Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Opet o Stanoju. Vidim, baš vam je krivo što je proš'o dalje. 'leba mi.. Gori ste od Pantića! Večeras, ne da je pogodio sa izmenama, nego ono..
Utivili ste sebi neke stvari u glavi, i gurate tu priču..
Niko nije ništa sebi utuvio u glavu, već je očigledno da je Stanojević trener koji vrlo često bespotrebno taktizira i to na našu štetu.
I to je vrlo lako moglo da nas košta eliminacije.
Ja sam recimo neko ko nikad tom istom Stanojeviću nije zamerio poraz od Šamroka, pošto smo u toj utakmici izgubili slepački, a bili smo mnogo bolji.
Ali recimo ne mogu da mu oprostim pičkastu igru u poslednjih par derbija i u još nekim evropskim utakmicama.
Što se tiče Sočija, prvo mi je zasmetalo to što smo se i na 1:1 i na 2:2 povukli kao da smo svesno išli na penale.
Onda, zasmetalo mi je izvođenje Natka kao jednog od glavnih igrača u ekipi, koji jednim potezom može da reši utakmicu, a na sve to ide ubacivanje onog drvoseče Šćekića (to što je naboo loptu glavom za 2:2 ne opravdava njegov ulazak).
Dakle, umesto da u situaciji kad juriš najpre vođstvo, a onda i zaostatak imaš što je moguće veći broj ofanzivno orijentisanih i kreativnih igrača, ti radiš suprotno i zatvaraš se.