FK Partizan 2022/2023

Suma je lucidan igrac koji zavisi od glave da li ce igrati kako treba...

Najbolji jeste, ali duze od pola sata on ne moze...
No za jojica markovica pantica miljkovica holendera i ostale miljenike stanoja on je genije...
Suma je najveci tehnicar koga je ovo blato od prvenstva ikada videlo. Ne pamtim SFRJ, ali smeo bih na slepo i za to vreme da kazem. A on kao takav, nema mesto u timu pored mase koja nije ni za transfer listu a kamoli za prvi tim.

Koji je Stanoje kvarnjak,kad mu doslo pitanje plasmana uvrstio Sumu u prvih 11 kojeg inace tretira kao da je kuzan.
Daj više, koji ***** mračite! Svaki ali svaki put, nalaziš razlog da pljuneš malo po Stanojeviću. Ogroman rezultat je napravljen. Uslo se u grupu preko jedne osrednje. I dve prilično dobre ekipe. I opet, da izvineš brate moj.. Ali kenjaš.

Zdjelar>Kante.

I koji bre više rasizam??? Ja stvarno ne znam da li su ti naši klubovi pristali da izigravaju idiote i o čemu se radi. Da li oni imaju ikakve advokate da ih zastupaju i kažu - alo papani jedni, zar ne vidite da svaki tim koji dođe u Srbiju ima neku crnčugu koja će da se zaplače ako zagusti i zaigra na kartu rasizma!? Ma marš bre više u 3 lepe materine i crnci i njihov rasizam!

Имали смо тежак улазак у групе али у групној фази су све екипе из 3 и 4 шешира веома просечне (осим Унион Берлина), а ми се налазимо у 2 шеширу. Мислим да можемо до другог места у групи.

У групе смо ушли на велику борбеност. Квалитет нам је танак, клупа нам је кратка. Потребна су појачања.

Daj više, koji ***** mračite! Svaki ali svaki put, nalaziš razlog da pljuneš malo po Stanojeviću. Ogroman rezultat je napravljen. Uslo se u grupu preko jedne osrednje. I dve prilično dobre ekipe. I opet, da izvineš brate moj.. Ali kenjaš.

Zdjelar>Kante.
Станојевић јесте лимитиран тренер. Није уметност проћи десетковану Санта Клару. Од 4 квалификација на којима је водио тим он је две упрскао. Такође, резултати из прошле сезоне су катастрофа, све је битне утакмице фулао. Ове сезоне га доста вади овај улазак у групе али то није довољно, мора да настави у овом ритму и до дербија. За мотивацију екипе свака част али није добар селектор. Терзић је бољи играч од Јовића и Холендера. Натхо може 2 пута боље да одигра позицију коју игра Јојић, Лутовац је бољи бек од Миљковића.....

Poslednja izmena:
Daleko od dobre igre. Partizanu štuca na par pozicija. Sad kada sve sagledam laički.

Popović se ok pokazap kao golman. Do sada nije primio više od jednog gola na utakmici.
Štoperi nisu loši za Partzanov nivo. Vujačić i Saničanin.
Kod bekova Urošević se trudi dok na desnom beku štuca. Nekako mi Živković uliva veće poverenje od Miljkoviča.

Zadnji vezni Zdjelar i Šćekić. Mislim da je taj Šćekić slaba vezilja i da se tu kida veza sa napadom. Zdjelar je ok.

Da se ja pitam stavio bih Natha i Sumu zajedno u tim. Jedan malo napred drugi bliže centru, pa da se menjaju svakih 20 minuta. A Jojić je zadovoljavajuća zamena. Jojić ima asistencije. Nije nešto brillijantan ali to je Partizan.

Krila ... desno Marković predobar. možda i najbolji igrač ove sezone. Ne znam šta mu je. Navikao sam da je povređen. Garant će da se opet povredi.
Levo Jović koji je povređen bio. Da li se oporavio skroz videćemo. Njega će prodati za oko 8 miliona nakon ispadanja iz konferencije. Holender je nekakva zamena.

Gomeš špic.

Ok je tim.

Od Santa Klare nismo primili gol tako da je odbrana odradila odlično. Partizan je imao 4 a oni 5 šuteva u gol! To je previše rekao bih.

Имали смо тежак улазак у групе али у групној фази су све екипе из 3 и 4 шешира веома просечне (осим Унион Берлина), а ми се налазимо у 2 шеширу. Мислим да можемо до другог места у групи.

У групе смо ушли на велику борбеност. Квалитет нам је танак, клупа нам је кратка. Потребна су појачања.

Станојевић јесте лимитиран тренер. Није уметност проћи десетковану Санта Клару. Од 4 квалификација на којима је водио тим он је две упрскао. Такође, резултати из прошле сезоне су катастрофа, све је битне утакмице фулао. Ове сезоне га доста вади овај улазак у групе али то није довољно, мора да настави у овом ритму и до дербија. За мотивацију екипе свака част али није добар селектор. Терзић је бољи играч од Јовића и Холендера. Натхо може 2 пута боље да одигра позицију коју игра Јојић, Лутовац је бољи бек од Миљковића.....
Klupa nam je užasna. Ni prvi tim nije nešto a klupa baš slaba. Par povreda i kraj.

Zdjelar>Kante.
Nas dug je toliki da ovaj konferencijski kikiriki ne pokriva ni 2%,a kako trener tretira strance citaj Sumu i mlade igrace citaj Stevanovic niko normalan nece doci u takav klub.

E9zFujCXEAQeeH4 (1).jpeg

Back