- Poruka
- 23.504
Seronjo jedan, dabogda jezik pregrizo!!!south:zna li neko u koliko sati je onaj film '' tragedija u glazgovu''![]()
![]()
...onaj skotski dugometrazni![]()
![]()

........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seronjo jedan, dabogda jezik pregrizo!!!south:zna li neko u koliko sati je onaj film '' tragedija u glazgovu''![]()
![]()
...onaj skotski dugometrazni![]()
![]()
E **** ces da ga dobijes. On ga je pojeo!!! Reakcije se cuju cak ovde!FLUID:South, daj taj pasulj i mi da predvidimo šta će ubuduće da se dešava.![]()
![]()
![]()
FLUID:South, daj taj pasulj i mi da predvidimo šta će ubuduće da se dešava.![]()
![]()
![]()
15. avgust 2007. | Izvor: B92
Partizan podržao akciju 'Dajte krv'
Fudbaleri Partizana i stručni štab beogradskog kluba u sredu su podržali akciju Instituta za transfuziju krvi i B92 i na Trgu republike dali krv. Posle nekoliko ranijih odlazaka navijača u Zavod za transfuziju krvi i pojedinačnih primera humanosti, ovim potezom 'crno-beli' su pomogli akciju kojom je veliki problem sa nedostatkom krvi trenutno rešen.
Kroz autobus na Trgu republike prošlo je 17 fudbalera, kao i svi članovi stručnog štaba.
Akcija "Dajte krv - ulepšajte dan sebi i drugima" traje i dalje, svakog radnog dana i subotom na Trgu Republike, kod autobusa za transfuziju krvi u periodu od 10-18h, kao i u Institutu za transfuziju krvi Srbije, Svetog Save 39-Beograd, svakim radnim danom od 7-17h, kao i subotom od 8-15h.
Tacno tako. I verovatno jos mnogo njih kojih ne mozemo da se setimo ni ti ni ja!Vanjor:Simon Vukčević, Nikola Gulan...........
Sva cetvorica su lipov ****. Babovic je rahiticar i padavicar, nema gram snage u sebi. On fudbaler ne moze da bude. Mada cenim da bi kao baletan imao mnogo uspeha.TEP3A:Nebojsa i Nenad Marinkovic, Stefan Babovic, Miralem Sulejmani itd, itd. Svi su oni bili velike nade Partizana pa evo gde su zavrsili... B92 je pisao pre par meseci i da su Jovetica hteli da posalju u Nemacku!
Zato sto u Srpskom fudbalu glavnu rec vode mafija i menadzerski olos i sljam, koji guraju svoje sticenike, od cije prodaje trpaju masnu proviziju sebi u dzep. I ko je hvalio ove igrace? Bagra koja sebe naziva novinarima. Oni pisu sta im se kaze za jedan rucak i vinjacic, a za 100 evra prodaju rodjenu kevu. Pa tako recimo imamo tekst u nesportskom zurnalu, posle utakmice Vojvodina Partizan, da Zuka nije pokazao nista dajuci mu ocenu 6. Da je utakmica bila katastrofalna i da je Partizan lose odigrao, iako nije dopustio Vojvodini da predje centar, iako je pored gola imao bar jos 3 idealne prilike. To je ta objektivnost. Olos koji sebe naziva novinarima pise narucene tekstove. Uostalom ne treba da slusas sta novine kazu, ako se iole razumes u fudbalsku igru, videces sam ko kakve partije pruza.TEP3A:A zasto su svi onda bili hvaljeni na sve strane kad po tebi nemaju pojma?
Nikola Grubješić.Jbt protiv Artmedije prebacio gol sa 5 metara.TEP3A:Tacno tako. I verovatno jos mnogo njih kojih ne mozemo da se setimo ni ti ni ja!
Sada je vreme kada treba da pokazuje nesto. On nije pokazao nista. Ama bas nijedan dobar potez nisam video od njega, tako da sumnjam da ce ikada biti igrac.TEP3A:Evo kako ja razmisljam:
Nenad Marinkovic ima 18 godina i ima jos o-ho-ho vremena.
Ovako, da simplifikujem stvari. On i Moreira igraju na istoj poziciji. Uporedi ih. Moreira trci, bori se, igra odbranu, ima dobar dribling, pravovremeni pas. Razigrava ostale. Ulazi u sanse. A sta radi Marinkovic. Ama bas nista. Ladi muda na terenu i onda opali nekoliko puta po lopti i ako udje udje. On je rupa na terenu, odbarnu uopste ne igra, tako da su ostali prinudjeni da krpe njegove rupe. Ne razigrava igrace uopste. Za njega je asistencija misaona imenica. Kretanje mu je takodje odlicno. Ne pretrci ni 100m u sprintu. E vidis takav igrac je potpuno beskoristan, pa cak i odmaze ekipi. To sto da poneki gol sa distance ne moze da mu zagarantuje mesto u timu.TEP3A:Sto se tice ovog drugog: Secam se prosle sezone kad Partizan juri rezultat, Djukic se smiluje da ga ubaci u 60. minutu i ovaj da gol iz slobodnjaka ili vec kako. Jbg, jel u fudbalu cilj dati gol? Jeste. Jel Marinkovic daje golove? Daje.
Da moja baba ima muda bila bi deda. Ne bi bilo drugacije, zato sto je fizicki slab. Nijedan duel ne moze da dobije. Povetarac ga oduva sa terena. Sa takvim fizickim predispozicijama ne moze da se profesionalno bavi fudbalom. Uostalom, vidis kako mu se krece karijera. Da nesto vredi ne bi otisao u OFK sigurno.TEP3A:Babovic da je ostao u Partizanu sve bi bilo drugacije (ne kazem da bi izrastao u svetsku zvezdu, ali opet ko zna).
Gde je sada Sulejmani? Da li igra uopste? Vidis, on bi otisao tamo i pitanje je sta bi uradio. Svi nasi igraci izgledaju odlicno u mladjim kategorijama, posle se gube. NA prste jedne ruke se mogu nabrojati oni koji su uspeli. Na nasu veliku zalost, to je tako. Nesto mora da se promeni, pri prelasku iz mladjih kategorija u seniorski tim.TEP3A:Za Sulejmanija je bio zainteresovan Monako, Celsi i ja mislim Read Madrid. Pa valjda oni imaju svoje skaute koji ne citaju novine vec se oslanjaju na svoje sposobnosti da procene nekog igraca.
Ispravljeno... :-DTEP3A:Sad me vi ispravite ako nisam u pravu...
I bolje da idu da bar igraju i uzmu se u pamet da moraju mnogo bolje. Ovako bi ove sezone sedeli na klupi, a možda čak ni to.16. avgust 2007. | Izvor: B92
Nebojša Marinković u Iraklisu
Nebojša Marinković, fudbaler beogradskog Partizana, provešće sezonu u solunskom Iraklisu kao pozajmljeni igrač. Kako saznaje B92 stariji Marinković otputovao je u Grčku, za petak su zakazani lekarski pregledi, a u toku dana Marinković će potpisati ugovor na godinu dana, sa mogućnošću da se saradnja produži na kraju sezone uz obeštećenje Partizanu.
Marinković je prethodnu sezonu počeo kao jedan od važnih igrača Partizana ali je trenutno u drugom planu, pa je zbog toga dobio dozvolu da potraži klub u kojem će igrati.
Iraklis se prošle godine izborio za opstanak u Prvoj ligi Grčke, a u novoj sezoni klub ima veće ambicije.
Mlađi brat Marinković, Nenad, takođe će na pozajmicu, a kao klubovi u kojima bi mogao da igra sledeće sezone pominju se Spartak iz Moskve i član Meridijan Superlige Banat.
Sherlock:Sada je vreme kada treba da pokazuje nesto. On nije pokazao nista. Ama bas nijedan dobar potez nisam video od njega, tako da sumnjam da ce ikada biti igrac.
Ovako, da simplifikujem stvari. On i Moreira igraju na istoj poziciji. Uporedi ih. Moreira trci, bori se, igra odbranu, ima dobar dribling, pravovremeni pas. Razigrava ostale. Ulazi u sanse. A sta radi Marinkovic. Ama bas nista. Ladi muda na terenu i onda opali nekoliko puta po lopti i ako udje udje. On je rupa na terenu, odbarnu uopste ne igra, tako da su ostali prinudjeni da krpe njegove rupe. Ne razigrava igrace uopste. Za njega je asistencija misaona imenica. Kretanje mu je takodje odlicno. Ne pretrci ni 100m u sprintu. E vidis takav igrac je potpuno beskoristan, pa cak i odmaze ekipi. To sto da poneki gol sa distance ne moze da mu zagarantuje mesto u timu.
U fudbalu je cilj dati gol, ali iz izgradjene akcije. Ne moze se taktika i igra celog tima zasnivati na sutu jednog igraca. Marinkovic na tri utakmice da jedan gol. I to kada opauci po lopti, ne secam se stvarno kada je usao u priliku i dao tako gol, kada je asistirao nekome. S obzirom na kojoj poziciji igra, i kako igra Moreira, pa i Djordje Lazic, za njega apsolutno nema mesta u Partizanu, a ni u drugoj iole ozbiljnijoj ekipi.
Da moja baba ima muda bila bi deda. Ne bi bilo drugacije, zato sto je fizicki slab. Nijedan duel ne moze da dobije. Povetarac ga oduva sa terena. Sa takvim fizickim predispozicijama ne moze da se profesionalno bavi fudbalom. Uostalom, vidis kako mu se krece karijera. Da nesto vredi ne bi otisao u OFK sigurno.
Gde je sada Sulejmani? Da li igra uopste? Vidis, on bi otisao tamo i pitanje je sta bi uradio. Svi nasi igraci izgledaju odlicno u mladjim kategorijama, posle se gube. NA prste jedne ruke se mogu nabrojati oni koji su uspeli. Na nasu veliku zalost, to je tako. Nesto mora da se promeni, pri prelasku iz mladjih kategorija u seniorski tim.
Ispravljeno... :-D