FK Partizan 2022/2023

Металцем се Флоре не гасе
Ajd' ne lupaj molim te! Fazon, ni poraz od Junajteda 0:1 ne gasi sve one poraze i prosipanje bodova po JSL livadama.

Prezimili u Evropi, +5 al' i dalje nije to dobro.. Mora to boljee.

Sta treba da se desi, da bi neki od vas bili zadovoljni? Sramota koliko ste zadojeni mržnjom prema Stanojeviću! Nisi ti druže, navijač Partizana. Do trenera je, ne do uprave.

Не интересује ме Станојевић. Не навијам за ФК Станојевић него за Партизан...а тај Партизан још нема победу у дербију од кад је он дошао.....а презимљавање у трећеразредном такмичењу из најслабије групе (једва) не могу да му урачунам у подвиг мада би критике биле далеко пријатније да нисмо имали ону срамоту са Флором и Анортозисом где се коцкао и са угледом клуба и са коефицијентом...... Има ових +5 у лиги као једини успех.....за сад....на пролеће ћемо видети коначну истину

Poslednja izmena:
.
Честитке Станојевићу и екипи на освојеном јесењем делу првенства. Апсолутно заслужено.

Видим цигани се узјогунили како је био некакав офсајд код овог гола Менига, па да видимо о чему се ради:

elnCH0a.jpg

Дакле, јасно је да је последњи играч испред голмана играч Колубаре, али како то објаснити слепцима којим ни метар лопте у ауту није аут...

.

Stanojević: Izvinjavam se navijačima na lošoj utakmici​

18 decembar, 20211

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu pred pauzu u prvenstvu „zvuči lepo”, ali se i izvinio navijačima zbog loše igre protiv Kolubare

aleksandar-stanojevic(41).jpg
FOTO: M. Spasojević
Plus pet na kraju – zvuči stvarno lepo. Svaka čast momcima”, rekao je Stanojević za televiziju Arena sport posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Kolubare sa 1:0, u utakmici 21. kola Super lige Srbije. Crno-beli su upisali 19. pobedu u šampionatu i prvi su na tabeli sa 59 bodova, odnosno imaju pet više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Izvinjavam se navijačima na izuzetno lošoj utakmici. Ovo nam je najlošija utakmica ove polusezone sigurno. Međutim, uslovi za igru su bili nemogući, ne znam kako je mogla lopta uopšte da ide”, rekao je Stanojević. „Hvala im na podršci, na razumevanju. Odmaramo napokon posle 35 utakmica, srećni smo i idemo dalje”, rekao je on i dodao da će crno-beli pripreme za nastavak sezone početi 12. januara.

Kolubara je na 11. poziciji na tabeli sa 23 osvojena boda, a trener tog kluba Dejan Đurđević rekao je da je prezadovoljan ovom polusezonom.

Moramo biti objektivni i reći da je Partizan dominirao u posedu. Međutim, kao što je kolega Stanojević rekao, teren nije dozvoljavao neku kvalitetniju igru. Nismo bili loši. S obzirom da smo igrali bez pet standardnih igrača, koji su nosili ovo prvenstvo, dobro smo, muški izašli”, rekao je on.

Sve u svemu, zaslužena pobeda Partizana, ja im čestitam, ali mislim da nismo ostavili loš utisak”, dodao je Đurđević.

Fudbaleri Partizana će u prvom kolu sledeće godine gostovati niškom Radničkom, dok će Kolubara dočekati Voždovac.

Sportski zurnal

Mene cudi da imate plus i vodite na tabeli. To je lepo. Samo treba odrzati. 99 % titula na proleće ide vama.

Ja samo ne mogu da verujem da niste uzeli 6 bodova kuci od Flore i Anortozisa. Kakav god da imate sastav ali bar sa po 1 0 je moralo da bude. Igrali ste bez ideje kao da ste imali skor 4 0 0 i lagano prosli dalje I zadnja dva kola formalno odigrati, pa kako bude.

.
Овде је Партизан добио Флору и играо нерешено са Кипранима. Тамо је изгубио од Флоре и добио Кипране.

У поразу од Флоре последњих десет минута одиграо је са 10 играча, а против Кипрана овде тим је био десеткован, практично други тим је играо...

.

Evo, na 1:43:45 Dule priča kako je Stanojević uništitelj Partizana.
.
Као прво, ко зна који пут овде пишем, Станојевић ми је један од најдражих тренера у Партизану, поред Николића, Јокановића, Ђукића, Матеуса итд. Циљ ових "напада" на Станојевића је да се отресе свих притисака и не видим ни један разлог да то не уради и постане дефитивно највећи тренер Партизана од када постоји.

Али брате, у наставку емисије, када водитељ каже "континуитет добрих ствари које је урадио Вучић...", а онда имаш озбиљно сведочење професора Правног факултета у Београди, доктора правних наука Владимира Вулетића:

ExUam18WYAAdjZM

.

После тога у наредне четири године добијамо светског првака у броју досуђених пенала, светског првака у броју одиграних утакмица у првенству без пораза, светског првака у броју освојених бодова у домаћем првенству...

Ако неко жели да се настави овај "континуитет добрих ствари", нека му је са срећом. И озбиљним циганима, који су ми другари и заједно гледамо утакмице, ови рекорди су спрдња и одвратни.

Мсм, о чему ми причамо???

.

Back