FK Partizan 2022/2023

Opet o Stanoju. Vidim, baš vam je krivo što je proš'o dalje. 'leba mi.. Gori ste od Pantića! Večeras, ne da je pogodio sa izmenama, nego ono..

Utivili ste sebi neke stvari u glavi, i gurate tu priču..

Niko nije ništa sebi utuvio u glavu, već je očigledno da je Stanojević trener koji vrlo često bespotrebno taktizira i to na našu štetu.
I to je vrlo lako moglo da nas košta eliminacije.

Ja sam recimo neko ko nikad tom istom Stanojeviću nije zamerio poraz od Šamroka, pošto smo u toj utakmici izgubili slepački, a bili smo mnogo bolji.
Ali recimo ne mogu da mu oprostim pičkastu igru u poslednjih par derbija i u još nekim evropskim utakmicama.

Što se tiče Sočija, prvo mi je zasmetalo to što smo se i na 1:1 i na 2:2 povukli kao da smo svesno išli na penale.

Onda, zasmetalo mi je izvođenje Natka kao jednog od glavnih igrača u ekipi, koji jednim potezom može da reši utakmicu, a na sve to ide ubacivanje onog drvoseče Šćekića (to što je naboo loptu glavom za 2:2 ne opravdava njegov ulazak).
Dakle, umesto da u situaciji kad juriš najpre vođstvo, a onda i zaostatak imaš što je moguće veći broj ofanzivno orijentisanih i kreativnih igrača, ti radiš suprotno i zatvaraš se.

Против Сочија смо прошли из три разлога

1) Изменили су доста тим током лета
2) Дошли су уморнији од нас, ван форме
3) Борили смо се као никад до сад

Станојевићево тактичко знање и фудбалско знање наших играча нема много везе са тим што смо прошли даље јер да смо се срели у сред сезоне кад су у пуној форми ни бод не би могли да извучемо, а камо ли да прођемо даље. Овој екипи фали доста појачања.....ако некако уђемо у групе видеће се колико смо лимитирани, има да нас тамбурају обе екипе из прва два шешира, а киксеви у првенству ће бити неминовни јер ми не можемо целу јесен да играмо на два фронта са овим тимом....... Сезона једва да је почела, а већ имамо гомилу повређених играча....

1) Изменили су доста тим током лета
2) Дошли су уморнији од нас, ван форме
3) Борили смо се као никад до сад
Не играју они лоше у РПЛ али ни нешто посебно, од свих ових чињеница заборавио си једну, прошли сте јер је укинуто правило гола у гостима....

Не играју они лоше у РПЛ али ни нешто посебно, од свих ових чињеница заборавио си једну, прошли сте јер је укинуто правило гола у гостима....
Zato niko ni ne igra kao što se igralo kada je to pravilo postojalo. Masovne su nerešene utakmice.
Inače Zvezdi protiv šerifa ni to pravilo ne bi pomoglo. :lol:

Маните се Звезде....Звезда и да испадне из Европе (што је у овом моменту немогуће) њима ће власт да покрије буџет и екипа неће морати да трпи, они су са те стране обезбеђени....
Партизан ако не уђе у ЛК биће нове распродаје и то ће довести до слабљења ионако већ слабог тима.
Звезда има боље резултате у Европи само зато што не мора да живи од трансфера и што имају прокрчен пут до титула
Партизан других битних прихода осим трансфера нема и то је цела прича.
И Шериф и Каират имају далеко јаче спонзоре од ФК Партизан

Партизан чека новац од Павловића, Влаховића, Садика.......али са друге стране има проблем са Асаном, Сумом.....али то је све дугорочно и неће се брзо знати колико ће Партизан новца зарадити или изгубити.......улазак у групе ЛК је тренутно најбржи начин да у клуб уђе нешто пара јер ови саботери су клуб довели до тачке у којој нема новца да плати гостовање против Санта Кларе па се крпе као да иду у Монтевидео. Због свега овога је двомеч са Санта Кларом двомеч деценије јер ово је тачка "бит или не бити"

Једино право и дугорочно решење за Партизан је приватизација....а то је у овој држави немогуће или боље рећи - недопустиво. Никад неће дозволити да се Партизан приватизује јер то значи крај Звезде као доминантног клуба у Србији. Инфраструктура коју има ФК Партизан и висок ниво омладинске школе су темељи на који може да се сагради јак и стабилан европски клуб уласком (здравог) приватног капитала. Кад би се покренула поново прича са Марацијем око градње стадиона по некадашњем плану Партизан би постао самоодржив клуб и пандан најјачим клубовима на истоку Европе.

Poslednja izmena:

Fudbalski klub Novi Pazar kažnjen je sa četiri utakmice bez publike (prvenstvene i Kup) i novčano sa 500.000 dinara zbog incidenata na utakmici sa Partizanom, odlučila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS).Takođe, Partizan je kažnjenom zabranom prisustva navijaca na četiri utakmice kada klub gostuje i novčanom kaznom od 200.000 dinara.

https://www.novosti.rs/sport/fudbal...tm_campaign=push-date-2021-08-19-vest-1028551

Poslednja izmena:
Takticki katastrofalno postavljena utakmica. Sastav, pozicioniranje, ideja, opsta konfuzija kako u odbrani tako i u napadu. E moj santa stanoje, ja se ne bih smeo na tvom mestu pojaviti na aerodromu od sramote, ali posto je nemas, ljubi te terza i duh poglavnik.

Ne vredi ni da te covek urekne vise.

У Србији се добар тренер не задржава дуго. Из Србије добар тренер не иде у азију......
Нико озбиљан неће да преузме ову екипу у овој лиги и држави.......зато нас води Станоје, а Звезду почетник

Партизан има приходе само од трансфера и улазак у групе биће чудо
Звезда је рупа без дна, новац им никад не недостаје

Овај клуб нема пара да плати тренутне играче, а камо ли нове. Нема ништа од појачања...евентуално можда буде неко појачање ала Неца Михајловић.

Станојевић није тренер зе Европу, није тренер са визијом која превазилази домаће ливаде и то је то. Ми можда и уђемо у групе али (ако) уђемо тамо ће се видети колико лош тим имамо и колико не можемо да играмо на два фронта успешно. Па тек је почела сезоне, а пола играча се повредило.....не памтим кад је овако било.

E11CDB9A-CD06-4BD9-B948-A4DEB601C7F4.jpeg

Jezik hoce pravo, odnosno prsti. Ili je usao "trojanac" virus i u reziju konferencije.

Back