Ma sta mi naprica!!!
Najpre je olos vas, ali je ipak nas
Divota jedna svuda a olos je samo u Partizanu u svakim smislu. Kriminal vasih pravoslavnih hodocasnika se meri u skoro pa vecim iznosima od samog poslovanja kluba.
To sto je tebi neki ucveljeni iskompleksirani krajisnik nesto bitno u zivotu, meni ne treba da impresionira, kao ni bilo koga ovde. Sta, treba da zapalim Partizan zato sto Vuletic koji je isto instaliran sa istog mesta kao taj otpad od navijaca koji navodis, zezao preko tvitera nekog? To treba da se tice mene ili kluba kao kluba? Ili fakulteta na kom predaje. (Koji se i ogradio od toga) Oni ce ici na sud i neka se tamo objasne. A ako me pitas licno da li mi je drazi "Vepar" ili Milan pravoslavni od Kanade, naravno da ce biti vepar. Isto bih pre stao na stranu divljeg vepra da je u sukobu kojim slucajem sa Vuleticem. Cenim zivotinje, a o ljudi kako zasluze.
Ja sam Baki mislio da je tebi gramatika veci problem od matematike? Posto volis pare: Svi ti milioni o kojima pricas da daje Evropa i da ih je dala pre, prodati igraci i igracine, doveli su vas da nemate dug i da poslujete u plusu?
Zasto Agrobanka i Marfin? Firme navijaca? Lazu novinari grobari...Da si i malo "posten" kako volis da se predstavis, najpre bi posao od svog kluba, ali posto je mrznja prevelika, cudis se sto ti neko i protivureci i ciste brojeve nazivas "psihozama", a i sam znas kako stvar stoji.
Eto zasto se ne moze sa nama razgovarati. Pricamo o vasem otpadu, vasem vodji, vasem nacinu upravljanja, vasem nacinu "navijanja", o vasim psihozama da ste cisti kao suza, i ne slazemo se. Normalno. Mi nase age i begove barem ne volimo i kritikujemo, dok vi vase u nebo dizete. Niko normalan nece nista sto je trenutno u upravljanju FKP. Necemo to kod nas ali doslo nam je bez obzira. Ako mislis da je to tako jednostavno i prirodno, ja ti cestitam. Posebno tribina. Hajde da se okupimo par nas i da odemo na neku utakmicu nekog kluba gde su mnogo manje grupe navijaca, bez da obojica ne budemo pretuceni do smrti. Da ne pricam o preuzimanju tribine klubova poput dva o kojima pricamo. To da neko dodje tek tako i da radi sta mu se prohte bez dozvole samog vrha drzave. Nego je stvar jasna svima osim tebi, izgleda.