FK Partizan 2022/2023

Штета што игледа нема нигде партизанових весника на нету у време док је још био у клубу јер Пантић тада и Пантић сада су два доста различита човека по питању неких ствари. Његов однос према управи и духу који лебди тада и сада - небо и земља..... Колико је само бранио управу и Ивицу јер они као они раде у оваквим и онаквим условима, Ђурић оставио хаос који не може преко ноћи да се реши бла бла бла..... Не знам да ли је једну критику упутио на рачун управе док није отишао из клуба....... Дакле човек је бранио ову управу максимално и имао великог удела у томе што су они још увек у Партизану, а тек кад је отишао из клуба онда је "прогледао".......и таквог човека да узмем за озбиљно ? тешко....

Штета што игледа нема нигде партизанових весника на нету у време док је још био у клубу јер Пантић тада и Пантић сада су два доста различита човека по питању неких ствари. Његов однос према управи и духу који лебди тада и сада - небо и земља..... Колико је само бранио управу и Ивицу јер они као они раде у оваквим и онаквим условима, Ђурић оставио хаос који не може преко ноћи да се реши бла бла бла..... Не знам да ли је једну критику упутио на рачун управе док није отишао из клуба....... Дакле човек је бранио ову управу максимално и имао великог удела у томе што су они још увек у Партизану, а тек кад је отишао из клуба онда је "прогледао".......и таквог човека да узмем за озбиљно ? тешко....
али буквало,и онда дође овај изнад и оправдава га.

Poslednja izmena od moderatora:
Као што је и било очекивано - домет Станојевића и ове екипе су домаће ливаде и тимови тог нивоа Флора и Анортозис...... Немамо ми шта да тражимо у нокаут фази иако ћемо игром случаја вероватно играти тамо.

Тим који је играо против Манчестера наспрам овог тима делује као свемирски брод....јер кога боли она ствар за ређање победа у намештеној лиги и убедљиво друго место на табели.....
Баш имамо лимитиран састав.....језиво лимитиран...

Где је онај што дрка на Станоја најјачег тренера у Европи,оће ли да се огласи? А где су Пантићеви сведоци? На шта смо спали крв ти ебем

Poslednja izmena od moderatora:
Станојевић је класичан аутсајдер са калкулантским менталитетом, такав је целу каријеру и такав ће остати. Још човек мртав озбиљан изјави да му је првенство приоритет.....џаба му што је у клубу од малена, не схвата он Партизан.

Наравно....он је најмањи проблем. Лако је решити се лошег тренера и играча али како се решити онакве управе ? Имали смо европски тим пре две сезоне, а сад имамо тим за домаће ливаде и трећеразредна европска такмичења..... Да нисмо имали много среће у жребу ми не и у ЛК не би могли да будемо у прве две екипе у групи.

Olupana kanta nije uspela da uzme bod gentu u direktnom duelu za nacionalni koficijent u odnosu Srbija - Belgija u sred Beograda

1634910213045.png

Olupana kanta nije uspela da uzme bod gentu u direktnom duelu za nacionalni koficijent u odnosu Srbija - Belgija u sred Beograda

Pogledajte prilog 1038430
Naravno da nisu mogli, skrojeni su za 2.mesto i prvi ozbiljniji protivnik ih rutinirao. A na klupi i imamo coveka za velike utakmice koji dovodi isto tako velike igrace. Za koeficijent mi se licno bas .ebe jer i Liga Konferencija jako takmicenje za nase klubove a ne bih da sluzimo za gangbang u LS ili LE

Станојевић је класичан аутсајдер са калкулантским менталитетом, такав је целу каријеру и такав ће остати. Још човек мртав озбиљан изјави да му је првенство приоритет.....џаба му што је у клубу од малена, не схвата он Партизан.

Наравно....он је најмањи проблем. Лако је решити се лошег тренера и играча али како се решити онакве управе ? Имали смо европски тим пре две сезоне, а сад имамо тим за домаће ливаде и трећеразредна европска такмичења..... Да нисмо имали много среће у жребу ми не и у ЛК не би могли да будемо у прве две екипе у групи.
To је то.

.
Јбт, прекинут низ непобедивости који је нови светски рекорд!

Prekinut najduži niz na svetu – Radnik "skinuo" Zvezdu sa vrha

Crvena zvezda je posle 16 meseci izgubila meč u Linglong Superligi Srbije.
MS Izvor: B92 sreda, 27.10.2021. | 19:17
--------------------------------------------------------------------------------------

Колико ме сећање служи, ову ласкаву титулу звезда је преузела од Линколна са Гибралтара, а треће место у овом високом друштву заузима моћни Дуделанж из Луксембурга.

.

.
Јбт, прекинут низ непобедивости који је нови светски рекорд!

Prekinut najduži niz na svetu – Radnik "skinuo" Zvezdu sa vrha

Crvena zvezda je posle 16 meseci izgubila meč u Linglong Superligi Srbije.
MS Izvor: B92 sreda, 27.10.2021. | 19:17
--------------------------------------------------------------------------------------

Колико ме сећање служи, ову ласкаву титулу звезда је преузела од Линколна са Гибралтара, а треће место у овом високом друштву заузима моћни Дуделанж из Луксембурга.

.
I to bas na dan kada se SPS zakleo na vernost SNS-u. Nije moglo lepse za Radnik a ni za Tonceva. Jedike prosute bodove su imali protiv Rada Danila rosavog, i sada protiv Radnika, ako eto izuzmemo filijalu iz NS sa pocetka sezone.

Back