ETO ME
Aktivan član
- Poruka
- 1.256
Пусти их комплекси су неизлечивиE pa i da ja kazem nesto, mi se posle svih skandala podizemo a vi se posle titula spustate, mislite o tome.
http://linkovi.re.rs/istina.html

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пусти их комплекси су неизлечивиE pa i da ja kazem nesto, mi se posle svih skandala podizemo a vi se posle titula spustate, mislite o tome.
E pa i da ja kazem nesto, mi se posle svih skandala podizemo a vi se posle titula spustate, mislite o tome.
Ko se poslednji smeje slabo kapira.
E pa i da ja kazem nesto, mi se posle svih skandala podizemo a vi se posle titula spustate, mislite o tome.
Da,a vi mislite o tome kada nas budete gledali u kvalifikacijama,a dace Bog i u samoj Ligi SampionaE pa i da ja kazem nesto, mi se posle svih skandala podizemo a vi se posle titula spustate, mislite o tome.
hahaha ta ti je dobra, vidi se da si zvezdin navijac...nemoj bacati hejt ovde sto smo uzeli titulu![]()
1.Ne bacam ni na koga hejt- boli me briga sto ste uzeli titulu-ko da je zasluzena
2.Kompleksi su cudo - dokaz - Pokazao ja drugu(grobar) klip sa Marakane Crvena Zvezda - Roma 3-1 i on je 3 dana prcao kako ste vi tamo negde pobedjivali velike timove.
Ja ga pitam kad on meni u titovo vreme, ja mu kazem dzaba kad ste obrukali zemlju protiv KROACIJE(tj sadasnjeg Dinama 5-0), Protiv Petah Tikve(Tamo neka leva zemlja) i protiv FLJAMUNTARIJA(ALBANIJA)
3.U ligi sampiona nije uopste rec posto i ako udjete necete se boriti protiv pravih evropskih timova kao sto je to nekada bilo(Zvezda-PSV 3-2)
4.Partizan jeste povremeno dobar to priznajem, ali Zvezda je vecna to znajte
ISTINA BOLI
3.U ligi sampiona nije uopste rec posto i ako udjete necete se boriti protiv pravih evropskih timova kao sto je to nekada bilo(Zvezda-PSV 3-2)
Deder mi samo pojasni ovaj deo, da me obasja bozanska svetlost.
1.Ne bacam ni na koga hejt- boli me briga sto ste uzeli titulu-ko da je zasluzena
2.Kompleksi su cudo - dokaz - Pokazao ja drugu(grobar) klip sa Marakane Crvena Zvezda - Roma 3-1 i on je 3 dana prcao kako ste vi tamo negde pobedjivali velike timove.
Ja ga pitam kad on meni u titovo vreme, ja mu kazem dzaba kad ste obrukali zemlju protiv KROACIJE(tj sadasnjeg Dinama 5-0), Protiv Petah Tikve(Tamo neka leva zemlja) i protiv FLJAMUNTARIJA(ALBANIJA)
ISTINA BOLI
Ajd ova prva 4 i jesu blamaze, al po cemu zivota ti, Nagoja (koja je bila prijateljski mec, pixijev oprostaj) i Dinamo Tbilisi koji je pregazen u BG-u(a ima i evro-titulu kad si ga vec nazvao velikanom)?
1. Hejt je bacen cim si stavio onaj klip na Partizanovoj temi.
2. A da su kompleksi cudo dokazao si istim klipom. I Partizan jeste pobedjivao velike timove hteo ti da verujes u to ili ne, uostalom imas youtube pa gledaj. A vi ste osvetlali obraz Srbije protiv PSV-a 5:0, Zenita 4:0, Slavije 3:0, Arisa 3:0, Nagoje 6:0 a tek veliki Dinamo Tbilisi velikan Evropskog fudbala 2:0.
3. ?????????
4. Partizan je uvek dobar sto smo vam natrljali na nos dva puta ove sezone pa posle pricajte da ste vi zasluzili titulu.
Da istina stvarno boli.![]()
Hejt bacate i vi na Zvezdinoj temi.
Imate samo transparente o nama ni rec o partizanu, to nisu komleksi.
PSV i Zenit su velikani, moze se reci i da je Aris bio jedan od boljih klubova, I slaviju i Tbilisi smo dokazali da mozemo da pobedimo, a Protiv nagoje smo igrali prijateljsku.
3. U kvalifikacijama ne u samoj ligi sampiona
4. Da da znam, iz prilozenog je dokazano da nije tako.
stetaOdgovaras na post od pre 3 godine i to korisniku koji ovde ne dolazi vec 2 godine
ISTINA BOLI
Iz koje li si ti ustanove pobegao,da mi je samo znati?!![]()
Verovatno one koja se zove CRVENA ZVEZDA, a pa da to vise nije ustanova to je institucija. Od kada nam dolazi 15000 ljudi prosecno na stadion mi smo institucija.
Verovatno one koja se zove CRVENA ZVEZDA, a pa da to vise nije ustanova to je institucija. Od kada nam dolazi 15000 ljudi prosecno na stadion mi smo institucija.
PSV i Zenit su velikani, moze se reci i da je Aris bio jedan od boljih klubova, I slaviju i Tbilisi smo dokazali da mozemo da pobedimo, a Protiv nagoje smo igrali prijateljsku.