FK Partizan 2022/2023

Samo da ti javim, svako ima internet. Pa vrlo lako mogu da se provere te informacije oko toga, kolilo je Natho igrao ove sezone. Prosek, 65 minuta. Koliko igra i u Izraelu.
Znači brate, došao si toga da više veruješ Pantiću nego sebi. Idi na poslednjoj konferenciji, ovoj pred derbi. I pogledaj šta Stanojević govori o Natku. Da ti olakšam na 17:05 premotaj.

Znači brate, pričaj činjenice.

Što se Pantića tiče, vidim da ti on formira TVOJE mišljenje. Do juče se lizao sa Vazurom, branio upravu itd. E sad, kad ga najurili. Daj da budemo malo pošteni. Gde je bio pre? Lik menja mišljenje kako vetar duva. I ti se pozivaš na takvu osobu. Strašno.

Kanal su mu ugasili, jer nema autorska prava. Ne vidim gde je problem?

Pogledaj sve ovo, što sam ti ispričao. Pa mi se javi.
Nadji ti podatke od kako je dosao tvoj trenerkoliko se stvar promenila u njegovoj minutazi. Ja sam sve to vec proverio i jasna je razlika izmedju 90 minuta u Evropi sa 60 minuta koliko danas igra protiv ovih velikana. Razlika je i u domacem prventsvu i u kupu. Prosto, razlika je prosutna. Uporedi i proveri, a uzgred proveri i za Zeku tvog.

Mislis lizao se Pantic tako sto je uzimao neke pare od Partizana kao neki drugi? Je li tebi ista uprava koja je dovela Asana ili ona koja ga je oterala? Ona uprava koju juri mutavi da bije ili uprava sa kojom nevolja sedi u lozi i koja se danas grli medjusobno sa ciganima? I treba i Pantic da sedi sa njima i da se grli jer eto, da ne bude da ih je branio kada su ih gadjali jajima ovi sto ih sada hvale. Smesan ti je taj argument stvarno o promeni misljenja.

Znaci coveku suspenduju kanal zbog potrazivanja arene sport za snimke njegove dece i snimke kamera TV Partizan, i to je tebi ok? Koja autorska prava ima FKP da prenosi snimke utakmice kada je ista prodao areni sport? Zasto onda ako je tako, Partizan sam ne prenosi utakmice koje igra ako je dozvoljeno to tako? A danas imas tonu snimaka svih utakmica koje je prenosila arena na raznim kanalima koje nikom ne smetaju, ali smetaju emisije Pantica gde areninih snimaka nema. Da stvar bude gora, sve sto je rekao o poslovanju KKP, FKP, KKCZ i FKCZ bio je apsolutno u pravu.

Licis mi na Ostojinog navijaca, iskreno. "Eno dosao Zoc sta da pricamo, KKP je sila a Ostoja sposoban" identicna zamisao ide za FKP "prvi smo na tabeli, Stanoje sposoban"- samo mu nije nesto pri srcu da se raduje kao nekad.

...
Kanal su mu ugasili, jer nema autorska prava. Ne vidim gde je problem?
.
Да будемо прецизни, канал није угашен већ суспендован док се не реши захтев Аренаспорт.

АС је у неколико наврата поднела Јубиту тридесетак захтева за заштиту ауторских права.

Сви су одбијени, осим последњег за три снимка који је поднет фебруара ове године и још се разматра, ево већ више од шест месеци и још траје.

Очигледно тежак случај је у питању...

.

Nadji ti podatke od kako je dosao tvoj trenerkoliko se stvar promenila u njegovoj minutazi. Ja sam sve to vec proverio i jasna je razlika izmedju 90 minuta u Evropi sa 60 minuta koliko danas igra protiv ovih velikana. Razlika je i u domacem prventsvu i u kupu. Prosto, razlika je prosutna. Uporedi i proveri, a uzgred proveri i za Zeku tvog.

Mislis lizao se Pantic tako sto je uzimao neke pare od Partizana kao neki drugi? Je li tebi ista uprava koja je dovela Asana ili ona koja ga je oterala? Ona uprava koju juri mutavi da bije ili uprava sa kojom nevolja sedi u lozi i koja se danas grli medjusobno sa ciganima? I treba i Pantic da sedi sa njima i da se grli jer eto, da ne bude da ih je branio kada su ih gadjali jajima ovi sto ih sada hvale. Smesan ti je taj argument stvarno o promeni misljenja.

Znaci coveku suspenduju kanal zbog potrazivanja arene sport za snimke njegove dece i snimke kamera TV Partizan, i to je tebi ok? Koja autorska prava ima FKP da prenosi snimke utakmice kada je ista prodao areni sport? Zasto onda ako je tako, Partizan sam ne prenosi utakmice koje igra ako je dozvoljeno to tako? A danas imas tonu snimaka svih utakmica koje je prenosila arena na raznim kanalima koje nikom ne smetaju, ali smetaju emisije Pantica gde areninih snimaka nema. Da stvar bude gora, sve sto je rekao o poslovanju KKP, FKP, KKCZ i FKCZ bio je apsolutno u pravu.

Licis mi na Ostojinog navijaca, iskreno. "Eno dosao Zoc sta da pricamo, KKP je sila a Ostoja sposoban" identicna zamisao ide za FKP "prvi smo na tabeli, Stanoje sposoban"- samo mu nije nesto pri srcu da se raduje kao nekad.
A sad, ipak igra 60 minuta? Zar nisi rekao juče, da ulazi u igru u 77-om minutu. Dakle lupio si, pa se sad vadiš.

Pantić, nije dobio pare od Partizana. Ali mu je Partizan izgradio ime. Lizao se sa svima, branio celu alu bukvalno celu upravu. Pa sad ajd' malo da ih napadam. Kapiraš poentu?

Fk Partizan, ima autorska prava, i potpisan ugovor. Ako Arena Sport plaća klubovima, da ih emituje. Ne moze da dodje Pantić da snima i kači po YT. Isto tako, RTS što se Lige Šampiona tiče. Nekad ako si primetio ne okači šanse i golove, već samo fotografiju. I tako prokomentariše. Jer, nema autorska prava.

I dalje nmg da verujem, za ovo radovanje.

A sad, ipak igra 60 minuta? Zar nisi rekao juče, da ulazi u igru u 77-om minutu. Dakle lupio si, pa se sad vadiš.

Pantić, nije dobio pare od Partizana. Ali mu je Partizan izgradio ime. Lizao se sa svima, branio celu alu bukvalno celu upravu. Pa sad ajd' malo da ih napadam. Kapiraš poentu?

Fk Partizan, ima autorska prava, i potpisan ugovor. Ako Arena Sport plaća klubovima, da ih emituje. Ne moze da dodje Pantić da snima i kači po YT. Isto tako, RTS što se Lige Šampiona tiče. Nekad ako si primetio ne okači šanse i golove, već samo fotografiju. I tako prokomentariše. Jer, nema autorska prava.

I dalje nmg da verujem, za ovo radovanje.
Igra nedovoljno i izlazi nakon sto da gol otprilike.

Imao si 16te sukpstinu gde si mogao da dobijes Djurica opet ili da dobijes Vucelica, sto je Pantic tada podrzao kao sto bih i ja. Onda si imao napade na Vazuru kada je dobio batine teloheanitelj, imao si gadjanje jajima uprave, imao si sabotazu na svakom cosku u vidu tzv navijaca sa Mladicem i keltskim krstovima, imao si 3:1 pobede koje su na rtsu i pinku bile prikazivane kao 1:1 i "od sporta nemamo nista", a onda se desio preokret da nikome ne smeta Vucelic kome je istekao mandat jos od kada pa i ne silazi sa tv-a, da nikome ne smeta to sto je Vazura to sto je, imad izvinjavanja svako malo za sve protiv poglavnika, i onda trebas jos da imas Pantica koji treba da kaze kako je to kul? Ti bi radije voleo da ti on prica iste price kao Terzic pa da ga napadnes kako "laze". Ako se lizao sa njima, sto ne vodi on tv Partizan nego Tegi? Ako se lizao sa njima zasto radi samostalno i napada ga i sam Vucic? Mozda bas zato sto se nije lizao. Mozda.

Partizan nema pravo da prenosi utakmice niti da distribuira snimke bez dozvole Arene odnosno onoga kome je prava na prenos prodao. Pantic nije koristio Arenine snimke vec snimke kamera tv Partizan, ali izmedju ostalog nije predmet spora samo to, vec su prijavili na desetine snimaka gde nema nikakvog snimka koji ima veze sa fudbalom vec njegova izvestavanja iz Madrida i neke emisije koje vodi. Klasican bot napad. Youtube snimci lako mogu da se uklone tako sto ce masa bilo cijih botova napasti snimak. Tek nakon zalbi dolazi na red ljudski faktor, do tada, softver automatski uklanja sve. Ovde je evidentno mesanje i u taj ljudski faktor youtube-a jer je nemoguce da mu se toliko dugo drzi kanal suspendovano bez obrazlozenja. Kad je Vucic morao da ga provlaci kroz tabloide onda znaj koliko je sati, ali sto da se bunimo, prvi smo na tabeli, Zoc je dosao, nije los Vucic , Pantic je lud :okok:

Igra nedovoljno i izlazi nakon sto da gol otprilike.

Imao si 16te sukpstinu gde si mogao da dobijes Djurica opet ili da dobijes Vucelica, sto je Pantic tada podrzao kao sto bih i ja. Onda si imao napade na Vazuru kada je dobio batine teloheanitelj, imao si gadjanje jajima uprave, imao si sabotazu na svakom cosku u vidu tzv navijaca sa Mladicem i keltskim krstovima, imao si 3:1 pobede koje su na rtsu i pinku bile prikazivane kao 1:1 i "od sporta nemamo nista", a onda se desio preokret da nikome ne smeta Vucelic kome je istekao mandat jos od kada pa i ne silazi sa tv-a, da nikome ne smeta to sto je Vazura to sto je, imad izvinjavanja svako malo za sve protiv poglavnika, i onda trebas jos da imas Pantica koji treba da kaze kako je to kul? Ti bi radije voleo da ti on prica iste price kao Terzic pa da ga napadnes kako "laze". Ako se lizao sa njima, sto ne vodi on tv Partizan nego Tegi? Ako se lizao sa njima zasto radi samostalno i napada ga i sam Vucic? Mozda bas zato sto se nije lizao. Mozda.

Partizan nema pravo da prenosi utakmice niti da distribuira snimke bez dozvole Arene odnosno onoga kome je prava na prenos prodao. Pantic nije koristio Arenine snimke vec snimke kamera tv Partizan, ali izmedju ostalog nije predmet spora samo to, vec su prijavili na desetine snimaka gde nema nikakvog snimka koji ima veze sa fudbalom vec njegova izvestavanja iz Madrida i neke emisije koje vodi. Klasican bot napad. Youtube snimci lako mogu da se uklone tako sto ce masa bilo cijih botova napasti snimak. Tek nakon zalbi dolazi na red ljudski faktor, do tada, softver automatski uklanja sve. Ovde je evidentno mesanje i u taj ljudski faktor youtube-a jer je nemoguce da mu se toliko dugo drzi kanal suspendovano bez obrazlozenja. Kad je Vucic morao da ga provlaci kroz tabloide onda znaj koliko je sati, ali sto da se bunimo, prvi smo na tabeli, Zoc je dosao, nije los Vucic , Pantic je lud :okok:
Nemoj sad to, otprilike. Rekao si da ulazi svaki put s'klupe u 80-om minutu. Da l' namerno ili ne, pogrešio si.

Što se tiče Pantića, je l' čitaš šta pišem? Ajd' ispočetka. Te 2016. Godine, kad su bili izbori imao si Bjekovića i Vučelića. U Bjekinoj ekipi je bio Savo, Djuiric itd. U ovoj drugoj, Vazura, Vuletić i ta kompanija. Pantić je od starta bio na strani Vučele.
Ja tebe opet pitam, zašto Pantić nije reagovao odma? Nemoj mi reći, da je sranje oko Partizana počelo, kad ga najurili? Pa tek, tad počeo da priča o njim. Nije ništa, pre toga pričao.. Jer mu tad nije bilo u interesu. Išao sa klibom besplatno na svako gostovanje itd.

Baš je slučajno pobrisao sve klipove Partozanovog Vesnika ili kako već? Pa sklonio jer se u tim klipovima vidi, kako se grli i ljubi sa Vazurom posle Jang Bojsa. Sa ivicom Ilijevom itd.. Ima isto kako nije uprava kriva za odlazak Nikolića! Ili recimo, kad je u istom trenutku i tribina i on krenuli da teraju Djukića. Ako si pratio, znaš o čemu pričam.

Da skratim pitanje: Da li je Zeljko Pantić branio upravu Partizana dok je bio u klubu? Da ili ne?

Opet izvrćeš moje reči, ni u jednom trenutku nisam rekao da je sve super. Još ispade da falim Vučića. Samo govorim, da je što se tiče rezultata trenera, sve na mestu.

Ništa lično, nema ljutnje. Gotivan je ovaj razgovor.

Nemoj sad to, otprilike. Rekao si da ulazi svaki put s'klupe u 80-om minutu. Da l' namerno ili ne, pogrešio si.

Što se tiče Pantića, je l' čitaš šta pišem? Ajd' ispočetka. Te 2016. Godine, kad su bili izbori imao si Bjekovića i Vučelića. U Bjekinoj ekipi je bio Savo, Djuiric itd. U ovoj drugoj, Vazura, Vuletić i ta kompanija. Pantić je od starta bio na strani Vučele.
Ja tebe opet pitam, zašto Pantić nije reagovao odma? Nemoj mi reći, da je sranje oko Partizana počelo, kad ga najurili? Pa tek, tad počeo da priča o njim. Nije ništa, pre toga pričao.. Jer mu tad nije bilo u interesu. Išao sa klibom besplatno na svako gostovanje itd.

Baš je slučajno pobrisao sve klipove Partozanovog Vesnika ili kako već? Pa sklonio jer se u tim klipovima vidi, kako se grli i ljubi sa Vazurom posle Jang Bojsa. Sa ivicom Ilijevom itd.. Ima isto kako nije uprava kriva za odlazak Nikolića! Ili recimo, kad je u istom trenutku i tribina i on krenuli da teraju Djukića. Ako si pratio, znaš o čemu pričam.

Da skratim pitanje: Da li je Zeljko Pantić branio upravu Partizana dok je bio u klubu? Da ili ne?

Opet izvrćeš moje reči, ni u jednom trenutku nisam rekao da je sve super. Još ispade da falim Vučića. Samo govorim, da je što se tiče rezultata trenera, sve na mestu.

Ništa lično, nema ljutnje. Gotivan je ovaj razgovor.
Za sta da reaguje? Da podrzi Djurica?! I za sta da odmah reaguje, za duplu krunu i sve ono sto je bilo pre toga? Da podrzi velju nevolju i mutave? Ja stvarno ne znam da li ti je ista od hronologije dogadjaja poznato kada tako pises. I drugo, lik je sam otisao od njih onog momenta kada su poceli direktno da rade po nalogu Vucica i kada je postalo jasno da je Bejkovic ili Vucelic potpuno svejedno. Ako danas Bjekovicu ne smeta to sto je Vucelicu istekao mandat a 16te je smetalo svako slovu na papiru, onda je stvar jasna. Zasto bi onda neko branio upravu kada je ne napada niko od neprijatelja vec se isti grle i podrzavaju i rade po nalogu istog vodje?

Nikolic je imao finansijsku ponudu koja je bila ogromna i to se nije moglo ispratiti. Ja mogu da te pitam hoce li rekord meister Stanoje da dobije pola tog novca i zasto nikada nece?

Jedini ko je kasno otisao iz cele ekipe je Vuletic, koji je i takav kakav je, u emisiji sa Tegijem obrisao pod, ali bas ga oribao za sva vremena. Panticu neces naci "ljubi ga brat", kao ni pare od Partizana, pare od Vucica i slicno. A to za besplatna gostovanja je smesan argument. Evo ja cu da ti zavrsim besplatno gostovanje gde hoces ako mislis da je to neki problem veliki danas u ovom haosu gde niko ne placa kartu. Jos na sve, isao je na deo gostovanja po Evropi, a najveci deo je proveo po klinikama u Americi i Madridu zbog deteta odakle se javljao i komentarisao utakmice. Tako da to sto pricas je klasican spin botova i sns Tegija.

Vesnike i sve druge emisije koje je radio nije uklanjao on, vec onaj ko je suspendovao nalog. Izmedju ostalog su mu i uklonili snimak napada na Vazuru bas kada je Velja uhapsen, da ne bi bilo da je isti nekada imao veze sa Vazurom koji je odlucio da bude stranacki vojnik i da opet ima kuma koga je nekada izgubio. Pantic jedini nema puter na glavi od svih njih i jedini od njih voli Partizan iskreno. Da icega ima na glavu bi mu se popeli kao sto su Vuleticu za onih 1 minut prisluskivanog razgovora, koga da nije bilo, ne bi bilo ni Vuletica kao sto nema ni desetina drugih koji su nestali. To o Partizanu. Ja sa njim mogu da se ne slozim oko podrske Trampu, otvorene mrznje prema Kini, pogleda na svet u skladu sa tzv bogom, ali oko poslovanja i analize klubova, i te kako mogu. On pre svega postavlja odlicna pitanja pre nego sto daje odgovore, a daje ih, zato sto drugi o tome cute. Pa tako dobijes i po nesto njegovo sto zazvuci "uvrnuto" i ostasceno. Posto nemamo u celoj drzavi bilo koga ko se bavi analizom drustva ili sporta, on kao takav je od koristi svima, a sto on govori o tome a ne neko obrazovaniji, to ti je dokaz drustva u kome se zivi i dokle se doslo kada je Pantic lik koji govori neku "pravdu" ili postavlja pitanja.

Nema ljutnje, naravno. Nismo cigani :hvala:

Kakav je ono live Suma imao? Nesto se digla prasina? :confused:
Untitled.jpg

"Video sam da trener priča kako sam se povredio. To nije istina. Pričao je kako sam želeo da se povredim. Ja nisam Bog da bih odlučio kada ću se povrediti. Dobio sam poziv u reprezentaciju. Oni su ranije mislili da ne želim da igram jer sam imao neke povrede kada su bile reprezentativne akcije. Zato sam otišao tamo da provere jer su mi rekli da dođem i da oni vide stanje. Da nisam došao, bio bi problem. Oni su rekli da povreda nije toliko strašna i da će mi dati tretman posle kojeg će mi biti bolje. Pomislio sam da mogu da igram posle tog tretmana. Osam minuta sam igrao i dobro se osećao, sledeći dan sam trenirao i osetio da ne mogu preko bola. Rekao sam treneru da moram da prestanem. Razumeli su. Rekli su mi da moram da se oporavim. I to je bilo to. Sedam dana pred večiti derbi sam se osećao dobro. Rekao sam doktorima da sam OK i da mogu da igram. Ali je trener je počeo da se svađa sa doktorima. Ne znam zašto. To je razlog zbog kojeg nisam igrao derbi."
Sejduba Suma
242614088_2606934202784006_2873891822316553704_n.jpg

U metu! Evo dokaza, da radi protiv Partizana.

Šta sad nije dobro, bato?
Za ovo gore, odgovaram večeras..
.
Браво Станоје!

ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА ЗА ПРВЕНСТВО СУПЕР ЛИГЕ СРБИЈЕ У ФУДБАЛУ ЗА ТАКМИЧАРСКУ 2021/2022. ГОДИНУ

Члан 15.

Када се утакмица одлаже због изненадне болести играча (тровање, грип и сл), а не због спортских повреда играча, то се може учинити уколико је болесно најмање 7 стандардних играча (играчи који су одиграли 70% утакмица).

Када Директор такмичења добије писмени захтев клуба за одлагање утакмице због болести играча са комплетном медицинском документацијом (налаз надлежног специјалисте, дијагноза, мишљење за опоровак тј. дужину боловања и сл.), затражиће од Медицинске комисије ФС Србије да донесе одлуку по овом питању а иста Комисија или лекар специјалиста кога она ангажује, је дужна да пре доношења одлуке изврши одређене анализе, преглед болесника и сл.
------------------------------------------------------------

Јбт, цигалактикоси одлажу утакмицу против распалог Вождовца. :rotf:
.

Poslednja izmena:
Ladno se poklapa izliv "besa" Stanojevica sa izlivom besa Sume :okok: Koje peglanje terena od strane Stanoja :hahaha1: Brz je, nema sta.
Ti imaš neku patološku mržnju prema ovom čoveku!
Šta brz je? Kad je konferencija bila još danas. A Sumino prenemaganje tek kasnije, posle nekih 6 sati od konferencije.

Zar ti nije malo čudan tajming Sumine izjave? Pa da.. Čisto eto, na namig Vazure da se ne priča o konferenciji nego o Sumi. Ili je Suma žešće glup pa izabrao baš sad.

Definitivno je završio s'Partizanom. Bogu hvala.

Al' dobro: Jedan čovek je sedeo svakog dana sa Vazurom i Vučelićem, pa kada su ga šutnuli instant je krenuo da ih pljuje. Taj čovek je pozvao Duška Vujoševića u emisiju, pa je nakon par dana počeo da pljuje po njemu (jer je Dule u međuvremenu dao intervju Tegeltiji). Taj čovek je pljuvao Marka Nikolića (posle je okrenuo priču). Taj čovek je pljuvao Sašu Ilića. Pljuvao je Batu Mirkovića. Sada je na tapetu Aleksandar Stanojević. Taj čovek je uspeo da ubedi veliki broj navijača Partizana da se Stanojević iznervirao (naljutio) zato što je njegova ekipa postigla gol u večitom derbiju. Nažalost popriličan broj ljudi prati te emisije i slepo veruje u ono što tamo čuje. Malo nam je podela, samo nam je on falio da nas konstantno deli na podobne i nepodobne. Jeste l' toliko glupi?

Zar ti nije malo čudan tajming Sumine izjave? Pa da.. Čisto eto, na namig Vazure da se ne priča o konferenciji nego o Sumi. Ili je Suma žešće glup pa izabrao baš sad.

Чудан је само тајминг Станојевих изјава, односно тачно се уклапа.Наравно да ће на конференцији да прича о нерегуларности и свему живом само да не одговара на питања везано за дерби, односно како објаснити реакцију после гола Натка, своју срамоту да прикрије ако може.
Наравно има нас који нисмо мутави.
Намешта се пет година а сада је Станоје Хи мен дигао глас и отворио очи пази бога ти.
Што пре буде летео то боље.

Чудан је само тајминг Станојевих изјава, односно тачно се уклапа.Наравно да ће на конференцији да прича о нерегуларности и свему живом само да не одговара на питања везано за дерби, односно како објаснити реакцију после гола Натка, своју срамоту да прикрије ако може.
Наравно има нас који нисмо мутави.
Намешта се пет година а сада је Станоје Хи мен дигао глас и отворио очи пази бога ти.
Што пре буде летео то боље.
Ne mogu ja da vodim nikakav razgovor, sa ljudima čiji je mentalni sklop takav, da veruju u ovo što Pantić priča. Počeli ste kao cigani, facijalna ekspertiza itd. Ne znam, ubi vas Pantić u glavu. Nemoj da ste ovce.

Došlo vreme, da treba vas čovek da stavi na Ignore listu, a ne cigane.

Na stranu to, što mi nikako na pitanja ne odgovarate. Al' ajde. Idi gledaj Pantića. Pa nek' ti on formira mišljenje.

Poslednja izmena:
Ti imaš neku patološku mržnju prema ovom čoveku!
Šta brz je? Kad je konferencija bila još danas. A Sumino prenemaganje tek kasnije, posle nekih 6 sati od konferencije.

Al' dobro: Jedan čovek je sedeo svakog dana sa Vazurom i Vučelićem, pa kada su ga šutnuli instant je krenuo da ih pljuje. Taj čovek je pozvao Duška Vujoševića u emisiju, pa je nakon par dana počeo da pljuje po njemu (jer je Dule u međuvremenu dao intervju Tegeltiji). Taj čovek je pljuvao Marka Nikolića (posle je okrenuo priču). Taj čovek je pljuvao Sašu Ilića. Pljuvao je Batu Mirkovića. Sada je na tapetu Aleksandar Stanojević. Taj čovek je uspeo da ubedi veliki broj navijača Partizana da se Stanojević iznervirao (naljutio) zato što je njegova ekipa postigla gol u večitom derbiju. Nažalost popriličan broj ljudi prati te emisije i slepo veruje u ono što tamo čuje. Malo nam je podela, samo nam je on falio da nas konstantno deli na podobne i nepodobne. Jeste l' toliko glupi?
Imas direktan dokaz o radovanju na snimku.
Imas diretan dokaz u izjavama Sume sada (o treneru) i pre Asanovih (o odnosu uprave) Uvek cu vise verovati igracu nego treneru, posto Stanoje nije nikakav trener. Da nas vodi Vladimir Ivic pa da budem skeptik prema samom sebi, dokle god je sve ok u prvenstvu a jednom godisnje se seti da je CZ Srbija, da laze da mu je igrac povredjen, da maltretira zaposlene u klubu, a da pri tom forsira ljubimce u startnu postavu, dokle god gace skida pred CZ, do tada je za mene Stanoje zvezdin (pomocni) trener.

Pantic je napdao surovanje Ilica sa sns i to je za svaku osudu. Napadao je lose odluke Vujosevica, (Mirkovica je branio do zadnje sekunde a onda posto je otisao samo ga je prokomentarisao jednom/dvaput u losem kontekstu a zalim sto nije vise) Napadao je Tumbakovica, Krstajica, Djurica, Kokezu, Terzica, tako je, napadao je Sava dok je isti dolazio pijan i pravio haos na skupstini. Ne vidim poentu da ne napada ako neko ne radi posao kako treba ili se ponasa kako ne treba. Napada i Vuletica iako ga Vuletic brani, zato sto Vuletic tek sada prica o o sto je Pantic pre 2 godine pricao.

Jos jednom ti kazem, Pantic nije problem Partizana, nikada bio. Problem je sns uprava koja je resila da radi sve po nalogu sns-a i od manjeg zla postala jednako ili cak vece zlo, samo da bi ostala tu gde je. Nasa je tuga kao drustva sto nemamo barem jednu emisiju gde bi se izlozili problemi sporta ili politike a da ista nije ispolitizovana kao u slucaju N1 & co emisija. Ako smo spali na Pantica, to je odraz nemocu drzave da pogleda sebi u oci, ali ne moze mu se osporiti da nije pogodio do sada u preko 97% onoga sto je predvideo.

Ti sa tvojim stavovima si blizi Vucela/Terzic kombinaciji. "Hajde da igramo fudbal, vidite kako nam je lepo". ;)

Пантић је параноик. За много ствари је у праву али ово са Станојевићем му је чиста параноја из револта према управи која га је најурила (сећам се врло добро како је спиновао и бранио Илиева и целу управу дуго времена)......ја не могу да верујем да се људи примају на онај снимак Станојевића на ком наводно тугује због гола Натха.....јјебено не могу да верујем колико се навијача примило.....
Станојевић је лимитиран тренер, има мане али није издајник, саботер или нешто слично. Он не подноси играче попут Суме и Садика који немају дисциплину у игри и ван игре и то је цела прича. На страну то што сматрам да су Сума и Садик мајстори фудбала али Станојевић има неку застарелу филозофију фудбала и то је то. Станојевић има неку застарелу филозофију фудбала и одабир играча му је доста погрешан али то није зато што је саботер него зато што не уме, зато што НЕ ЗНА.... Осим тога човек је оптерећен домаћим играчима, он да може свих 30 играча би му били не из наше лиге него из наше школе......тај комплекс вуче из времена кад је био играч и стварно има неку аверзију према странцима али далеко од тога да мрзи странце.. Асано није отишао због Станојевића, био је стандардан код њега и један од омиљених играча због своје дисцплине и борбе
Сума се ни код Бате није добро провео, а у великој мери ни код Ђукића........проблем је у Суми, његове бубице ретко ко може да трпи.

Избушили нас цигани као швајцарски сир. тј. њихова власт нас растурила на 100 делова.......на трибинама смо подељени годинама, на интернету смо подељени и све се више делимо ми обични навијачи, у клубу се инсталирао проблем Сума вс Станојевић, Асано је отишао јер му говна нису плаћала редовно, све се радило да се дестабилизује клуб споља и изнутра како не би успели да држимо корак са Звездом.....а ми и даље држимо главе у песак и делимо се уместо да нас буде минимум 10.000 на свакој утакмици и да навијамо као један. Ипак, чак и овако растурени смо институција и страх Звезде је очигледан, имамо +2, једва су се извукли непоражени са ЈеНеА и тешко губимо бодове у малим утакмицама па су се сад укључили сви апарати да се Партизан уздрма и да се саплете. Све мирише на титулу али биће гадно до последњег кола

Poslednja izmena:
.
E_6p9_-VQAM_Km0

.
Редослед одлагања мечева због обавеза у УЕФА такмичењима, односно прво је ФК Сраћка одложена утакмица са Радником, а после је и Партизан тражио одлагање утакмице са Металцем.

.

Кад звезда мисли да одигра те две одложене утакмице ? У јуну наредне године ако им зафали који бод за титулу ?

Требали смо и ми да одложимо, да их пратимо у стопу шта год да ураде јер овим одлагањем се надају да ће стећи неку предност психолошку.....али с обзиром да је управа на прс у дупе са терзићем нема ко да одложи данашњи меч.

Imas direktan dokaz o radovanju na snimku.
Imas diretan dokaz u izjavama Sume sada (o treneru) i pre Asanovih (o odnosu uprave) Uvek cu vise verovati igracu nego treneru, posto Stanoje nije nikakav trener. Da nas vodi Vladimir Ivic pa da budem skeptik prema samom sebi, dokle god je sve ok u prvenstvu a jednom godisnje se seti da je CZ Srbija, da laze da mu je igrac povredjen, da maltretira zaposlene u klubu, a da pri tom forsira ljubimce u startnu postavu, dokle god gace skida pred CZ, do tada je za mene Stanoje zvezdin (pomocni) trener.

Pantic je napdao surovanje Ilica sa sns i to je za svaku osudu. Napadao je lose odluke Vujosevica, (Mirkovica je branio do zadnje sekunde a onda posto je otisao samo ga je prokomentarisao jednom/dvaput u losem kontekstu a zalim sto nije vise) Napadao je Tumbakovica, Krstajica, Djurica, Kokezu, Terzica, tako je, napadao je Sava dok je isti dolazio pijan i pravio haos na skupstini. Ne vidim poentu da ne napada ako neko ne radi posao kako treba ili se ponasa kako ne treba. Napada i Vuletica iako ga Vuletic brani, zato sto Vuletic tek sada prica o o sto je Pantic pre 2 godine pricao.

Jos jednom ti kazem, Pantic nije problem Partizana, nikada bio. Problem je sns uprava koja je resila da radi sve po nalogu sns-a i od manjeg zla postala jednako ili cak vece zlo, samo da bi ostala tu gde je. Nasa je tuga kao drustva sto nemamo barem jednu emisiju gde bi se izlozili problemi sporta ili politike a da ista nije ispolitizovana kao u slucaju N1 & co emisija. Ako smo spali na Pantica, to je odraz nemocu drzave da pogleda sebi u oci, ali ne moze mu se osporiti da nije pogodio do sada u preko 97% onoga sto je predvideo.

Ti sa tvojim stavovima si blizi Vucela/Terzic kombinaciji. "Hajde da igramo fudbal, vidite kako nam je lepo". ;)
Ajde poslednji put, da pokušam da te urazumim.
Aha, dakle.. Da je Ivić trener, drugačije bi razmisljao? Samo zbog toga, jer je na drugoj strani Stanojević, jer ga mrziš.
Željko Pantić danas, uz sve navedene rezultate, glasnije nego ikad tvrdi da je šef struke crno-belih „ubačeni element“, „marioneta Zvezdana Terzića“ i da mu je jedini zadatak da uništi Partizan. Na čemu se temelji ova teza? Ponavljam, klub po prvi put ulazi u kalendarsku jesen sa bodovnom prednosti u odnosu na gradskog rivala i bori se evropsko proljeće. Svaka iole razumna osoba mora da prizna da je Pantićev stav potpuni nonsens, notorna glupost bez promila pokrića. Cinici bi se upitali da li je Stanojević kao uništitelj Partizana toliko nesposoban da ga je doveo u najbolju sportsku poziciju u posljednih šest godina. Ovakvo uništavanja Partizana mogu samo da pozdravim i poželim i ubuduće.

Da udjemo korak dalje u Pantićev teatar apsurda i bizarnosti: Ako smo svi saglasni da Partizan vodi uprava koja je i nesposobna i štetna na svim poljima, što je on naprasno shvatio tek prije tačno 13 mjeseci, ako smo saglasni u ocjeni da klub i dalje obitava u okruženju i atmosferi koji mu nisu blagonakloni, i ako na sve to dodamo tezu da na klupi sjedi osoba koja ima zadatak i svjesno radi na tome da klub uništi i unazadi, postavlja se pitanje odakle svi ovi pozitivni rezultati. Da li je to ekipa na terenu toliko jaka, kvalitetna i dominantna da se sama bori protiv svih, pa i sopstvenog trenera?
objavljuje više puta sedmično od augusta 2020. do danas sadrže i jednu dodatnu kategoriju kada je Stanojević u pitanju. Trenera crno-belih ta osoba redovno i nedvosmisleno opisuje kao rasistu, ksonofobičnu osobu, ček je i termin fašizam otvoreno stavio u kontekst sa trenerem Partizana. To su u svakom društvu i svakoj državi u Evropi i šire ozbiljne optužbe koje moraju da se neposredno i konkretno dokažu, a u suprotnom postaju kleveta i napad na lični integritet i dostojanstvo čovjeka. A, to je krivično djelo koje bi moralo da se sankcioniše shodno važećim zakonima.

Šta su Pantićevi argumenti u svemu tome? Rasizam objašnjava problemima i stalnim trzavicama u vezi sa Sejdubom Sumom i njegovim statusom u ekipi i klubu. Kako je po tom principu onda moguće da je prvi napadač Stanojevićeve ekipe Ricardo Gomes, kako je on uopste dozvolio da se isti vrati u Partizan? Kako je moguće da je posljednje pojačanje Parnog valjka takođe crnac koji još i igra i daje golove?

Ako vas dvojica, ovo ne moz' da ukapirate. Jasno mi je zašto gledate tog čoveka.

Кад звезда мисли да одигра те две одложене утакмице ? У јуну наредне године ако им зафали који бод за титулу ?

Требали смо и ми да одложимо, да их пратимо у стопу шта год да ураде јер овим одлагањем се надају да ће стећи неку предност психолошку.....али с обзиром да је управа на прс у дупе са терзићем нема ко да одложи данашњи меч.
.
Партизан дуже време нема своју управу већ принудну управу коју држи Зна-се-ко.

И ту је основни проблем већ дуже време у Партизану.

Да се подсетимо како ствари функционишу у српском фудбалу, догађај је из јануара ове године:

FSbTYJY.jpg

.
То није управа већ обичан проточни бојлер.

.

Ajde poslednji put, da pokušam da te urazumim.
Aha, dakle.. Da je Ivić trener, drugačije bi razmisljao? Samo zbog toga, jer je na drugoj strani Stanojević, jer ga mrziš.
Željko Pantić danas, uz sve navedene rezultate, glasnije nego ikad tvrdi da je šef struke crno-belih „ubačeni element“, „marioneta Zvezdana Terzića“ i da mu je jedini zadatak da uništi Partizan. Na čemu se temelji ova teza? Ponavljam, klub po prvi put ulazi u kalendarsku jesen sa bodovnom prednosti u odnosu na gradskog rivala i bori se evropsko proljeće. Svaka iole razumna osoba mora da prizna da je Pantićev stav potpuni nonsens, notorna glupost bez promila pokrića. Cinici bi se upitali da li je Stanojević kao uništitelj Partizana toliko nesposoban da ga je doveo u najbolju sportsku poziciju u posljednih šest godina. Ovakvo uništavanja Partizana mogu samo da pozdravim i poželim i ubuduće.

Da udjemo korak dalje u Pantićev teatar apsurda i bizarnosti: Ako smo svi saglasni da Partizan vodi uprava koja je i nesposobna i štetna na svim poljima, što je on naprasno shvatio tek prije tačno 13 mjeseci, ako smo saglasni u ocjeni da klub i dalje obitava u okruženju i atmosferi koji mu nisu blagonakloni, i ako na sve to dodamo tezu da na klupi sjedi osoba koja ima zadatak i svjesno radi na tome da klub uništi i unazadi, postavlja se pitanje odakle svi ovi pozitivni rezultati. Da li je to ekipa na terenu toliko jaka, kvalitetna i dominantna da se sama bori protiv svih, pa i sopstvenog trenera?
objavljuje više puta sedmično od augusta 2020. do danas sadrže i jednu dodatnu kategoriju kada je Stanojević u pitanju. Trenera crno-belih ta osoba redovno i nedvosmisleno opisuje kao rasistu, ksonofobičnu osobu, ček je i termin fašizam otvoreno stavio u kontekst sa trenerem Partizana. To su u svakom društvu i svakoj državi u Evropi i šire ozbiljne optužbe koje moraju da se neposredno i konkretno dokažu, a u suprotnom postaju kleveta i napad na lični integritet i dostojanstvo čovjeka. A, to je krivično djelo koje bi moralo da se sankcioniše shodno važećim zakonima.

Šta su Pantićevi argumenti u svemu tome? Rasizam objašnjava problemima i stalnim trzavicama u vezi sa Sejdubom Sumom i njegovim statusom u ekipi i klubu. Kako je po tom principu onda moguće da je prvi napadač Stanojevićeve ekipe Ricardo Gomes, kako je on uopste dozvolio da se isti vrati u Partizan? Kako je moguće da je posljednje pojačanje Parnog valjka takođe crnac koji još i igra i daje golove?

Ako vas dvojica, ovo ne moz' da ukapirate. Jasno mi je zašto gledate tog čoveka.
Pozdravio te Tegi i Ostoja zajedno sa Terzom. Identican "rezultat" su belezili svi oni dok nisu doveli najpre CZ do 60 i kusut miliona duga, i KKP do gasenja. Ista grupa ljudi koja je pocela da kuka tada na Ostoju sada svrsava na Zoc-ov dolazak i slavi to kao "uspeh" Partizana. Licemerno da nema dalje. Pa tako i ovde, dali su vam koliki niz prosle godine u prvenstvu da slavite blato pobede a sve bitne utakmice pogubili. Ove sezone je koska data u vidu najnizeg Evropskog takmicenja (koga bi gledali iz fotelje da nije bilo Sume koji je "svojim bubicama" doveo klub na to mesto, a doveo bi ga i vise da je mogao da igra vise pod Stanojevicem) zajedno sa +2 boda koja ce do kraja sampionata prerasti u -10. Onda ces da pricas isto sto i ja sada, jer tebe ne zanima klub i perspektiva, vec zelis prosto da budes deo CZ upravljanja ili isti kao CZ. Anologija kojom ides je, Pantic je lud, sve je regularno, problem je u vodjenju ekipe bio. I sve bi bilo super da na ovaj nacin moze da se funkcionise. Dokle god imas Stanojevica na klupi neces imati transfer veci od 2-3m jer lik ne ume da radi sa igracima, dokazano.

Pitas me sto puta istu stvar, kako je moguce da ne povezujes? Imao si Pantica koji podrzava upravu koju svi napadaju sa 14m duga, a nemas Pantica koji podrzava upravu sa 29m duga i koju niko ziv ne napada, vec naprotiv, doslo je vreme da "partizan navija za CZ". Bas je tesko za razumeti.

A sada ja da te pitam, zasto se Stanojevic nije pojavio kada je Partizanu zaista "trebao"? Zasto nije dosao pre Save Milosevica kada niko ni za zivu glavu nije hteo da sedi na toj klupi? Zbog cega sam ti pomenuo Ivica, a pomenucu i Jokanocica ili Paunovica, pa zato sto su to dokazani treneri. Kao sto je Asano dokazan igrac, kao sto je Suma dokazan igrac. Kada jedan nesto kaze, onda to ima tezinu, a ne kao Stanojevic koji pljuje i lize svoje reci vec 10 godina. Kazes Pantic napada Stanojevica za rasizam? Pa nije li Stanojevic napao Branka Ruzica pre koliko godina da mu je rekao sta vec, i ostao ziv i on i Ruzic? Ja gledam dela na prvom mestu. Stanojevic je dosao u Partizan politickim linijama svojih kumova. Identicno kako je i Stankovic dosao u CZ. Obojica nemaju pojma ali ga i onakav Stankovic jede za veceru i pravi mamlaza od njega. Ako se ti zaista nadas tituli ili nekoj igri sa Miljkovicem, Holenderom, Sumom, Obradovicem i Jojicem, ja ti se divim. Na kraju ce biti "necu stvarno vise da radim u srpskom fudbalu, evo ovog puta majke mi" a Partizan ce ostaviti u istoj jami kao protiv Samroka. Stanoje naravno nikada nije kriv, ni za sta. Kad si od njega cuo da preuzima odgovornost na sebe. Pametan covek!

Back