FK Partizan 2022/2023

Пантела опет у мету.
IMG_20221031_204745.jpg

Opet frka i opet kroz iglene uši. O iebali konju mater pa 300 kila zivaca su mi do sad oteli.
Lijep je prolaz dalje ali lose je ovo izgledalo posebno drugom poluvremenu.
Da sportska vece bude na kraju ipak stvarno dobra pobrinuli su se i kosarkasi koji su dobili PAO u Atini a i oni dobise jedva a vodili 13 na poluvremenu.Sve nesto na gur-gur iebiga al izgur-gura se nekako xexex

Евидентан је пад у форми и то нам се догађа сваке године у ово време али немојмо лако да губимо памћење. Овај тим је победио Келн оба пута и надиграо Ницу код куће. Имали смо један пораз где смо били апсолутно надиграни али чак и тада смо могли да се извучемо да судија није свирао онај непостојећи офсајд.
Јуче јесмо подбацили али и ово је добар резултат с обзиром какве су прогнозе биле пре почетка групне фазе. Ја нисам презадовољан али сам задовољан. Свака част Петрићу и екипи, идемо даље! Уз мало среће на жребу можемо да осмине финала.

Poslednja izmena:
Најбоље би било да извучемо некога ко неће играти такмичарске мечеве током јануара као што су Карабаг, Бодо, Лудогорец и Шериф. Остали ће бити у бољој форми од нас

Нека буду Лудобрђани

Back