Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bar da su Čehinje!Poznato je da nam Cesi leze, npr Viktorija Plzen… kako su nas oni lepo rutinirali i to smo imali i jaci tim nego sada.
Волео бих да си ти у праву, а да ја грешим..... Стварно бих волеоШта се све овде може прочитати...
луд смо народ...
кад Звезда бежи 11 бодова на полусезони, тренер незналица, управа напоље...
кад је разлика шест бодова, исто...
кад је све изјеначено, опет...
сад Партизан има пет бодова више, али Металцем се Флоре не гасе...
Нема овде навијача Партизана...
Да се разумемо, и мени је пун ку...фер више аматерски примљених голова и пораза од аматера.
Али, ово није Партизан из 2003. године...дајте људима подршку, бре...
Ја не знам шта овде појединци желе...који вам је...
Сутра да цигани киксају код ТСЦ и да буде плус 8, опет би неки причали приче како ово не ваља...
Шта хоћете ви људи? Какви лопови седе у управи, ово је феноменално...
Hoćemo da osvoji LK.Шта се све овде може прочитати...
луд смо народ...
кад Звезда бежи 11 бодова на полусезони, тренер незналица, управа напоље...
кад је разлика шест бодова, исто...
кад је све изјеначено, опет...
сад Партизан има пет бодова више, али Металцем се Флоре не гасе...
Нема овде навијача Партизана...
Да се разумемо, и мени је пун ку...фер више аматерски примљених голова и пораза од аматера.
Али, ово није Партизан из 2003. године...дајте људима подршку, бре...
Ја не знам шта овде појединци желе...који вам је...
Сутра да цигани киксају код ТСЦ и да буде плус 8, опет би неки причали приче како ово не ваља...
Шта хоћете ви људи? Какви лопови седе у управи, ово је феноменално...
Vidi neko odozgo, bozansko bice da mi franjevci pravimo igrace za reprezentaciju, a stub srBstva se oslanja na strance i formirane igrace. Zato nas jos i drze u zivotu, da budemo drugi.. i Vucic sit i ovce na broju.Ипак поред свега тога Партизан је и даље институција. Левски, Хајдук, ЦСКА итд.,.....нико не постоји на мапи Европе....само Партизан одолева духу времена....Левски и ЦСКА нису преживели Лудогорец.....Хајдук није преживео Динамо.....а ми смо и после 5 година свега и свачега и даље тврди и даље у игри. СЦ Телеоптик је чудо
ЦСКА није преживео нажалост.Ипак поред свега тога Партизан је и даље институција. Левски, Хајдук, ЦСКА итд.,.....нико не постоји на мапи Европе....само Партизан одолева духу времена....Левски и ЦСКА нису преживели Лудогорец.....Хајдук није преживео Динамо.....а ми смо и после 5 година свега и свачега и даље тврди и даље у игри. СЦ Телеоптик је чудо
Јјебе се њима за репрезентацију.....све се око лове врти. СЦ Телеоптик је фарма за златне коке која нас држи у животу јер никоме није у интересу да се та фарма угаси......то је то. Зато кажем - СЦ Телеоптик је чудо.....он нас држи у животу, без њега ако останемо знајте да је крај па или треба да дижемо свеопшти устанак за спас клуба или да мирно гледамо како Партизан тоне у историјски заборав као Хајдук Левски итд..... СЦ Телеоптик је жила куцавица овог клубаVidi neko odozgo, bozansko bice da mi franjevci pravimo igrace za reprezentaciju, a stub srBstva se oslanja na strance i formirane igrace. Zato nas jos i drze u zivotu, da budemo drugi.. i Vucic sit i ovce na broju.