FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O ovoj temi i treba da se izjasne ljudi koji vode Partizan, da li je Japanac isplaćivan ili ne, pokazaće se vrlo lako, bankarskim izvodima .

U svakom slucaju ovde ce presuditi FIFA arbitrazni sud i verujem da ako su svi ovi navodi tacni presuda ce biti u korist Partizana.

Проблем је што управи више не верују ни мала деца
Ко може да гарантује да управа није присиљавала Асана на продају у неки клуб у који он није хтео да оде ? Можда је он баш због тога овако реаговао ?
Испашће Асано издајник, а управа бранилац части и поштења ФК Партизан.

Neka neko ko ima eon vrati jutrosnje gostovanje Vucelica na pinku i neka doslovno cuje kritiku na japanski mentalitet recima otprilike "Vozovi u Japanu kasne u proseku 30 minuta a juce su kasnili 28 minuta. Ja to pratim...prema tome....." Dok Sarapa dodaje "nista strasno"
u pozadini :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
I onda ja njemu da verujem za Asana bilo sta. Ako je 99' mogao da simulira glupost oko zatvaranja naroda u kuce za pomracenje sunca, on zaista misli da je svako toliko ispran i da ne zna gde se nalazi i da mu poveruje... Doduse, to je publika pinka... Meni je to preneo jedan portir koji ga je uhvatio u lazi...i ja sam morao to da pogledam. :hahaha::hahaha::hahaha:

Ne isključuju se međusobno opcije da je uprava trula, korumpirana i neprofesionalna i da je Asano podmukli izdajnik. Naprotiv. A pominjem azijatski mentalitet baš da bi shvatili da je ovo moglo da se desi i da je daleko manji problem bio od onog koji uprava može da priredi. Mnogi poslovi koje sam imao sa Japancima su se ovako završavali a pri tome niti sam ja Vučela, niti bratija-ekonomija niti su bili za nešto oštećeni. Neke sam čak smatrao prijateljima.

Pa kad sam kod mentaliteta,
To je narod za svako postovanje.
ne bih da ode u off o j****** Japanu pa ću se posle ovog zida teksta i zaustaviti, ali ovo je nebuloza takvih razmera da se ne može oćutati, i to ne samo zbog koncepta 'poštovanja prema pasošu'. A vidim da je baš uzelo maha ovo idealizovanje neke izmišljene verzije Japana uz pljuvanje našeg, koliko god na momente idiotskog, ali neuporedivo boljeg mentaliteta.
Sa Japanom kada nesto dogovoris je slicno kao kada navijes alarm na telefonu.
Kakav alarm tačno? U Japanu ugovoriš 8hr rada dnevno, i da te vidim da pokušaš da odeš posle 8h...sediš i hvataš zjale još 2-4h, dok šef ne izađe jer gde ćeš ti pre njega, on je šef, bogotac = 🇯🇵zemlja foliranja.

Odmor imaš - u ugovoru i samo na papiru, a i šta će ti kad će te jezivo šikanirati i šef i kolege ako ga iskoristiš više od par dana, u cugu...iako je zbog toliko samoubistava 'pregorelih ljudi' vlada naredila da se forsiraju odmori = 🇯🇵zemlja foliranja.

Istina, bilo kakve druge povrede ugovora se izbegavaju tako što su svi ne-Japanci, pa i japanske žene obespravljeni do bola. Tj nećeš uglavnom ni dobiti nešto što će se moći prekršiti. Rob si. Niža rasa, paradoskalno. Ali se papirići od semenki skupljaju na tekmama po Evropi jer su videli da mi padamo na to = 🇯🇵zemlja foliranja.

Ubedljivo su najmanje COVID testova uradili od SVIH iole razvijenih zemalja, jer mnogo slučajeva ''nije ok za imidž pred održavanje OI'' a i ''bolnice bi se prepunile''. Ovo citiram Japance.= 🇯🇵zemlja foliranja.

Odbili su da odobre američku vakcinu i testiranje na 30.000+ ljudi da bi obavili svoje - na 150ak ljudi, i zakasnili 2 meseca za celim svetom jer Japan = 🇯🇵zemlja foliranja, i nenormalne ksenofobije.

Hijerarhija zaista postoji, ali u smislu da si niko i ništa ako nisi matori Japanac. Nisam stigao da skapiram da li je gore da si mlad, stranac ili žena u Japanu, tj gde su veće šanse da će te ta 'hijerarhija' dovesti do toga da se baciš pod voz. Deluje mi ovo poslednje...

Nisu baš rođeni sa satom, to im je usađeno, čekićem. Devojčica jedva dobila tužbu protiv škole jer su je fazon jezivo maltretirali i šikanirali zato što je obojila kosu - u je***u braon, umesto da bude ista ko ostali - malo tamnija. Sud joj platio za neke propuštene ekskurzije ali rekao - škola je u pravu za kosu. Školu je inače, zbog tog idealnog robotsokg sistema, morala da napusti. Staljinističko jednoumlje i 'sistem doveden do robotizma'' ti se svede na isto - jednoumlje or else...

Već sam pominjao - ako se nekome ne svidi bilo šta kod tebe (a ako nisi Japanac to je 99%, čak i ono što mislimo da Japanke vole kod 'nas' - retko je slučaj), to nikada nećeš videti iz napadnog osmeha i šlihtanja na lošem Engleskom obrnuto proporcionalnom 'težini optužbe' koju za tebe spremaju, već isključivo kad te već za*ebu, iz 'vedra neba', kao Asano = zemlja foliranja i u našem slučaju bitno - kultura u kojoj se konflikt izbegava po svaku cenu, a pri tome ne mislim na svađu ili tuču već bilo šta što nije debilasto keženje i potvrdno klimanje glavom. Ako te ne razume Japanac neće reći ''izvini nisam razumeo baš najbolje, možeš li da ponoviš'' nego će se keziti i klimati glavom kao mentol, zahvaljivati se bog zna kako i onda žaliti pretpostavljenom što sam ja ''nerazumljiv i težak za saradnju''. A to onda, uz sve ostalo, dovede do slučaja a la-Asano.

Ove samuraje, kodekse i zajebancije možete da zaboravite, niti o tome nešto zna 99,89% Japanaca niti im je od toga ništa (o)stalo - sem maltretiranja žena i podređenih. Japanci se ne lože na istoriju, nego na neke kretenske humorističke programe i korejsku pop muziku, i use*avanje od alkohola vikendom.

Tako da, šta je tačno ono što mi u Srbiji zovemo materijalizmom, sitničarenjem, opsesivno kompulzivnim poremećajem, šikaniranjem, dvoličnošću i zlostavljanjem - za divljenje?

ali znam da je Tokio bukvalno sterilan grad sto se higijene tice. Kanta za smece u gradu prakticno i nema

Što se sterilnosti tiče - ljudi jesu sterilni u smislu karaktera, ali ulice - kako kad...
jpn.jpg

Zaključak:

Uprava PFC - 💩
Asano - 🇯🇵💩

Ovo jeste istina o japanskom mentalitetu. Radio sam 8 godina za japansku firmu i bio 3 nedelje u Osaki na doobuci. Veoma hladan narod i veoma ksenofobicni. Cak bez imalo ustrucavanja upiru prstom kad vide nejapance i generalno drugu rasu. Onoliko pusaca nisam video ni na jednom mestu i nisam video nijednog da nosi pepeljaru sa sobom a bogami vidjao i pokavce po ulici :) Koiiko su casni pokazao je drugi svetski rat, nacin na koji su postupali prema ratnim zarobljenicima i civilnom stanovnistvu u Koreji i Kini. Problem je sto imamo bas pravo gov.narsku SNS upravu koja cak i kad nesto moze biti istina po difoltu im ne verujemo. Opet smatram da su oni krivi vise jer je ipak to preveliki trust lopova i poltrona naspram jednog Asana.

Ne isključuju se međusobno opcije da je uprava trula, korumpirana i neprofesionalna i da je Asano podmukli izdajnik. Naprotiv. A pominjem azijatski mentalitet baš da bi shvatili da je ovo moglo da se desi i da je daleko manji problem bio od onog koji uprava može da priredi. Mnogi poslovi koje sam imao sa Japancima su se ovako završavali a pri tome niti sam ja Vučela, niti bratija-ekonomija niti su bili za nešto oštećeni. Neke sam čak smatrao prijateljima.

Pa kad sam kod mentaliteta,

ne bih da ode u off o j****** Japanu pa ću se posle ovog zida teksta i zaustaviti, ali ovo je nebuloza takvih razmera da se ne može oćutati, i to ne samo zbog koncepta 'poštovanja prema pasošu'. A vidim da je baš uzelo maha ovo idealizovanje neke izmišljene verzije Japana uz pljuvanje našeg, koliko god na momente idiotskog, ali neuporedivo boljeg mentaliteta.

Kakav alarm tačno? U Japanu ugovoriš 8hr rada dnevno, i da te vidim da pokušaš da odeš posle 8h...sediš i hvataš zjale još 2-4h, dok šef ne izađe jer gde ćeš ti pre njega, on je šef, bogotac = 🇯🇵zemlja foliranja.

Odmor imaš - u ugovoru i samo na papiru, a i šta će ti kad će te jezivo šikanirati i šef i kolege ako ga iskoristiš više od par dana, u cugu...iako je zbog toliko samoubistava 'pregorelih ljudi' vlada naredila da se forsiraju odmori = 🇯🇵zemlja foliranja.

Istina, bilo kakve druge povrede ugovora se izbegavaju tako što su svi ne-Japanci, pa i japanske žene obespravljeni do bola. Tj nećeš uglavnom ni dobiti nešto što će se moći prekršiti. Rob si. Niža rasa, paradoskalno. Ali se papirići od semenki skupljaju na tekmama po Evropi jer su videli da mi padamo na to = 🇯🇵zemlja foliranja.

Ubedljivo su najmanje COVID testova uradili od SVIH iole razvijenih zemalja, jer mnogo slučajeva ''nije ok za imidž pred održavanje OI'' a i ''bolnice bi se prepunile''. Ovo citiram Japance.= 🇯🇵zemlja foliranja.

Odbili su da odobre američku vakcinu i testiranje na 30.000+ ljudi da bi obavili svoje - na 150ak ljudi, i zakasnili 2 meseca za celim svetom jer Japan = 🇯🇵zemlja foliranja, i nenormalne ksenofobije.

Hijerarhija zaista postoji, ali u smislu da si niko i ništa ako nisi matori Japanac. Nisam stigao da skapiram da li je gore da si mlad, stranac ili žena u Japanu, tj gde su veće šanse da će te ta 'hijerarhija' dovesti do toga da se baciš pod voz. Deluje mi ovo poslednje...

Nisu baš rođeni sa satom, to im je usađeno, čekićem. Devojčica jedva dobila tužbu protiv škole jer su je fazon jezivo maltretirali i šikanirali zato što je obojila kosu - u je***u braon, umesto da bude ista ko ostali - malo tamnija. Sud joj platio za neke propuštene ekskurzije ali rekao - škola je u pravu za kosu. Školu je inače, zbog tog idealnog robotsokg sistema, morala da napusti. Staljinističko jednoumlje i 'sistem doveden do robotizma'' ti se svede na isto - jednoumlje or else...

Već sam pominjao - ako se nekome ne svidi bilo šta kod tebe (a ako nisi Japanac to je 99%, čak i ono što mislimo da Japanke vole kod 'nas' - retko je slučaj), to nikada nećeš videti iz napadnog osmeha i šlihtanja na lošem Engleskom obrnuto proporcionalnom 'težini optužbe' koju za tebe spremaju, već isključivo kad te već za*ebu, iz 'vedra neba', kao Asano = zemlja foliranja i u našem slučaju bitno - kultura u kojoj se konflikt izbegava po svaku cenu, a pri tome ne mislim na svađu ili tuču već bilo šta što nije debilasto keženje i potvrdno klimanje glavom. Ako te ne razume Japanac neće reći ''izvini nisam razumeo baš najbolje, možeš li da ponoviš'' nego će se keziti i klimati glavom kao mentol, zahvaljivati se bog zna kako i onda žaliti pretpostavljenom što sam ja ''nerazumljiv i težak za saradnju''. A to onda, uz sve ostalo, dovede do slučaja a la-Asano.

Ove samuraje, kodekse i zajebancije možete da zaboravite, niti o tome nešto zna 99,89% Japanaca niti im je od toga ništa (o)stalo - sem maltretiranja žena i podređenih. Japanci se ne lože na istoriju, nego na neke kretenske humorističke programe i korejsku pop muziku, i use*avanje od alkohola vikendom.

Tako da, šta je tačno ono što mi u Srbiji zovemo materijalizmom, sitničarenjem, opsesivno kompulzivnim poremećajem, šikaniranjem, dvoličnošću i zlostavljanjem - za divljenje?

Što se sterilnosti tiče - ljudi jesu sterilni u smislu karaktera, ali ulice - kako kad...
Pogledajte prilog 921355

Zaključak:

Uprava PFC - 💩
Asano - 🇯🇵💩
Tebe su izgleda silovali u nekij japanskoj firmi. Nemam drugo objasnjenje. Sve sto si napisao ovde u negativnom kontekstu za Japan, u Srbiji je barem 20x gore. Ovde su ljubljeni Srbi ubili coveka iz Amerike zbog 2500 dinara neki dan. Imas proteste protiv sale migranata svake subote skoro i ksenofobicne budale kao telohranitelje vlasti. Od smeca ne moze da se zivi na svakom metru zemlje i reke. Postovanje posla i odmora je svedeno na nista. Ovde ti se plata na vreme smatra kao "feature" u ugovoru, a ne kao osnovna obaveza poslodavca. Sve ovo drugo od skolstva do svega navedenog, u Srbiji je na ekstremno nizem nivou. U bukvalno svakoj fundamentalnoj oblasti su vekovima iznad Srbije. Moja su iskustva sa njima savrsena. Kako to prema meni niko nije bio hladan? Mozda zato sto sam naucio malo jezika i nastupio prijateljski, a mozda i zato sto sam plav... Ne znam... I uopste nije stvar u idealizaciji necega vec o prostim cinjenicama. Srbija je rasulo a Japan je red. Predrasude ne nastaju na osnovu informer slika i Vucelic nebuloza, vec se vekovima formiraju. I pozitivne i negativne. Srbija moze da sanja nivo Madjarske a kamoli Japana... Na svu hladnocu madjarskog naroda i toplotu SrBskog.

Отишли сте предалеко и у погрешном смеру. Прича о менталитету јапанаца на крају крајева није ни битна јер генерализација није увек исправан начин размишљања. Асано не би отишао да се клуб тј. управа понела према њему онако како је договорено - то је чињеница, а све остало је спиновање. Наравно, могао је Асано и да пређе преко тих неких неиспуњених ствари у договору али зашто му се замера што није желео да пређе преко тога ? Зашто смо навикли на лабав професионализам ? То су права питања. Да је нека нормална управа у питању дебело бих размислио пре него што бих стао на страну Асана али овако дилему немам о томе ко је у праву јер управа је показала да воли да игнорише играче кад касни са платама и да воли да јој играчи опраштају бонусе и све и свашта тако да није чудно што је неко коначно рекао НЕ таквом начину поштовања уговора. Можда је и Леонардо због сличних ствари тада напустио Партизан. Човеку је било супер у Партизану али се нешто десило после првенства због чега је овај почео да луди......

Poslednja izmena:
Ma jasno je da su hteli da ga ubace negde gde on nije hteo da ide uz uslove koji mu se nisu dopadali. Samo sto je Leonardo pokazao srednji prst na upravu na utakmici, a Asano je otisao bez toga, jer zamislite njega i srednji prst :mrgreen: Da je normalna uprava, naravno da ne bi bilo frke ni prvi a ni drugi put.

Jeste otišlo predaleko, priznajem. I jeste na kraju nebitno.

Moja je poenta bila - ne aplaudirajte kur*arluku samo zato što je neki akt protiv propale uprave.

A ovom domaćem Japancu - druže, šta da ti kažem...trebao si da pokušaš da ostaneš u JPN malo duže i vidiš šta je ksenofobija. Ali ok, voliš Japan, imam drugare sa još čudnijim fetišima.

Ps. slike su od momka koji živi tamo godinama i iako ''cigan'', ima istančan smisao sa maltretiranje domaćih japanofila - realnošću.

Svako nadje ono sto trazi. Ja nisam imao problem ni u Hrvatskoj, Bosni, CG sa ksenofobijom/srbofobijom a da imam sa nekim narodom koji ni ne zna, niti mora da zna za Balkan... Slusam ja i gastoze koje Nemci u Nemackoj "mrze", a niti znaju jezik da beknu, niti imaju elementarnog vaspitanja. Bice da je do Hitlera... a ne do njih. Uvek je neko treci kriv.
Elem, previse se otislo na siroko. Asano je otisao i sada je gotovo. Uprava je "udarila" gde je tanko i puklo je. Slicno kao i sa Leonardom. Cudan talenat imaju da raskantaju sve sto valja. Kliker bi pokvarili a ako nista barem ga izgubili ili bacili. Sa zebnjom cekam da vidim na sta ce da lici prelazni rok, mada, kada vidim na sta je liga spala, i svejedno je. Dok je ovakvo stanje u fudbalu, neskrivenom namestanju i uplivom politike, nece imati sta da se gleda pa da dodje i Nejmar, Messi i Ronaldo.

Terali su ga u arapsku zemlju za pare da bi se ovajdili, on nije zeleo... A onda su oni rekli da mora...
On ih doceko na zicer se neizmirenim obavezama, iskoristio i utekao...

Samo polako isplivace...

Debili ako ga vec zele prodati a on se necka, onda moraju da paze na odredbe ugovora...

Terali su ga u arapsku zemlju za pare da bi se ovajdili, on nije zeleo... A onda su oni rekli da mora...
On ih doceko na zicer se neizmirenim obavezama, iskoristio i utekao...

Samo polako isplivace...

Debili ako ga vec zele prodati a on se necka, onda moraju da paze na odredbe ugovora...
.
А тај зицер није могао да сачека двадесетак дана?

Не знам који су разлози, али се Асано крајње џукачки понео према тиму и према навијачима.

Ово ни на који начин не ослобађа фантомску управу Партизана која би и без овог случаја морала моментално да се изгуби, са све Краљем као спортским директором.

Губите се из Партизана и оставите да лудак без вас доврши посао који је започео.

.

Nakon nesto malo istrazivanja.

- Taj Egasira uopste nije direktor "one" sportske asocijacije Japana koja ima svoj sajt i istoriju, vec je direktor neke asocijacije "sportskog duha". Sajt nema nikakav, a na youtube ima neki kanal slicnog imena sa 3 pratioca, 1 snimkom iz 2021 od pre 2 sedmice, i oko 24 pregleda ukupno.

Isprva sam pomislio da ne postoji covek uopste, posto mu se jedva i slika moze pronaci na internetu a kamoli rad neki. (Bilo da se kuca na japanskom ili na engleskom) Kako sajt koji je yahoo preuzeo navodi ukratko, on je njihov gostujuci istrazivac. Mogu se naci tekstovi na japanskom gde se pise o nekim amaterima itd...Bavi se valjda istrazivanjem poslovanja u sportu. Do ove godine bio je profesor na Shobi univerzitetu, a danas je direktor konzorcijuma muzickih festivala na otvorenom, inace osnovanog od strane direktora japanske aspcijacije sportskog duha. Ima tu jos svasta sta je radio, vrlo je sarenolika biografija, sta je prodavao i sta je sve vodio.

I jedan takav lik zna da se ovde igra fudbal za DZ i za lepe oci, u dobru i u zlu? Jos pobroja covek godine i ratove... ocekivao sam da ce navesti i datume restrikcija struje. Samo je zaboravio da napomene i tradiciju oprastanja dugova prilikom odlaska. Kad je vec tako sve idilicno. Svaka mu cast ako je zaista on to istrazivao. No svakako je zakljucak japanskikomentatora tog teksta isti kao i kod nas. Tipa : Trebao je da upozori, trebao je da da rok, trebao je da pokusa da prica, ali i vise verujem Asanu nego istocnoj Evropi. Tako da, neke specijalne razlike nema.

Ovo iznad o "direktoru" sam napisao, da bih pokazao da je naslov iz maxbeta krajnje tendenciozno napisan da lazno prida veci znacaj tekstu od postojeceg. Iskopali su neko levo smetalo i hoce da stvore sliku da se neki baja u Japanu cima oko Srbije zbog Asana. Kao da je Vucela narucio. Za sada je u Japanu o slucaju Asano reagovao onaj iz reprezentacije i rekao "on nije izdajnik" odnosno "ne lici na njega". A kako je stvar gotova, nama ce ostati da imamo samo svoj sud o celom slucaju.

Kad je Vucic spao na to da zaista mora da izmislja neke afere Panticu, onda zaista jeste otisao skroz s pamecu. Ja ne znam da li se jedan predsednik ikada u istoriji bavio nekim youtuber-om? I da mora da ga gazi i ugnjetava na taj nacin. Koliko je on opsednut kontrolom... Pre kada mu je dolazio onaj Senad iz Sarajeva, skrene kamera u njegovom kabinetu i prikaze 9 ekrana o kome je pisao pre jedan americki portal. Znaci on je stvarno toliko opsednut i prati apsolutno sve u svakom momentu.
Bila bi fora da Pantic emituje nesto Live i da se Vucic ukljuci :hahaha:

A s cim cemo mi u utorak da uzmemo kup?
Sa promasenim markovic L, cepanicom scekicem, debilom obradovicem kojem produzili ugovor, sa holanderom koji daje 1 od 20 sansi... Nista bez japanca koji je jedini nesto vredeo...

Sad nam je uzdanica jovic mali i natko, uz stojketa ostalo promuckaj pa prospi...

Dupla kruna za terzine lopurde...

A s cim cemo mi u utorak da uzmemo kup?
Sa promasenim markovic L, cepanicom scekicem, debilom obradovicem kojem produzili ugovor, sa holanderom koji daje 1 od 20 sansi... Nista bez japanca koji je jedini nesto vredeo...

Sad nam je uzdanica jovic mali i natko, uz stojketa ostalo promuckaj pa prospi...

Dupla kruna za terzine lopurde...
Па да Натко, Сума и Стојке.
Мада ово смеће од купа и није вредно неког интересовања.

Па да Натко, Сума и Стојке.
Мада ово смеће од купа и није вредно неког интересовања.
.

"Suma nema promil šanse da zaigra, imam pritisak da izaberem najboljih 11"

Шта рећи...

Наравно, да не сме да стави јединог играча ове лиге који уме да измисли гол?

И на последњем дербију је окренуо оне њихове "светске прваке" као мајмуне и направио једину шансу у другом полувремену.

Ипак мора да се води рачуна о најважнијем срчаном болеснику ове земље...

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back