rechner27
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Nadji ti podatke od kako je dosao tvoj trenerkoliko se stvar promenila u njegovoj minutazi. Ja sam sve to vec proverio i jasna je razlika izmedju 90 minuta u Evropi sa 60 minuta koliko danas igra protiv ovih velikana. Razlika je i u domacem prventsvu i u kupu. Prosto, razlika je prosutna. Uporedi i proveri, a uzgred proveri i za Zeku tvog.Samo da ti javim, svako ima internet. Pa vrlo lako mogu da se provere te informacije oko toga, kolilo je Natho igrao ove sezone. Prosek, 65 minuta. Koliko igra i u Izraelu.
Znači brate, došao si toga da više veruješ Pantiću nego sebi. Idi na poslednjoj konferenciji, ovoj pred derbi. I pogledaj šta Stanojević govori o Natku. Da ti olakšam na 17:05 premotaj.
Znači brate, pričaj činjenice.
Što se Pantića tiče, vidim da ti on formira TVOJE mišljenje. Do juče se lizao sa Vazurom, branio upravu itd. E sad, kad ga najurili. Daj da budemo malo pošteni. Gde je bio pre? Lik menja mišljenje kako vetar duva. I ti se pozivaš na takvu osobu. Strašno.
Kanal su mu ugasili, jer nema autorska prava. Ne vidim gde je problem?
Pogledaj sve ovo, što sam ti ispričao. Pa mi se javi.
Mislis lizao se Pantic tako sto je uzimao neke pare od Partizana kao neki drugi? Je li tebi ista uprava koja je dovela Asana ili ona koja ga je oterala? Ona uprava koju juri mutavi da bije ili uprava sa kojom nevolja sedi u lozi i koja se danas grli medjusobno sa ciganima? I treba i Pantic da sedi sa njima i da se grli jer eto, da ne bude da ih je branio kada su ih gadjali jajima ovi sto ih sada hvale. Smesan ti je taj argument stvarno o promeni misljenja.
Znaci coveku suspenduju kanal zbog potrazivanja arene sport za snimke njegove dece i snimke kamera TV Partizan, i to je tebi ok? Koja autorska prava ima FKP da prenosi snimke utakmice kada je ista prodao areni sport? Zasto onda ako je tako, Partizan sam ne prenosi utakmice koje igra ako je dozvoljeno to tako? A danas imas tonu snimaka svih utakmica koje je prenosila arena na raznim kanalima koje nikom ne smetaju, ali smetaju emisije Pantica gde areninih snimaka nema. Da stvar bude gora, sve sto je rekao o poslovanju KKP, FKP, KKCZ i FKCZ bio je apsolutno u pravu.
Licis mi na Ostojinog navijaca, iskreno. "Eno dosao Zoc sta da pricamo, KKP je sila a Ostoja sposoban" identicna zamisao ide za FKP "prvi smo na tabeli, Stanoje sposoban"- samo mu nije nesto pri srcu da se raduje kao nekad.