rechner27
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Sumu bi pustili za 500.000 a? Nije u ritmu?
E moj Stanoje.
Obesi se!
E moj Stanoje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suma je lucidan igrac koji zavisi od glave da li ce igrati kako treba...Sumu bi pustili za 500.000 a? Nije u ritmu?
E moj Stanoje.Obesi se!
Suma je najveci tehnicar koga je ovo blato od prvenstva ikada videlo. Ne pamtim SFRJ, ali smeo bih na slepo i za to vreme da kazem. A on kao takav, nema mesto u timu pored mase koja nije ni za transfer listu a kamoli za prvi tim.Suma je lucidan igrac koji zavisi od glave da li ce igrati kako treba...
Najbolji jeste, ali duze od pola sata on ne moze...
No za jojica markovica pantica miljkovica holendera i ostale miljenike stanoja on je genije...
Juga stara i one velicine?Suma je najveci tehnicar koga je ovo blato od prvenstva ikada videlo. Ne pamtim SFRJ, ali smeo bih na slepo i za to vreme da kazem. A on kao takav, nema mesto u timu pored mase koja nije ni za transfer listu a kamoli za prvi tim.
Kako misliš lucidan?Suma je lucidan igrac koji zavisi od glave da li ce igrati kako treba...
Najbolji jeste, ali duze od pola sata on ne moze...
No za jojica markovica pantica miljkovica holendera i ostale miljenike stanoja on je genije...
Daj više, koji ***** mračite! Svaki ali svaki put, nalaziš razlog da pljuneš malo po Stanojeviću. Ogroman rezultat je napravljen. Uslo se u grupu preko jedne osrednje. I dve prilično dobre ekipe. I opet, da izvineš brate moj.. Ali kenjaš.Koji je Stanoje kvarnjak,kad mu doslo pitanje plasmana uvrstio Sumu u prvih 11 kojeg inace tretira kao da je kuzan.
Станојевић јесте лимитиран тренер. Није уметност проћи десетковану Санта Клару. Од 4 квалификација на којима је водио тим он је две упрскао. Такође, резултати из прошле сезоне су катастрофа, све је битне утакмице фулао. Ове сезоне га доста вади овај улазак у групе али то није довољно, мора да настави у овом ритму и до дербија. За мотивацију екипе свака част али није добар селектор. Терзић је бољи играч од Јовића и Холендера. Натхо може 2 пута боље да одигра позицију коју игра Јојић, Лутовац је бољи бек од Миљковића.....Daj više, koji ***** mračite! Svaki ali svaki put, nalaziš razlog da pljuneš malo po Stanojeviću. Ogroman rezultat je napravljen. Uslo se u grupu preko jedne osrednje. I dve prilično dobre ekipe. I opet, da izvineš brate moj.. Ali kenjaš.
Zdjelar>Kante.
Klupa nam je užasna. Ni prvi tim nije nešto a klupa baš slaba. Par povreda i kraj.Имали смо тежак улазак у групе али у групној фази су све екипе из 3 и 4 шешира веома просечне (осим Унион Берлина), а ми се налазимо у 2 шеширу. Мислим да можемо до другог места у групи.
У групе смо ушли на велику борбеност. Квалитет нам је танак, клупа нам је кратка. Потребна су појачања.
Станојевић јесте лимитиран тренер. Није уметност проћи десетковану Санта Клару. Од 4 квалификација на којима је водио тим он је две упрскао. Такође, резултати из прошле сезоне су катастрофа, све је битне утакмице фулао. Ове сезоне га доста вади овај улазак у групе али то није довољно, мора да настави у овом ритму и до дербија. За мотивацију екипе свака част али није добар селектор. Терзић је бољи играч од Јовића и Холендера. Натхо може 2 пута боље да одигра позицију коју игра Јојић, Лутовац је бољи бек од Миљковића.....
To je zato što je Šerif šampion. Kao i Zvezda. To podrazumeva povlašćen položaj.Ala ga je UEFA zamrsila sa ovim novim šugavim takmičenjem... Teže protivnike imao Partizan da uđe u Ligu konferencija nego Šerif iz Tiraspolja da uđe u Ligu šampiona.
Nas dug je toliki da ovaj konferencijski kikiriki ne pokriva ni 2%,a kako trener tretira strance citaj Sumu i mlade igrace citaj Stevanovic niko normalan nece doci u takav klub.Daj više, koji ***** mračite! Svaki ali svaki put, nalaziš razlog da pljuneš malo po Stanojeviću. Ogroman rezultat je napravljen. Uslo se u grupu preko jedne osrednje. I dve prilično dobre ekipe. I opet, da izvineš brate moj.. Ali kenjaš.
Zdjelar>Kante.
Ne pokriva ni 1%. Partizanu treba nekih 15 000 000 eur godišnje za život i privatne džepove. Za sada je samo tri miliona zaradio. A dug je oko 30 miliona.Nas dug je toliki da ovaj konferencijski kikiriki ne pokriva ni 2%,a kako trener tretira strance citaj Sumu i mlade igrace citaj Stevanovic niko normalan nece doci u takav klub.
Kao i Zvezdina zarada.A i to sto je zaradio zavrsice u kasi partije i dzepovima Vazure i Vucelica.