FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa izgleda da zivite u Alan Fordu....Zuta traka oko stadiona potencijalno mesto zlocina istraga bogami ovome se ima istraziti iha haj nema za sta ga ne terete od otmica do ubistava a drzo je prostorije na vasem stadiomu covece pravio bunkere...jedino ako bunker ne datira iz vremena Fadilja Vokrija 🤣🤣🤣
Vidis sefe, razlika je izmedju vas i nas sto su kod nas bunkeri i kanali koji su otkopani, a kod vas je sve javno i sve se zna, ali tebi ne smeta nista od toga, iako je biznis i kriminal 20x veci. Vi ste izasli sa stadiona i usli u drzavne milionske poslove. O cemu pricamo onda.

Vidis sefe, razlika je izmedju vas i nas sto su kod nas bunkeri i kanali koji su otkopani, a kod vas je sve javno i sve se zna, ali tebi ne smeta nista od toga, iako je biznis i kriminal 20x veci. Vi ste izasli sa stadiona i usli u drzavne milionske poslove. O cemu pricamo onda.

Razlika je upravo u ovome sto si rekao
Sto se kod nas sve iznese javno pa ko pukovnik, ko pokojnik (suspenzija iz LS zbog dugovanja), dok se kod vas sve radi krisom u nadi da to niko nece da otkrije a kad se otkrije ... kuku, lele, zalite nas

Medjutim likovanje ili zezanje na racun Partizana ovim slucajem je krajnje smesno. Kao da je to bio lik koga je ovde ili bilo gde neko podrzavao ili smatrao za nesto, pa se sada trebamo razocarati ili da nas pogodi sto je bolesni imbecil uhapsen. Jedino sto me pogadja je sto ga nisu uhapsili mnogo pre i osudili na Jasenovac muke. A znamo i zasto nije uhapsen kada je trebalo. Nesto mi to sve mnogo ima veze sa duhom koji lebdi Marakanom.
" Vođa navijača Partizana Veljko Belivuk poznat kao Velja Nevolja, čovek od koga strepi i drhti pola Beograda, pretio je igračima Zvezde i to ni manje ni više nego iz počasne lože.
Nakon crvenog kartona koji je dobio Sanogo,iz svečane lože Veljko Belivuk je poručio Sanogu: "Naćiću te u gradu" !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Screenshot_1.png

"Sinoć su u svečanoj loži našeg stadiona sedeli i predstavnici članovi Skupštine kluba iz redova navijača koji imaju statutarne predstavnike u Skupštini. Dakle, oba predstavnika navijača koji su sinoć utakmicu posmatrali iz centralne lože Partizanovog stadiona su predstavnici članova najvišeg klupskog upravnog organa i tu su se našli u skladu sa Statutom FK Partizan."

Razlika je upravo u ovome sto si rekao
Sto se kod nas sve iznese javno pa ko pukovnik, ko pokojnik (suspenzija iz LS zbog dugovanja), dok se kod vas sve radi krisom u nadi da to niko nece da otkrije a kad se otkrije ... kuku, lele, zalite nas
Znaci sve je kul, i da je Velja kidao glave i topio u kiselini, samo da je javno to radio?

U prevodu na sustinu, nikakav problem za navijace da budu u biznis/krinimalu sa drzavom samo da to bude javno i da se zna sve, pa makar jao i javna tajna u slucaju ultra kopa.

PS: Ima li toga u Kanadi?

" Vođa navijača Partizana Veljko Belivuk poznat kao Velja Nevolja, čovek od koga strepi i drhti pola Beograda, pretio je igračima Zvezde i to ni manje ni više nego iz počasne lože.
Nakon crvenog kartona koji je dobio Sanogo,iz svečane lože Veljko Belivuk je poručio Sanogu: "Naćiću te u gradu" !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pogledajte prilog 854766

"Sinoć su u svečanoj loži našeg stadiona sedeli i predstavnici članovi Skupštine kluba iz redova navijača koji imaju statutarne predstavnike u Skupštini. Dakle, oba predstavnika navijača koji su sinoć utakmicu posmatrali iz centralne lože Partizanovog stadiona su predstavnici članova najvišeg klupskog upravnog organa i tu su se našli u skladu sa Statutom FK Partizan."

Da ti prevedem na jezik koji bi mogao mozda razumeti: Masa ljudi u Srbiji ne voli Sonju Biserko, Cedu, Canka,Natasu Kandic, Jelenu Milic, i sa druge strane Seselja, Arkana, Slobu, Vucica, Nikolica. Kada bi krenuli da resetamo, mogli bi slobodno reci "Ua Srbijo, ko ti je drzavljanin i dabogda se ugusila i treba da se ugusis..." Ali ne govorimo tako, vec se pravi razlika i sustina se ne dira. Ako je u ovom slucaju Partizan sustina, ne vidim zasto bi ga napadali. Ko to sedi u FKP a da ga isti navijaci ne kunu na sva zvona? Neko voli Velju, Vuletica, Vazuru i ostale mutave? Ili ih zali? Kao lose se osecamo zbog njih pa nam se daje so na neku ranu? Ovo su stvari koje veze sa sportom nemaju a Partizan je deo sporta ove zemlje. To sto je i CZ i Partizan postalo svratiste kriminala je druga prica koju ovde a i inace retko ko kapira, iako je kapira. Cudno zvuci. Paradoks. Ceo sportski sektor su Nevolje i lica sa poternice.

Odavno je to "izaslo iz mode" prijatelju
Bas kao i da drzava ne zna da Velja ima bunker i da pravi zurke sa rijaliti prostitutkama i folkerima. Pre ce biti da su ga hapsili isti oni koji su sa njim pili i duvali nego da su ga lovili da prizna i da mu se pola oprosti...za dobrobit zajednice...cele... I ovi sto se zgrazavaju nad "javnim" saznanjima su mi isto tako smesni. Satro "jaooo, ko bi rekao".

Poenta je da su ga uhapsili kao sto su Dzaju hapsili u bliskoj proslosti pa se komsije "sladile" time kako je krimos itd.
Pazi, kad je Nikolic morao da ga miluje, meni je tu svasta sumnjivo. No svakako da je Dzaja sitna riba i da jeste krimos. I tu je drzava sve znala kao sto je i ovde. U CZ sedi Terzic sa svim pocastima, navijaci da ne pricam, a pazi ovo za Partizan, svi podobni kadrovi odgovorni za stanje i za stadion, sedece i dalje tu. Jos jedan dokaz da apsolutno nista nije gde treba da bude i da kadija i tuzi i sudi. Da li cemo ikada imati rivalstvo tipa domaci Perez-Bartomeu..ili samo Kop/Nevolja/Terza/Vazura...

Pazi, kad je Nikolic morao da ga miluje, meni je tu svasta sumnjivo. No svakako da je Dzaja sitna riba i da jeste krimos. I tu je drzava sve znala kao sto je i ovde. U CZ sedi Terzic sa svim pocastima, navijaci da ne pricam, a pazi ovo za Partizan, svi podobni kadrovi odgovorni za stanje i za stadion, sedece i dalje tu. Jos jedan dokaz da apsolutno nista nije gde treba da bude i da kadija i tuzi i sudi. Da li cemo ikada imati rivalstvo tipa domaci Perez-Bartomeu..ili samo Kop/Nevolja/Terza/Vazura...
Mala smo mi riba za grubijane kao sto su Perez i Bartomeu

Pogledajte prilog 854766

И онда га је нашао и сломио му ногу, баш као што је Саного радио својим противницима на терену. :rotf:

Cisto licemerje hapse Velju a Sanogo se slobodan seta 🤣🤣🤣
Ne zaboravi da je cela ta mutava,medvedja,nevolja grupa upravo vase gore list ili barem 10 promila povezanija sa vasim hodocasnicima, nego sa bilo cime sto predstavlja prave navijace Partizana. A o Vazurinom kumu necu trositi reci. Otuda i bunker i nevolje. Nista to nije produkt Grobara vec iskljucivo drzave/vlasti i dilera. Ko je iz te grupe istaknutih zaista navijac Partizana? Bas kao sto je druga dimenzija kriminala na kvadrat koji vi imate na svom stadionu i koja ti uopste ne smeta.

Ne zaboravi da je cela ta mutava,medvedja,nevolja grupa upravo vase gore list ili barem 10 promila povezanija sa vasim hodocasnicima, nego sa bilo cime sto predstavlja prave navijace Partizana. A o Vazurinom kumu necu trositi reci. Otuda i bunker i nevolje. Nista to nije produkt Grobara vec iskljucivo drzave/vlasti i dilera. Ko je iz te grupe istaknutih zaista navijac Partizana? Bas kao sto je druga dimenzija kriminala na kvadrat koji vi imate na svom stadionu i koja ti uopste ne smeta.
Kojih Grobara sine kojih???
To je nas otpad procerano sa tribine jer tako se radi sa olosom i gle sta su od vas napravili...tesko da moze vece ponizenje za jednu instiuciju...jel da mjesto da objesit vazuru...ovde ste ga pravdali za onu svinjariju s Borjanovim detetom i pozivali se na Zheksa...
Nego sta bi ono sa Ilicima kaze Zheks niko nikad nije cuo pranje novca...Jedan kida u Italiji potpisuje za Veronu za onih 12 milki a City ima buy back a drugi ce u Ajax sjecas se kad sam ti pricho a ti mi se smejo...(al jel te pranje novca jer Zheks nije cuo za talente cuo je za Dzigija i Pantica Danila🤣) Sunce ti ne ***** top klubovi gledaju sve mladje kategorije skautuju oce da ugrabe talenta...al znade Zheks...
Niste bolje od ovoga ni zasluzuli...
Ajd sad o Terzi i poternici i Sanogu 🤣🤣🤣...
Mjesto da objesite onoga Vepra koji vam je doveo klub nanajnize grane i ovakvo ponizenje priredio vi o nama 🤣 opet

Jos mi je neverovatnije sta su od vashe psihe napravili...Ljudima nadju bunker...oni kao relativizuju stvar pa znas...zvezda 4 godine igra u evropi...kaze to je jer ih gura Uefa vajme oca i sina...prodas igracha kazu peru se pare...vajme oca i sina...
Brate nekad su grobari bili normalni ljudi kao i mi moglo se pricati...ovi su vam nabili kolektivnu dijagnozu...shifra Pantic/vazura/saopstenje
Cast izuzetcima...

Ma sta mi naprica!!!
Najpre je olos vas, ali je ipak nas:rotf:

Divota jedna svuda a olos je samo u Partizanu u svakim smislu. Kriminal vasih pravoslavnih hodocasnika se meri u skoro pa vecim iznosima od samog poslovanja kluba.

To sto je tebi neki ucveljeni iskompleksirani krajisnik nesto bitno u zivotu, meni ne treba da impresionira, kao ni bilo koga ovde. Sta, treba da zapalim Partizan zato sto Vuletic koji je isto instaliran sa istog mesta kao taj otpad od navijaca koji navodis, zezao preko tvitera nekog? To treba da se tice mene ili kluba kao kluba? Ili fakulteta na kom predaje. (Koji se i ogradio od toga) Oni ce ici na sud i neka se tamo objasne. A ako me pitas licno da li mi je drazi "Vepar" ili Milan pravoslavni od Kanade, naravno da ce biti vepar. Isto bih pre stao na stranu divljeg vepra da je u sukobu kojim slucajem sa Vuleticem. Cenim zivotinje, a o ljudi kako zasluze.

Ja sam Baki mislio da je tebi gramatika veci problem od matematike? Posto volis pare: Svi ti milioni o kojima pricas da daje Evropa i da ih je dala pre, prodati igraci i igracine, doveli su vas da nemate dug i da poslujete u plusu?
Zasto Agrobanka i Marfin? Firme navijaca? Lazu novinari grobari...Da si i malo "posten" kako volis da se predstavis, najpre bi posao od svog kluba, ali posto je mrznja prevelika, cudis se sto ti neko i protivureci i ciste brojeve nazivas "psihozama", a i sam znas kako stvar stoji.

Eto zasto se ne moze sa nama razgovarati. Pricamo o vasem otpadu, vasem vodji, vasem nacinu upravljanja, vasem nacinu "navijanja", o vasim psihozama da ste cisti kao suza, i ne slazemo se. Normalno. Mi nase age i begove barem ne volimo i kritikujemo, dok vi vase u nebo dizete. Niko normalan nece nista sto je trenutno u upravljanju FKP. Necemo to kod nas ali doslo nam je bez obzira. Ako mislis da je to tako jednostavno i prirodno, ja ti cestitam. Posebno tribina. Hajde da se okupimo par nas i da odemo na neku utakmicu nekog kluba gde su mnogo manje grupe navijaca, bez da obojica ne budemo pretuceni do smrti. Da ne pricam o preuzimanju tribine klubova poput dva o kojima pricamo. To da neko dodje tek tako i da radi sta mu se prohte bez dozvole samog vrha drzave. Nego je stvar jasna svima osim tebi, izgleda.

.
Која спрдња од ових навијача Вучићеве Звезде.

Пази, бункер са дрогом на стадиону Партизана :rotf:

Па јбт, колико пута до сада вас је лично Вучић направио магарцима и опет се пецате???

Iako se i navodi da je klan trgovao drogom, ovaj ulov je bio mali. U policijskoj akciji je zaplenjeno svega 100 grama kokaina, heroina i marihuane.
.
Дакле укупно 100 грама разних опијата.

Рецимо, 33 грама хероина, 33 грама кокаина и 34 грама ганџе, а расписали се као да су шлеперима износили :rotf: :rotf: :rotf:

Шта ли би било да су нашли вагицу, не смем ни да помислим :rotf: :rotf: :rotf:

И наравно, немогуће да Вулетић није знао за оволику количину дроге у бункеру на стадиону Партизана. :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

.

Ovih par sto pisu i komentarisu sve u stilu "pisamo" su samo grupa trolova. Sa nijma je svaki dalji minut iole zdrave price apsolutno gubljenje vremena. To su samo trolovi koje treba zaobilaziti u potpunosti i stalno. Srecom, izmislio "cika" forum opcije i za to. :kafaz:

Jedan spamuje 100 vesti u sekundi koje ni ne cita, vec samo zatrpava objave, drugi se sablaznjava nad sopstvenim nebulozama, a treci dodje i navija laje promuklo u prazno. To sve treba potpuno ignorisati.

Elem, 3 gola danas. Neka je srecan pocetak! Da ne ureknem:tambalamba:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back