vilivolas
Zainteresovan član
- Poruka
- 215
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.opet otvorili iz penala, još oni pišu neka saopštenja
.Japanac dao 3 gola filijali, nije Realu, opustite se malo
Hahhahahahahhahahaa aha jes jes.
Мени жао што је судија свирао пенал, чисто де се та криминална организација која се назива судијска разоткрије до краја, са све идиотима "спортским (а и другим) новинарима" који терцирају сваком идиотизму који иде у корист Вучићевог пропалог пројекта "Звезда-Србија".
Тим Партизана је за класу изнад свега што игра у овој Вучићевој папазјанији.
.
.Hahhahahahahhahahaa aha jes jes
.Stojkovic mora da se vrati medju stative.
.da li je bio nalpe za partizane?
u92.
Najjace je kad su ga obukli u onu majicu za svetinje navijaci, a on ne zna ni engleski a kamoli gde je CG.
Србија до Токија...
![]()
.
.
Да не заборавим да прокоментаришем наредна догађања.
Реално, цигани би требало да одвале ове шиптаре једно 3, 4 комада без проблема, где год да се игра.
Међутим, намерили су се на озбиљне лопове који су им ту негде у рангу.
Гледао сам како су избацили Тбилиси, па то је да не верујеш како су људи примали голове.
Врло је могуће да Борјан, Милуновић или већ изађу из овог претпостављеног пораза Звезде јачи за пар стотина хиљада евра, чисто да могу лакше да "опросте" дуговања клуба.
А могуће је и да држава Србија преузме финансирање градње аутопута Приштина - Тирана или сл., па Звезда прође.
Видећемо, трговина је то...
.
.
Неслућени домети идиотизма српског "спортског новинарства", којег сам у претходним постовима поменуо.
![]()
Вероватно је укупних 9:0 у групи против тима који на терену није постојао погурало Бајерн до врха Европе.
Очекујем да сада најмање Перишића и Левандовског поклоне директно Станковићу, као помоћ занемоћалом Вучићевом пројекту "Звезда-Србија".
Ваљасе, германска браћо...
.

Vaša gej ikona !.
Србија до Токија...
![]()
.
..
Vidi ovog paćenika
Sirovino,ovo je tema slinavog kluba a ne o Zvezdi.
Tako je to kada Terzić musavom Vuletićevom podaniku siluje mozak !
Vaša gej ikona !
Najjace je kad su ga obukli u onu majicu za svetinje navijaci, a on ne zna ni engleski a kamoli gde je CG![]()
Hahaha HaosPrasac je rek'o da mu se ta majica najvise svidela vizuelno, pa ono kao zato. Vuletic, mislim.
Azdejkovic navija za Zvezdanu... nemoj takoVaša gej ikona !
I njemu zvezda bila ko slava.