FK Partizan 2022/2023

.
С обзиром на околности, нестварна партија Партизана.

Како да га не волиш као очи своје???

У обе утакмице Келн практично није створио ни једну шансу за гол. Било је центаршутева и полуприлика, шутева ван 16, али ни у једној ситуацији нису били у израђеној шанси један/један или слично са Поповићем, а Партизан је имао таквих неколико прилика.

Опет сам у овој утакмици очекивао да ће да нас притисну и ако их крене, одвале са три/четири комада.

Ништа од тога се није десило, ладно смо им увалили два гола, а одбрана је одиграла запрепашћујуће беспрекорно.

Каква хемија...

То може само Партизан.

ПС. одгледао сам и другу утакмицу, српских галактикоса против сасвим просечне екипе из Мађарске.

Очекивао сам да ће да пукну и то се десило. Половичан успех српског фудбала на европској сцени...

.

Добра игра и лепа победа, Дијабате звер, Натко татко.
Једино је Мениг подбацио, имао је две лепе шансе и ништа и неке погрешне пасове али не може све идеално да буде.
Такође Белића кога очигледно неко гура, истерати у Телеоптик, појма нема.
Глупо добијен жути Урошевића на крају.

Наравно она плаћена говна на Југу нећу да коментаришем ни то нису задлужили.

311479392_431894992427573_2254711101610380294_n.jpg

Од играча који често играју тренутно осим Саничанина и Лутовца не видим слабу тачку у тиму. Момци су у врхунској форми, а заједништво им је на максималном нивоу. Држе се ко један.

Диабате је чудо Божије.....невероватно како смо баш ми успели да доведемо таквог играча иако пар стотина метара даље од нас постоји клуб који може да плати три таква. А колика се само халабука дигла на старту сезоне око Букарија....

Партизан је чудо. Знање је јаче од новца.

Од играча који често играју тренутно осим Саничанина и Лутовца не видим слабу тачку у тиму. Момци су у врхунској форми, а заједништво им је на максималном нивоу. Држе се ко један.

Диабате је чудо Божије.....невероватно како смо баш ми успели да доведемо таквог играча иако пар стотина метара даље од нас постоји клуб који може да плати три таква. А колика се само халабука дигла на старту сезоне око Букарија....

Партизан је чудо. Знање је јаче од новца.
.
Хемија.

Нема другог објашњења.

.

Одавно нисам гледао бољу утакмицу, као да није био наш фудбал, без обзира на резултат на крају.
Dobra utakmica, jedino sto kvari utisak kao po obicaju su sudije. I sto se uvek navlaci za crveno i crno-bele. I ova utakmica je pokazala da se jos dosta dugo nista nece promeniti u sudijskoj organizaciji.

Dobra utakmica, jedino sto kvari utisak kao po obicaju su sudije. I sto se uvek navlaci za crveno i crno-bele. I ova utakmica je pokazala da se jos dosta dugo nista nece promeniti u sudijskoj organizaciji.

Шта је овде било нерегуларно ?

Једино то што је Марковић добио картон за ненамерно играње руком. Ајде пенал је и био али дао је човеку картон само себе да оправда

У Крагујевцу везе са пеналом нема ем обострано повлачење ем је Пешић требнутак пре тога лактао играча Радничког

Nisam rekao da je bilo neregularno. Ne znam sto penite svi. Vise mislim na neke očigledne stvari, povlacenje za dres sa ledja od strane Uroševića u prvom poluvremenu nije sankcionisano kartonom, zatim gomila situacija kada se sviraju nepostojeci prekrsaji na sredini terena za crveno i crno bele i nepustanje prednosti. Sve to utiče na igre u Evropi gde nasi klubovi dobijaju glupe kartone i pokusavaju/ocekuju da dobiju faul kao u nasoj ligi.

Back