ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Partizan menja golmana?

U Partizanu već traže zamenu za golmana Mladena Božovića. Na listi želja Damir Kahriman i Aleksandar Kirovski.
Crno-bele očekuju velike promene u igračkom kadru a pošto u klubu nisu zadovoljni odbranama Mladena Božovića, on bi u narednom prelaznom roku mogao da dobije naslednika.

Zvaničnici kluba za sada prate Damira Kahrimana iz Javora i Aleksandra Kirovskog iz Zemuna pa će jedan od njih najverovatnije završiti u Humskoj.

Sa pozajmice iz Metalca se vraća talentovani Živko Živković, koji iza sebe ima sasvim solidnu sezonu pa će mladi reprezentativac sigurno biti u kombinaciji za dres sa brojem 1.

:think:

32266_122243631136639_100000530076529_205986_4363541_n.jpg

TITULAAAA ,TITULAAA ,SLAVICE SE TITULAAA,PARTIZAN JE SAMPION ,PEVA CELA SRBIJA!!!!

smrzao sam se na kvadrat
dominirali smo na utakmici protiv potpuno demotivisanog protivnika lepi golovi Ilica i Davidova
ova titula u losoj ligi (koliko god ja voleo ovu zemlju, ne mogu da lazem da nam je liga bar prosecna evropska liga) ne znaci mnogo bez potvrde u Evropi, bar da se posteno borimo za prolazak grupe u LE
steta sto je bilo ovako budjavo vreme i deca s Kosmeta su se smrzla i neki klinci oko mene na tribini

smrzao sam se na kvadrat
dominirali smo na utakmici protiv potpuno demotivisanog protivnika lepi golovi Ilica i Davidova
ova titula u losoj ligi (koliko god ja voleo ovu zemlju, ne mogu da lazem da nam je liga bar prosecna evropska liga) ne znaci mnogo bez potvrde u Evropi, bar da se posteno borimo za prolazak grupe u LE
steta sto je bilo ovako budjavo vreme i deca s Kosmeta su se smrzla i neki klinci oko mene na tribini

Ne zaboravi onu Dijarinu majstoriju,kad je onog celavka i golmana poslao po burek,a onda nonsalantno smestio loptu u mrezu :super:
Inace,po nekom mom misljenju,ovo bi trebalo uraditi u sledecem prelaznom roku:
Zadrzati:Moa,Klea,Dijaru,M.Jovanovica,Branu Ilica,Davidova
Zahvaliti se na saradnji:golmanima Radosavljevicu i D.Bozovicu,Stankovicu,Sasi Ilicu,Vasingtonu i Mijicu
Prema navodima iz stampe,Krstaja ostaje jos jednu sezonu,sto je pre svega dobro za
Jovanovica...Moze puno da nauci uz Krstaju.
Knezevica vratiti na stopera,moze dobro da posluzi kao rezerva,isto kao i B.Jovanovic
Sto se tice Mladenka Bozovica,ukoliko se nadje neka dobra alternativa za njega i povoljna ponuda,moze da ode.Mislim da je zasluzio da se okusa u inostranstvu
Racunam da Petrovic,Lomic i Tomic idu 90% iz kluba
Dovesti:golmana u slucaju Mladenkovog odlaska,bekove(i levog i desnog),stopera(po mogucstvu nekog brzeg i pokretljivijeg),zadnjeg veznog,desno krilo...
I uz par momaka iz nase skole(tipa Brasanac,Krneta...),to bi bilo to;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back