ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glodari pogledajte utakmicu pa pricajte nesto.Sudija je produzio dok Partizan nije dao gol.Da je igrao 1:1 tesko da bi mogao sad do titule.
A ti Decky sta jedes govna? Je li ti krivo sto BSK igra u super ligi a Radnicki u 3.Ko te **** pusi ***** ,sve sami kompleksi...
Partizan je dao gol u 92. minutu, a produžetak je bio 6 minuta jer su se igrači BSK-a u drugom poluvremenu više valjali po terenu nego što su stajali na nogama. Nije ni čudo što na Karaburmi u većem delu terena više nije bilo trave. Lekarska ekipa FK BSK-a je zbog valjanja po terenu imala više intervencija nego hitna pomoć bolnice "Dragiša Mišović". Zato tvoji komentari nemaju smisla, jer to što hoće da igra BSK i još po neki se ne zove fudbal. I zbog toga su i primili gol u REGULARNOM DELU UTAKMICE jer jajarenje i treba da se tako kažnjava. A što se tiče kompleksa upravo si ih ti pokazao svojim komentarima koji realnost videli nisu.

Poslednja izmena:
Nasa liga je tragikomicna.

Prvo uzmes recimo Jagodinu. Usla u prvu ligu i tu je sada stabilan prvoligas....svi znamo zasto i kako.

Zatim uzmemo Spartak i to kako isti ce izgleda u evropu da ide.....takodje znamo kako ...Karadzic.

O Partizanu i golovima u 158-om minutu ne treba ni pricati.

I tako imamo prvenstvo gde Partizan i C.Z su malte ne kupili sve utakmice do kraja koje su mogli....Zvezda nije mogla da kupi protiv Metalca posto je predsednik Metalca clan upravnog odbora Partizana e zamislite to.......ima li to igde u svetu.........i nece moci protiv Spartaka posto je to Toletov klub. Ostalo je Zvezda verovatno sve pazarila.....Grobari su takodje pazarili sve .........i ostaje samo mec sa Zvezdom. I to je prvenstvo Srbije.

Videli smo i proslo kolo.....penal koji postojao nije sviran za C.Z i cist gol ponisten Vojvodini protiv Partizana.

Nisu mi jasni ljudi koji i dalje prate i loze se na tu nasu ligu i na Zvezdu i Partizan. To mora da je teska mentalna retardacija u pitanju da bi mogao da se primas na tu namestenu ligu....i tako je od 90-ih pa do danas. Svako prvenstvo je namesteno bilo.
Objasni mi samo kako je to Partizan kupio utakmicu protiv BSK-a kad odvijanje situacije na terenu apsolutno ne ukazuje na to?
Verovatno da u našoj ligi ima utakmica koje su itekako sumnjive i da o tome itekako može da se diskutuje, ali kad je nešto vidljivo da nije onda nije i tu prestaje svaka priča.

Prvo uzmes recimo Jagodinu. Usla u prvu ligu i tu je sada stabilan prvoligas....svi znamo zasto i kako.

Zatim uzmemo Spartak i to kako isti ce izgleda u evropu da ide.....takodje znamo kako ...Karadzic.

I tako imamo prvenstvo gde Partizan i C.Z su malte ne kupili sve utakmice do kraja koje su mogli....Zvezda nije mogla da kupi protiv Metalca posto je predsednik Metalca clan upravnog odbora Partizana e zamislite to.......ima li to igde u svetu.........i nece moci protiv Spartaka posto je to Toletov klub. Ostalo je Zvezda verovatno sve pazarila.....Grobari su takodje pazarili sve .........i ostaje samo mec sa Zvezdom. I to je prvenstvo Srbije.

Videli smo i proslo kolo.....penal koji postojao nije sviran za C.Z i cist gol ponisten Vojvodini protiv Partizana.

Nisu mi jasni ljudi koji i dalje prate i loze se na tu nasu ligu i na Zvezdu i Partizan. To mora da je teska mentalna retardacija u pitanju da bi mogao da se primas na tu namestenu ligu....i tako je od 90-ih pa do danas. Svako prvenstvo je namesteno bilo.

Ovo vredjanje dovoljno govori o tebi.

Vidis,neke tvoje konstatacije u vezi nase lige piju vodu(u vezi Jagodine,pa i Spartaka;ovo sa Partizanom,Metalcem i golovima u 158 minutu je tvoja licna frustracija,posto si ocigledno navijac komsinice,ali dobro).Ima tu svega i svacega,ali meni nisu jasni ljudi koji se loze na Milan,Barsu,Real i toboze "navijaju" za njih.Ovo je Srbija,ja sam Srbin i normalno je da cu da navijam i bodrim jedan srpski klub,a ne neki spanski,italijanski ili engleski,navijajuci iz fotelje.E to je mentalna reterdacija i malogradjanstina najtezeg oblika,i takvi prazilukovici mi nikad nece biti jasni

Poslednja izmena:

hm, a da ti odes kod ocnog?

Ja znam da ce Partizan sada biti prvi.Jer protiv namestanja Zvezda ne moze..Od kada su pocele da se namestaju utakmice 90-tih Partizan je bolji...Sta nam to govori...

Sta *****s bre?Ako je Partizan namestao,a sirota Zvezda nije i sve titule je osvojila regularno,onda si ti sine zreo za posetu psihicu...Bilo je namestanja utakmica,pa cak i celih prvenstava(izneo sam vec pomenuti slucaj "Sajber",kada je Zvezda pokusala da otme regularnu titulu Partizanu)...Iskreno,tu nema nevinih,ali *****ti kako je Zvezda postena,pogotovo posle svega sto se dogadjalo ove sezone,a Partizan namesta tekme,mislim stvarno :roll: Sve se svodi na ono staro: ko o cemu,***** o postenju

Vidis,neke tvoje konstatacije u vezi nase lige piju vodu.Ima tu svega i svacega,ali meni nisu jasni ljudi koji se loze na Milan,Barsu,Real i toboze "navijaju" za njih.Ovo je Srbija,ja sam Srbin i normalno je da cu da navijam i bodrim jedan srpski klub,a ne neki spanski,italijanski ili engleski,navijajuci iz fotelje.E to je mentalna reterdacija i malogradjanstina najtezeg oblika,i takvi prazilukovici mi nikad nece biti jasni

Pa sta ako je Srbija?? Da je liga regularna pa i da navijas ali liga nije regularna od raspada SFRJ a loziti se na nesto sto nije regularno je cist idiotizam.
A rezultat te "regularne" lige se vidi kada ti nasi timovi treba da igraju u Evropi.
Sama cinjenica da fudbal vode sve sami kriminalci dovoljno govori o regularnosti istog.

A nije mi jasno tolika ostrascenost ovih grobara. Pa nisam ja napisao da samo grobari namestaju vec da su sva prvenstva od 90-e namestena....bez obzira uzeo titulu Partizan,Zvezda ili Obilic. Jedino je mozda finale kupa regularno ukoliko se u njemu sastanu C.Z. i Partizan.

A sto se tice Barcelone,Reala...itd.......pa ne moze da se ospori da je gledanje Barse pravo uzivanje za razliku od gledanja Partizana ili C.Z. koji ne mogu dva dodavanja da sastave.E sad ti sto navijaju za neki od tih stranih klubova.....nemam komentar.
Ali nemam ni komentar za one koji se loze na nase prvenstvo. OK navijas za neki nas klub ali da se bas lozis toliko to je vec smejurija. Da je liga regularna pa i ajde ali ovako...

Vidis,neke tvoje konstatacije u vezi nase lige piju vodu(u vezi Jagodine,pa i Spartaka;ovo sa Partizanom,Metalcem i golovima u 158 minutu je tvoja licna frustracija,posto si ocigledno navijac komsinice,ali dobro).Ima tu svega i svacega,ali meni nisu jasni ljudi koji se loze na Milan,Barsu,Real i toboze "navijaju" za njih.Ovo je Srbija,ja sam Srbin i normalno je da cu da navijam i bodrim jedan srpski klub,a ne neki spanski,italijanski ili engleski,navijajuci iz fotelje.E to je mentalna reterdacija i malogradjanstina najtezeg oblika,i takvi prazilukovici mi nikad nece biti jasni

Ajde kad neko navija za stranu reprezentaciju to i moze da se nazove retardacijom, ali sta fali ako neko prati i navija za strani klub? Vecina tih likova su primarno ili Delije ili Grobari ali istovremeno vole da gledaju i dobar fudbal, a to nece bas videti prateci domacu ligu. Toga ima svugde na svetu, ne samo kod nas.

Ajde kad neko navija za stranu reprezentaciju to i moze da se nazove retardacijom, ali sta fali ako neko prati i navija za strani klub? Vecina tih likova su primarno ili Delije ili Grobari ali istovremeno vole da gledaju i dobar fudbal, a to nece bas videti prateci domacu ligu. Toga ima svugde na svetu, ne samo kod nas.

Ne,pazi,ok je da ti volis da gledas strani fudbal ili gotivis neki ino klub,ali da se duvas kao da si neki veliki navijac,neko cudo-mudo,a u zivotu nisi nogom krocio,niti ces krociti na stadion voljenog kluba,to je vec glupost.Nadam se da me kapiras

Ali nemam ni komentar za one koji se loze na nase prvenstvo. OK navijas za neki nas klub ali da se bas lozis toliko to je vec smejurija. Da je liga regularna pa i ajde ali ovako...

Ne,tu je najvise rec o sujeti.Tipa,Zvezda uzme titulu i celu godinu *****ju o tome i prozivaju nas grobare.Isto je i obrnuto,mada mislim da je u ovom trenutku veci pritisak na komsijske navijace,kojima to treba k'o 'leba,pogotovo posto je Zvezda golo sranje u basketu,dok KK Partizan renda u Evroligi.E sad,ova titula u fudbalu treba Zvezdinim navijacima za kurcenje.Dakle,sve je u sujeti i nekom prozivanju protivnickih navijaca

Sta *****s bre?Ako je Partizan namestao,a sirota Zvezda nije i sve titule je osvojila regularno,onda si ti sine zreo za posetu psihicu...Bilo je namestanja utakmica,pa cak i celih prvenstava(izneo sam vec pomenuti slucaj "Sajber",kada je Zvezda pokusala da otme regularnu titulu Partizanu)...Iskreno,tu nema nevinih,ali *****ti kako je Zvezda postena,pogotovo posle svega sto se dogadjalo ove sezone,a Partizan namesta tekme,mislim stvarno :roll: Sve se svodi na ono staro: ko o cemu,***** o postenju

Do devedesetih da kazemo tacnije do 92 godine kad je sve krenulo nizbrdo po fudbal ovde Partizan je bilo GOLO SRANJE. Zna se koji je klub bio bolji koji je klub bio sampion Evrope.Onda Partizan krece da titulama i devedesetih je imao vise titula od Zvezde - Zvezda sampion 1995,Obilic 1997. ili kad vec a Partizan sve ostalo.A znamo koliko se posteno igrao fidbal u Srbiji 90 tih...

A Zvezda je realno bolji klub.Partizanu igraju neki tamo Cleo,Diara,Zuka,Moreira i ostali legionari,Zvezda je skresala to i sad je bolja...

A Zvezda je realno bolji klub.Partizanu igraju neki tamo Cleo,Diara,Zuka,Moreira i ostali legionari,Zvezda je skresala to i sad je bolja...
Da, Zvezda je to skresala kad gledaš samo ovu sezonu. :roll: A pošto pominješ Žuku koji više ne igra u Partizanu, možemo da napomenemo da je u Zvezdi prethodnih godina bilo i po 7-8 stranaca u prvih 11. Ti mora da pratiš fudbal tek od juče. :lol:

Poslednja izmena:
Nemas pojma Fluid, lepo ti je covek objasnio, kod nas igraju uglavnom strani placenici i domaci izdajnici, dok se oni bore za promovisanje pravih vrednosti u vidu domacih balv... fudbalera. Cak i ako se provuce neki crnac, oni mu lepo na dres napisu ИССАХ, i on je onda Srbin. I nema to veze sa krizom u klubu i manjkom novca u kasi, stvar je u principima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back