станојевић је ове сезоне тренер само зато што има безрезервну подршку од управе и Илиева, подршку какву ни један наш тренер није имао...он је за прошлу сезону заслужио отказ моментални након финала купа.

Poslednja izmena:
луд смо народ...
Hoćemo da osvoji LK.
Problem Partizana je što malo ko vredan hoće uopšte da dođe da igra.

Poslednja izmena:
Cinjenica je da Partizan, vise nego drugi klubovi njegovog ranga u Evropi, trossi trenere...
Kad neko i napravi rezultat mimo ocekivanja, kao Nikolic, oteraju ga.
Cilj je u poslednjih 10 godina jasan...a igranka traje vec 30 godina...
Umesto da se okrenu iskljucivo sebi, kao Ajaks, u Partizanu kao da namerno rade protiv sebe.
Sve uprave Partizana u posljednjih 15 godina su lopovi bez premca, kao oni u Zvezdi pre tog perioda...
Zato i pisem da su rezultati Partizna ne samo ove sezone, vec u poslednjih 5, pravo cudo...
Kao covek koji zivi od pracenja sporta, znam malo vise od ostalih...
nema svrhe nervirati se zbog Partizana,,,niti bilo kojeg kluba...
to su mahom poligoni za pranje novca i prodaju belog roblja...

Ипак поред свега тога Партизан је и даље институција. Левски, Хајдук, ЦСКА итд.,.....нико не постоји на мапи Европе....само Партизан одолева духу времена....Левски и ЦСКА нису преживели Лудогорец.....Хајдук није преживео Динамо.....а ми смо и после 5 година свега и свачега и даље тврди и даље у игри. СЦ Телеоптик је чудо

Ипак поред свега тога Партизан је и даље институција. Левски, Хајдук, ЦСКА итд.,.....нико не постоји на мапи Европе....само Партизан одолева духу времена....Левски и ЦСКА нису преживели Лудогорец.....Хајдук није преживео Динамо.....а ми смо и после 5 година свега и свачега и даље тврди и даље у игри. СЦ Телеоптик је чудо
Vidi neko odozgo, bozansko bice da mi franjevci pravimo igrace za reprezentaciju, a stub srBstva se oslanja na strance i formirane igrace. Zato nas jos i drze u zivotu, da budemo drugi.. i Vucic sit i ovce na broju.

ЦСКА није преживео нажалост.

ВАРање у Вучићстану.
1.jpg

Vidi neko odozgo, bozansko bice da mi franjevci pravimo igrace za reprezentaciju, a stub srBstva se oslanja na strance i formirane igrace. Zato nas jos i drze u zivotu, da budemo drugi.. i Vucic sit i ovce na broju.
Јјебе се њима за репрезентацију.....све се око лове врти. СЦ Телеоптик је фарма за златне коке која нас држи у животу јер никоме није у интересу да се та фарма угаси......то је то. Зато кажем - СЦ Телеоптик је чудо.....он нас држи у животу, без њега ако останемо знајте да је крај па или треба да дижемо свеопшти устанак за спас клуба или да мирно гледамо како Партизан тоне у историјски заборав као Хајдук Левски итд..... СЦ Телеоптик је жила куцавица овог клуба

Back