ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Lavovi" prijavili Partizan u UEFA

uefa%5B40%5D.jpg

Makedonski suspendovani sampion, Makedonija Gjorce Petrov prijavio je aktulenog prvaka Srbije, ekipu Partizan zbog duga crno-belih, za transfer visokog napadaca Vasingtona.
Brazilac, visok 204 cm., otisao je iz Makedonija GP u Partizan u januru prosle godine za 300.000 evra. Po dogovoru druga rata od transfera trebala je da bude isplacena u julu prosle godine, ali nije bila isplacena.
Posle 10 meseci cekanja resili su da prijave slucaj u UEFA.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=319101048346&id=19&setIzdanie=21938

daj ne rise brate..sta mu fali??do jaja ce biti sa vladom..

Mislis "moglo je da bude do jaja sa Vladom"
Nisam ja banovao ove silne ljude vec ovi iznad mene, a oni su to uradili samo zato sto ja nisam umeo i jos uvek ne umem, ali uradicu to svaki put kad pocnu da brljave, a to je skoro svaki dan...bod po bod ban...
Poslao sam ti pp znas i sam da sam hteo lepo, da obezbedim sto veci moguci prostor za zezu ali eto... :confused:

Poslednja izmena:
A za Jug spustili cenu karte na 100 dinara, ali stvarno je preterano da Istok-Zapad bude 400. Ipak se igra protiv Čukaričkog, mada i bilo ko iz lige da je, osim eto na derbiju, cena bi bila visoka.

Nego, koliko čitam izgleda da će Moreira i Saša Ilić zajedno u startnih 11, a ispred njih Diara. Ajde da vidimo i to čudo ako ga bude, pošto je Plavi govorio da ekipa ne može njih dvojicu da izdrži trkački. Pa nisu oni atletičari, nego isto fudbaleri kao i ostali. :lol: Baš me živo interesuje kako će se sve to uklopiti. U toj postavci očigledno je da će igrati samo jedan krilni, verovatno Tomić, a kompletnu drugu stranu će pokrivati bek u saradnji sa Moreirom i Sašom Ilićem. Pretpostavljam da će Lomić biti taj bek, taman malo da nervira narod svojim pokušajima centaršuteva. :neutral:

Pazi ga ovaj opet koristi klonove da bi odgovorio. :hahaha: Jer ne može onaj koji je registrovan u novembru prošle godine da zna neke detalje. :lol:

Onaj ko je uređivao Zvezdinu temu je upravo bio Marauder i zato ste onoliko čoveka izvređali da je rekao da nikad više na srpskim forumima neće učestvovati, već samo na američkim gde čovek i živi. Povremeno se čujem s njim i u prijateljskim smo odnosima, tako da ti klonirani nemoj više da pišeš LAŽI i da lupetaš gluposti. I posle svega imaš obraza da se javiš, ali lako je tebi sa toliko kloniranih obraza.

A ČIJI SI TI KLOVN???:cool:

Rutinska pobeda. Čukarički slab tako da nije merilo koliko smo mi dobri.
Videli smo istorijske momente, zajedno u igri Moreira i Saša Ilić, tako da je filozofija Plavog s početka prolećnog dela prvenstva pala u vodu. Sam sebe je demantovao, a koliko videh svi igrači su "trkački izdržali" sa njima dvojicom, kako bi to Plavi voleo da kaže da ne mogu izdržati.
Davidov je standardno igra što je jako dobro kao osveženje za sredinu terena u odnosu na jesenji deo.
Smanjena je prednost u odnosu na Zvezdu na samo 2 boda, ali sledeća utakmica je protiv Vojvodine u Novom Sadu tako da ne treba da se radujemo unapred.

Iskreno,dok nije pao prvi gol,opet smo se propisno mucili protiv bunkerice.Medjutim,Cukaricki je dao puno prostora po bokovima,posto su se svi zbili u kazanu,a i dosta prostora na oko 20-30 m od njihovog gola,tako da su na svaki odbitak nasi igraci natrcavali i sutirali.Bilo je samo pitanje vremena kad ce jedna lopta da udje i prevari onog kamikazu Radivojevica.Posle toga je sve bilo rutina,a i Kleov i Racin gol su bili bas lepi.Mo i Sale...hm...ipak nisam za tu varijantu dva doktora.Rutinska pobeda,smanjena prednost cigana na dva boda i sad idemo da karamo Vosu na Karadjordjevu;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back