ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
General [email:
Dus@n;13286842]Strasno...cuo[/email] sam i citao dosta o tome....iako sam rodjen posle 86..
bruka...imali smo za nijansu bolji tim,..

Ja sam rodjen bas te 1986.godine,ali sam dosta cuo i sto ti kazes citao o tome.Klasicna namestaljka: Partizan ima isti broj bodova sa Zvezdom,ali gol vise.Partizan u poslednjem kolu cuka Zelju(tada 11. na tabeli) na JNA 4:0(tu smo i mi bili malo lukavi,pa smo utakmicu poceli 10-ak minuta kasnije,posto smo organizovali oprostaj Moci Vukoticu,a i da bi kontrolisali komsije),a Zvezda bije Sarajevo(inace ucesnik Kupa UEFA te sezone) na Kosevu sa 4:0:eek: I onda taj baja Sajber,proglasava celo kolo neregularnim,oduzima titulu Partizanu i trazi da se to kolo ponovi.Naravno,mi nismo na to pristali,utakmicu je Sajber registrovao sluzbenim rezultatom 0:3 za Zelju,a Zvezda gubi u Sarajevu sa 0:2,bas koliko im treba za titulu.Mi smo kasnije ulozili zalbu UEFI,koja je dve godine kasnije vratila titulu Partizanu,ali je Zvezda igrala u Kupu Sampiona u sezoni 1986/87 i ostaje veliki zal sto nismo igrali u Evropi,jer smo te sezone imali mnogo dobar tim.A sto je najace,Dzaja i uprava Zvezde u pocetku se nisu bunili,a kad su naculi da ce mozda da se uzme titula Partizanu,brze bolje su krenuli u kampanju,cak i predlagali da se igra majstorica izmedju Zvezde i Partizana.Medjutim,kad su videli da Partizan nije izasao na teren protiv Zelje i da je titula njihova,odmah su se ucutali i pravili sasavi.Eto toliko o zelenom stolu i titulama.U sledecem prvenstvu Partizan,Dinamo i jos neki klubovi dobijaju kaznu od -6 bodova(Zvezda naravno ne),titulu osvaja Vardar i opet kao sampion ide u Kup Sampiona i opet je posle sud ponistio tu tabelu i Partizanu vratio bodove i titulu,ali opet je jos jedan Evropski voz prosao...

Poslednja izmena:
Ja sam rodjen bas te 1986.godine,ali sam dosta cuo i sto ti kazes citao o tome.Klasicna namestaljka: Partizan ima isti broj bodova sa Zvezdom,ali gol vise.Partizan u poslednjem kolu cuka Zelju(tada 11. na tabeli) na JNA 4:0(tu smo i mi bili malo lukavi,pa smo utakmicu poceli 10-ak minuta kasnije,posto smo organizovali oprostaj Moci Vukoticu,a i da bi kontrolisali komsije),a Zvezda bije Sarajevo(inace ucesnik Kupa UEFA te sezone) na Kosevu sa 4:0:eek: I onda taj baja Sajber,proglasava celo kolo neregularnim,oduzima titulu Partizanu i trazi da se to kolo ponovi.Naravno,mi nismo na to pristali,utakmicu je Sajber registrovao sluzbenim rezultatom 0:3 za Zelju,a Zvezda gubi u Sarajevu sa 0:2,bas koliko im treba za titulu.Mi smo kasnije ulozili zalbu UEFI,koja je dve godine kasnije vratila titulu Partizanu,ali je Zvezda igrala u Kupu Sampiona u sezoni 1986/87 i ostaje veliki zal sto nismo igrali u Evropi,jer smo te sezone imali mnogo dobar tim.A sto je najace,Dzaja i uprava Zvezde u pocetku se nisu bunili,a kad su naculi da ce mozda da se uzme titula Partizanu,brze bolje su krenuli u kampanju,cak i predlagali da se igra majstorica izmedju Zvezde i Partizana.Medjutim,kad su videli da Partizan nije izasao na teren protiv Zelje i da je titula njihova,odmah su se ucutali i pravili sasavi.Eto toliko o zelenom stolu i titulama.U sledecem prvenstvu Partizan,Dinamo i jos neki klubovi dobijaju kaznu od -6 bodova(Zvezda naravno ne),titulu osvaja Vardar i opet kao sampion ide u Kup Sampiona i opet je posle sud ponistio tu tabelu i Partizanu vratio bodove i titulu,ali opet je jos jedan Evropski voz prosao...

Ima dosta nejasnoca ovde...Partizanu je titula vracena za sezonu 1985-86,kad je igrao sa Zeljom...a ko je bio sampion 1986-87?

ma nije bitno ko je protivnik, nasa igra ne vredi 400 dinara, jos kad se uzme u obzir besparica...
evo Lomic juce odigrao prvu kako tako dobru utakmicu, imao dva dobra suta i jedan dobar centarsut, sa druge strane nije imao posla u odbrani posto je Cuka igrala 90 minuta u 20 metara ispred svog gola
Lomić jeste odigrao dobro, ali mislim da je to samo zato što Čuka nije napadala. Nije Lomić taj kapacitet da maltene pokriva celu levu stranu, da se ubacuje napred i da pokriva poziciju u odbrani. Kad god se igra protiv nekog malo jačeg protivnika on se pogubi u toj ulozi koja mu je dodeljena, pa usled nedostatka koncentracije i snage krene sa onim njegovim uzaludnim centaršutevima od kojih neki promaše i šesaesterac, a većina bude neupotrebljiva. :roll: Mada nije sve ni do njega, jer Partizan nema neke izrazite skakače u napadu osim Klea. Zato treba smanjti broj centaršuteva kada ne ide tako i tražiti neka druga rešenja.

Lomić jeste odigrao dobro, ali mislim da je to samo zato što Čuka nije napadala. Nije Lomić taj kapacitet da maltene pokriva celu levu stranu, da se ubacuje napred i da pokriva poziciju u odbrani. Kad god se igra protiv nekog malo jačeg protivnika on se pogubi u toj ulozi koja mu je dodeljena, pa usled nedostatka koncentracije i snage krene sa onim njegovim uzaludnim centaršutevima od kojih neki promaše i šesaesterac, a većina bude neupotrebljiva. :roll: Mada nije sve ni do njega, jer Partizan nema neke izrazite skakače u napadu osim Klea. Zato treba smanjti broj centaršuteva kada ne ide tako i tražiti neka druga rešenja.

ma, ako me nisi razumeo, on ne valja nikako, ono prvi put kad je bio kod nas bio je jos djene djene, ali sad je katastrofa
sad imamo najgori bekovski tandem mozda u istoriji, oni su nasa rak rana, Srdja Knezevic je maloumna sirovina (dovoljno je pogledati Derbi), gledam protiv Javora izvodi prekid, salje loptu coveku koji se vraca iz dubokog ofsajda, a on se nalazi metar ispred linije protivnicke odbrane, hvartam se za glavu, ne mogu da verjuem sta bilde radi, a stari me potapse po ramenu "ma on je jadan maloumnik" :neutral:
Lomis je nazad strasna rupcaga, prodje ko kako hoce, ne daj boze ako udje u nas kazneni to je vec 50% autogol, u napadu svaki peti centarsut nije ocajan, ovo ostalo je za plakati

Pa kad su pametnjakovići dali malog Stevanovića na pozajmicu Spartaku, a taman se uklopio i odigrao nekoliko odličnih utakmica zaredom. A umesto njega sad beka igra Knežević koji i nije bek. U mlađim kategorijama je igrao zadnjeg veznog. :roll: Nije mi jasno kako su se lako odrekli Ivana Stevanovića, a tek mi nije jasno što su ovog malog poslali na pozajmicu. Možda meni i drugima ne treba da bude jasno, ali je očigledno da to nije jasno ni ovima u klubu. :dash:

Sa leve strane ista situacija. Lako prodali Obradovića, a Lazevskog iako se oporavio i bio spreman poslali u Teleoptik. Samo što ove sezone igrači Teleoptika ne mogu da igraju i za Partizan. Tako da je Lomić tu kolateralna šteta. :neutral:

Eh Sloba Novaković, nekad je preterivao, ali je bio originalan. :mrgreen:

Nego, ova Voša je nepredvidiva. Trebalo bi da malo batalimo onolike centaršuteve jer nema ko da skoči, osim ako Plavi ne ubaci Vašingtona. :D Bolje je da se pokuša sa Diarom kao najisturenijim, a iza njega Sale i Mo.

Ma razbićemo ih ako odigramo kako treba (recimo kao protiv Čukaričko :mrgreen:).

Ja se samo uzdam u to da kod kuce igramo dobro, pa mozda bod izvucemo :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back